418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pedig de, olyankor 10 másodpercenként van egy alig érzékelhető felvillanó képernyő, hogy ne foglaljonak meg vegyenek prémiumot
-
Userx2 #343871 Húúúúúúúú 2 napja artyra vadászok. Látszik is a staton. Ki is kapcsolom a missziókat, nehogy kísértésbe essek.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.29. 16:56:21 -
Gyuszopapa #343870 A HT foglalás nekem is csak szakaszban sikerült.Úgy a leggyorsabb a 2. próbára sikerült. -
Userx2 #343869 Amíg nem voltak missziók, azért foglaltak, hogy kapjanak érte Xp-t, vagy hogy legyen valamilyen siker élményük. Most már van céljuk, legyen x-y kill stb. és mindenki csinálja saját küldetését. Szakaszban hárman egyszerre foglalni kicsit esélyesebb szerintem. -
TiborTamas #343868 És arra nincs valami jó ötleted, hogy a light-al capelős küldetésemet hogyan manipulálták meg? 32 csatát kellett lenyomnom, hogy meglegyen, mert addig senki nem állt be cap-re/el sem jutottunk oda/1x kilőttek mindenkit mire 98-nál tartott a foglalás, így hiába húztam be, nem fogadta el. Egyébként szinte soha nem foglalok, csak ha más esély nincs nyerni, tehát azok közé tartozom, aki a chaten ragel, hogy "no cap, kill all", mert a legtöbb player-nek az a célja, hogy eljusson a körbe és végignézze, ahogy egy csík keresztbe megy a képernyőn, ahelyett hogy lövöldözne egy lövöldözős játékban. A lényeg, hogy amíg nem kellett capelnem, azt ÉREZTEM, hogy "állandóan" cap-el nyerünk, pedig még ott a sok lelőhető dmg. Miután capelnem kellett volna, akkor megy egyszerűen senki nem akart. Azt ne mondd, hogy a WG irányítja a játékosokat is, hogy éppen mit csináljanak és hova menjenek. Pedig ez a küldetés ezen múlik, egyszerűen pechem volt, még ha idegesített is. -
Gyuszopapa #343867 Aki nolifer klános gyerek kihúzott OP tankokban,szakaszban a klántársakkal annak könnyű ez a küldetés.Próbáld meg felnőttként munka 3 család mellett örülsz ha napi 1-1.5 órád összejön az is darabokban.Hitvány tankokkal képzetlen legénységgel.Főleg hogy nem is tudod mikor fogsz ráérni egy kicsit nyomni így megbeszélni se tudod senkivel a szakaszozást.
-
Userx2 #343866 Beülök T10 havybe 4 arty, belök T71.-be 1 arty. Legyen 2 arty killem. Most fejeztem be. Winter szakaszt vállalok. :-) -
besti #343865 Nekem az E100 a tippem ezekre a HT missziókra. Tegnap kb. 2. csatára meglett a Stugos utolsó heavy misszió, pedig HP-t alig vesztettem. Ami mellette szól, hogy 2. legtöbb a HP-ja és ezzel lehet sebezni is - főleg ha a goldot sem sajnáljuk (prémiummal még gold spam mellett is keres, ha nem lősz mellé). A Mausnak, VK Bélának borzasztó a dpm-je és ezt még az ágyú egyéb karakterisztikája sem kompenzálja (az a lassú szűkűlés). VK B-nek nagy ellensége az arti (kevés a HP-ja) és a lassú toronyforgás (legtöbb heavy is leforog, az oldala meg papír) - nem szerettem. Szerintem ez a haszontalan Maus trap érem sem segíti az egérke életét, artik nagyon "imádják". -
Userx2 #343864 A csaták mondjuk 20 %-ban a feltételek adottak aki ügyes megcsinálja. És élnek is vele, reális, hogy a jó játékos már a 3-at csinálják. -
R3nton #343863 Nem olyan biztos az. Én a concepteset csinálom. 1x már sikerült 10000 dmg heavyvel, konkrétan a maussal, de döntetlen lett. Ma visszavettem a VK45-t, mert baromi nehéz a 10es heavykkel szerintem. 1 csatát mentem vele idáig, természetesen proho. De biztató jelek, mert 5000 pattintott hozzá még a közel 2000 HP és 1500 sebzésem volt csak. De ha toptiernek rak be, piszok kemény a frontja, pattanak róla mint a marhák :D Mondjuk az E-75 jóval puhább az tény. -
TiborTamas #343862 A bekapott sebzés is beleszámít, úgyhogy érdemes szétlövetni magad a végére, és akkor a 8000-hez már annyival kevesebbnek kell jönnie a sebzésből/lepattanóból. -
Userx2 #343861 Lehet én is 800 effis leszek, mire lenyomom mind. HA lenyomom. Statisztikákat is bőven lerontja missziózás. Éjjel már írtam, de akkor újra; hogy a WG tömegeket akar megmozgatni, erre tökéletes a nehézségi szint. De nem akarják, hogy hamar meglegyen. Azon agyaltak ki*szott sokat, hogy az egyensúlyt meg találják. Nem is az MM a ludas, az csak végzi munkáját. Jó erős processzort összedobtuk nekik hozzá. Én vagyok balfasz, hogy csinálom. Kb ilyen címkével állok be sorba "artyt lőnék sz*pass meg drága MM" És ő teszi is szépen dolgát. Most nagyon ott tartok, hogy hagyom csudába és rámegyek winter módra és rittyentek inkább egy komolyabb legénységet a a leendő IS-4-embe. -
lammaer #343860 Na itt az élő példa. Kell ide MM varázslás meg titkos összesküvés? Fenét, a küldetés önmagában nehéz feketemágia nélkül.
@Master: sztem az E75 is kevés ehhez, azt is átlövik mint a szart. Sok Hp, nagy ágyú, vmi Tier X kell oda.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.29. 16:16:51 -
stugos H15ös küldire ötlet/tipp?
a sebzésem + páncél által felfogott sebzés legyen minimum 8k ugye?
ezt hogy gondolta a wg amúgy a gold eső korában?
Conquerorom van, vele kitudod osztani 4-5k sebzést. De a faszba szedjem össze a maradékot?
Tiger2, Tiger, T29. Ezek felejtősek....többi heavym 6os.
Le is cumizom magam, ha végül az E-75öt kéne ki húznom + fullossá tennem hogy meg legyen ez a küldi -
TiborTamas #343858 És akiknek 2-3 nap alatt már megvolt a T28 Concept azokat nem szivatták szándékosan. Ők biztos túl sokat fizettek a WG-nek, vagy csaltak, vagy bugos a manipuláció, vagy szerencséjük volt, vagy goldnoobok, vagy tudomisén...
Megvan! Biztos direkt hagyták pár embernek hamarabb is összehozni, hogy ne legyen feltűnő, de én átlátok rajtuk... Háhh! :) -
Hali 0T3P!
Ment egy kis erősítés
,a következő majd kb 2hét múlva,arra mondjál 1tippet.
-
Malarki #343856 HOAX-osok, esetleg egy ilyen fegyveres-csajos sziluett logó?
Példa1
Példa2 -
lammaer #343855 Mennyi jó játékos van? Nézd meg foxi mennyit szív, pedig nem béna.
Szted egy 800 effes játékos mikor fogy heavyvel 5000-et sebezni/pattintani? Vagy mikor lesz képes 1000-eket SPOTTOLni.
Tök nyilvánvaló helyeken van a trükközés:
pl abban hogy MINDEN tanktipusban kell tudnod viszonylag jól játszani, kell kigrindelve legyen belőlük high tier is. EZZEL pl rákényszeritenek hogy olyan ágakba is belemenj amivel eddig még nem foglalkoztál
pl abban hogy platoonoznod kell és a társaid is kell hogy ott legyenek a szeren.
vagy abban hogy RANDOMBAN kell elérned, versenyezve a SAJÁT csapatoddal (companyban könnyű lenne lebeszélni a dolgokat ugye, randomban meg szinte biztos nem tudsz segítséget kérni)
meg abban hogy betettek olyan dolgokat ami alapesetben is csak szerencse kérdése, minden varázslás nélkül (gyújtsd fel)
És ha lemegy mindenkinek a 4 tank, akkor mi van? Ha sikeres a dolog, mostmár pikk-pakk összeraknak neked 4 új tankot, semmibe nem kerül (mert a KERETRENDSZER már megvan)
És csinálhatnak olyan küldit amivel BŐVEN könnyebben megszívatnak mint azzal hogy szuperkódot írnak (elég ha csak topgunhoz kötik a küldetést, vagy 2 helyet 4 medet kell ölnöd).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.29. 16:01:01 -
Userx2 #343854 Na ki akar kevés artyt a játékban? Jöhet velem. 2 arty kellene abajgatnom, persze, h 0-1 van. -
Userx2 #343853 És ez lényeg. Nagyon okosak a WG-s marketingesek. Nem szidom őket. Ők a munkájukat végzik és nagyon jól csinálják. Volt egy rövid időszak amikor 3 misszió ment. WZ. T95E2, és a PM. De kettő most is itt tarja játékosokat. -
Malarki #343852 A jó játékos talán, de mennyi ilyen van? Kb 5%. A többi 95%-nak viszont hetekre, hónapokra ad pluszmotivációt. -
Userx2 #343851 Megint nem gondolkodol. Jó játékos 2 hét alatt lezavarná. Az jó nekik? -
Malarki #343850 Ezüstöt nem lehet aranyra váltani.
Viszont a jelszóváltoztatásért és a telefonszám hozzárendelésért kapsz aranyat, de csak egyszer. Azt érdemes megcsinálni.
Egyébként a barakkban felesleges tárolni az embereket, főleg kis szintet, inkább rugdosd ki őket. -
ja akkor csak fordítva működik hogy 1 arany = 400 ezüst, azt hittem ez ilyen árfolyam :D -
lammaer #343848 Az IM is csak egy nagy marketing, a WGnek kb 0 kiadás.
Mert mit is kapunk: egy ingyen garázshely (300 gold) és egy olyan tank amivel nem okozunk prémium eladás csökkenést (mert ugye nem prémtank, nincs extra bevétel).
Ezt kéne annyira védeni hogy a játékosok ne kapják meg? Ugyanmá. -
Lehet, hogy kicsit slowpoke vagyok a téren, de ez a Kelly hősei-féle Sörmi esetében vajon berakják, hogy a 76-osra kvázi rajta van a fake-cső, meg néha az RNG betölt egy festékpatront? :D
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.01.29. 15:40:44 -
és akkor még a matchmakert nem is lehet a marketingbe nyomni, a sok pályát meg a tankot meg igen -
lammaer #343845 Nem is fogsz tudni, erre még nem volt példa.
Olyan szokott lenni hogy kapsz ingyen aranyat (főleg játékkiállításoknál, kuponokat szórnak a nép közé - virtuálisan is) meg hogy félárú a barakk.. de ezüstért nem kapsz soha, ez tuti. -
Pares #343844 Végre! Ma harmadik csatára beadta, első csatára a T-34-85-el. Hihetetlen, hogy volt 7db közepes tank is, mondtam magamban, hogy most vagy soha. Most lett belőle:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szegény T-34-85-ös testvéreim csak néztek, hogy mivel lövöldözök beléjük, amikor hirtelen elbúcsúztak 75% HP-juktól...
Tippelhettek, hogy milyen ágyú + lőszer kombinációt használtam... 
-
akkor kirúgom őket mert ezüstöt még nem tudtam aranyra váltani -
lammaer #343842 A sztem meg bénák a kódolás területén:)
Amikor azt nem programozták le soha hogy ne csak tier szerint legyen balance hanem típus szerint is, akkor majd pont belőlük nézek ki egy olyan rendszert ami több100K játékos számtalan tank és mission kombinációja esetén másodpercek alatt összeállítja azt a csatakombinációt amivel mind a 2*15 player bukásra van ítélve.
Persze mindezt úgy hogy azért néha beadja mindenkinek hogy ne menjen el a kedved tőle... az egész MM egy faék, majd pont az IM miatt csináltak belőle hiperkomplex rendszert.
És most őszintén: mibe kerül nekik hogy odaadják a nyomorék stugot? SEMMIBE. Sokat mondok de 1 nap munkájával összeraknak neked egy új reward tankot (mégcsak nem is prémtank), még 1 nap amig kitalálnak hozzá 60 küldit és már kész is.
Igen, húzni akarják a játékosokat, de ehhez nem kell ördögien kifundált matchmaker meg a játék minden részébe belenyúló változtatás.
Sok pálya, sok tank, sokféle kombináció és sok küldetés. Azt lekódolni amit ti kitaláltok messze több erőforrást igyényel :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.29. 15:41:02 -
Malarki #343841 Vagy elbocsájtod a legénységet is vagy bővíted a barakkot. -
András77 #343840 Van igazság abban amit mondasz, mert éppen szidtam a WG jó édes büdös k...va anyját, amikor 1 db nagyobb tier nehezett adott be nekem, egy Maus-t, akit meg kellett ölnöm STA-val. Arannyal valahogy sikerült de szidtam a WG manipulatív fajtáját. Aztán csata után kiderült, hogy nem volt kiválasztva a küldetés 
Valahogy mégis furcsa véletlenek vannak. -
Oddball29 #343839 Mondjuk úgy, ezek is olyanok, mint a rendőrök. Ha kéne, nincs egy sem. -
Szerintem vagy veletlen vagy csak az agyam jatszik, meccsekent 3-4 buzerans (arty), jon a loj ki egy buzeranst kuldetes. Ja tok veletlenul elfogytak egy se volt a kovetkezo 30 meccs alatt :D -
Userx2 #343837 T28C-nél T5 és fölötte. -
Köszi!
-
Userx2 #343835 Meg tank típusokat is úgy válogatja, ha neked artyt kell ölnöd az MM látja milyen küldetés van nálad, meg vagy címezve várakozók között a te saját küldetéseddel, aszerint osztályoz. Elég ha minden osztályban csak 4-5 ilyen küldetés van. Tanultam informatikát, szerintem sokkal cifrább dolgokat is meg lehet csinálni. Ne menjünk messzire, INTERNET.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.29. 15:23:01 -
Angelus1991ster #343834 Ha nincs időkorlátja, akkor csak valamikor bejön.
De emberek vagyunk, és fusztrál ha nincs teljesítve leggyorsabban a kitűzött cél. Mivel azonnal kell az élmény.
Bár lehet hogy manipulált, azért a szervereken játszó játékosok számát is nézni kell.
17-18-19 óra körül negyedmillióan is fennt vannak.
MT-15-ös pl. felcseszett engem ( medes rész igen szivató ) és centiken múlt hogy meglegyen. -
Lehet, az egyetlen kikötés, hogy T4 és felette legyen a jármű.