418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #344836 Kijárna már neked egy havi ban. -
madmanic #344835 hányinger.. a negyedik t10!! csatából léptem ki.... Agyhalott szarok... -
R3nton #344834 na ez a küldi viszont nekem lett meg elsőre :P :D Mondhatnám most én is, hogy ez könnyű...Amúgy malinovkán lett meg. Arról az oldalról indultunk ahol nincsenek házak és beálltam a egyik bokorba, ami a mezőn van -
foxbat88fx #344833 fúúú ez az 5000 spot dmg mekkora szívás :S
nagy nehezen berakott Malinovkára, mentem előre spotolni, felspotoltam 12 tankot, amiből sikeresen összeszedtem 500 spot dmg-t.... ehhhhh -
Mindenki másképp csinálja. ;) -
R3nton #344831 jobb az álcaháló, kell neki a camo, assult tdhez se árt. -
Tegnap kárpótolt a wg a foglalós, gyújts ki küldikért. MT15 és a TD15 elsőre fullra.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2015.02.03. 13:38:43 -
Hiba. Távcsővel használd. Kicsi a befogási szöge és távcsővel is megvan a max látótáv. Amúgy is roham TD. Vagyis én akként használtam. Távcső, ventri és töltés gyorsító szentháromsággal operálok vele. -
Angelus1991ster #344828 :D az a legritkább tier 9-es TD. Egy évig vadásztam rá. -
Nagy köszönet.
-
R3nton #344826 Nemsokára nekem is meglesz, amúgy baromi jó a su-122-54. Én töltésgyorsítót, álcahálót, periszkópot fogok rátenni. -
Vagy feltöltöd a szóban forgó fájlt ide: https://localise.biz/free/poedit
És kimazsolázod a lényeget, egyértelmű az ID-sorok számozása.
Az első szám a stug/t28/...
A második szám a járműtípus lt/md/ht/td/spg elvileg
A harmadik szám a küldetés száma 1-15
a quest_main a főküldetés, a quest_add a másodlagos
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.02.03. 12:54:59 -
Sajna egyszerűbb simán lefordítani az angol nyelven elérhetőket.
Az említett fájlban így vannak ömlesztve
1. sorozat 10. feladat neve, tanács, leírás --> 1. sorozat 15. feladat neve, tanács, leírás
1. sorozat 10. küldetés, másodlagos küldetés leírás -> 1. sorozat 15 küldetés, másodlagos küldetés leírás
1. sorozat 1. feladatnév... --> 9. feladatnév..
1. sorozat 1. küldetés -> 9. küldetés
és ugyanígy a többi tanktípusra, majd fő küldetésekre...
Át kell ütni UTF-8-ra, úgy már jó, de lásd feljebb...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!LT-1: A győzelemért! LT-10: Szellem Ha túl akarod élni, amikor észrevesznek, akkor folyamatosan mozognod kell. Ha nem vagy még az ellenség látómezőjében, akkor keress fedezéket egy bokorban és segíts a csapatodnak felderítéssel. Előre gondolj a megfelelő búvóhelyre. Egy jó rejtekhely nagy esélyt jelent a túlélésre a csatában. LT-11: Tüzérségi tűz vezetése Könnyebb győzelmet elérni szakaszban. Az összehangolt játék a tüzérséggel kifizetődik. Derítsd fel az ellenséges járműveket, lődd le a lánctalpukat és a hagyd a tüzérséggel játszó szakasztársadnak, hogy pusztítson! A leghatékonyabb társa a könnyű tankoknak egy önjáró löveg a szakaszban vagy az összehangolt játék a tüzérséggel játszó csapattársakkal. LT-12: Harci őrség Minél több összehangolt játékos van a csapatodban, annál nagyobb a harci hatékonyságod. A hatékonyságod megtriplázhatod, ha szakaszban játszol. Három kicsi, gyors és összehangolt könnyű tank egy szakaszban? Az ellenség rossz napnak néz elébe. LT-13: Egy tisztességes küzdelem A nagy szintű könnyű tankok csúnya meglepetést okozhatnak az ellenségnek. A fegyverzeted gyengébb lehet annál, mint ami a többi jármű típusnak van, de ezt a hátrányt előnyödre fordíthatod, ha hatékonyan használod. Minél nagyobb szintű a könnyű tankod, annál több tűzerővel rendelkezel, a sebesség, a látótávolság és jó rejtőzködés mellett. LT-14: Maximum eredmény
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.02.03. 12:41:04 -
Nagyon jó köszi. De mégsem az igazi mert így jeleníti meg.
lándzsahegy • SemmisÃts meg legalább 3 ellenséges járművet. • LÅ‘j ki legalább 12 sebzÅ‘ lövést az ellenségre. • Nyerd meg a csatát.
• Éld túl a csatát. • SemmisÃts meg egy ellenséges járművet ütközéssel.
• Éld túl az ellenséggel való ütközést.
• Okozz több sérülést az ütközéssel az ellenségnek, mint amennyit Å‘ okoz neked. • A szakasz minden tagjának meg kell sebeznie a szakasz által kilÅ‘tt járműveket. • A szakasz semmisÃtsen meg 7 ellenséges járművet. • A szakasz tagjainak a 3 legtöbb tapasztalati pontot elérÅ‘ játékos között kell lennie a csapatban. • A szakasz okozzon legalább 7 000 életpont sebzést ellenséges járműveknek. •
-
FosTalicskaa #344822 Ha nem kedvelne az rng akkor a te neved is ott figyelne a jpanzer e100 alatt. Inkább örülj, hogy a szopóroller teamben benne voltál a kijelölt szerencsés 3-ban akik még ilyenkor is sebezhetik az átütő találataikkal az ellenfelet... -
A my fellow tankertársam idézném:
"Amúgy a küldetések leírása a \res\text\lc_messages\potapov_quests.mo fájlban vannak, legalább ezt is megtudtam :)"
Azt nem tudom, hogy az .mo fájl nyitható-e sima jegyzettömbben, nem vagyok játék előtt, de lehet hogy bele kellene nézni. -
viper07 #344820 Tier 8- ban király gép :).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gyuszopapa #344819 Az lehetséges hogy egy AMX 12 felspottol 250 méterről miközben én egy E-25-ben ülök bokorban majdnem full álca skillel és álcahálóval?
Nincs még 6. érzék ezért nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.02.03. 11:52:55 -
viper07 #344818 Ma nem kedvel az RNG, csinálhatok bármit.
Utoljára szerkesztette: viper07, 2015.02.03. 11:41:35 -
Toweliee #344817 Csak a stug-ról találtam. -
Mindenkinek. De nekem a lista kell. Az hogy épp melyiket csinálom azt tudom. -
haflac #344815 Az obj 263 td-re milyen felszerelést ajánlott felrakni? -
lammaer #344814 Nemtom mod csinálja e, de ha én csata közben TABot nyomok (részletes csapatinfó) az alján ott figyel az aktuális küldetés leírása... -
Köszi. Az sikerült már. Pont a többit keresem. :) -
Simulacrum #344812 A Stug fent van itt, nem tudom a következők is megvannak-e. -
Nem tudja esetleg valaki hogy a küldetések listája hol van fent magyarul? Kinyomtatnám az éppen aktuálist, sokkal átláthatóbb lenne. -
SzocsA #344810 hogy lehet összecsalni?
Este mindenki platonba ment és akkor hagyták magukat? és bedobta őket ugyanabba a csatába? -
Az igen. Most pattantam meg egy T95-ről úgy hogy a mögé osonó 9-es VK csapattárs beszopta a 700-as sebzést... engem pedig megbüntettek 10k kreditre XD
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.02.03. 09:32:04 -
Szerintem nem lenne rossz tank, csak engem speciel mindig tier10, tier9-be rak, tier8-ba kevésszer. 173 mm átütés azért elég harmatos nagyobb tier-ekben, de persze ott a HEAT 250 mm átütéssel , de akkor is. Páncél elég jónak tűnik saját tier-ben, de legtöbbször áthugyoznak.(bár volt hogy nagyobb tankok is pattogtak) Szerintem nem érte meg megszerezni, bár még csak 45 csatát mentem, lehet később több jó kör fog becsúszni és isteníteni fogom, de eddig csak az időmet rabolta el :P -
Gyuszopapa #344807 Ő nem a saját replay-ét tette fel a replay másé.
De azért hihetetlen hogy ez a sok nagyképű szaralak felrakja hogy arannyal szarrá lő mindenkit.Én nem égetném ezzel magam mert ez erősen leveszi a teljesítmény értékét szerintem.Kicsit számomra olyan unskilles. -
András77 #344806 Megnéztem a két ászos csatát. Az egyik csatát ő Játékos csinálta. Szerintem simán fizetett valakinek, aki utána ment még párat a t55a-val, de elég hihetetlen, hogy ez a srác megcsinálta és ilyen hamar. -
viper07 #344805 Rendben, elnézést, de valahogy ez a jóember mindig kihoz a sodromból. -
Pár napja elhunyt az egyik utolsó legenda Otto Carius. Rest In Peace Kamerad!
http://www.tiger-apotheke.de/ -
yossarianHUN #344803 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
-
yossarianHUN #344801 Egymás marását mellőzni, stílusra figyelni, köszöntem. Viper, az utolsó R3ntonnak címzett megnyilvánulásod törölve.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.03. 00:21:46 -
davidbog #344800 Azt hallottam hogy az orosz szerveren van már belőlük bőven. A WG-sek is kiakadtak rajt. A nagy klánokban lévők összecsalták egymásnak. -
viper07 #344799 köszi
-
TiborTamas #344799 Benéztem, 2 csak a replays of the week szekcióban van. Összesen 8-at töltöttek fel eddig. Itt találod őket. -
Angelus1991ster #344797 Ki az a beteg állat aki megszerezte?:D