418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    A frontja se erős, pontosabban az UFP alsó fele és az LFP erős, az UFP felső fele viszont kb. 200 mm effektív védelmet tud. Ezt T8 heavyk már áthugyozzák.
  • Negritis
    nekem az eredeti T26 megvolt, de mikor átalakították eladtam és abból lett a 112-m
    amit nem bántam meg
  • András77
    Én nem hiszek az mm manipulálásban, de tényleg érdekes, bekapcsoltam a lőj ki 3 medet küldetést és már a sokadik olyan csatám, hogy van mondjuk 7-8 med, abból 6-7 az én oldalamon. Legalább 5 ilyen csatám volt az elmúlt 3 órában és több olyan is, amikor összesen nem volt 3 med.
    Véletlen? Talán a csaták 20% alkalmas egyáltalán erre a küldetésre a med tankok száma alapján.
  • ilsalon
    Hát én nem venném meg. Eventen kaptam, így néha belefér egy-egy kör. De sajtreszelővel rejszolás tipikus esete: Kezdetbe furcsa, később meg nem jó.

Ha tierjébe teszi, akkor elvagy a normál lőszerrel. Célozni kell vele nagyon. A közepesnél jobb az agyúja, majdnem jónak is mondanám.
    Gyorsulása és sebbessége nagyon rossz. Lényegében egy lassú heavy szintéjén mozogsz.
    Egy előnye van. Az eleje piszkosul pattintós, ha csak azt tudják lőni, akkor még a kilencesek is pattognak, vag nullákat sebeznek. Persze a whitefülüek már tudják, hogy a kupolát kell lőni. Sajnos erre nagyon beadja a sebzést kisebb ágyúkkal is. Oldala nagyon lőhető és modulérzékeny.

Nem ér meg szerintem annyi pízt, amennyiért adják.

• nike02156
    Helo
    Nekem megnyitja a megát és annyit ir hogy megkezdés szoval ilyenkor mit csináljak?
  • Forolto
    akkor talán most megéri venni egy ilyen pörköltet.:P
  • Sunsetjoy
    Újra akarják formálni (megpróbálják) a WoWp-t :)

pl. "What we would see is a brief burst of players coming over to earn Premium/Gold, and then leaving after the event." - a közös kassza, ugye:)
  • ilsalon
    Az SP-t eddig sem nagyon lőtték át ott, ezután meg még királyabb lesz. Csak már epilepsziásnak néznek mindig, amikor ide-oda mozgatom a tornyot, hogy ne találják el a kupakot. :-)
  • nike02156
    Nagyon szépen köszönöm
  • Sunsetjoy
    Itt vannak magyar szinkronok: modok
  • Tono34
    Hm.
    - it’s possible that the frontal hull armor of the Super Pershing is currently incorrect and will be changed (buffed, better angle) when the model is reworked to HD (possibly in 9.7)
    - E-25 will not have its size changed

FTR
  • suba53
    Ez az LT-15 küldetés már teljesen kiborít.

6 könnyű tankot váltok folyamatosan, hátha egyszer bead egy normális pályát, de érdekes módon az a két-három pálya, amin eséllyel lehetne megcsinálni egyszerűen eltűnik ha light-al megyek.
    Tegnap már fásultan azt a "taktikát" csináltam, hogy játék indít, pálya neve meglát, majd mivel ismét esélytelen pálya berohanás középre, gyors halál, majd fél perc múlva következő. Ezt csináltam egész este, de esélyes pálya sehol.

A WG teljesen tönkreteszi a játékot az ilyen irányított szopatásával. Mert a csapattársaknak sem jó, ha én megöletem magam az első fél percben, de nem érdekel. És a statisztikát is leszarom, mert az most zuhanhat rendesen.
  • Zegi Norbi HUN
    Grat :) Ez a tank amúgy állati jónak tűnik, fent van a kívánságlistámon :) Tanknumbers.com-on néztem, hogy ennek van a legjobb álcája is, legjobb tűzgyorsaság, na meg "varázspáncél" van az oldalán :D
  • nike02156
    Helosztok
    9.6 magyar szinkronhoz tutdok küldeni?
  • R3nton
    Ha scoutolsz, akkor az egy zászlós modot kapcsold ki! És a támadó modot kapcsold be! Az egyzászlósban nem nagyon van olyan pálya, amit lehetne normálisan scoutolni, talán csak az erlenberg, de az se a legjobb, mert beállnak foglalni. Viszont a támadás módban vannak nagyon jól spotolható mapok. Karelia támadás, ha támadtok, fel a dombra, ki kell szedni, ami középre jön, utána be a bázisuk alá.
  • madmanic
    gyűlöllek....

Két hét alatt egyszer rakott malinovkára, persze egy zászlós, naná, hogy debil lemmingekkel....

Hiába mentünk szakaszban, időm se volt spotolni, már vége volt....
    Utoljára szerkesztette: madmanic, 2015.02.24. 08:26:43
  • DasIsFuck
    Nekünk ma 60 sebzésen múlott és még a másodlagos is meglett volna, bár én kúrtam el, mert túl sokat lövöldöztem...

bár az továbbra is faszság, hogy a wn8 számláló könnyű tankoknál a spot sebzést nem normális sebzés szintjén kezeli, vérvörös wn8-al zártam miközbe 8/8-at nyertem az aufk párduccal és ha spot+normál sebzést nézem bőven megvolt az szint ami jó egy 7-es light-tól.
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.24. 00:54:02
  • Negritis
    jah :D mondjuk az ilyen meccsek után merül fel bennem hogy most hogy ki van fejlesztve a t-34-2 lehet mégse kéne megválni a kicsikétől :D
  • joe662
    Neked legalább nem 0-15 lett
  • Negritis
    t-34-1 ilyen meccsek után megy el az életkedvem és szarok bele a következő meccsbe
    a kanyarban kialakult a csikicsuki én meg hátulról mentem és szépen szedegettem őket, csak épp a másik oldalról meg bejöttek és foglaltak
    mondjuk az ilyen manőver csak minden második alkalommal hatásos :D
  • joe662
    El sem hiszem hogy meglett,amennyit szívtam ezzel
  • haflac
    8 vereség 2 győzelem,érdekes random
  • R3nton

Ez nem volt rossz :D
  • Mnemomic
    nem.
  • Pongyi
    Hali. Szerintetek milyen lesz a WoT 20 év múlva? Fogunk még vele játszani?
  • haflac
    detto,manipulált fos
  • Mnemomic
    ma is szopat ez a szerencsejáték. csinálhatok én akármit akkor is csak vesztes csaták sorban.
  • Angelus1991ster
    2-3-4-5 lövés a Halálcsillaggal és meg is van:D
  • Negritis
    lehet én tudom rosszul, de nekem ezzel a küldivel nem sok gondom volt
    egy prohorovka elég hozzá
  • haflac
    ÁÁ nem nerfelik a prémium td-ket,csak a su 100y valami rejtélyes oknál fogva,hirtelen alig talál el valamit.
  • Angelus1991ster
    Akkor Wotinfo-s résznél rosszul lehet megírva.
  • Negritis
    T28hoz csak a 40%os szakasz küldi hiányzik, a többit megcsináltam JGtigerrel, de a láthatatlan dologra nem emlékszem pontosan
  • R3nton
    hogy a picsába, csináljátok ti ezeket WT-vel. Én ha berakom a csatába már akkor látnak vele kb, mikor még a visszaszámlálás van :D Mondjuk attól függetlenül piszok jó cucc, csak éppen nem merek vele nyílt terepre állni... :D
  • Angelus1991ster
    Vagyis akkor ha sebzek látatlanul pl. 1950-et és felderítenek, akkor még egy lövést kell látatlanul bevinnem a 2000 sebzéshez. És nem kell újra vesződnöm, az egésszel.
    Mert Stug IV-nél az 1k sebzés egyszerű volt.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.23. 22:32:12
  • Negritis
    elvileg az számít hogy a lövés pillanatában látnak-e vagy sem
    szóval lősz párat spotolnak, eltűnsz és lőhetsz megint

"elvileg"
  • Angelus1991ster
    Gondolom, a látatlanban való sebzést újrakezdi ha megláttnak.
  • Maala
    Lol... Amikor az ember Mines encounterben megcsinálja WT-vel T-55A-ért a TD-10es missiont... 3k dmg anélkül, hogy épp spotolva lennél. :D
  • foxbat88fx
    mit kell itt nézni? :DDD
  • R3nton
    lol
  • Angelus1991ster
    Csak egy átlagos török játékos. Franciák ugyanilyenek. Na meg a romulánok is.