418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kronos79
    Emlékszel még a nullás kritikus sebzésekre? Ott is úgy indult, hogy rajta vagyunk és javítjuk. Aztán lett belőle "working as intended".
  • Angelus1991ster
    Nem lehetetlen 100-250 ezer EU-s játékosnál ilyen geci mm-t megcsinálni. Tug IV MT-15-nél Matildával vagy Type T-34-el is sokadjára sikerült összehoznom. Pedig IM előtt sima ügy volt.
  • madmanic
    csak most vetted észre, hogy úgy kapod a mapokat és az MM et, hogy minél nehezebb legyen teljesíteni?

A lőjj ki 3 td t küldetésnél, max kettő napokig, artynál ugyanez.
  • suba53
    Erről beszéltem kicsit korábban.
    Majd figyeld meg, hogy az összes ilyen jellegű küldetés bekapcsolásakor nem lesznek meg a fizikai feltételei sem annak hogy teljesíteni tudd.
    Ezt következetesen tapasztalom. Arra még nem volt energiám, hogy megszámoljam hány hiábavaló csata után kezdenek megjelenni az ellenfélnél azok a tankok, amik egyáltalán lehetővé teszik a kiírás teljesítését.
  • Lunki88
    Ezek naponta mást mondanak, olyanok mint a politikusok. :D
  • yossarianHUN
    - Storm confirms on closed beta-tester RU forum that the issue of servers giving you the same map over and over again is existing, but more than that: it is intentional – it serves to limit the load on the server, it is not possible to fix.

Ja, hogy most már intentional. Pár hete még nem volt az, de sebaj.
  • Lunki88
    Én még 100k xp-re vagyok tőle, de ellenfélként amikor találkozom vele azért tud fejfájást okozni. T30-cal oldalba lőttem a tornyát és úgy lepattant hogy csak lestem.
  • foxbat88fx
    az is-7 nagyobb szar mint is-4 :DDDDD
  • András77
    Van humora az MM-nek. Küldetés: ki kell lőnöm egy tier8-9 nehéz tankot a Szent Emillel. MM válasza: van az ellenfélnél 12 db tier7 nehéz tank + 2 arty + 1 med. Ok, MM, kösz szépen, értem a humort, csak nem szeretem.
  • Kryon
    Történelmi hitelesség vs. WoT :)

"Historical Info

The T110E3 is a Wargaming-modified version of the real-world proposed T110E4 design, featuring a different gun, engine, and highly changed armor layout."

http://wiki.wargaming.net/en/Tank:T110E3
  • técs
    De jó hogy írod, gondolkodtam rajta én is hogy is7 vagy is4, de akkor valszeg is7 lesz.
  • ximix #347749

2012 évi EUR átlag, 1EUR=289.42Ft az annyi mint 57. 884.000.000 Ft jaj szegények alig maradt szotyira
    Történelmi hitelesség , fontosak a részletek, a lapáton több szegecs volt aham az E 50 akkor meg mi ? és a nagyobb csúzli a tankokon a balansz címszó alatt ?
    A muzeológus jól kereshet mellékesen a nemzete által begyűjtött és őrizgettet közvagyonon ejnye-bejnye , remélem az állam bácsi benyújtotta azóta a számlát.
    Amúgy meg nem irigylem őket amikor beindult a szekér gondolom mindenki csak a markát tartotta feléjük és elkezdtek gyűlni a pénzéhes emberkék .

• Pares
    Amikor meghallottam, hogy "történelmi hitelesség", hangosan felröhögtem :D
  • popey8
    Én is. Agilis járművek asszem be tudnak menni oda maguktól is. Én 1x ott 2 artyt láttam, platoonban voltak. Az egyik betolta a másikat.
  • Sherman0070
    Há' de a kupola nem gyenge pont?
  • Tono34
    Egyszer már láttam. Gondolom vki betolta.
  • yossarianHUN
    Oszt ilyet láttatok-e már?

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.24. 15:16:18
  • Malachit
    Ez egy elég gyenge E3 volt :) MIt csinált ott? :D
  • Lunki88
    Ez jól esett. :)
  • joe662
    Egyébként óriási szerencsém is volt,mert kezdéskor elrongyoltam E7be ahol aza 2 bokor van egymás mellett a dombon.Szemből jött volna a T49,le a vízpartra de mivel már spotoltam kapott az arcába rendesen,igaz én is tőle egy 300+at.Szerencsétlen ellen nem tudott felmenni a hegyre ott lökdösték 1mást a templom mögött,aki megpróbálta az elhullott,azt valahogyan feljutott egy E75,azt kilőtt
    Amúgy már úgy is álltam hozzá hogy tojom le akármi lesz,megyek 1 kört vele is mert előtte az mt15 el szívattam magamat,már 3-4 napja,aztán egyszer csak meglett igaz a másodlagos az nem.
  • Tarathiel2
    18% is esély, én is nyertem már narancsliget és paradicsomültetvény élén csupa kék és lila játékos ellen. Persze 9/10 a papírforma érvényesül, főleg ha 10-es medekkel vannak, de azért nem lehetetlen. Mondjuk be sincs kapcsolva hogy mutassa a győzelmi esélyt, csak felidegesíteném magam előre rajta.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.02.24. 13:58:13
  • madmanic
    Azt vágod, hogy az ilyen nyomorult balfaszok miatt megy a sírás 90% ban?

82% chances csatát buktak el...
  • ilsalon
    Mozgásban az erő. Ha ringatod, mozgatod a gépet, sok lepattanó lesz a jutalmad. :-)
  • Simulacrum
    Az viszont röhej, hogy kétszer pattannak rólam már töltik is a goldot. :)
  • Tarathiel2
    Mivel azt ugye te döntöd el hogy más hogyan játsszon, ha nem tetszik akkor megy a report.
  • FoldiPaliBacsi
  • madmanic
    csókoltatom dealer lacmi és spartacus78 kollégákat...

T9 es TD platoonban mindenképpen spawnkempeljenek, lehetőleg minden csatában, és akkor mindenki megelégedésére hamar megkapják a jól megérdemelt bannjukat...
  • Simulacrum
    Én is most megyek vele, szerintem a páncélja teljesen rendben van. Tárazott már ki rám WT és T57 is úgy, hogy 1-et sebeztek. Nekem egy kicsit a lövegével van bajom, ha már ennyire lassú, akkor az lehetne kicsit jobb.
  • András77
    Lejárt a szerk idő, bocs. Szóval annyi van még, hogy magasabb tankkal (mint a tiger2) belőhető a T3 mögötti 50mm-es rész, de figyelni kell a szögre, mert könnyen pattanhat onnan az ember, főleg alacsonyabb tankokkal. Ha az is4 maga döntött akár egy kicsit is lefele, akkor meg vége, mint a botnak, teljesen simán lőhető ez a rész.
  • András77
    "10-es TD-k lövegpajzson keresztül huggyozzák megerőltetés nélkül."

Tiger 2-vel simán kiszedtem egy hull down-ban levő is4 a tetején keresztül 3 egymás utáni sebző lövéssel. Az egy gyenge pont, szinte mindenki belövi, akivel szembe kerülhet, feltéve, hogy tudják, hogy ott kell lőni.

Gyuszopapa: jaja, a löveg feletti rész a gyenge, de gyakorlatilag úgy érdemes célozni, hogy a teteje elejére, akkor általában beadja.

is4 weak

Ha ezt megnézed a T3-t érdemes célozni és mögötte 50mm-es "páncél" van, minden beviszi.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.24. 13:17:05
  • Gyuszopapa
    Nem a tetejét,a löveg mellett két oldalt.
  • WR104
    "Körberöhögnek ha megjelenek a csatában vele,még a 9-esek is örjöngve rontanak rám mert free hp zsák"

Ez azert van mert 1638 az atlag damaged vele. Egy 10-es heavy-vel ennel sokkal tobbnek kellene lenni.
  • yossarianHUN
    Nem véletlen, hogy régen kilences volt. Egyébként meg nem lövegpajzson hugyoznak keresztül, hanem az ágyú feletti tetőlemez ugyanúgy overmatchelhető bármi által, mint az IS-3-on. Ebben a formájában szerintem is elég gyenge, bár én csak teszten próbáltam. Azon az ágon mondjuk a KV-3 volt az utolsó tank, amit szerettem, meg használhatónak éreztem.
  • Gyuszopapa
    Hali.Megvettem ezt az IS-4 elnevezésű csodát 3 napja.Most ez komoly hogy ezért a szarért szívtam végig a KV-3-4-ST-I vonalat.
    Ez egy hulladék,még 9-esnek elmenne de T10-ben ez vicc.A frontját bárki átlövi ami azzal jár hogy a söfőr elhal.
    Jó semmi baj sidescrapping ebben úgy is jó vagyok,aha kigyújtanak,ellövik a lőszerrekeszt stb.
    Jó tornyozunk,ugyebár van egy jó torony aha 10-es TD-k lövegpajzson keresztül huggyozzák megerőltetés nélkül.
    A sebzés lófa.z 400 alatt van legtöbbször,pontosság nevetséges az ST-I-t pontosabbnak éreztem ennél.
    Körberöhögnek ha megjelenek a csatában vele,még a 9-esek is örjöngve rontanak rám mert free hp zsák.
    Gyanús volt nekem hogy keveset látok belőle.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.02.24. 13:04:44
  • yossarianHUN
    Ott a pont.
  • yossarianHUN
    Miért állna érdekükben ez? Többet legyél a játékban? Szerintem a frusztráció épp elriasztja a játéktól az embereket. Az meg, hogy hányan erősítik meg, tök irreleváns, a horoszkópokban meg kártyajóslásban is sokan hisznek.
  • Toweliee
    Én is szívok a küldikkel, de szerintem csak az a helyzet, hogy kifejezetten figyelünk a küldire, ezért vesszük észre, hogy pl nincs 3 med, nincs 1 tierrel nagyobb td, heavy stb. Eddig ezzel senki nem foglalkozott.
  • suba53
    A random elvileg sok mindenre magyarázatot ad.

De az egyéni küldetések során egyértelműen látszik, hogy manipulálják a csatabesorolást. És amikor bekapcsolsz egy küldetést, akkor az első néhány csatában fizikailag lehetetlen teljesíteni, ha olyan jellegű a feladat.
    Akikkel eddig beszéltem ez ügyben mindenki megerősíti, hogy nála is hasonló problémák vannak.

Értem én, hogy a WG érdeke az hogy minél többet legyél a játékban, minél több csatát vigyél végig, de ez a fajta manipuláció már undorító.
  • Tono34
    Én átváltottam a sebezz 3000-et küldire. Azóta van a túloldalon med dögivel, de az istenért se tudok most 3000-et sebezni.
  • ilsalon
    Kicsivel több hp-val, szerintem tudna annyit, amennyit egy átlagos t8 heavynek kellene tudni. Sajnos ez egy med, aminek nem ez lenne a feladata.