418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
t-57 heavyvel simaliba:) -
Tarathiel2 #348841 Leginkább úgy, hogy nem teszik fel a másik 100 replayt ahol ők is szopnak. -
átlagban 60 fps és 30-40-es ping -
kHares #348839 Lehet, az biztos hogy minden átlövi, nem lehet számolni vele. Ma már nem próbálkozok többet vele, 6 vesztes csata alatt csak összejött egy triplázó rá. Viszont a papír érzés mellé még megvan az ágyú is, amikor négyszer egymás után mellé lősz az fölnyomja a pumpát.
Néztem régebben meg mostanában is videókat menőbb emberektől, nem értem mit csinálnak. Mennek, céloznak aztán csak addig várnak míg félig beszűkül és nagyrészt eltalálják az ellent. Meg bekapcsolja az autoaim-et, átbukik a dombon és még fölfele mutat a cső mégis kikapja. Nekem a kliens oldali célkereszt meg a valós néha 2 sec eltéréssel operál. Az egyértelmű megrekedtem ezen a szinten mint játékos de ezeknek miért működik ez? -
A wz-111-4 ahogy írtad egy tank médium és heavy játékstílus között. Se heavyként se médiumként nem fog igazán beválni, ezért egyedi játékstílust igényel. Gyorsaságát kell kihasználni, bizonyos helyek eléréséhez, amit egy igazi heavyvel nem tudnál. -
Tarathiel2 #348837 Mod nem tesz különbséget HE és HESH között. Ha aranyszínnel írta, az volt a premium hesh ami szinte mindent oneshotolni tud. -
Angelus1991ster #348836 AMX-30 után, jöhetne az MBT-70-es harckocsi a német ágon. -
kHares #348835 Ja hogy van már prémium wz is. Igen, a T9 kínai, a 110 után, arra gondolok. Van modom ami kijelzi milyen lövést kaptál, bizony nem hesh volt hanem sima HE. Eddig benne van a duplázókkal 100k xp de nagyon sírok vele. Most leírtad hogy szemből és oldalról is átlövik, köszi tapasztaltam. Egyébként sidescrapelni sem alkalmas, egyszerűen pont az a gép ami heavy és medium között megakadt egy számomra használhatatlan szinten.
Amúgy az egész játékkal ez a legnagyobb bajom hogy nem lehet az armort használni pár kivételtől eltekintve. Néhány gép meg néhány helyzet van amikor tudod nem ütnek át de minden más alkalommal hiba vagy a heavy tankodba lutri az egész. -
Az írásom első fele attól függetlenül arra is igaz. -
R3nton #348833 Szerintem a 111-4-ről van szó. -
hesh volt az a he aminek 230 penje van és valszeg az lfp-det ütötte be vagy a lövedék beesési szöge miatt átüthette a frontodon egyébként autobounce szöge lévő lapos részt.
Egyébként az kell vele csinálni, hogy dugni,takarni az lfp-t ahogy lehet és menni felfogni a sebzéseket, közelről meg nagyjából van esélyed belőni a weaspotokat.
Lehetőleg ne lássanak az oldaladra rá vagy csak sidescrape pozícióban.
Amikor nem célzol mozgatni a tornyod ide oda, hogy nehéz legyen belőni a kupolát.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.03.07. 18:49:28 -
kHares #348831 Wow, egyre jobb dolgok történnek. Hova butul még a Wz-111? Próbálom kiismerni magam a városi térképen (Kharkiv), aztán fölbukkan egy halálcsillag. Majd meglőtt szemből he-vel. Ami szépen átment és oneshotolt. 1850 hp-t kaptam. Már a 92 átlagpen is viszi, annyire nem tudom mit kéne ezzel a tankkal csinálni hogy csoda. Eddig fölhördültem ha egy kv3 vagy t71 menet közben átlőtt, de ez. Tudom, nem kell sírni csak mély levegővétel -
lammaer #348830 Van. A Hoax az :) -
Simulacrum #348829 Van olyan nagyobb magyar klán esetleg, ahol viszonylag jó játékosok vannak, de nem kell cw-zni, strongholdozni és ilyen TS hülyeség se kell? -
lammaer #348828 De látod, ÉN legalább válaszoltam :P -
Ezt a jelenetet be kellene küldened Jingles-nek a why you heff to be mad sorozatába:D -
Tarathiel2 #348826 Én is csak a zsetonért tolom őket, meg hogy valami cél is legyen a napi duplázókon túl. Bár némelyiktől már a hajam tépném, ha lenne. -
R3nton #348825 Hát azért az 5000 nem kevés, egy WT-vel könnyebben lesebzem, de heavyvel nehezebb. -
madmanic #348824 a t55 td küldiket csinálom, gondoltam kipróbálom, hátha egyszerűbb a 3x880 damage... faszt... -
Jézusom... azért az Rhm is megérte a pénzét. :D
madmanic: szerintem a stug iv sem éri meg a grindet ha ebből indulunk ki.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.03.07. 17:33:08 -
Simulacrum #348822 Az nem tűnik nehéz küldetésnek, elsők között csináltam meg az eddigi ilyeneket. Beteszed a extra gyógyítót, meg extra javítót és a végén nyomod el őket, addig meg hozol 5000-et valahogy. A tűzoltó helyett meg lehet ilyenkor vinni esetleg még egy javítót és akkor egy láncjavítás is belefér menet közben. -
R3nton #348821 Tier7-ben nem rossz, jókat lehet vele menni, viszont a T-55 nekem nagyon bejön. Az obj260 meg biztos bika, de itt már nagyon durva küldik vannak. Most azt kéne megszülnöm, hogy 5000 dmg heavyvel és a végén ne legyen modulod megsebezve. -
madmanic #348820 Ez a t28 concept egyetlen perc grindet sem ért....
Ótvar szar.... Legalább a küldetésekért kapott zseton megvan.. -
Myke28 #348819 nem a legpontosabb ,de legalább viszonyítani tudsz :) -
R3nton #348818 Kösz, és a lepattanót mennyire méri jól? -
Myke28 #348817 Parancsolj : LINK
Asszem be kell jelentkezned ,hogy le tudd tölteni.
ITT pedig az én configom amiben benne van a lepattanó is ,csak bemásolod és felül írod a filet + a Config_File_Chooser.xml -ben is átirod erre (HitlogExpD.json)
Kép:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.03.07. 16:35:41 -
köszönöm a választ :D
2-3 éve is ilyesmi kaliberü hozzászólásokat olvastam tőled :D
(nem játszottam egy ideig, és azt hallottam hogy gyengítettek az is7 páncélján, azért gondoltam megkérdem hogy a mausén is gyengíttek e :D ) -
Simulacrum #348815 Ugyan már! Itt van egy saját. 
Igaz, az enyémben csak sebzés történt, de akkor is néztem elég nagyot. Első lövésem, szóval elég csak addig tekerni, míg a híd felé kezdek nézni, aztán meglátom a városiakat. Nincs ilyen free camera modom, de szabad nézetben is látszik a dolog. Tuti az ilyen lövés.
Lepattanó, majd sebzés egy másik tankon. -
Pares #348814 A ... utáni rész már az Obsidianra/AW-ra vonatkozik. -
yossarianHUN #348813 Mert azért ezt se tudom hányan hallották, de pár napja három EU szerveres gyerek szakaszban streamelt, úgy, hogy mindhármuknál fentvolt a Warpack. Persze egy rakás ember elküldte a felvételeket a WG-nek, de szartak rá, olyannyira, hogy nem csak hogy nem bannolták az ostoba krumplikat, de még klánba is felvették őket azóta. -
yossarianHUN #348812 De aztán kivetítted a WoT-ra, hogy mennyire nem állapot amit a WG csinál, és hogy így kéne. De mindegy, ezen nem veszünk össze, lényeg hogy én is sokat remélek az AW-tól. Nekem három dolog kell, ami ha meglesz, már hagyom is ott a WoT-ot. Normálisan balanszolt, nem WoT-módi, elmebeteg módon túltápolt, hülyemankó artyk, nem NASA számítógépet feltételező gépigény, és normális, korrekt support meg customer service. -
Tarathiel2 #348811 60-70% artyzik? Ahhoz képest iszonyat hangos a sírás... -
Pares #348810 Tudod hogy van ez, a remény hal meg utoljára... ha jól tudom az artykat is kivették, hogy teljesen átdolgozzák... -
Gyuszopapa #348809 Az se lesz különb ne hogy azt hidd.Egy fokkal sem. -
yossarianHUN #348808 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pares #348807 Én pont hogy az Obsidianról és az AW-ról beszéltem, hogy remélhetőleg ott máshogy oldják meg ezt az egészet, mint a WoT-ban. Tudom, hogy a WoT e téren reménytelen...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.03.07. 14:25:26 -
Gyuszopapa #348806 Az ilyen fogyatékosok miatt kénytelenek voltak engedélyezni mert akkor a játékosállomány 60-70% menne a levesbe.Pedig a hülyék a legfőbb bevételi forrás és azt nem szeretnék elveszteni.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.03.07. 14:24:37 -
Malarki #348805 A plusz térképinfók is ki-be kapcsolhatók. Megjegyzem ezért is mindenki visított amikor csak moddal volt elérhető, hogy mekkora csalás.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.03.07. 14:20:04 -
yossarianHUN #348804 4 évig tartott nekik, mire sikerült betenni egy (bugos) töltésidőmutatót a célkereszt mellé, komolyan gondolod, hogy majd ki-be kapcsolható modokat fognak implementálni a játékba gyárilag?:) A WG-ről beszélünk. Nekik ez így abszolút kényelmes, adnak egy nyers, de játszható alapot, aztán akinek ingere, az javítson csak a saját felhasználói élményén a független modokkal, amikkel nekik egy perc melójuk nem volt. Miért vágnák maguk alatt a fát, mikor a modderek abszolút a kezük alá dolgoznak? Józsika úgysem fogja tudni, hogy Béluska azért lőtte ki, mert van infopanelje, meg effektív páncélzat mutatója, meg anyámkínja, Béluska viszont jobban fogja élvezni a játékot ezekkel, ergo szívesebben költ rá. A kecske és a káposzta is megmaradt.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.07. 14:17:22 -
Pares #348803 WoT-ban is vannak kikapcsolható fícsörök, nem? Ha casual Józsit nem érdekli, hogy mi folyik a hivatalos oldalon/fórumon, akkor hisztizne se fog...