418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
EmR3 #349202 Régebben többször vásároltam tőle. Nem kell ekézni, ahogy mondja úgy van. -
Pedig anno én is vettem tőle 2500 gold + 1 hónapos kódokat 2-3000ért. Nem hazudik, egyszerűen vmi számgépes boltban dolgozik, ahonnan kifutó cuccokat vissza kell küldeni. Nem hiányzik senkinek sem az a kód. :) -
yossarianHUN #349200 T28 mint olyan sosem létezett, a játékban található T28 egy T95, amin nincs rajta az eltávolítható, külső láncpár. Ezen felül a WG-sek önhatalmúlag elvégeztek rajta némi totál légbőlkapott kozmetikázást (kisebb lövegpajzs, az ágyú alatti, előreugró "áll" rész, stb.), és megszületett a T8 T28. Nem véletlenül szoktak legtöbbször T28/T95-ként hivatkozni rá: eredetileg T95 volt a megjelölése, amit egy-két évvel később T28 szupernehéz tankra változtattak, mivel gyakorlatilag ők maguk se tudták eldönteni, hogy kéne definiálni azt a szörnyeteget.
Az E3-at illetőleg meg annyit, hogy szerintem aki végigszopja a T28-T95 párost, az megérdemli az E3 túlbuffolt páncélzatát. -
Mondjuk a t28 proto,e3 fake úgy ahogy van.
t28-mondjuk félig meddig az csak, mert az a t95 első fejlődési fázisa volt vagy mi:D(régebben volt is ftr-en egy q&a ahol megpendítették, hogy majd egy t95-re fogják cserélni ami pontosabb lesz a valóban létező járműhöz)
Mondjuk az E3 az szerintem kb olyan szinten túl van buffolva páncél ügyileg, mint a vkB 9-es szinten jelenleg.
-
Ugye nem gondolod komolyan, h ezt bevesszük? o.O JT88 kód és ráadásul 4x... -
Gyuszopapa #349197 Én folyamatosan minimum 3-at látok csatánként. -
Userx2 #349196 A T30 bőven elegendő mindenre. Wotos pályám legnagyobb sebzéset (9k) azzal értem el. Csőlehajlás sokkal jobb, mint az E4-en. Gyakorlatolg egy T34 szintű tank bika ágyúval. E4-et minden értelmes player belövi fent is lent is, nem feltétlenül éri meg megvenni. Az E3-at én a pocakján sem mindíg lőttem be. Nem wotozok még. Arty helyzet milyen? -
Első tankászom a Lorraine-el. A végén alig volt hp-m de sikerült lehozni :) Szerintem izgalmas érdemes megnézni. -
Simulacrum #349194 Megnézheted a játékon belül is a Mission kapcsoló alatt az egyéni küldetéseken kívül van még egy másik fül ott látszik már a hétvége pár akciója is. -
yossarianHUN #349193 Egyébként mi történt, megint megette a rozsda a kerítést az elmeszanatóriumban? T8-ban folyamatosan a csapattársaim 85%-a nem tud 1000 sebzést összehozni. Karalábé értelmi szintjén álló csapatok nélkül is épp elég embertpróbáló a T28 grind. -
pfffff -
voroshenri #349191 Sziasztok, van par darab JT88-as kodom, ami egy JT88-at egy garazs helyet egy het premiumot es 1250 goldot ad. Ha mar megvan a tank akkor 10k aranyat kapsz helyette. Max 4 kod megy fel egy accra es 7,5k-t kerek erte. Akit tovabbri reszlet erdekel az dobjon meg egy PM-mel! -
WR104 #349190 Kicsit lemaradtal az europai tortenelembol. -
Angelus1991ster #349189 T-34 maraton , meg ilyenek.
Lengyel? inkább csehszlovák a legrosszabb wot-player ( de nyugodtan a 2. helyre sorolhatjuk a franciát, törököt , oláht, spanyolt , lengyelt). Semmitérő, büdös bunkó horda .
Csapatban meglátok egy csehszlovákot már tudom hogy 15+1-2-3 az ellenfél száma.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.12. 19:17:11 -
yossarianHUN #349188 Így van vagy sem, tény, hogy mindig is mi kaptuk a legkevesebb/leggagyibb akciókat, már ha egyáltalán megkaptuk azt, ami a többi szerveren megvolt. A RU hordák érdekesek lennének, rögtön visszasírná a sok nyafka a lengyeleket 
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.12. 19:11:34 -
Angelus1991ster #349187 Összesesküvés elmélet, de titkon rühellik az EU-szervert.
Ha a két szervert egybeforrsztanák, akkor milyen RU hordák özönlenének ide? Épp elég a tesztszerver. -
yossarianHUN #349186 RU szerver free xp bónusz
Azért jó tudni, hogy még mindig mi vagyunk a feketeseggűek a szerverek között. -
Te már az Obj 260 kampánynál tartasz? Nem semmi. :D -
R3nton #349184 Azta kurva, grat! -
Na meglett a ht-15 VK-val 11,9k lepattanó, teszek fel replayt is.
Replay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Simulacrum #349182 Nem vettem meg a VKA-t, mert ráérek, de lehet akció ide vagy oda nem veszem meg, akkor is megcsinálom IS-4-el a 12 ezret, csak sikerül egyszer. :-) Maussal látom, hogy rettentő egyszerű, de később úgyse venném elő, annak meg, hogy porosodjon egy T10-es a garázsban sok értelmét nem látom. -
Nem igaz, hogy nincs egy normális nehéz tank a játékban, amit ne ütnének át állandóan... Vicc az egész
-
besti #349180 Úgy látszik a "klasszikus" spotter pályák (Malinovka, Prokhorovka) már nem működnek olyan jól, kellenek újak :) Mondjuk itt nekem is volt 4k feletti, de 5k-t nem érte el. Nekem az 5k spot Karélián normál módban lett meg csak passzív scouttal a J8-as bokorban. Szerencsére volt nálunk 3 arty akik lőtték a spotot. Bár a kiszivárogtatott információk alapján Karélián átdolgozzák azt a részt, pedig az még egy utolsó OP bokor ott bármilyen tankkal.
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.03.12. 15:17:03 -
Akkor kreditet kell gyűjtenem. Köszi. -
FTR-en volt hír, még volt FTR. Orosz oldalon egész hónapra tudni, mi lesz a next TotT, és egy ideje ugyanazok vannak nekünk. -
Miből gondolod, hogy az egér jön? -
Negritis #349176 igen? kár hogy még 100k xp kéne az A-val és még az sincs megvéve :D -
Rhm. :P -
András77 #349174 Na mi lesz a következő top of tree? Maus
Tier4 szinten járok még csak, képtelenség eljutni a béláig, pedig most olcsón megvehettem volna.
-
yossarianHUN #349173 Hahahahaha. ISU. -
kekksz #349172 Hali, most akarok egy 8as td-t venni küldikhez, ISU-152-t vagy T28-at ajánlanátok inkább? -
András77 #349171 Igen, feltöltöttem. Passzív spottal nyitottam, utána futkostam. Volt némi tartalék a játékban, talán agilisebb stílusban és ha nem lövök 2-t a 6e is elérhető lett volna, majd a t55-nél jobban igyekszem 
LT-15
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.12. 13:49:20 -
Oddball29 #349170 Közben elszaladt mellettünk ez az évforduló is. Egy meglepően jó film.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Grat! És ez hol/hogy sikerült? Replay esetleg van? -
R3nton #349168 Hát könnyebb megnézni a tankfelhozatalt és eldönteni hova megyek, mint 60al rohangálni, úgy hogy ne találjanak el... -
András77 #349167 Most t.kön szúrtam volna magamat a hülyeségem miatt, ha pont 5e alatt zárok. Felspotoltam egy CGC-t és ösztönösen ráraktam az autoaim-et és durr. Éppen, hogy 5e fölé kerültem. Utána már fogtam a fejem, meg előtte is az obj140-re rálőttem. Na mindegy, siker, csillogás, stb 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
WR104 #349166 Nektek nem volt szabad megnyerni a csatat. Sajnos van ilyen. Amugy meg 300 sem lenne a wn8-a a nyomorultnak.
Az elet ugyan ezt produkalja. Probaljak "felzarkoztatni" akiket nem lehet a normalis emberek kontojara. Ezzel nem tudsz mit kezdeni. -
bornofakone #349165 Ebben igazad van, TD-kel (aminek nincs tornya ugyebár), nem atomfizika a kezelés, van 1 lóbaszó gun, előre néz, kis kitéríthetőséggel és kész.
Nagyon virgonckodni nem lehet velük (1-2-től eltekintve, e25, su101 és egyéb td-k, amiknek megvan a sebessége, fordulékonysága), teljesen jól fejezted ki magad, "taktikai érzék fontosabb" az ilyen lomhább szörnyeknél, de sztem a játéktechnikai tudást és a taktikai érzéket én 1-be sorolom, magát ezt értem skill alatt, mert egyik lehet a másik nélkül, de együtt az igazi :D -
Ilyen nincs ! Az előző meccsemen volt egy IS, (300 körüli WN8-al), amit szinte nem lehetett megölni. Ilyen iszonyatos noob protectiont még nem láttam! Minden lepattant róla, láncot vett le , mellément, mindezt 100%-os helyzetekben! Őrjítő!Replay SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szerintem mindkettőtöknek igaza van, a "nem kell skill a t95 hoz" én inkabb ugy fogalmaznam meg hogy nem kell jatektechnikai tudas olyan szinten mint massal, mert a taktikai érzék fontosabb, maga a tank kezelése meg faék egyszerűség:)