418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Mennyi xp a francia 9-es a 13-90ből?
  • Maala
    Bözske ajándékutalvány lesz a te megoldásod. :)
  • Sherman0070
    Megy a tesz szeró!!! (Common Test 1-en működik)
  • yossarianHUN
    Böskeutalványból pont nem.
  • foxbat88fx
    simán :D az is pénz végül is :)
    sört abból is lehet venni :D:D
  • Sunsetjoy
    Milyen lenne már, 'WOT-account Böskeutalványért' eladó :)
  • foxbat88fx
    20k kajajegy oké :D
  • Zegi Norbi HUN
    Hát nem tudom, gondolom kell hozzá :) Már én is elpasszoltam volna a sajátom, csak nem értek nagyon az acc eladáshoz :D
  • McFrost
    Kajajegy? :D
  • foxbat88fx
    oda meg gondolom kell paypal vagy mi a rák :)
    nem kell nekem érte több, elég ennyi is.....
    tudom, hogy az értéke sokkal több :D
  • Zegi Norbi HUN
    Esetleg külföldi oldalon? Ők talán még többet is adnak érte :)
  • foxbat88fx
    de :DDDDD
    látom a hülyékből egyik fórumon sincs hiány XDDD
  • TiborTamas
    Ennyit a hétfőről, elvileg megy a teszt. :)
  • Stuko
    Talán az a gond, h. túl sokat kérsz. Egèsz pontosan 20.000-l többet mint amennyit èr...
  • McFrost
    Adsz egy ötszázast és már viszem is.
  • Oddball29
    Hát az az, hogy 130/60 vagy 150/50 "weakspot" páncél ellen kisebb távolságból, enyhe szögben 260 alatti apcr már kritikus. Többnyire már nem viszi át.
  • Maala
    Eddig is volt goldammo, ezután is lesz. Medeknél nem fogod érzékelni továbbra sem, ha azzal lőnek rád. TDk-re meg eddig is mindenki azt töltött.

Amúgy írta valaki, hogy a kredites goldammo előtt nem vette észre, ha golddal lőttek rá... Mert anno egyrészt nem volt gold detektor mod, másrészt még hang/lyukméret alapján sem lehetett megkülönböztetni a kettőt. Egyszerűen infó sem volt róla, hogy mivel lőnek rád. (Ugye a golddetektor mod létrejöttét is az tette lehetővé, hogy az alap és a gold lőszernek más a hangja, és az átütés textúrája, amit lehív a kliens).

Oddball: Eddig sem lőttem meddel weakspoton kívül másra, ezután sem fogok. Ugyanúgy, ha snapshotolok, eddig sem rajtam múlt, ezután sem rajtam fog. 5-10%-nyi átütésről beszélünk, az azonos páncélvastagság beforgatásában mennyi, 15°?. Ketrecharcos pályákon nyilván másokkal együtt mész, egyébként amúgy sem volt esélyed eddig sem, 20mm pen ide, vagy oda.
  • foxbat88fx
    na mi újság wot terén? :D
    nem hiányzok? :DDDDD

árulom ezt a k**va account-ot.... de hihetetlen, hogy mennyi kamus van, mindenki csak ellopni akarná, pedig csak 20.000-et kérek érte ami még így is rablás :D
  • Oddball29
    Azért egy jól mozgó IS-7 vagy E-75 már simán leráz magáról 240-250 APCR pent is. Most az összes mednek határeset köré/alá fog esni az alaplőszer átütése.

Az igazság az, hogy mondjuk egy STB-nek/Leopardnak vagy a legtöbb orosz mednek van flank speedje , de több más tízes mednek (Patton, FV, nálam már a T-62A is ide tartozik) ez nincs meg. Ezek sokszor kénytelenek szemből pofozkodni, mert lassúak, meg ilyen apró alagutas/ketrecharcos pályák vannak.

TD-knél átütés nerf tényleg annyira nem érdekes, az a +20mm csak extra volt már a kezdetektől.
  • Antimat
    Vegyük észre, hogy van, amikor a másik csapat nem nyerhet:
  • yossarianHUN
    Kétélű dolog ez az átütés nerf, szerintem. Bizonytalan vagyok, egyfelől mert biztos vagyok benne, hogy egyrészt ha eddig is ennyi lett volna ezeknek a gépeknek az átütése, akkor senki nem panaszkodna miattuk, másrészt mert eleve ekkora átütéssel kellett volna bekerülniük a játékba. De mivel nem ekkorával kerültek be, a sok tomátó hurka tényleg ész nélkül fogja elkezdeni venni a goldammót, amolyan "lehet hogy elég az új átütés, de azért ne kockáztassunk" alapon.
  • Maala
    Nem azon a 20mm-en fog múlni. 230mm környéke felett már tökmindegy úgyis a pen, a helyezkedés 100x többet számít.

Én konkrétan imádom, hogy kvázi 20-30mm penért jobb lövegtulajdonságokat, néhol még jobb töltést is kapunk.

Heavyknél jöhetne ugyanez, csak több páncélért cserébe. :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.14. 13:34:51
  • Maala
    Dehogy vettem magamra, inkább az bosszantott, ahogy más replayét fikázod alpári módon.

Választ szeretnél? Én mindig ki tudtam osztani a 2k sebzést, még ha 0-15re is kaptunk ki. Nem találkoztam még ezzel a "ha a játék eldönti, hogy nem találsz be" dologgal. Egyszerűen lusta geci vagy normálisan becélozni, vagy alapból kétséges helyen próbálod átlőni a tankot. Aztán csodálkozol, ha nem adja be. Replayt tőled sem láttam még hasonló esetről. Erről ennyit.

---

Kérlek szépen azt jelenti az első sor, hogy az eddigi holtversenyes 2. helyről (medek közti APCR átütés) a holtversenyes első helyre kerül, ami az átütést illeti. Játszottál már IS-7el? Voltak problémáid az átütéssel? Nekem nem, pedig az csak sima AP volt. A medek meg mozgékonyabbak, pontosabbak is. Sőt, most már méginkább azok lesznek.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.14. 13:23:15
  • Zegi Norbi HUN
    Ok, köszi :/
  • yossarianHUN
    Hétfőtől.
  • Zegi Norbi HUN
    Elérhető a teszt szerver
  • lexlutor
    a webes kiiras szerint, nem csak a hetvegen, hanem..
    This special will be available from Saturday 14 March at 06:10 until Wednesday 18 March at 06:00 CET (UTC +1).

mar ugyis regen basztak el hetvegi akciot...
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.03.14. 12:37:36
  • kHares
    Nekem a Saint Patrick's Day-re azt írja finish time: 17 óra. Oké hogy maga az ünnep egy nap de hétvégi akcióknak nem egész hétvégén kellene tartaniuk?
  • Oddball29
    Mondjuk a 10-es TD és med pont az a két népszerű kategória, ahol eddig minden további nélkül el lehetett lenni gold ammo nélkül is. Ezért drágítják őket.
  • voivod32
    Két perc alatt befoglalt az ellenfél. Csak tudnám, hogy mi a faszt élveztek ezen a "meccsen" ?!
  • Malarki
    Ok, kösz. Mondjuk nekem ez is bőven sok.
  • Mnemomic
    Ha a CDC-re gondolsz én mentem vele kb 10 meccset annak alapján tetszett. Szerintem nem rossz tank egyáltalán. Persze 10-esek között már necces de saját szintjén jó.
  • Angelus1991ster
    Végetér a számláló és szétroskad már az elején:D

VK3002DB test - Párduc torony és STA-1 top ágyú= legjobb t8-as med:D
  • András77
    Ez a hivatalos lista, de a soft paraméterek nem mindegyike publikus, sőt inkább alig van info róluk. Majd a gyakorlatban kiderül. Leginkább a batchat pontosság buffra leszek kíváncsi, hogy érzékelhető-e a gyakorlatban.
  • yossarianHUN
    Ja, kéne még néhány ilyen ocsmány torzszülött. Én a Maus tornyos Shermanre szavazok.
  • Angelus1991ster
    SZG kreativitás, már megszokhattuk. T-44 testes - Hellcat toronyos tank mikor jön?
  • yossarianHUN
    WG says: "Le a koppintás tankokkal!" Hát, végülis ha úgy vesszük... Igen, upcoming T8 kínai prém med: M48 Patton torony, egy Type 59 testen. Yayy.

• yossarianHUN
    Egyelőre ennyi, aztán ki tudja, mit csavargatnak majd a 2. menetben.
  • haflac
    Nagyon is lehet érezni ezt a pontosság-szórás nerfet.A menet közben leadott lövések veszélyesebbek a vakondokra nézve,mint az ellenfélre.
  • Malarki
    Ez az összes pen változás vagy van még?

Nagyon nem örülök, egy rakat tank van benne, amit épen most érnék el. :( Persze a goldhoz nem nyúlnak hozzá, azok teljesen rendben vannak így... Kézműves agyagedények ezek mind...