banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Eddig is volt goldammo, ezután is lesz. Medeknél nem fogod érzékelni továbbra sem, ha azzal lőnek rád. TDk-re meg eddig is mindenki azt töltött.

Amúgy írta valaki, hogy a kredites goldammo előtt nem vette észre, ha golddal lőttek rá... Mert anno egyrészt nem volt gold detektor mod, másrészt még hang/lyukméret alapján sem lehetett megkülönböztetni a kettőt. Egyszerűen infó sem volt róla, hogy mivel lőnek rád. (Ugye a golddetektor mod létrejöttét is az tette lehetővé, hogy az alap és a gold lőszernek más a hangja, és az átütés textúrája, amit lehív a kliens).

Oddball: Eddig sem lőttem meddel weakspoton kívül másra, ezután sem fogok. Ugyanúgy, ha snapshotolok, eddig sem rajtam múlt, ezután sem rajtam fog. 5-10%-nyi átütésről beszélünk, az azonos páncélvastagság beforgatásában mennyi, 15°?. Ketrecharcos pályákon nyilván másokkal együtt mész, egyébként amúgy sem volt esélyed eddig sem, 20mm pen ide, vagy oda.