World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Lorder, 2014.10.29. 09:57:07
Felhasználják a csapattársakat élő pajzsként, hogy a végjátékban a felpuhított ellenfeleket leszedje.
A liláknál meg arany eső a várható időjárás.
Nem tudom hogy fame platoonba hányszor botlottál de tdn kìvűl minden tankjukból csak aranyat szórnak. Leszarják a csapattársakat és agresszívan nyomulnak előre.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Vihar
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Komolyan érdekelne, mert én már ott tartok, hogy fizikai fájdalmat okoz minden egyes velük lejátszott csata. Régen sem volt kihívásoktól mentes a velük való játék, de akkor azért néha ki lehetett használni az előnyeiket is. Bizonyos pályák szívások voltak, de máshol azért lehetett velük aratni is. Viszont jelenleg a TD helyek tendenciózus felszámolásával, és a pályák tagoltabbá tételével totál el lettek lehetetlenítve. Egyszerűen képtelen vagyok normális sebzéseket kiosztani velük...
http://www.noobmeter.com/clan/eu/ATAK-/500022711
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.10.29. 08:53:01
nem vagyok alreg sem
tegnap ket viharos batchat platoonban, a meccs elejen koszontek mindenkinek. aztan csak jatszottak. lehoztak a meccset.
ennyi
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.29. 08:49:16
A valóság az, és ez szinte minden találkozáskor beigazolódik, ha valamit írnak játék közben akkor a szavaikból butaság, gőgösség, nagyképűség árad. 2 napja találkoztam az egyikkel, pár szóváltás után kiderült hogy egy gyermekkel van dolgom inkább ráhagytam, szal lehetséges hogy sok a gyerek ott és nincsenek fegyelmezve valamiért. Nem írtam volna mert leszarom őket, de azért ne hogy már valaki védje ezeket!
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
Puszi a pocijukra, még egy arty ami azonnal kilő E100-ból :D
Ennyi erővel a Sturmtiger-t is berakhatnák, ha már úgyis le van modellezve, mehetne is T7-be mint TD, biztos örülnének neki a népek :D
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
(Törtet törttel úgy...)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.29. 04:04:53
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
http://www.wotinfo.hu/add-ons/item/335-jacktor-mod-pack
nyilván nem közvetlen formában fognak árat emelni, mint a mobilszolgáltatók a telekommunikációs adó kitalálása után szépen suttyomban visszaálltak a fél perces egységek helyett az egész percekre
az internet szolgáltatók is visszább fogják majd venni az adott pénzért elérhető sávszélességeket, vagy visszatér a hőskori forgalomkorlátozás az olcsóbb díjcsmagoknál, stb... de abban biztos lehetsz hogy át fogják hárítani
ha van pl a UPC-nek 1millió előfizetője, az a max 700 forinttal számolva mennyi is? erről szted le fognak mondani csak úgy?
on:
mennyire utálom ezt a rohadt E25 TD-t! A préri közepéről lövöldöz, semmi sem takarja, de csak 80 méterről válik láthatóvá, mire már hármat belémtrafált?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Jó, de itt semmi probléma nincs jövőre indulsz és megígéred, hogy kolbászból lesz a kerítés akkor rád szavazunk ez egy ilyen szakma.
- vagy csak eleguk van:
a nemzeti dohanyboltokbol
a havarekra szabott torvenyekbol
az oroszok folyamatos felszopasabol
a folymatos szabadsagharcbol
a nemzeti stadionepitesekbol
a nemzeti fejlesztesi miniszterbol, aki kiskoraban gyartotta a fantomcegeket
szijjarto petik kulipityojabol amit becsuletes szulei karteleztek ossze
roganbol akinek tobb a megtakaritasa mint a lehetseges osszes bevetele, megsem talals emmit a vagyonosodasi vizsgalat
a szolgalalku hivatalokbol akik szethunynak a baratok lopasain, de mindenkire lecsapnak akire a gazdaik csak ramutatnak
okotars balhebol
kishantos felosztsabol
kozgep
felcsuti gaszszerelo milliardos polgarmester
.... meddig soroljam?
es h megint ugy szulett egy torveny, h kene 20 milliard, kit huzzunk le? hmm, nah internet meg nem volt. jah pistikem majd ha beterjesztettuk, ullj le a szolgaltatokkal es kavezzatok egyet.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.28. 22:23:58
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Értem a felháborodás lényegét ,de a kormány a szolgáltatókra szabta ki ezt a díjat. Amikor gáz, villany és egyéb szolgáltatókat ért ugyan ilyen költségkiesés miért nem tiltakoztak, hisz ez ugyanaz.
Az előfordulhat , hogy a szolgáltató megpróbálja a megrendelő felé hárítani ezt a költséget, de a gáz és villany szolgálatóknál pl ellenőrizték (és talán törvény írja elő nem emlékszem pontosan), hogy nem építhetik be más formában a számlába a kiesést, gondolom itt is hasonló eljárás lenne az internetszolgáltatóknál. Az más kérdés, hogy a szolgáltató milyen kiskaput próbál keresni ennek kijátszására .
Az megint egy másik kérdés, hogy az utcára vonult emberek attól félnek, hogy a szolgáltató díjat emel ez a jobbik eset, a rosszabbik az, hogy azt hiszik őket akarja megadóztatni az állam közvetlen.
A társadalom egy része képes bizonytalan hírforrásoknak teljes bizalmat szavazni, ezekből a félreértésekből meg komoly bonyodalmak adódhatnak.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.10.28. 22:02:11
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Trance&Friends nothing more..
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Az sg TS-én van olyan, aki 22h után is játszik? Én 1-2ig szoktam és szakasztárs jó lenne.
legjobb lenne talan kinullazni a regi jatekosokat nem??

Budapest élő
Trance&Friends nothing more..
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Más:
A Centurion 1-nek olyan speciális MM-je van, hogy ma például minden második csata T9, minden 3-4-ik T10. Valószínűleg ez azért lehet, mert olyan OP(a WG szerint + nem is orosz). De már nagyon untam amikor a nagy kaliberes T9-10-es TD-k a hp-m 80%-át 1 lövéssel eltüntették...plusz ugye ott vannak az artyk....
Amúgy tuti lesz végre, ha a rádiósé lesz a 6.érzék, sokkal könnyebb lesz biázni, hogy szépen fejezzem ki magam. :)
Utoljára szerkesztette: Desmodromic, 2014.10.28. 18:07:29
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Am milyen lenne a jobb elosztás? Mert nekem így is jó de ha lehet jobb mondd :D
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha ilyen leosztásban kellett a gold lőszer, mi lesz később? <#eplus2>#eplus2>
Amúgy egy legénységi skill újraosztáson nem gondolkodtál még el?
wot nick: PsychoTrooper