418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Hát, én meg leszedem újra Aslaint, bár leírta a mai update notesban, hogy mi zavar mit. -.-
  • Toweliee
    Vágd le a kisujjadat.
  • yossarianHUN
    Igazság szerint nem volt kedvem pepecselni azzal, hogy kibogarásszam a törölnivalókat, úgyhogy lekaptam egy Jove's Mod Pack-ot, és annak van a telepítése során egy olyan opciója, hogy kiirtson minden jelenleg fentlévő modot. Aztán (a hangmodokat leszámítva) az összes szükségeset egy füst alatt fel is tettem újra ugyanezzel.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.30. 20:14:55
  • Maala
    Szóval konkrétan az audio mappát kell res_modsból törölni?

Szerk: Jah. Szerk2: Nem csak azt.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.30. 20:12:46
  • yossarianHUN
    Ismerem, pár patchig használtam is, aztán visszaszoktam a Gnomefather félékre. Mindegy, több okból se játszom nagyon egyelőre, úgyhogy mire megint nekiülök, kijön a hotfix. De azért köszi a tippet:)
  • yossarianHUN
    Nálam a hangmodok kavartak be (mind a két Gnomefather, külön külön is), azokat leszedve jó volt.
  • Maala
    Rájöttél valamire, hogy milyen modokkal akad?

Sajnos eddig csak vicces fiúkkal találkoztam, akik azt írták, hogy a Warpackkel akad. :D
  • Pales27
    nekem ez van link 4 éve "pontos" és jól csúszik rajta az egér
  • yossarianHUN
    A világért se kötözködnék, de erre szerintem megvan a megfelelő topik. Például ez.
  • wollnerd #350396
    Sziasztok! Most az egérkezeléssel fordulok hozzátok.
    Az egerem Razer Naga (2014). Kiváló egér, de azt hiszem az asztalom felületét nem igazán szereti, vagyis miközben mozgatom (úgy hogy a kezem nagy része az egéren fekszik, de a kezem bal része, (a kisujjam és az az alól induló rész) már az asztalon fekszik) a egeret, néha megakad a mozgása, főleg ha az egérkurzor pozícióját csak minimálisan szeretném csak változtatni. (pl. amikor a WoT-ban próbálok rácélozni a (közép)távban lévő ellenfélre) kicsit olyan mintha egy kicsit "ragadós" lenne az asztal felülete. (Lehet hogy a kezem bal része is közrejátszik olyan 30%-ban...) Emiatt egy kicsit nehéz pontosabb pozíciókra vinni a kurzort. Tudom, a DPI is van, de az érték megnövelésével az kurzor sebessége is megnőtt, próbáltam a DPI állításával, nem igazán lett változás...
    Viszont!
    Razernek (is) vannak kiváló egérpadjai, amik gondtalan mozgást tudnak biztosítani. Ezekkel kapcsolatban van kérdésem. Én olyan egérpadot gondoltam, ami a pontosságra is koncentrál főleg. Ilyen pl. a Razer Goliathus Control Edition de észrevettem hogy van RAZER GOLIATHUS SPEED EDITION, WORLD OF TANKS EGÉRPAD (Tudom, a WoT-os dolog csak skin) is, ami a minél gyorsabb egérmozdulatok érdekében kisebb ellenállásokba ütközik az egér az e egérpad anyaga miatt... Na most itt elbizonytalankodtam, nem igazán értem a különbséget a pontosság és a gyorsabb célzás elérése között... A fent leírt probléma végül ellenállás-probléma az egér számára? Világosítsatok fel!
    Melyik egérpadot lenne érdemes megvennem? :) (mivel az asztal anyaga picikét "ragacsosnak" érzelődik, ezért terveznék vmi jó egérpadot venni majd)
    A véleményeteket, tanácsotokat előre is köszönöm!
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.03.30. 19:26:12
  • R3nton
    Szerintem OP, nekem 60% felett van vele a WR
  • Pales27
    az 50-100 egyik legjobb t8 "heavy"
  • Tarathiel2
    Kell egy szopó tank minden ágra, hátha rászánod magad az aranyvásárlásra.
  • besti
    A kis accounton játszom a francia heavy ágat és felmerült egy költői kérdés. Ez alapján a statisztika alapján melyik tankra férne rá egy kis buff a mai paradicsomi időkben?

Egyszerűen közel 50 sec. reloaddal nem lehet carry-zni, teljesen a csapatra vagy utalva. 43%-ról sikerült ezt is feltornászni. Vagy rövidebb töltési idő kellene neki, vagy az, hogy 6 lövésből mondjuk ne 3, hanem csak 2 menjen el másik égtájra lövéskor. Vagy csak én érzem ezt? Az 50 120 lényegesen rövidebb töltési ideje és jobb gunja már megváltás.
  • Tarathiel2
    Lesz valami április elsejei ökörködés, annak a hangjait rakták be most. Szerencsére nem volt nehéz hotfixelni Gnome ágyúit, letöltés itt (res_mods/0.9.6/scripts/item_defs/vehicles/common/). Csak egy replay-jel teszteltem de elvileg más nem változott.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.30. 18:15:21
  • Kronos79
    Nem tudom, hogy próbáltad-e, de ajánlanék egy másikat. Kriegstreiber hangmodja. Szerintem az ágyú és találat hangok jobbak. A motor ugyan nem, de jobb, mint a WoT fűnyírója. A toronyforgatást pedig nem javaslom. Néhány csata után idegesíteni fog a "nyekergés". :)

Ez a mod kisebb is és semmi baja nem volt a micropatch-csel.
  • Angelus1991ster
    Csak amikor meglátom a reklámját, önkéntelenül az SP ezen részei jutnak az eszembe.

Kéne egy igazán mocskos szájú hangmódot csinálni.
    Eddig tervbe van a South Park - Mr.Furkó +Brünó igazán nem PC/píszí/polkorrekt hangmód.
  • yossarianHUN
    Szerintem sejted a lényegét, úgyhogy a fantáziádra bízom;)
  • marchizor
    ? :D
  • Angelus1991ster
    Kíváncsi lennék rá:D Tedd spoilerbe, elvileg szólásszabadság van, nem? nincs aczéli TTT-rendszer.
  • yossarianHUN
    Köszi, igen, látom megint sikerült elcseszniük a hangmodokat, vacakolok is már vele jó ideje, hogy működésre bírjam a játékot. Leírnám a véleményemet a WG-ről meg a mikropeccseikről, de sajnos utána azonnal töröltetnem kéne magammal a hsz-t.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.30. 16:28:41
  • Angelus1991ster
    Valamiért ezek jutottotak eszembe róla
    [/spoiler]
  • marchizor
    rudii <3 követve
  • R3nton
    Az a kib@szott 60%-ot sebezz platoonba TD-vel...
  • GabeE3e
    Aha Laptop:)

A kigyújtós küldinél sokat időztem.

Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.03.30. 15:35:10
  • okosszöszi26
    T30-nál ua., mint St Emilnél
    papíron gigaatom ágyú, ami éppen csak sosem talál, vagy ha igen, akkor lepattanó, vagy semmitérő critical hit
    így kompenzálja a játék, hogy szerintük OP lenne, ha úgy működne, ahogy kellene
    Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.03.30. 14:38:48
  • Simulacrum
    Én az xvm által jósolt nyerési arányból csinálok statisztikát éppen, még csak 100 csatánál tartok, így még nem publikálnám. Illetve az a baj vele, hogy az WG-átlagnál jobb játékos vagyok, így torz lesz egy kicsit. Érdekes lenne egy tökéletesen átlagos játékos esetén majd megcsinálni ugyanezt.

A nagyobb project majd a T55A megszerzése után indul, nevezetesen, hogy az eddig egyetlen aranylőszert sem használt 25k-s accomon elkezdek párat betolni minden tankomba és kíváncsi vagyok igazat állítok-e azzal, hogy ez nem kevés WN8-at fog eredményezni pluszban. Sokak szerint ez 10-100 közötti értékkel növeli, szerintem jóval többel. Meglátjuk.
  • R3nton
    Elkezdtem artyzni IM küldik miatt. Eddig nekem csak a francia vonal volt meg, hát elkezdtem az amerikait. M44 brutál jó, M41 szintén, de hát az M/43 az valami überbrutál. Azzal odavág az ember, akkor lecsó van, és baromi pontos. AP-t még ki se próbáltam, mert kéne a 2-t sebezzek egy lövéssel. De sejtem milyen lesz majd az AP...devastating
  • técs
    Most tartok 50-nél, de majd a végén kb 200 után összesítek.
  • Sunsetjoy
    Hány meccsből derült ki ez nálad? :)
  • técs
    Nekem is van venti meg célzásgyorsító fent, de nem igazán jelentős a hatásuk+ első skill BIA. Tul. képp. csak tier10 csatákat megyek és ahol vannak artik, márpedig minden csatában van min. 3 ott csak a t30-t lövik ezek a férgek. A vicc az hogy amíg az első legénységi skillt húztam, teljesen jó csatákat mentem vele, most hogy a 2. skillnél vagyok, kb használhatatlan az egész.
    Tegnap 10 csatából 3 volt 10, 16, 13% -os és csak 1 csata 50%-os. A csatáim 70%-át 30% alatti vagy 65% fölötti győzelmi esélyű csatákba játszom.
    Csinálok egy statot megint és már annyi leszűrhető, hogy a T30 átlagsebzése közel sincs a 750-hez, de még csaka 700-hoz sem. Vicc ez az egész kibaszott manipulált játék.
  • Frankie69
    Én is éppen azt nyüstölöm. Nekem 81,39% a találati arányom vele, viszonylag gyenge ( két skilles ) legénységgel és célzásgyorsítóval.
  • Angelus1991ster
    Íme a vörös játékos:
  • técs
    Nem tudom mit csináljak ezzel a T30-al. 100m-e kívül semmit nem találok el, azon belöl 10-ből csak 5 megy mellé, 3 lepattanó és 2 átütő amiből 1 critiacl hit. Azt hiszem megtaláltam a legnagyobb fos tank címért versengő tankot a wotban. Nálam biztos benne van az első 3 között. Szénné nerfelték ezt a szart. És még stabit sem lehet tenni rá.
  • besti
    Tapasztalat szerint kb. hány ezer csatáig b@szogatják az embert, hogy "noob reroll acc". Csinálom a meghívott kis accounton a tier X fejlesztést és kb. minden 2. csatában megjegyzi ezt valaki - és nem pozitív éllel :) Ha statpadderkedni akarok nem várok 30k csatát a rendes accounton és nem stock tankokkal megyek...
  • Kronos79
    yoss! Ha jól rémlik még te használsz rajtam kívül gnomefather hangokat. Ha még nem próbáltad, akkor szólok a motorhangokat tutira nem bírja a micropatch.
  • Angelus1991ster
    Game calendar-ban Every Hero Once Started Small - áprils 1.-től május 1.-ig
    - ez mi lehet?

Időközben: 1,5xp és 1,5 kredit - minimum 25 hp sebzésért - csatánként.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.30. 11:12:07
  • Angelus1991ster
    Máglyára velük!
  • Tarathiel2
    Nekem inkább az okoz meglepetést ha van a csatában ilyen tank, naponta egyet ha látok.
  • okosszöszi26
    azér a páncélja nem olyan szar annak
    az orra a hülye amorf kialakítás miatt tud olyanokat pattintani, hogy meglepetést okoz mindenkinek