418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #351767 Ki beszélt arról hogy játszott.Nem érted a lényeget. -
Angelus1991ster #351766 De ez mitől volt gyerekes? Direkt a lepattanót gyűjtötte és a foglaló medálra hajtott. Ez akkora bűn?
Ehhez hozzájárult egy vörös retardált KV-4. Ha szivatásból csinálta megérdemelte, az a KV-4 ( statja alapján) hányszor cseszhette vajon el mások játékát amikor top tier volt?
Mert gondolom bennetek nem idegesít , ha a csapatotokban van ilyen 16k csatás 44%-os überjátékos. -
Köszi! -
Gyuszopapa #351764 Még igazán nem nőtt fel túl fiatal.Kell még neki jó pár év hogy megértse nem csak a győzelem számít és nem csak attól jó egy játékos hogy mindenkit szarrá ver. -
link -
Alienware oldalan most osztogatnak. -
Most kezdeném a játékot, viszont észrevettem, hogy "invite code" nélkül nem érdemes belekezdeni, redditen láttam, hogy US és Asia régiókban alapból ilyen kóddal lehet kezdeni, EU kódot hol találom? -
viper07 #351760 Elismerem a tudásod, szívesen nézem a visszajátszásaidat, sőt olvasom a hozzászólásaidat, de ez azt gondolom méltatlan volt hozzád, vagy legalábbis amilyen kép eddig kialakult rólad bennem. Ebben semmi vicces nem volt, ez megalázás volt, remélem nem vagy rá büszke. Talán fordított helyzetben ... -
Link pls? -
Tarathiel2 #351758 Nahát, egy piros tier 8-as nem tudja hol kell átlőni az egyik legjobban páncélozott trolltankot, sőt még annyi esze sincs hogy legalább beforgassa magát. Ebben mi a vicces?
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.16. 01:35:04 -
Ha vki más is ebbe a problémába ütközött: nálam a Clan Logo Remover nevű mod okozta. Fel kell rakni a "hotfixet", utána beenged. -
Tudja vki esetleg, h a mai minipatch melyik modnak kavart be? Nem jelenik meg a tank, folyamatosan updating crew van. Account.def fájl - amit törölni kéne - meg nincs a mod mappában. -
Ebben kivételesen igaza van. Dunát lehetne rekeszteni a COD, Battlefield, GTA, AC - és még sorolhatnám órákig - rókabőrökkel, amikben gyakorlatilag semmi újítás/innováció nincs. Az meg hogy az adott játékok, h vannak megcsinálva eredetileg a wothoz képest az már más tészta. -
Ezt nézzétek végig, bepisiltek a nevetéstől
egyébként HT15 meglett volna ezzel a körrel is Obj260-nál.
A végén Priceless 1v1 KV4-ellen
WUTWUTWUT -
Az összes wot map együttvéve belefér vagy 6-szor, dolgozik az AI ezerrel, a látvány sem utolsó és még jobban is van optimalizálva. Mindezt a megjelenés első napján... volna még mit tanulnia a wg-nek...
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.15. 23:10:01 -
yossarianHUN #351752 - Storm on how good AAA projects look (specifically GTA 5): "There's nothing new innovation- and idea-wise. It's simply well done, as far as I could see. That's the power of good projects - they don't have to be especially innovative, they have to be well made."
Óó, az irónia. -
yossarianHUN #351751 - Wargaming is currently reworking artillery by testing "four additional artillery game mechanics"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Húzzatok bele csajok, az AW-sok már a spájzban vannak.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.04.15. 22:58:59 -
yossarianHUN #351750 Egyszer legyen az ember délutános, és máris kitör itt az anarchia. Azért kuncogtam párat visszaolvasva
-
bornofakone #351749 Sikerült rájönnöm...:) -
bornofakone #351748 Hogy tudok meghívni vkit a game-be? :D
Mert lenne 1 mazochista haver aki kipróbálná, és lehet még hosszabb távon is maradna....ergo akkor már meghívnám :)
Csak nem tudom h lehet...:D -
mordawn #351747 Ha rajtam kívül másnál is előfordult, hogy nem tölt be a játék: a klánlogó eltávolító okozta, mert a "vehiclestickers.pyc" fájl megváltozott. -
lexlutor #351746 jatszhatatlanul szar ping az egyesen. -
lexlutor #351745 mondjad matyikam, ha eleg sokat mondod elhiszed majd ezt is mint h a buko meccsed , is kijott dontetlenre, sot lehet azota mar gyoztel is. -
Toweliee #351744 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
darkwraith #351743 Miféle nyomoromat? Csak egy véleményt mondtam, de neked osztani kell, mert te aztán olyan fontosnak érzed magad mindig.
-
Tarathiel2 #351742 Nem elég ha a konteós topikokban égeted magad, itt is muszáj? -
Pares #351741 Ok. -
Pares #351740 Persze, hogy nem tudja. -
Oddball29 #351739 Éldegéljen. Akkor se tartozik ide. -
Pares #351738 Persze, mert aki nem fekete-fehéren (nem)gondolkodik, az rögtön neonáci. Tipikus. Éldegélj csak nyugodtan a tévelygésekkel teli álomvilágocskádban, nem zavarom meg a monokróm idillt. -
Tarathiel2 #351737 A titkos háttérhatalom ami az egész világot irányítja. Konteósok szerint. -
Oddball29 #351736 Rád is vonatkozik. -
Oddball29 #351735 Vidd már a saját nyomorod máshova. A biztonságpolitika topikot is lángszóróval kéne felégetni, annyira szánalmas. -
szánalom a köbön.... )╭∩╮ -
te sem értesz semmit úgy látom....)╭∩╮ -
darkwraith #351732 lebuktam? Hahaha! Miért is? Már a cionista szót sem lehet használni? Tudod egyáltalán mit is jelent? Vagy kik azok? Szerintem nem. -
Tarathiel2 #351731 Nem tűnt még fel hogy az az oldal 99,99%-ban bukó? Magadnak köszönheted ha voltál olyan okos arra menni.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.15. 19:40:54 -
bornofakone #351730 T55a-s küldikhez:
TD-k számomra most a legegyszerűbb küldetések, azokkal nemsokára végzek, egyetlen hátráltató tényező a szakaszos küldik lesznek, de eddig mindegyik fullos, javaslom a borsig/obj és 1-2 küldinél teknőc igénybevételét :)
Medek: pershing, panther, cromwell, itt már korántsem vagyok fullos, mármint némelyik küldetésnél csak az elsődlegest csináltam meg...:D De ha nagyon akarnám a másodlagost is tudnám, mert nem olyan vészesek. Cromwell sokat segített.
Heavy: még lusta voltam szórakozni vele, de a pattintósra és HT15-re készen áll a VKB, minden másra ott az e75 és is-4
Light: ezzel szenvedek a legjobban...nem tudom miért, de bulldog, t21, mt25 trióval rohangálok és próbálkozok...de itt még az elsődleges küldik is szenvedősek. Vhogy nagyon szerencsétlen vagyok, kb. úgy jön ki mindig a lépés, hogy soha nem azokat a feltételeket teljesítem az adott csatába, amit kellene, mármint rányomok az egyik mission-re, akkor tuti h 1 másik teljesítését fogom megcsinálni...pl. LT15-t már 2x megcsináltam....de bezzeg nem ez volt a feladatom, és pl. jól spottolható mapokat is akkor dobja be mikor pl. az volt a mission hogy láncoljak le ellenséget...amit meg az Istenért se tudtam...(e75 láncát 3x meglövöm célozva és semmi....de menet közben a dupla trackes t95-t első lövésre trackelem...WAT?!) -
-
kHares #351728 Assault mód? Amint jött az opció rögtön kikapcsoltam, hatványozottan jött elő mire képes a random játékos.