418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Ki beszélt arról hogy játszott.Nem érted a lényeget.
  • Angelus1991ster
    De ez mitől volt gyerekes? Direkt a lepattanót gyűjtötte és a foglaló medálra hajtott. Ez akkora bűn?
    Ehhez hozzájárult egy vörös retardált KV-4. Ha szivatásból csinálta megérdemelte, az a KV-4 ( statja alapján) hányszor cseszhette vajon el mások játékát amikor top tier volt?

Mert gondolom bennetek nem idegesít , ha a csapatotokban van ilyen 16k csatás 44%-os überjátékos.
  • Fehercsoki
    Köszi!
  • Gyuszopapa
    Még igazán nem nőtt fel túl fiatal.Kell még neki jó pár év hogy megértse nem csak a győzelem számít és nem csak attól jó egy játékos hogy mindenkit szarrá ver.
  • Solten
    link
  • Solten
    Alienware oldalan most osztogatnak.
  • Fehercsoki
    Most kezdeném a játékot, viszont észrevettem, hogy "invite code" nélkül nem érdemes belekezdeni, redditen láttam, hogy US és Asia régiókban alapból ilyen kóddal lehet kezdeni, EU kódot hol találom?
  • viper07
    Elismerem a tudásod, szívesen nézem a visszajátszásaidat, sőt olvasom a hozzászólásaidat, de ez azt gondolom méltatlan volt hozzád, vagy legalábbis amilyen kép eddig kialakult rólad bennem. Ebben semmi vicces nem volt, ez megalázás volt, remélem nem vagy rá büszke. Talán fordított helyzetben ...
  • Maala
    Link pls?
  • Tarathiel2
    Nahát, egy piros tier 8-as nem tudja hol kell átlőni az egyik legjobban páncélozott trolltankot, sőt még annyi esze sincs hogy legalább beforgassa magát. Ebben mi a vicces?
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.16. 01:35:04
  • popey8
    Ha vki más is ebbe a problémába ütközött: nálam a Clan Logo Remover nevű mod okozta. Fel kell rakni a "hotfixet", utána beenged.
  • popey8
    Tudja vki esetleg, h a mai minipatch melyik modnak kavart be? Nem jelenik meg a tank, folyamatosan updating crew van. Account.def fájl - amit törölni kéne - meg nincs a mod mappában.
  • popey8
    Ebben kivételesen igaza van. Dunát lehetne rekeszteni a COD, Battlefield, GTA, AC - és még sorolhatnám órákig - rókabőrökkel, amikben gyakorlatilag semmi újítás/innováció nincs. Az meg hogy az adott játékok, h vannak megcsinálva eredetileg a wothoz képest az már más tészta.
  • GabeE3e
    Ezt nézzétek végig, bepisiltek a nevetéstől

egyébként HT15 meglett volna ezzel a körrel is Obj260-nál.
    A végén Priceless 1v1 KV4-ellen
    WUTWUTWUT
  • patchaou
    Az összes wot map együttvéve belefér vagy 6-szor, dolgozik az AI ezerrel, a látvány sem utolsó és még jobban is van optimalizálva. Mindezt a megjelenés első napján... volna még mit tanulnia a wg-nek...
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.15. 23:10:01
  • yossarianHUN
    - Storm on how good AAA projects look (specifically GTA 5): "There's nothing new innovation- and idea-wise. It's simply well done, as far as I could see. That's the power of good projects - they don't have to be especially innovative, they have to be well made."

Óó, az irónia.
  • yossarianHUN
    - Wargaming is currently reworking artillery by testing "four additional artillery game mechanics"

Húzzatok bele csajok, az AW-sok már a spájzban vannak.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.04.15. 22:58:59
  • yossarianHUN
    Egyszer legyen az ember délutános, és máris kitör itt az anarchia. Azért kuncogtam párat visszaolvasva
  • bornofakone
    Sikerült rájönnöm...:)
  • bornofakone
    Hogy tudok meghívni vkit a game-be? :D
    Mert lenne 1 mazochista haver aki kipróbálná, és lehet még hosszabb távon is maradna....ergo akkor már meghívnám :)
    Csak nem tudom h lehet...:D
  • mordawn
    Ha rajtam kívül másnál is előfordult, hogy nem tölt be a játék: a klánlogó eltávolító okozta, mert a "vehiclestickers.pyc" fájl megváltozott.
  • lexlutor
    jatszhatatlanul szar ping az egyesen.
  • lexlutor
    mondjad matyikam, ha eleg sokat mondod elhiszed majd ezt is mint h a buko meccsed , is kijott dontetlenre, sot lehet azota mar gyoztel is.
  • Toweliee
  • darkwraith
    Miféle nyomoromat? Csak egy véleményt mondtam, de neked osztani kell, mert te aztán olyan fontosnak érzed magad mindig.
  • Tarathiel2
    Nem elég ha a konteós topikokban égeted magad, itt is muszáj?
  • Pares
    Ok.
  • Pares
    Persze, hogy nem tudja.
  • Oddball29
    Éldegéljen. Akkor se tartozik ide.
  • Pares
    Persze, mert aki nem fekete-fehéren (nem)gondolkodik, az rögtön neonáci. Tipikus. Éldegélj csak nyugodtan a tévelygésekkel teli álomvilágocskádban, nem zavarom meg a monokróm idillt.
  • Tarathiel2
    A titkos háttérhatalom ami az egész világot irányítja. Konteósok szerint.
  • Oddball29
    Rád is vonatkozik.
  • Oddball29
    Vidd már a saját nyomorod máshova. A biztonságpolitika topikot is lángszóróval kéne felégetni, annyira szánalmas.
  • tigrincses
    szánalom a köbön.... )╭∩╮
  • tigrincses
    te sem értesz semmit úgy látom....)╭∩╮
  • darkwraith
    lebuktam? Hahaha! Miért is? Már a cionista szót sem lehet használni? Tudod egyáltalán mit is jelent? Vagy kik azok? Szerintem nem.
  • Tarathiel2
    Nem tűnt még fel hogy az az oldal 99,99%-ban bukó? Magadnak köszönheted ha voltál olyan okos arra menni.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.15. 19:40:54
  • bornofakone
    T55a-s küldikhez:
    TD-k számomra most a legegyszerűbb küldetések, azokkal nemsokára végzek, egyetlen hátráltató tényező a szakaszos küldik lesznek, de eddig mindegyik fullos, javaslom a borsig/obj és 1-2 küldinél teknőc igénybevételét :)
    Medek: pershing, panther, cromwell, itt már korántsem vagyok fullos, mármint némelyik küldetésnél csak az elsődlegest csináltam meg...:D De ha nagyon akarnám a másodlagost is tudnám, mert nem olyan vészesek. Cromwell sokat segített.
    Heavy: még lusta voltam szórakozni vele, de a pattintósra és HT15-re készen áll a VKB, minden másra ott az e75 és is-4
    Light: ezzel szenvedek a legjobban...nem tudom miért, de bulldog, t21, mt25 trióval rohangálok és próbálkozok...de itt még az elsődleges küldik is szenvedősek. Vhogy nagyon szerencsétlen vagyok, kb. úgy jön ki mindig a lépés, hogy soha nem azokat a feltételeket teljesítem az adott csatába, amit kellene, mármint rányomok az egyik mission-re, akkor tuti h 1 másik teljesítését fogom megcsinálni...pl. LT15-t már 2x megcsináltam....de bezzeg nem ez volt a feladatom, és pl. jól spottolható mapokat is akkor dobja be mikor pl. az volt a mission hogy láncoljak le ellenséget...amit meg az Istenért se tudtam...(e75 láncát 3x meglövöm célozva és semmi....de menet közben a dupla trackes t95-t első lövésre trackelem...WAT?!)
  • Count Adyn
  • kHares
    Assault mód? Amint jött az opció rögtön kikapcsoltam, hatványozottan jött elő mire képes a random játékos.