World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

örülök ha már az ndks t-55-t meg tudom majd szerezni...bolondok ezek ilyen követelménnyel.
Megvettem az ELC amx-et h majd legyen light tankom magasabb tierben mire jönnek az IM missionok. Brutál vérengzést lehet vele csinálni T5-6-ban. Meg is lett a tank ász 2k dmg-el 😊
ximix
Off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maala
De most komolyan, nem kell minden küldetést megcsinálni. MT/ARTY(/LT) küldetésekkel is meg lehet az O. 260.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Zegi Norbi HUN
Így néznek ki a GW tank ágai vagy csak valaki ügyesen megálmodta? 😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

patchaou
De legalább nem kapja meg mindenki akinek van segge átlag 40 xp-vel összehozni 700k-et.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ximix
Off

Gondolom, hogy ne lehessen perelni a játékot a kitalált tankok mások.

Count Adyn
Nekem valami 7,2k a max dmg eddig, nagyon balfasz ellenség és társak is kellenek hozzá hogy 10k-t össze lehessen lövöldözni😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Igazad van, de vmit csak meg kell adni amit teljesíteni kell. Végül is abban mi a jó, ha minden piroska is hozzájut? <#circling> Még mindig jobb, mintha xp-t kellene farmolni. Igaz, minél több játék annál nagyobb esély, hogy bemákolod. Mondjuk én kiegyeznék ezekkel a tervezett küldetésekkel. Bár a nehéz tankos elég durva. Ha van némi szerencsém bejöhet. A grindelős tuti nem, mert nincs időm rá, tehát az eleve bukta.
Utoljára szerkesztette: Faboo, 2014.11.23. 20:36:21

Valaki azt kérdezte STORM-tól, hogy szerinte csak 10 játékos (ha) fogja megcsinálni az obj260 küldetéseket. Erre a válasz az volt, hogy ők márpedig megnézték a statot és teljesíthető. Persze, csak mondjuk hatalmas mázli meg tudás is kell, mondjuk hogy 20 sebzést+sebzés hárítást valaki összehozzon és ez csak egy küldetés, a többi sem egyszerűbb sokkal. TD-vel 10e sebzés? Meg lehet persze csinálni, csak nagyon durva, ha valaki mind a négyet/ötöt meg tudja csinálni majd. Szerintem örülök, ha egyet sikerül, nem négyet vagy ötöt.
Kicsit lemaradtam miről van szó? Mit fog csak 10 ember teljesíteni?

(még mielőtt... visszaolvastam és nem találtam miről beszéltek)
megis mit? h valaki aki tud meg ultramakos is? mert mast nem sokat fog.
Maala
Másrészről azért már valamit mutatni fog, ha megvan a 260 pl.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kiidegel ez a játék ezekkel a 0, de utána mégis sebző lövésekkel, hát mi a f*szom ez már?
Nekem meg folyton csak nullás criticalokat bír lőni.
Nem, ezek a nagyon durva küldetések az obj260-hoz kellenek majd. A stugot egyszerübb lesz megszerezni, de sorban kell haladni, szóval stug, t28, t55 meg az obj260, csak akkor szerezheted meg a t28concept-et, ha megvan már a stug.

Hihetetlen ami megy, b*sszameg...
nem. ennyire szarok a magyar jatekosok. ennyi.
Ez az EZRED mekkora übernoob kán hogy a fasz üsse ki a szemüket... 2 agyhalott platoonban E100+Maus.. KEMPELNEK baszdmeg a kezdőn, majd 5 0 nál elindulnak és meghalnak.. Lehet, hogy ezek polakok csak beszélnek magyarul..
Utoljára szerkesztette: madmanic, 2014.11.23. 19:00:37

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ez most hogy lesz? 😄 megcsinálom egyszer akkor megkapom a stug 4-et? 😊 ha kétszer akkor a T28 concept-et? 😄
"Q: “We’ll be lucky if 10 people finish it.”"

Majd a megbeszélt és összeszámolt éjszakai csatákon összehozzák páran, egyébként iszonyatos mázli kell egy kategória teljesítéséhez. Azt pofázzák, hogy a statisztika alapján meg lehet csinálni a küldetéseket, csak azt felejtik el hozzátenni, hogy óriás mázli és tudás is nyilván kell hozzá, de ötször? Egy kategória teljesítése is rendkívüli csatát igényel és ezt ötször, de legalább négyszer teljesítse valaki?

Ehhez már kevés super epenisz is, mert nem fele-fele a tudás és a szerencse aránya, hanem inkább 70 vagy 80% a szerencse és mellé kell a komoly tudás is.

Szerintem is tényleg jó lesz, ha 10 ember teljesíti.
Valszleg buffolni akarják (vagy nem). Jöhet, így is szeretem, buffolva állat lesz😄
Mardel
Hajam kihullik mire ezt a szutyok chi-nu tankot kifullozom.

Akkor egy rakás ... stocként.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

A szellem33 nevű ember, aki az klán tagja, nos Ő egy ostoba, buta paraszt.
Élnézést ha valakinek beletapostam a lelkivilágába, de ezt kényszeresen le kellett írnom 😊

(külön csapatban voltunk, kilőttem - mondom Neki, hogy bocsi (mégiscsak hazánkfia, vagy mi) - erre nekiáll anyázni)
- the loss of profits is one of the internal parameters that the developers will take into account when deciding what to do with gold ammo
komolyan ilyen mertekben valtanak goldot kreitre a nepek?? ez hihetetlen.
- developers are discussing what to do with the M48 Patton, they differ in their opinions about the vehicle and what should be done with it
-ezt erti valaki h miert?
ezek mindig oylan kurvaviccesek 😄

- Maus will not be buffed, it has some of the best stats of its tier. The opinion of some players that it sucks is not based on reality.
Nincs itt semmi gond, a botoknak is jól betettek a WG-s srácok!

Igen Tiger II és igen NYOLCVANKÉT eff.
Ha valaki tanulmányozná a létformát, a teljes nicknév: Zip_Gun_Boogie_1974.

Master91
ahhoz képest még is érzem némely tankon ezt a jövő tervet ,azért kérdeztem
Csak tervbe van véve.
- developers will ban (forcibly disable) the mod, that shows what type of shell hits your tank (gold/credit). The reason for the ban is that the same mod not only tells you the type of the shell, but also who is shooting at you.

Haha, sounds legit. Ezek után meg majd nagy mellénnyel magyarázhatják, hogy a lövések kevesebb, mint 1%-a gold. Úgysem tudja bizonyítani senki az ellenkezőjét.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.23. 18:04:47
Sunsetjoy
Ez jövőidő, ha jól látom.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Master91
- accuracy will be nerfed a bit – not the parameter per se, but the distribution within the circle will be changed

igen, és ez mikor történt ????
Master91
- Storm states that the usage of gold ammo is not that high. Even if the gold ammo was hardcapped at 5 pieces, it wouldn’t help Maus, because everyone would just shoot the gold shells in it anyway.

- Storm states that one of the main reasons why gold shells are not hardcapped, is the fact it would reduce Wargaming’s profit
Ez az ovisok egyik mondókája a nohillnowin után.. A nocapkillall... Le kell szarni..

Csata végéhez közeledtén egy domb mögött szemben találom magam egy JT8.8 -al . Centurion I el voltam . Kidugom a domb mögül a löveget óvatosan , és rálövök a JT re . fasza talált , sebzett . ügye egyből a lövést követően már tolatok is vissza ( persze csak a tornyot mutatom , elég sokat kibír ) . De a lényeg , hogy azonnal tolatok vissza , és valami kalapál mögöttem , harsog . Mi a F ... van
? Szándékosan blokkol a csapat társam Panther II vel . ráfordítom a tornyot , adok neki 1 lövést . Na vette a lapot , hátrál , vissza enged . Ismét kibújok , rálövök a JT re , megint tolatnák , és megint blokkol , szándékosan ki akar tolni . Vissza verekedem magam mögé , és kilövöm . Sajnos elég sűrűn tapasztalom , hogy " jobb inkább nélküled " És nem kaptam semmiféle bant . Csata eredménye Jó barátom Panther II lezárta a kört NULLA sebzéssel . <#kocsog> beteg ember .
Azért kap valamennyivel több xp-t mindenki, mert a csapat teljes sebzéséért (tehát az összes csapattag által összesen sebzett mennyiségért) jár bizonyos mennyiségű xp, ami a csapattagok között egyenlő arányban kerül kiosztásra. Ergo minél többet sebzett a csapat, annál több xp jár fejenként. De plusz egy artynyi sebzés valószínűleg nem oszt, nem szoroz.
Mikor bujkálós utolsó artynál azt mondják,hogy „no cap" az miért jó?Csak az kapna több xp-t aki megöli,nem?Vagy alapból a 15 killes győzelemre több xp jár mindenkinek mint ha elfoglalnánk a végén?
Hogy taposnám meg a vodkavirágos, kopasz fejét...
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/strongholds-fight-wg-skirmishes/

Jó lenne, ha holnap este összeállna a csapat, és megpróbálnánk.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

mondj ebben en sem nagyon hiszek, mert pont a nagy klanok fogjak fokent csinalni a kis hajnali osszeszamolos trukkozest. ha meg kibannoljak oket, ki fog esl-re meg cwre jarni.
- Q: “Is arty balance okay? They seem to be crawling out of woodwork again.” A (Ser😎: “It’s fine. It’s good that there’s more of them.”
😄
Megvettem az 50B-t, gondoltam kipróbálom mit tud, de esélytelen. A T10 tele autistákkal, és az összes arty féreg az összes lövéséből eltalál. Mindegy hova megyek, mindegy mennyivel megyek, 3 másodperccel a spottolódás után kapom az artyskulót, függetlenül attól, a pálya melyik részén vagyok. Hihetetlen. Ezeket a férgeket aki a játékba betette...
6 csata 5 disconnect.. polakweekend -.-

Ááá, replayes bannolással sem foglalkoznak már időtlen idők óta.
joszokas szerint, szerintem sehogy.
max ha felnyomnak valaki replyel, akkor kap egy kis bant, azt csokolom.
Egyébként éjjelente tényleg tuti nagyipari bundázások lesznek, nem tudom, hogy akarják elejét venni ennek.
patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

na igen 😊
Dehogynem, csak bundázni kell a meccseket😄
IM by Storm:

Q: “We’ll be lucky if 10 people finish it.”
A: “We are planning for the top mission to be completed by several tens of thousands of players in 2015.”

nehany tizezer ember?? 20k damage heavyvel. ertem en h okozott es blokkolt egyutt, de ezt akkor sem hiszem h nehany tizezer ember fogja tudni telejsiteni. mikozben anno a kv220at is 3k ember erte el.