418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kryon #352569 Nem arról volt szó, hogy nem lesz több limites tank? -
Tarathiel2 #352568 Gondolom szegény fordító nem látta működés közben a művét, csak eléöntöttek egy halom ömlesztett szöveget hogy nesze fordítsd le. Vagy csak aludt történelemórán :) -
Ez jobb, mint az Északnyugat...! :D -
TiborTamas #352566 Na neeeeeeee! :DDDD -
técs #352565 Csak nálam nem működik a Vitiris gold detector vagy másnál se?
Esetleg már letiltották, ahogy szó volt róla?
Utoljára szerkesztette: técs, 2015.04.28. 22:15:49 -
Kronos79 #352564 Keresd meg a hitlog.xc fájlt! Nyisd meg szerkesztésre! Találsz egy részt, ahol x és y értékek szerepelnek. Ezeket írd át! A képernyő bal felső sarka a kezdőpont, x a vízszintes, y a függőleges koordináta. -
Aki magyar klienst használ, járt már az új mapon?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Az xvm középre teszi a sebzésmérőt, hogyan tudom kijjebb rakni? -
Simulacrum #352561 Minden világos az új beállításokból kivéve a top clans count rész. Az a szám vajon mit jelent? Mit állíthatok ezzel? -
lexlutor #352560 is2 is..
ez igy tierlimittel kb pay to win.. -
Ismét csak gratulálni tudok ezeknek a nyomorékoknak. 80 alá alig megy a ping de többnyire 100 körül mozog... -
Oddball29 #352558 A 91 alapátütésű ágyú a történelmi, ami az Excelsioron is van. -
András77 #352557 Ez lesz a legnagyobb kiadásom "ever", de a cromwell-t megveszem valahogy, ha ezek maradnak a paraméterei, csak dollár/eur ne menjen már feljebb. -
yossarianHUN #352556 Ja, a T34, Type 59, E25, SU-122-44, Church III, satöbbi mind-mind kalap szarok:D -
yossarianHUN #352555 Aha, ez friss. Egy-két hete egy Q&A-ban még arról volt szó, hogy a vizuális modellen a stock ágyú van, pedig igazából a sima Cromwell második ágyúja van a tankon. Érdekes. Mondjuk ez a Rudi is OP disznó lesz ha limitet kap. -
Angelus1991ster #352554 Olyan nincs , hogy a wg egyszer is egy jó prémium tankot csináljon. -
András77 #352553 Hát akkor itt nem írják jól: cromwell berlin, de a képen 145 átütés és 135 alfa van a normál lőszernél, ua. a tűzsebesség is és a pontosság. -
yossarianHUN #352552 Tudtommal nem a top ágyút kapja, hanem a történelmileg hitelest. -
András77 #352551 A cromwell még érdekelne is. Megkapja a top ágyút és pref mm és még prémium is? Ez így nem lehet kerek történet. A stock motort teszik rá vagy hogyan ballanszolják akkor? -
lexlutor #352550 ez igy eleg kemeny..
Premium Cromwell "Berlin" will be sold only on EU and NA server for 15 USD.
All the tanks above have special crews with "BIA" perk (0th perk - something like sisterhood of steel). ALL the vehicles named above (including the Cromwell) have limited MM. -
Tarathiel2 #352549 Átpakoltak még pár beállítást a webes felületre (modxvm.com), szerintem ott nézd meg. -
Csak nekem lesz piros másodpercenként a pingem? Lehetetlen célozni is így. -
Toweliee #352547 Certainly, mikor? -
Párducozunk este ha leszek és Te is leszel? -
Toweliee #352545 Mi a megoldás arra, hogy az xvm alapjáraton mutassa a win rate-et tizedesjegy nélkül? Jelenleg így néz ki nálam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nem raktam külön térképet. -
minimap modokat kivettem ugy megyeget de messze még a tökéletestől
kell neki pár nap -
Nekem valamilyen időtúllépési hibát írt, aztán a gém sem indult el.....most rakom újra az egészet.... -
Userx2 #352541 Kacérkodtam gondolattal, hogy felrakom a wotot. Kösz az infót. Marad a G*A 5 -
lexlutor #352540 + mondjuk azokutan, h szerintuk csak a artyhaterek nyirnyognak, most hirtelen szimpi lett az aw megoldas.. pofan kopom-e magam esete..
- lots of changes are planned for the artillery. The developers quite liked the way artillery works in Armored Warfare and there was a lot of brainstorming. One of the concerns is that such a change would not work with alpha monsters such as the T92
+hirtelen nem hulyeseg az ejszakai csata? meg idojaras? mondjuk arra kivancsi vagyok, h oldjak majd meg, h szerjozsa abakuszan is menjen, ha mar a havoccal sem birkoznak meg..
- WG RU is apparently (but this is very vague) beginning to test reduced visibility (fog, heavy rain, night time and snowstorms) for World of Tanks
+ez meg azert valahol a szanalmas kategoria :DD
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/04/modern-tanks-mod-supported-by-wargaming.html -
Oddball29 #352539 Ha jól látom, IS-4-nél a pótlánctagok a hasán már pluszpáncélnak számítanak. -
Tarathiel2 #352538 Nekem tökéletesen működik, 4.3.4 verzió. -
És már el sem indul..... -
Aslain pakk hibát ír ki nekem :( -
A T-54-et másra nem is nagyon lehet amíg ki nem szenvedi az ember valamelyik top ágyút :/ -
lammaer #352534 "A periszkóp hülyeség, mert a spotolás a light feladata."
Az elmélet jó, a gyakorlatban vagy nincs is light, vagy ha volt már rég meghalt vagy éppen nem ott van ahol te. Ritka az hogy pont azt teszi és pont ott ahol neked jó. Sajnos csapatra meg arra hogy a többiek majd teszik a dolgukat sztem építeni nem lehet.
Ha már álcahálózik (aminek a hatásához ugye állnia kell) akkor már a periszkóp is elfér, mert ugye a háló miatt úgyis fog állni :)
Azért persze egy távcső többet ér mert az mindg megy.
A ruszki medekben sztem az a jó, hogy simán lehet scoutként használni őket ha úgy adja a helyzet, nekem szép emlékeim vannak full kamós T-44ről és T-54ről. Persze egy T10 mednél azért már lehet hogy többet bukik a csapat a kieső DPMel mint amennyit nyer a spottal, bár a kettő nem zárja ki egymást.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.28. 16:46:44 -
András77 #352533 Periszkóp? Az valóban nem kell, ezért optikát írtam, nekem az van rajta minden meden. Jelenleg 449m a látótávja a t62a vasnak, de még fejlesztek rajta skillekkel. A javítás meg olyan dolog, hogy aki harcol vele, annak nem egyszer fogják a láncot leszedni, hanem sokszor. Nem használom fel a javítót, csak tényleg kritikus helyzetben, mert elég gyorsan felpattintják közel fullos javítás + BiA mellett. Az is eldöntött már csatát nem egyszer, hogy nekem még volt javítóm a végén.
Ezek az ízlések és pofonok kérdése szerintem. Nem lehet kijelenteni, hogy márpedig ez kell rá meg az kell rá. Ki hogyan használja, ennyit illik végig gondolni és utána megválasztani a modulokat és skilleket. Aki távolról pötyög vele, annak mást kell rátennie, mint aki megközelíti az ellenfelet és úgy próbál érvényesülni. Egy tankot ugye nem egyféleképpen lehet használni, de el kell dönteni, mi a tipikus felhasználási mód, evvan, nem lehet leegyszerűsíteni ennél jobban szerintem. -
Tarathiel2 #352532 Dehogynem, mi egy héttel később kaptuk meg a patchet, ennyi előnye volt :) Működik szinte minden, az időnkénti asztalra kidobálás és kamera beragadás kivételével, mivel hát miért ne legyen bugos valami.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.28. 16:37:36 -
yossarianHUN #352531 Jól sejtem, hogy nincs még Gnomefather-féle, tesztelt, abszolút kész verziós hangmodcsomag a 9.7-hez? Illetve gondolom megint várni kell egy-két napot, mire normális, megbízható verziókat tud leszedni a friss modokból az ember. Sóhaj. -
Ilyen volt már nekem is, nem is 1x. Nem emlékszem rá pontosan melyik, de régebbi verziójú mod szokta ezt okozni. Sokan azt csinálják, h csak átírják a verziószámot és úgy teszik fel az oldalukra a modot, h onnan töltsék az emberek, de az valójában az előző verzió.