418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
besti #353931 Szerintem előbb még a X-es angolokat cserélik ki ;) -
lammaer #353930 Mikor veszik ki, van már ETA? -
Huh.
Kifejlesztve:
Waffenträger auf E 100 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 181606. Elköltött szabad tapasztalat: 23 394. -
Egyik kedvenc tankom, ha sikerül az alját eldugni akkor közelharcban is jól bírja. -
Kell még bizonygatnom az FV heavy használhatóságát? 
-
MrSnail #353926 FosTalicska Foch-ja gyári hibás volt mindig is, be voltak borozva a franciák mikor összehegesztették + még le is nerfelték rendesen. -
besti #353925 R3nton elvből nem játszik annyira OP tankokkal, nem fogja kihúzni :)
Egyébként nem tudom mi lesz a baj a X-essel, a IX-es Foch nekem tetszik. 60%-ot nyaldossa a szóló winrate-m és 0.94 az armor use efficiency, ami azért egy TD-től nem rossz.
Más, ha az RNG eldönti, hogy nyerni kell, akkor nyerni kell. 15-ből 15 találat és 14 sebez is - mindez WZ-120 lézerágyújával.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Hát lol
-
FosTalicskaa #353923 Gondolom a hihetetlenül OP, a wot-be bekerült legbrutálisabb tank, ami miatt 1312 milliárd fórumnyi hozzászólásban sírtál, a francia Foch155-öt még azóta sem próbáltad ki... -
R3nton #353922 Főleg, hogy mostanában TD-kkel szoktam játszani :D Angol felépítményes TD-ket húzom, és tetszenek képzeld el, baromira tetszik az AT-15 ott tartok most. Előtte meg a obj263-t húztam kis és az összes TD tetszett a vonalon, főleg a 7-es és a 8-as, de a su-122-54 is baromi jó. -
R3nton #353921 Ironikus volt... -
FosTalicskaa #353920 Látom nem változtál semmit. Nyilván az fel sem tűnt neked, hogy a TD-ket még csak meg sem említettem.... Csak valami kattant az agyadban, jött a vörös köd és megszületett egy tipikusan rád jellemző hozzászólás.
Lefogadom az unbalanced OP medjeidben még mindig nem tudsz mit kezdeni a páncélvadászokkal. Biztos nehéz lehet túljárni az eszén egy lassabb, pontatlanabb, úgy nagy általánosságban gyengébb tanknak. -
Oddball29 #353919 Melyik light hugyozza keresztül a heviket, mesélj már? -
"Igen persze, de a TD-vel soha semmi baj nem volt"
WTF???? Ezt komolyan mondod? Netalán emlékezetkiesésed van?
Nem is tudom ki volt itt az egyik legnagyobb síró a TD-k miatt anno:)
-
A gold ammo penjét is nerfelik. -
R3nton #353916 Igen persze, de a TD-vel soha semmi baj nem volt, szokásos hülyeséged. Egyébként most tényleg sok a med és rájuk férne egy nerf, de nem ilyen. Ha 15-t elvennének átlagban a penből bőven elég lenne. És mondjuk korlátoznák a gold ammo számát. Nagy sebesség? Hát max a bc25 gyors meg a leo1 most az új francia még, a többi már átlagos vagy inkább szar. M48 végsebessége 44 az angolé 40, átütés nélkül elég érdekesek lesznek :D
AW-t én már leszarom, ez az első és utolsó MMO amivel játszok, túl sok időt vesz el. Majd gépet újítok és megveszem a Battlefrontot! -
FosTalicskaa #353915 Az aw miatt néztem ezt a fórumot is és ha jól olvastam a siránkozás áradataból, a gold ammot nem nerfelik, tehát, ugyanúgy goldot fognak lőni a playerek, tehát gyakorlatilag nem fog változni semmi. Miért játszanának a páncél miatt a heavykkel az emberek, ha ugyanúgy keresztülhugyozzák őket még a könnyű tankok is? A mednek és lightoknak továbbra is ott van a nagy sebesség, lézerágyú, rof, camo és a legtöbbnél még az erős torony is...
Nem mellesleg sokkal jobb volt a játék amikor 15 tankból 12 heavy tank volt egy oldalon, mert őket legalább meg lehetett látni, ha lőnek, nem úgy mint egy mednél, hogy 6 sec-enként tolja az arcodba a 3-400 dmg-et, zéró távolságról te meg csak gurulsz előre mert a játék 100 méter felett ki se rajzolja őket. -
APCR, csakis APCR. -
Userx2 #353913 Pofátlanul kempelni kell a havykkel is ha sok az arty, persze néhány pályán semmi fedezék. Vegyék már észre magukat a bokor lakók. Bárhogy is alakul a csata és bármit is firkálnak chatbe, egy fucking artyval elintézem.
Ha kijön az AW, megint léphet a wot a játszhatóság irányába, és talán pont az arty utálókat próbálnák vissza csalni, ki tudja? Álmodozok. Nyomattam is egy alap csomagot az AW-be, biztos ami biztos.
-
R3nton #353912 Viccen kívül, kijön ez a patch gomba mód fognak elszaporodni az artyk :D -
R3nton #353911 Na hát akkor mégse lesz neked olyan jó ez a patch, mivel az borítékolható, hogy milyen tankokból lesz több: 1. heavy mert van páncélja 2. arty mert annak aztán tök mind1 milyen az átütése, illetve így, hogy sok heavy lesz már most dörzsölik a markukat az artyk. 3. talán közvetett módon lightból is több lesz.
TD-t meglátjuk mennyire fogja őket visszavenni ez a nerf, de medből mindenképpen kevesebb lesz.
De megint az artyk nyernek a legtöbbet ezzel :D Bár valami artyrebalancot is akarnak, igaz az gondolom 2 év múlva lesz :D -
Én nemtudom melyik tank hd eddig és meik nem mert rohadtul nem látom köztük a különbséget, főleg játék közben::D -
Angelus1991ster #353909 Nálatok is megvan az az érzés, hogy ha valamelyik kedvenc tankotokat HD-sítik, utána egy csöppet rosszabb lesz vele a játék? -
Userx2 #353908 Nem fog izgatni a gold. Az artykat annyira utálom, hogy a gold már eltörül mellette. 2 hónap szünet cigók miatt volt. Aztán rájöttem, hogy minden játékot szétcsalnak. Aki meg wotban csal, meg is érdemli. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kipróbáltam régebben. Behülyültem a sok infótól és két csata után letöröltem a csalást. Pusztán a statért megéri nekik? Fel nem foghatom. -
"Aki eddig nem goldozott talán ezután se fog, csak azért mert wg-nek csökkenek bevételei? "
Sablon szöveg, mint a "pistike ap-val se üt át, akkor arannyal se fog"
Fogadni mernék rá hogy meg fog nőni az arany lőszerek használata, és végre itt tömeges hagyják itt ezt a szutykot hogy végleg össze omoljon, vagy én ne legyek annyira barom hogy megint játszani legyen kedvem -
Én nagyon nem szeretem a HEAT-et, még CW n is inkabb alaploszert hasznalok legtöbbször medekkel:) -
Angelus1991ster #353905 Valahogy én is vagyok vele. Elsődleges lőszer átütését nézem csak, gold lőszerét csak a karcolgató ágyúknál: Chi-Ri, VK3002DB.
Csak a pszichopaták műhelyében gyártott IM-ek miatt lusta vagyok és azt a 4-5 ezer sebzést nem bízom a véletlenre. Bár rengeteg esetben cserben hagyott a szargaming-aranya. -
R3nton #353904 Visszájára fog elsülni...én biztos nem fogok pattogni. Idáig ritkán használtam goldot, csak akkor, ha másképp esélyem nem volt beütni. Így lehet, hogy kevesebbet megyek majd T10-ben, de akkor full gold spamet fogok tolni. Ennyi részemről ;) -
Userx2 #353903 Én azt remélem ha már 264-el nem ütnek át, mert esetleg célozni kellene, akkor talán 300-as golddal sem fognak feltétlenül. Eddig is pattant egy részük. Fizessék a számlát, ha bírják. +1 az átütés nerfnek. Aki eddig nem goldozott talán ezután se fog, csak azért mert wg-nek csökkenek bevételei?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Kryon #353902 Még néhány hónap és ingyen is kipróbálhatod. Ez azoknak van, akik nem bírnak addig várni.
Amúgy mivel csak egy kicsit szebb wot2 modern tankokkal, nem is értem ezt a sietséget. Mintha valami forradalmian új játék lenne, pedig csak egy jó másolat.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.05.13. 22:09:03 -
R3nton #353901 Mondjuk így könnyebb lesz majd megcsinálni Maussal a HT-15-t :D Nem fog semmi átütni :D -
+1 -
Myke28 #353899 Nos én is beléptem a "fizetők" táborába :) 1 próbát megér(ha a gépem is bírja majd) -
erre nem is gondoltam
-
5. nagyobb bevétel a prémium lőszerekből. -
Amúgy miért jön ez az átütés nerf van infó róla?
1. mert miért ne?
2. op medek!
3. gigantikus sírásáradat a fórumon
4. vagy csak mégis lesz tír10+ és ez a kezdő sunyi lépés?
jöhetnek a voksok :)
-
Manapság már minden játékot elő lehet rendelni és ennyi pénzért nem kapsz semmit. -
Kár, hogy olyan világot élünk, hogy be kell vásároljam valahova, ha ki akarom próbálni....és ezzel nem az a bajom, hogy 3 ezret nem bírok ki, hanem a lehúzás már elkezdődött, mielőtt kijött volna a gém... -
Angelus1991ster #353893 Sajnos Crysis-WoT-ot is elfogja lepni a b.szott noob armada, Mr. pro_warior2015 és társai. Akiktől már tépem a hajam. -
yossarianHUN #353892 Storm: "Writing shit is funny and interesting. My 'answer' was written BEFORE this test."
Player: "Only poorly educated people swear."
Storm: "Fuck off"
Player: "Storm, go fuck yourself."
Storm: "Right back at you."
Mi van, Storm ugrott be SerB helyett, amíg a főnök Tahitin nyaral?