418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Solten
    Azt hittem csata utan adja ezeket a szalagokat, probaljatok aktiv szpottolni Prohorovkan, 2 mp-kent dobja oket...

Megint egy elmaradhatatlan fantasztikus ficsor az egybitesnek, nyomkodja az R gombot meg kell jutalmazni milyen kis ugyes :D
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.05.27. 11:44:32
  • DasIsFuck
    holnaptól lesz elérhető.
  • Avenger93
    Az új játékmódot hogy lehet előhívni? Mert mikor beléptem kiírta hogy van, de most nem találom a tankokat amivel elvileg el lehet indítani. Esetleg szinthez van kötve?
  • Toweliee
    Hát ez érdekes, laptopról tökéletesen működik.
  • Toweliee
    Semmi mod nincs fent 9.8-ból, és töröltem az eddigieket is.
  • DasIsFuck
    Ahhoz a rohadt lt15-höz még mindig ajánlott 2 nagy artit magaddal vinni...

Ezek a csata közbeni medál féleségek viszont kivételesen nagyon hasznos új feature..
  • toocha
    És tényleg! Nálam is van ilyen.
  • Solten
    Valami mod? Nalam "szuzen" ok minden.

Omajgad de jol toltuk:

:D
  • Tarathiel2
    Szép letisztult új kliens, semmi fölösleges adat
  • Simulacrum
    Ezek mod hibák.
  • DasIsFuck
    Aufk.Pantherral ki szedett már össze 1970 felfogott sebzést t8-as top csatában?:D

Azt nem értettem miért nem kaptam acélfalat, mikor bőven több lövedéket lőttek rám mint 11...
  • Toweliee

Ez meg csatabetöltéskor-csata alatt (képernyő bal felső sarkában lévő akármi nagyobb lesz míg el nem tűnik aztán kezdődik újra).

Solten: jájjjjj
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.05.27. 11:26:56
  • Solten
    Hekker vagy, WG elvette a tankjaid.
  • Toweliee
    ?????????

Ez van nekem a frissítés után.
  • Solten
    Gyakorlatban meg nem lattam mukodni, igy elsore egy felesleges baromsagnak tunik. Ahogy irod, kisse elkestek vele.
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.05.27. 11:22:02
  • pluhi
    Csekkoltam én is de nem látok hirtelen ilyet. MT-14 megvolt már és meg is van. Ez 7 killről 6-ra lett könnyitve.
  • Tono34
    Victory!
    Battle: Swamp
    Vehicles: Object 430 Version II
    Experience received: 3 626 (x2 for the first victory each day)
    Gold received: 10
    Credits received: 62 683
    Battle achievements: Patrol Duty, Invader, Mastery Badge: "I Class"

Maradt 54 hp :) 2762 sebzés, 3179 spot, néha azt hittem light tankkal vagyok, bár szépen pattogott :)
  • lexlutor
    van helyette dinamikus platoon lehetoseg..
    mondjuk ha evvel dobjak ki az im-et, akkro mindjart mas lett volna..
    biztos tul komplikalt lehetett..
  • Kronos79
    Hm... Voltak olyan rendesek és amelyik küldit megcsináltam már és megváltoztatták, azt újra meg kell csinálnom. Legalábbis a StuG MT-9 már tuti kész volt. Ellenben a StuG-nál kilőtték a "menj sorba a küldetéseken" című viccet.
  • MrSnail
    Persze minek, a múltkor egy T29 AFK volt egész csatában még az elején meg is védtem mert rárontott egy t71, szoros küzdelemben elbuktunk a csatát, jó lett volna az a +1 löveg (majdnem 2k-t sebeztem VK 28.01-el jó dupla lett volna). Mondanom sem kell magyar volt a szentem ~25k csatával zöld stat, ráírtam és normális stílusban megkérdeztem, hogy minek nyom rá a csata gombra ha nem akar játszani, válasz: ha nem tetszik a leosztás kilép... bla bla szó szót követett de semmi szitkozódás ultimat érvnek bedobta, hogy ez úgysem csapatjáték, írtam neki, h AFK játékosokkal igen nehezen lehet csapatban játszani, de erre már nem válaszolt...
  • András77
    Szakaszban könnyebb, ennyi, de most már a te döntésed, nem erőltetik rád. A stug meg t28 küldetés már egyedül is hozhatóak viszonylag egyszerűen, főleg, hogy a TD-nek már csak 25%-t kell elérnie a t28-hoz. A korábbi TD szintek egyedül nem igazán voltak elérhetőek, pontosabban nagggyon epic csata kellett, mondjuk minden 100 csatából 1 volt olyan, ahol egymagam hoztam 50-60% felettit, de ezek is nem "rendes" csaták voltak, hanem szerencsés foglalós típusúak, amikor több ellenség életben maradt. Ezek a mostani TD szintek viszont már hozhatóak egyedül is, szerintem, persze meg kell választani a tankot hozzá (t67, su85-su100, e25 ...)
  • patchaou
    Minek azt? Ez nem csapatjáték :)
  • Solten
    Most mar nem kell szocializalodnuk WG logika szerint?
  • okosszöszi26
    annyiból jobb lett, hogy az eddig csak szakaszban teljesíthető küldetéseket már egyedül is meg lehet csinálni

hurráááááá....
  • András77
    Majd itt szól ha kész lesz, addig türelem, de nem fogok egyesével modokkal szórakozni az is biztos, inkább előveszem a közelharcos tankjaimat. Amúgy is a bélával kéne a pattintós küldetést csinálnom, ahhoz meg nem kell semmilyen mod, belemászok az ellenfél arcába, aztán lőjenek, csak ne full arannyal, mint tegnap. Majdnem meglett a 3. csatára a 3x pattintás és a sebzés is megvolt, de egy e5 végig full arannyal tolta a pofámba, sebzett és nem pattintottam, 500 pattintás hiányzott, ha ez a nyomorult nem aranyozik, megvan.

Már csak azért is idegesítő, mert a fjords volt az egyetlen értelmes pályám tegnap a sandriver, prokhorovka meg hasonló pályák 2-3 nagy arty mellett qrvára nem lehet lövéseket pattogtatni

Más, miután meguntam a bélát mondom tolok pár kört a t57nehézzel, mert az a tank mindig felvidít, annyira jó vele menni és feel da powa, menjünk hp-t pusztítani és frag-et gyűjteni. A városok urával, a T57 nehézzel másodikra összejött egy ász, némi 6,6k sebzés mellett és most volt először, hogy jól jött volna a bino, akkor a 121 nem ússza meg először, felspotolom és kiszedem hamarabb.

Az első csatám tegnap a T57nehézzel prokhorovka újra, mi más, két böszme 10-es artyval. Mostanában nem megyek a hegyre, mert azért, ami most is történt. Ha szemből nézzük felmentem balra, de a 3! scout b.szott spotolni a közepet és onnan tudtak lőni, aztán az egyik arty betalált - 2/3 hp, töltő, lánctalp, ágyú meg lőszerrekesz elment és a kis javítót a lánctalpra el kellett nyomnom (lehet, nagyot kéne vinnem, de sokba kerül), mert nem tudtam, hogy jön-e a másik arty áldása. Utána nem sokkal meg ammorack-et kaptam középről (gondolom a sérült lőszerrekesz is belejátszott), mert ugye senki nem spotolta az ellenfelet ott és szépen ívesen elszállt a tornyom, ami látványnak jó, de nagyon nem örültem neki. 1 sebző lövést tudtam leadni. Jó, hogy még egy kört mentem vele, mert mondom ilyen mocsok csatával csak ne érjen véget a nap és az lett az ász.

T57 ász
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.27. 10:31:00
  • Solten

Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.05.27. 10:25:59
  • MrSnail
    Micsoda? Akkor addig le se szedem, löveg hang és minion-os legénységhangok nélkül számomra nem élvezetes :D
  • András77
    És nincs aslain modpack még . Pár nap múlva lesz, ezt ígéri csak.
  • kekksz
    Attól, hogy nem élnek a szerverek a játéknak magának még el kéne indulnia, csak bejelentkezésnél írja ki, hogy nem tud csatlakozni, úgyhogy ott valami más gubanc van.

egyébként már beenged :)
    Utoljára szerkesztette: kekksz, 2015.05.27. 10:09:14
  • MrSnail
    :D
  • patchaou
    Dematerializálódnak, aztán 11-kor újra elfoglalják helyüket a dimenziónkban XD
  • MrSnail
    Nem tudom honnan szedtem hirtelen ezt "nincsenek" elég szarul hangzik , szóval nem élnek a szerverek.
  • Bughead123
    Köszi, ezt nem tudtam :)
  • MrSnail
    11-ig nincsenek szerverek.
  • Bughead123
    Felpatcheltem a játékot, kiirja hogy a legfrissebb verziót futtatom viszont ha rányomok hogy játék nem indul el és eddig a játék helyett inditást írt.Másnál nincs ilyen probléma ?

Utoljára szerkesztette: Bughead123, 2015.05.27. 09:41:37
  • patchaou
    Ódejó. Akartam előtte egy winyó formázást meg új windózt, de most nincs rá idő... mindegy. Kipróbáljuk az SD-t.
  • Tono34
    9.8 update
  • patchaou
    Mit szedegettek Ti? Valamiről lemaradtam? :)
  • Nazarov77
    Mert átalakítja a fileokat, máshogy lesznek nevezve a .pkg fileok

• toocha
    Akkor azért mert szedi szét...ok.