418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mordawn #355214 Kicsi, közepes és nagy boost-okat lehet majd nyerni küldetésekkel. Megadott időtartamokra (pár óra) megnövelik az XP, legénységi XP, kredit stb. bevételt.
-
Kronos79 #355213 Lehet, hogy eddig elkerülte a figyelmemet, de mi ez a personal reserves cucc? Nincs benne semmi nálam, de 3 valami aktiválható lenne. -
suba53 #355212 Csak a Locastan HD minimap volt fenn.
De este letöröltem az egész játékot, majd újra telepítettem.
Kíváncsi vagyok délután hogy fog működni. -
Simulacrum #355211 Nálam most 13Gb az SD, nem tudom mennyi volt, de szerintem kisebb lett. -
mittomén1 #355210 nálam most nincs fent a játék mert pár hónap szünetet tartottam. SD/HD kliensről érdekelne,azt olvastam hogy az sd(standard) 6gb-al kisebb mint a HD.ez azt jeleti hogy a hd lett nagyobb a 9.7hez képest vagy sd mérete csökkent? 9.7 tudom hogy 17gb volt az egész wot mappa tartalma. most a hd lett 23gb az sd maradt 17 vagy az sd lett kisebb kokrétan 11gb? -
Pares #355209 Közben megoldódott. Kiderült, hogy a Catalyst CC miatt baszakodott, egész nap kísérletezgettem, aztán egyszer csak megjavult. Isten bizony, hogy soha többé AMD. -
Tarathiel2 #355208 Igen, ez egy ilyen tank. Az egységsugarú játékos csak addig jut el hogy light = scout, ha nem rohan előre akkor beindul a habzó szájú hörgés meg a reportolás, különösen akkor ha hibáztatni kell valakit, bárkit a megdögléséért. Nemrég vettem meg új legénységgel (a Bulldog megtartós), 80% látótávval meg hatodik érzék nélkül a hátam közepére sem kívánom a spotolást ilyen majmoknak.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.28. 00:35:37 -
TiborTamas #355207 Még mindig nagyon jó ez a meme, szakadok :D -
TuskoMobile #355206 
game mod kéne nekem is -
TuskoMobile #355205 nálam c2d semmi gond más lesz a probléma -
lexlutor #355204 melyik kuldeteshez?
a stug, t28c-hez egy csomo megcsinalhato egyszeruen luch-al/leoparddal
esetleg amx12t, vagy elc
vagy chaffe-t36-bulldog vonal is jo.
a nagyon rejtozesre kihegyezettekhez egy fullcamos 59-16 tud jo lenni. -
Walker Bulldog -
Erről jut eszembe, lightos küldikhez 1390-en kívül mit ajánlotok? Mert csak ez az egy lightom van eddig és elkezdenék egy másikat. -
Simulacrum #355201 Az általános másnál is, hogy ha lighttal nem az első sorban van akkor kilövik a saját csapattársai? T49 imádnivaló tank, de lassan többször lő ki saját csapattárs, mint ellenfél, mert nem spotolok. Oké, tegyük fel fogalmuk sincs arról, hogy a T49 nem spotra való, de akkor is könyörgöm, ha valaki TD-vel rushol akkor kilőhetem, mert nem azt csinálta, ami a dolga és nem hátul állt a bokorban? Hihetetlen. -
yossarianHUN #355200 Hiányzik a befoglaltál Coral a végéről:P -
Ilyen ez a game.
-
modok vannak ? -
suba53 #355197 Ma kétszer kerültem ütközet csata módba, mindkétszer belefagyott a töltő képernyőbe.
Nem is enged kiszállni, ha újraindítom a játékot, ugyanott kifagy, és addig nem enged semmit csinálni, amíg az adott csata le nem jár.
Ez valami új kedvesség a WG részéről?
Más csata módokban kifogástalanul megy. Nem értem. -
yossarianHUN #355196 Nem mondtam hogy flémelni akartál, csak szerintem kicsit korai még messzemenő következtetéseket levonni, (maximum) 3 óra játék után. És lássuk be, egy nem épp mai konfig nem biztos hogy fel tudja venni a kesztyűt egy (egyelőre) gyakorlatilag nulla optimalizáltságú CryEngine-nel szemben. -

-
Pares #355194 Standard grafikán nem lehetnek magas textúrák, vagy mi a pöcsöm? Eddig lehetett? Ti milyen beállításokon játsszátok? Nem a kliensre gondolok, hanem a játékon belüli Standard/Improved grafikai beállításra. -
Myke28 #355193 Ne értsetek félre
nem akarok semmi flamet,csak kikívánkozott
-
Megérte neki a foglalás. természetesen Lengyel hulladék volt emberünk.
-
yossarianHUN #355191 Jól megmondtad a tutit így 3 óra tesztelés után
-
Pares #355190 Újratelepítettem a játékot, de még mindig alacsony felbontásúak a textúrák, akár mit állítgatok. Tanácstalan vagyok, hogy mi a baj. -
lexlutor #355189 olvass bazd meg olvass!!!
"Special Event: Domination
To celebrate the release of the patch, we will be organizing a special event in which everyone will be able to participate! "
we will be organizing a special event - will be! - angol elegtelen, leulhetsz. -
Angelus1991ster #355188 WT-nél 50-60-70 ezer játékost is lehet látni. Ez egy esti EU1 szervert jelent. -
Várj még vele. Bőven lesz ott még optimalizálás......
-
walert #355186 A főoldal 9.8-as beharangozójában még most is úgy van, hogy a dom mod az új patchel jön. Ja, bocs, hogy nem olvasom storm összes blogját, ahol leírta holnap talán jön 
-
Myke28 #355185 Nos AW :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elmehetnek a picsbe.14GB cliens, szaggat mint állat ,még LOW beállítások mellet is (legalábbis nálam q9400 3,2Ghz, 4GB ram, HD6850 1Gb) 15-30 fps.
Nem hiszem hogy akkora durranás lesz.Ugyan olyan hype van mint a WT-nél volt,azután semmi nem történt :)
-
András77 #355184 T150-ben nyomom, ami még stock, a gyorstüzelő ágyú van rajta és a közepes motor, lassú, mint a dög. 3 !!! FV304 arty oldalanként szakaszban plusz 1-1 másik arty, az ellenfélnél speciel a másik genya lefh.
A 3 saját fv304 végig nekem ugat, hogy menjek ki spotolni nekik és tényleg hiába írom, hogy üljenek a b.dös valogukon és várjanak, mert a 4 artyn kívül még ott van 2 td is, ha kicsit megritkítjuk őket, akkor lehet menni. Nem, az egyik fv megindul és mondjuk spotol is, szóval végül is jót tett, de kiszedik és elkezdi a szövegelést a chat-ben.
Komolyan én néha gondolkodom azon, hogy hagyom a p.csába a csatát, megindulok, szétlövetem magam, aztán b.ssza meg a kutyát, macskát, szomszédot, akit akar a rohadék nagypofájú arty. Ezek úgysem értenék meg, hogy eleve egy su100 elé kimenni baromság, de ott van 4 ! gyorstüzelő arty, szétszednek, amint nyílt terepre megyek. Nem szabad kimenni és kész, várni kell, hátha az ellenfél hibázik.
Így lett most is, győztünk, második legtöbb xp-t kaptam és még ezzel a szutyok ágyúval is a harmadik legtöbb sebzés, de a 3 fős szakasz tutira feljelentett, mondjuk én is őket, de a 3 nekem jobban fájhat.
Ja igen, és ilyenek osztják az észt.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.27. 21:36:58 -
Gyáááá
rájöttem miért nem jelez.
Nem szarik,jobb dolgot csinál ez annál
Amúgy lehetséges hogy az előző verzióra feltelepített hangmod belekutyulhatott az audio mappába is,hiába uninstalláltam,valami megmaradhatott ott?
Mert csak simán frissítettem 9.8ra nem raktam újra az egészet. -
lexlutor #355182 ha a hiszti helyett olvasnal, akkor tudnad... -
Angelus1991ster #355181 WG-nél csak kiválók dolgoznak! Grafika 10/10, Zene 10/10 ( főleg a japán térkép bevezető zenéje ) Hisz , hogyan lehetséges a sok MI vezérelt "játékos".
Ilyen jól "játszó" "MI"-ket soha nem láttam. Pedig BF 1942-ben és Total War sorozatokban is van erős MI.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.27. 21:22:07 -
elméletileg holnap -
yossarianHUN #355179 Holnap jön, ahogy azt hetekkel ezelőtt megmondták. -
walert #355178 Most nem azért, de minek kell félhavonta új bugosabbnál bugosabb patcheket kiadni, amikor semmi sem javul a játékban. Semmilyen fejlesztések sem valósúlnak meg?
Most is nagyban beharangozták a domination modot, erre hol van ? -
Ez a Storm az az alkoholista fejű aki az ASAP videókban is szerepel? -
Oddball29 #355176 Ilyen munkaimitációért még a világegyetemben nem fizettek ennyit senkinek. -
walert #355175 Még nem is álltak munkába !
.