418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Csak a T28 Cunceptért ,mintha demokratizálni kellene Kubát.
    Cleverland-nek megvan az a plusz-a, hogy WoT-os , AW-os és WT-s meg még blablablát is narráljon. Régebbi visszajátszásos videóban mintha egy gandzsát szívott volna el narrálás előtt. Másik ilyen még talán Ph3lan.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.06. 22:06:50
  • TuskoMobile
    Ez tényleg jó videó lett ez a wot
    Bár én már régi játékos vagyok már rég túl tettem magam ezen nem szabad játszani ha nem élvezed uninstall.
    Megszopsz vagy megszoksz

Berakok vmi jó zenét meg nem érdekel ha vesztek vagy nagyon -negatív körök jönnek akár többször is.
  • Gyuszopapa
    Kékek,lilák nem igazán törekednem a csapatjátékra.Tisztelet a kivételnek mert van olyan is azokat tisztelem is és ha van lehetőségem támogatom .De többnyire a sebzést nyomják nehogy lemenjen az a fránya stat mert még véletlen kiteszik a szűrét a klánból.
    Én is mérgelődöm ha veszít a csapat de leginkább nem a stat érdekel hanem az xp és kredit hiánya.Egyet lépek előre kettőt meg hátra,na ez ami miatt vagyok mérges.Prém nélkül és arany nélkül keményen lehet szívni stock tankokkal.
  • TuskoMobile
    Leszarom a missziókat nem is figyelem +Ingyen is lehet játszani csak nem könnyű. Anomáliákban meg nem hiszek már rég ez a játék annyira random/ véletlen szerű mint ha a pokerstars-on játszanál rengeteg változót kell figyelembe venni fel se tudom mindet sorolni mert mindig van valami új.

Lényegében az egyik legegyszerűbb minta ha a pályákat megnézed nem egyenlő az esély egyik oldal általában több előnyt élvez ennek a def játékmód talán az oka.

+főleg ha az egyik oldal med light spotokat kap szembe a lassú heavykkel akik nem fognak odaérni a kulcspontokra és már itt bukta lehet egy meccs persze nem mind1 milyen játékosok versenyeznek hogy kitudják használni az előnyöket amelyben nagyobb az előnye a másikkal szemben.
    Pálya választás véletlenszerűsége is ugye milyen jól ki van találva és még sok más na ezeket össze rakva átláthatatlan ez a játék fölösleges összeesküvés elméletet gyártani.

Vannak fizetős nem fizetős barátaim és nincs különbség ha jön a negatív spirál akkor jön mint a szerencsejátékban most nem nyertél ez is olyan véletlenek halmaza amik eldöntik a sorsodat.
  • Angelus1991ster
    WG_HMEST-eseket látott valaki? Kilövésért lehet kapni valamit?
  • Master91
    oké :D
  • aru
    Egy videó elég! Lehet, hogy hozta abba a csatába a lila szintet, mert a sebzése megvolt, de nem volt csapatjáték nála. Ennyi! Fölösleges ilyenekről pofáznia videóban!
    Quickbaby kezdeményezése viszont határozottan tetszik ami a csapatjátékra helyezi a hangsújt mostanság.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.06.06. 21:36:33
  • Master91
    egyetlen videó.
    ez olyan hogy menj egy csatát egy zsír új tankkal és írj véleményt róla.hülyeség
  • aru
    Pont ő?! Egyetlen videót láttam tőle... aban arra nem volt képes, hogy csapatjátékosként nyomja és elforduljon az általa irányított TD-vel 80°-ot és azt az oldalt támogassa ami vesztésre állt. Veszítettek! Tipikus... csak a sebzésre hajt akkor is ha akár gondolkodva talán miatta lehetett volna győztes a csata.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.06.06. 21:27:43
  • técs
    3 éve még nem volt ilyen durván manipulálva a játék, persze hogy nem volt annyi sírás.
  • lexlutor
    mondjuk ha egyszeruen csak moderalnad magad, es normalis emberkent nyilatkoznal meg mint normalis helyeken, lehet nem lenne ra szukseg...
  • vasasgabri
    Köszönöm tanár úr most már értem!
  • Angelus1991ster
    Egyszerűen védjétek le jelszóval a fórumtopikot.
  • Userx2
    Ki kell fentre rakni ezt megmagyarázó videót, hátha itt hozzászólogatok icipici részének segít: link Nagyon sok kérdésre választ ad, talán legfontosabbra nem; de arra megadom én. V.: mert megteheti.
  • lexlutor
    biztos nehez a szovegertelmezes, kiemelem neked, hataha..

"Félreértés elkerülése végett: nem az a bajom, ha valaki egyszer-kétszer panaszkodik valami miatt, hanem hogy napi szinten, oldalakon keresztül képes ezt művelni... "
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.06.06. 20:46:07
  • vasasgabri
    Bocsánat Tibor Tamásnak szántam.
  • vasasgabri
    Ez így igaz, de akkor legalább írd le mi a receptje, hogy neked minden tökéletesen megy. Gondolom már minde küldi kész van az összes ág kivan húzva, 100% a győzelmi és a wn8 arányod.
  • lexlutor
    evvel en is igy vagyok. hetek ota en is alig olvasom, mert csak az orjonges megy folyamatosan
    yossariannak kene valahogy kicsit rendetraknia, ha tud..
  • patchaou
    A játékosok 65 százaléka azt sem tudja milyen játékkal játszik, és van még ezen kívül kb 20% aki még mindig nem fogja csak néha föl azt, hogy mi zajlik körülötte. Szóval nem félnek.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.06.06. 20:23:37
  • lexlutor
    ha penzer varnal extrat, akkro egybol jonne h pay to win - amugy a premum miert nem eleg?
    vagy hogy kene nekik szamodra a penzert jatekelmenyt garantalnia?
    amugy mivel az idei evben is emelkedetta beveteluk, szerintem nem felnek.
  • TiborTamas
    3 éve rendszeresen (általában naponta) követem a topic-ot, bár írni ritkábban szoktam, azonban lassan eljutok arra a pontra, hogy nem látom értelmét látogatni sem, mert folyamatosan csak a sírás megy, és semmi értelmes (vagy legalább valami pozitív) dolgot nem lehet már olvasni. Régebben is volt panaszkodás, de azért elviselhető mértékben, és közötte legalább lehetett értelmes tartalmat is találni (mondjuk azóta elég rendesen kicserélődött a topic népe is). Sajnos azt sem lehet már mondani, hogy hagyja ki az ember a sírós posztokat, mert akkor nem marad semmi (esetleg 1-2 hsz oldalanként).

Félreértés elkerülése végett: nem az a bajom, ha valaki egyszer-kétszer panaszkodik valami miatt, hanem hogy napi szinten, oldalakon keresztül képes ezt művelni...
  • walert
    Ok, más játékok úgy defíniálják a küldetések értelmét, hogy élvezetet kondícionáljon a játékbeli sikerekhez és abba, hogy befizetsz pénzt. Visszakérdezek : Nem fél a WG attól, hogy rengeteg embert, pont ez az ellenséges attitüd veszi rá, arra hogy ne fizessen csak azért se többet ? Mindenki aki naponta találkozik 0-15-ökkel meg ezekekkel a gixerekkel amiket ide írtatok, láthatja, hogy ez nem lehet véletlen. Szándékosan van előidézve és sok embert láttam, aki ezért hagyta abba. Nem félnek SerB-ék attól, hogy potenciális vevőkört vesztenek emiatt, hogy ezeknek a szemeteknek ezentúl csakazért sem fizetek már vagy abba hagyja a játékot?
  • lexlutor
    a kuldetesek azert csinaltak, h minel tobbet jatsz.
    abba nekik mi a plane, h a ket szep szemedert megadja?
  • Zoli105
    Nyugi nálam is ez van :( mikor szövetséges tankkal megyek (jenki britt farncia ) ellenségnél 1 vagy 2 db német tank van , a csapatomban meg 7-8db XD ) de ha némettel megyek akkor az ellen csapatában néemt orosz japó és kínai tank van és ritkán 1 vagy 2 db olyan tank ami az eventhez kell :D jah és agyhalott barmok vannak a játékban :( -.- kár hogy nem lehet átnyúlni a monitoron és nyakakat törni :(
  • walert
    A többi pc-s játéknál ilyen típusú játékosszivatást nem láttam. Miért csak itt alkalmazzák vajon?
  • patchaou
    Érdekes logika, engem amint elkezdtek a játék faszságai frusztrálni onnantól nem vettem egy deka aranyat sem.
  • Angelus1991ster
    Válasz: azért fusztrált legyél az ilyen küldetésektől ( mert csak cseszi az ember szemét , ha nincs megcsinálva, nincs kipipálva). Fusztrált játékos könnyebben vesz prémiumot és egyéb bizbasz wg-s terméket ( amik pár sor kód csak ).

wg így áll hozzá: - neked akkor is szopnod kell azért a szaros 3d modell fájlért, .jpg-ért vagy .dds-ért.- (egy t8-as prémium ára, kb egy 1/35-ös makett áránál több.)
    Ahelyett hogy ha pl. 2000-hez közel jutsz akkor meglenne csinálva a küldetés (lenne egy rejtett kerekítő program ). vagy csak jóindulatból megadnák a küldetést (mert egy kattintás lenne nekik) ha a supportnak írva megkéred őket és nem kéne még 50 csatán át szopnod.
    Ezen ügyben egy próbát tettem is ( mentségemre akkor kurvafáradt voltam és bíztam még , hogy a wg-ben van még valami emberi ) . Egy török ( kérdés: csak törököket foglalkozatnak? crysis élén is török van, Mi ez a sok emir hacancücüg pc iparban ) válasza az volt , hogy nem.

Ja és CINKELÉS!

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.06. 18:54:35
  • Userx2
    Mentem vagy 3-4 csatát T10-ben. Konklúzió:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tetves cigó artyk miatt: Eladva: 'FV215b' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 3 066 250.
    Eladva: 'FV4202' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 3 084 125.
    Eladva: 'E 50 Ausf. M' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 3 074 012.

• patchaou
    Megint 20!!!!! hp kellett volna a 3-szoros pattintóshoz, de a 10-es med úgy gondolta hogy ha már flankelni nem tud 400 méterről akkor nyom egy 2-es gombot.....
  • walert
    Valamiért az az érzésem, szándékosan és folyamatosan szivat minket a játék. Vajon miért?
  • bekescsaba
    Azért néha igen szánalmas ez a játék!

Adva vagyon egy olyan küldetés, hogy sebezz TD-vel 5000-et, és semmisíts meg 3 modult vagy 3 legénységi tagot.

A su 122-54-el lőttem 6980-at, és egyetlen egy modult sem sebeztem. Ellenben volt 13 darab sárga modul sebzésem, úgy, hogy egy wtf e100-ba 3-at lőttem repesszel, és nem vörösödött be semmilyen modulja, vagy legénységi tagja.

Egyetlen vigaszom volt, hogy első nyert csatám volt, így a 3x jól jött ki.
  • Kronos79
    Úgy látom nem mindegy mivel lövöd ki a tankokat. Az előbb T-43-mal két németet is kilőttem, de nem nyert. A szükséges tankok között pedig nincs is orosz. Ezért nem számol. Az első részhez csak amcsi, brit és francia tankok használhatóak, a másodikhoz csak német.
  • walert
    Csak velem csinál olyat az RNG, vagy WG, hogy amikor német tankot kellene kilőni az összeset az én csapatomba pakolja ?

Igen ! Jól látod : 8 német jármű itt, míg egyetlen scout az ellenfélnél, akit mivel nehéztank vagyok a jóval gyorsabb medek leszednek. Minden csatában ez megy.

http://kepkezelo.com/images/27tvido4ttup65sh6zim.jpg
    Utoljára szerkesztette: walert, 2015.06.06. 17:26:45
  • Tarathiel2
    The B Team

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.06.06. 16:45:19
  • Angelus1991ster
    Szép munka egy kisgyerektől:)
  • Sunsetjoy
    Én ilyet azért nem csinálok, mert utána ugyanúgy nekem kell lehajolni meg összeszedni- szóval megin' csak magammal szúrok ki :D
  • Gyuszopapa
    Szerencsére csak az én munkaruhám volt rajta meg épp lent volt a játszótéren a gyerekekkel.
  • joe662
    Lol
    Azért megnéztem volna az asszony arcát,miközben röpködnek a zoknik,gatyák szanaszét
  • Master91
    Ez borzalmas. Az a Panther kill....beáll a zászlóba, és WG logóvá alakul...
    Fogadok SerB csinálta mikor unatkozik. Storm meg énekel neki. Hányok.
  • Gyuszopapa
    Most képzeld el ugyanezt a felállást 8-as csatával.Felrúgtam a ruhaszárítót mert épp azt értem el a lábammal a géptől.