418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #356816 - igen.
- minden erintett modulon veszit az atutesebol a lovedek
- elvileg igen, de szembol inkabb az elol levo valto szokott gyulladni es nem er el a motorig.
- talan, de ha mar magasabbrol ralatsz, miert nem a motorhaztetot lovod, miert a tornyot?
amugy ez a kuldetes szerintem joreszt szerebcsefuggo.
szerintem erdemes atkepezni a loveszt arra a perkre, amikor nagyobb lesz a kritikus loves eselye.
-
Gyuszopapa #356815 Keress egy T34-1-et az ellenfélnél,állandóan égek vele(szinte minden csatában)van hogy 2-szer mert az elsőt az automata megfogja.Akár szemből is gyullad. -
TuskoMobile #356814 - Ha a lövedék áthatol az ellenség páncélján, folytatja az útját ( a játékban értve) a tankban? 

itt nincs ilyen komoly szimuláció ez nem szimulátor bár réges régen én is azt hittem itt véletlenek vannak főként amit a szerver dob azzal legyél boldog elvben átlőhetetlen részt is átlövik és az átlőhetőn is megakad a szellem lövedék de nem létezik olyan hogy megy a lövedék mint pl sniper elitben 2ellent is leterítesz
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.23. 19:01:00 -
95%-uk sokat szakaszozik kékekkel, lilákkal. A maradék 5% nem evilági szint :) -
Gőzöm sincs, nem a legújabb van, de csata után kipróbálom :)
vasasgabri - század normális csapattal és fc-vel.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.06.23. 19:01:24 -
vasasgabri #356811 Hogy csinálja némelyik lilla, hogy még a győzelmi aránya is lila? Ők nem kapnak olyan napot vagy hetet,hogy 30-ból 25-ször kikapnak? Ők mindig hatost dobnak? Tényleg ennyire jók? -
bekescsaba #356810 Volna egy, azaz több kérdésem.
- Ha a lövedék áthatol az ellenség páncélján, folytatja az útját ( a játékban értve) a tankban?
- ha igen, mi alapján működik ez, mennyit halad?
- lehetséges az, hogy egy szemből meglőtt tankban annak hossztengelyével párhuzamosan annyit halad a lövedék, hogy eléri a hátul lévő motort, és kigyújtja azt?
- "Abszurd"!! Ez megtörténhet tornyon áthatoló lövéssel is? Azaz ha magasabbról lövöm a tankot, és a lövedék átlósan metszi a tankot, a lövedék eljuthat így a motorig?
2 hete, kb 230 csata óta kínlódok a gyújts ki 2 magasabb tierű tankot küldivel. -
Na működik a legfrissebb xvm-mel a battle result képernyőn a spot dmg, dmg, hit rate kijelzés? -
lexlutor #356808 aki szopasnak eli meg es megis evvel jatszik, annak orvoshoz kene mennie :) -
Angelus1991ster #356807 Nem inkább, hogy többet szopjál?:D Most rendesek voltak és a spot sebzés mellé az okozott sebzést is hozzáadják az LT-15-höz így a 4-5k sebzés T-49-el is összejöhet. -
lexlutor #356806 az im azert van, hogy minel tobbet jatszal.
szerintem evvel megvalaszoltam a kerdesed. -
madmanic #356805 Két hét után első Malinovka.... Érteném meg mi a jó olyan feladatokat beállítani amit csak egyetlen mapon lehet megcsinálni...
-
lexlutor #356804 kapcsold ki az xvm-et, kevesebb idegeskedes :) -
madmanic #356803 pontosan. a 15 ös. Még jó hogy a medvebaszó bocskoros orosz nem manipulálja a gamet... -
R3nton #356802 nem, csak biztos lightos küldid van :D -
TuskoMobile #356801 not stop! non stop nevü játékosokkal nonstop összerak valami nem stimmel az mm-el ha 70.000 játékos van ha csak 20.000 akkor is velük megyek egy csatában hát ez több mint érdekes kb akkor az mm is annyira változékony mint a maprotation -
madmanic #356800
-
Gyuszopapa #356799 Nálam ez az átlagos csapat az este ilyen 12% esélyű csatám is volt a vöröshadsereg élén az epic játékosokkal teli ellenség ellen.
Az hogy a csapatom top tankjai nem csinálnak semmit már kezdem megszokni. -
TiborTamas #356798 Az mekkora csapat volt! 1:15 lett a vége... :D Leadtam az első lövést, mozgok el, mégis bemákol a countert lövő arty. Így 1 lövéssel elsőnek haltam, de azért top sebzés meglett. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lammaer #356797 Ha az SG fórumra jössz, tisztelned kell az artigyűlöletünket! -
MrSnail #356796 Hát igen, én is gazdasági menekült lettem, mit ahogy valaki korábban megfogalmazta. Per pill nem futja prém fiókra, bár nem is hiányzik a "játszanom kell mert prémiumom van" kényszer sem. -
Kryon #356795 Német heavyknek ez rossz hír, de a többi döntött páncéljáról a HEAT hajlamos lecsúszni. Jól kitalálták ezt, medekkel nem igazán lehet megkerülni a nerfet. A gold lőszerük tulajdonságai miatt ugyanis épp csak kicsivel lesznek effektívebbek, ha átállnak arra, viszont nem győznek majd kreditet farmolni.
Artykkal is csinálhatnának most már valamit, mert 9.9-től szerintem még több lesz. -
AlucardHuN #356794 Ne légy naív, csak neked nem tették be a repertoárba. -
madmanic #356793 malinovkát kivették? 2 hete egyszer SEm volt -
bornofakone #356792 Régebben imádtam JT, obj-704-el játszani. Mióta a pályákat egyre jobban tönkrebaszták TD szempontból, illetve global td nerf óta fölöslegesnek látom a játékot velük. (mission miatt veszem őket elő...de az nem fun illetve a tornyos td-k amikkel még elvagyok vhogy). Azóta teljesen áttolódott cromwell, t34-85, bulldog szentháromságra az egész.
Velük csupa móka és kacagás a játék, de csak mert van sebességük, és a pályaátalakításos szarságokat sokkal kevésbé érzik meg.
Is-4-t előveszem 1-1 körre, mert imádtam anno t9-ként, és ez azóta is bennem maradt. De prém nélkül és t10 artykkal meg goldspammos medekkel sokszor csak arra jó h felidegesítsem magam, de azért meg tud még mosolyogtatni. (pár napja is mentem vele egy 6k+ dmg-s csatát).
Perzsát 1 ideje nem vettem elő, vmiért nem adja mostanság...semmit nem akar átvinni ap-val (meg assault-ozni imádtam vele, de ott is tönkre baszták a kedvenc helyeimet az egyes mapokon, így értelmetlen lett assault mód is), vele azért sokat játszottam, mert nagyon jó kis tank. Majd most sztem Patton-t fogom megszeretni nagyon, meg bejön e50 is. (végre!!!, P2-t nagyon utáltam...)
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.06.23. 15:09:56 -
R3nton #356791 addig nerfelik az összeset, ameddig az összes tank eléri a loltracktor szintjét :D -
ap-apcr vegyél le még 10-15öt belőle tehát olyan 220-230 lesz az ha ap lenne. A másik az hogy az arany lőszerrel kb nem csinálnak semmit szóval a heavyket pl én úgyis goldal fogom szemből szarrá lőni, mert van elég kreditem. Innentől pay to win. -
Én főleg német oldallal játszottam ezeken a szinteken, kevésbé látom borúsan a helyzetet.
Én eddig is 246-os átütéssel játszottam t9-t10-ben, nem értem ez miért nem elég egy e-50m-nek vagy leopardnak pl vagy más nemzetek 9-10-es tankjainka.
-
én IS-3, majd t9es IS-4 anno, majd IS-8 és IS-7, aztán bejöttek a t10 medek és azokkal sokat mentem, meg 704, 268 is tetszett, de a pályák már szinte alakalmatlanak tdzni -
Nazarov77 #356787 Angelus1991ster hol vagy? Ez tetszeni fog neked :D
Az amerikai wot fórum Girls und Panzer topikjában egyik fórumozó csinált egy fanartot egy Magyar csapatról az animéhez:
"I am seriously consiering making a Hungarian-based tankery school for GuP... even though I lack time to draw anything big.
Those Turan tanks though... hmmmmm..."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Deviantart
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.23. 13:05:45 -
T29, T34-3, IS-6, bulldog, 50-100
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.06.23. 12:58:45 -
MrSnail #356785 Amúgy kíváncsi lennék, hogy az itteni fórumozók közül ki mivel szeret menni, de csak azokra amikkel NEM a grindolás vagy farmolás esetleg legénység képzés miatt megy, hanem csak azért mert "szereti". Nekem régebben: IS-3, ISU, 268 pörögtek mindig a grind mellett, mostanában: VK 28.01, M41, RU-251. Látszik is,h merre tolódott a játék és az én játék élményem + tudásom. -
reméltem, hogy a medekhez nem nyúlnak, ha már a többit amit kihúztam elcseszték -
FosTalicskaa #356783 Mintha nem ezt csinálták volna folyamatosan mióta megvan a WoT... :D
Egyébként meg vegyétek a gód ammót, mert a többiek is azt használják, ha nem bírjátok kredittel, akkor vegyetek prémium accountot is mellé. Pay to win rulz! -
Ilyen a világon nincs! Egy HP kellene a HT-1 küldetéshez, erre lepattan az KV-1S seggéről 50 méterről! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Heavy "nerffel" kezdődött 8.0ban, mert behozták az op t10 medeket és td-ket. Most, hogy eltelt 3 év és mindenki kihúzta az ágakat amiket akart, mert tényleg jók voltak, jöhet a nerf. Ki húzta volna ki olyan szorgalmasan ezeket a tankokat, ha ilyen statokkal jönnek ki? Hát sokkal kevesebben a wgnek megérte, nekünk kevésbé.... -
MrSnail #356780 és újra: arty nerf -> td nerf -> med nerf -> folytassa kérem... heavy? vagy esetleg egy kis arty buff a túl erős nehéz tankok ellen
(nem vagyok artys)
-
Detto így jártam tegnap, az ideg majd szétb@szott. -
+1 ! -
aru #356777 Tudod az kezd el artyval játszani akinek kurvára elege van az egybites TD játékosokból.