418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    - igen.
    - minden erintett modulon veszit az atutesebol a lovedek
    - elvileg igen, de szembol inkabb az elol levo valto szokott gyulladni es nem er el a motorig.
    - talan, de ha mar magasabbrol ralatsz, miert nem a motorhaztetot lovod, miert a tornyot?

amugy ez a kuldetes szerintem joreszt szerebcsefuggo.
    szerintem erdemes atkepezni a loveszt arra a perkre, amikor nagyobb lesz a kritikus loves eselye.
  • Gyuszopapa
    Keress egy T34-1-et az ellenfélnél,állandóan égek vele(szinte minden csatában)van hogy 2-szer mert az elsőt az automata megfogja.Akár szemből is gyullad.
  • TuskoMobile
    - Ha a lövedék áthatol az ellenség páncélján, folytatja az útját ( a játékban értve) a tankban?

itt nincs ilyen komoly szimuláció ez nem szimulátor bár réges régen én is azt hittem itt véletlenek vannak főként amit a szerver dob azzal legyél boldog elvben átlőhetetlen részt is átlövik és az átlőhetőn is megakad a szellem lövedék de nem létezik olyan hogy megy a lövedék mint pl sniper elitben 2ellent is leterítesz
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.23. 19:01:00
  • popey8
    95%-uk sokat szakaszozik kékekkel, lilákkal. A maradék 5% nem evilági szint :)
  • patchaou
    Gőzöm sincs, nem a legújabb van, de csata után kipróbálom :)
    vasasgabri - század normális csapattal és fc-vel.

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.06.23. 19:01:24
  • vasasgabri
    Hogy csinálja némelyik lilla, hogy még a győzelmi aránya is lila? Ők nem kapnak olyan napot vagy hetet,hogy 30-ból 25-ször kikapnak? Ők mindig hatost dobnak? Tényleg ennyire jók?
  • bekescsaba
    Volna egy, azaz több kérdésem.

- Ha a lövedék áthatol az ellenség páncélján, folytatja az útját ( a játékban értve) a tankban?
    - ha igen, mi alapján működik ez, mennyit halad?
    - lehetséges az, hogy egy szemből meglőtt tankban annak hossztengelyével párhuzamosan annyit halad a lövedék, hogy eléri a hátul lévő motort, és kigyújtja azt?
    - "Abszurd"!! Ez megtörténhet tornyon áthatoló lövéssel is? Azaz ha magasabbról lövöm a tankot, és a lövedék átlósan metszi a tankot, a lövedék eljuthat így a motorig?

2 hete, kb 230 csata óta kínlódok a gyújts ki 2 magasabb tierű tankot küldivel.
  • popey8
    Na működik a legfrissebb xvm-mel a battle result képernyőn a spot dmg, dmg, hit rate kijelzés?
  • lexlutor
    aki szopasnak eli meg es megis evvel jatszik, annak orvoshoz kene mennie :)
  • Angelus1991ster
    Nem inkább, hogy többet szopjál?:D Most rendesek voltak és a spot sebzés mellé az okozott sebzést is hozzáadják az LT-15-höz így a 4-5k sebzés T-49-el is összejöhet.
  • lexlutor
    az im azert van, hogy minel tobbet jatszal.
    szerintem evvel megvalaszoltam a kerdesed.
  • madmanic
    Két hét után első Malinovka.... Érteném meg mi a jó olyan feladatokat beállítani amit csak egyetlen mapon lehet megcsinálni...

• lexlutor
    kapcsold ki az xvm-et, kevesebb idegeskedes :)
  • madmanic
    pontosan. a 15 ös. Még jó hogy a medvebaszó bocskoros orosz nem manipulálja a gamet...
  • R3nton
    nem, csak biztos lightos küldid van :D
  • TuskoMobile
    not stop! non stop nevü játékosokkal nonstop összerak valami nem stimmel az mm-el ha 70.000 játékos van ha csak 20.000 akkor is velük megyek egy csatában hát ez több mint érdekes kb akkor az mm is annyira változékony mint a maprotation
  • madmanic
  • Gyuszopapa
    Nálam ez az átlagos csapat az este ilyen 12% esélyű csatám is volt a vöröshadsereg élén az epic játékosokkal teli ellenség ellen.
    Az hogy a csapatom top tankjai nem csinálnak semmit már kezdem megszokni.
  • TiborTamas
    Az mekkora csapat volt! 1:15 lett a vége... :D Leadtam az első lövést, mozgok el, mégis bemákol a countert lövő arty. Így 1 lövéssel elsőnek haltam, de azért top sebzés meglett. :D

• lammaer
    Ha az SG fórumra jössz, tisztelned kell az artigyűlöletünket!
  • MrSnail
    Hát igen, én is gazdasági menekült lettem, mit ahogy valaki korábban megfogalmazta. Per pill nem futja prém fiókra, bár nem is hiányzik a "játszanom kell mert prémiumom van" kényszer sem.
  • Kryon
    Német heavyknek ez rossz hír, de a többi döntött páncéljáról a HEAT hajlamos lecsúszni. Jól kitalálták ezt, medekkel nem igazán lehet megkerülni a nerfet. A gold lőszerük tulajdonságai miatt ugyanis épp csak kicsivel lesznek effektívebbek, ha átállnak arra, viszont nem győznek majd kreditet farmolni.

Artykkal is csinálhatnának most már valamit, mert 9.9-től szerintem még több lesz.
  • AlucardHuN
    Ne légy naív, csak neked nem tették be a repertoárba.
  • madmanic
    malinovkát kivették? 2 hete egyszer SEm volt
  • bornofakone
    Régebben imádtam JT, obj-704-el játszani. Mióta a pályákat egyre jobban tönkrebaszták TD szempontból, illetve global td nerf óta fölöslegesnek látom a játékot velük. (mission miatt veszem őket elő...de az nem fun illetve a tornyos td-k amikkel még elvagyok vhogy). Azóta teljesen áttolódott cromwell, t34-85, bulldog szentháromságra az egész.
    Velük csupa móka és kacagás a játék, de csak mert van sebességük, és a pályaátalakításos szarságokat sokkal kevésbé érzik meg.
    Is-4-t előveszem 1-1 körre, mert imádtam anno t9-ként, és ez azóta is bennem maradt. De prém nélkül és t10 artykkal meg goldspammos medekkel sokszor csak arra jó h felidegesítsem magam, de azért meg tud még mosolyogtatni. (pár napja is mentem vele egy 6k+ dmg-s csatát).
    Perzsát 1 ideje nem vettem elő, vmiért nem adja mostanság...semmit nem akar átvinni ap-val (meg assault-ozni imádtam vele, de ott is tönkre baszták a kedvenc helyeimet az egyes mapokon, így értelmetlen lett assault mód is), vele azért sokat játszottam, mert nagyon jó kis tank. Majd most sztem Patton-t fogom megszeretni nagyon, meg bejön e50 is. (végre!!!, P2-t nagyon utáltam...)

Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.06.23. 15:09:56
  • R3nton
    addig nerfelik az összeset, ameddig az összes tank eléri a loltracktor szintjét :D
  • Pales27
    ap-apcr vegyél le még 10-15öt belőle tehát olyan 220-230 lesz az ha ap lenne. A másik az hogy az arany lőszerrel kb nem csinálnak semmit szóval a heavyket pl én úgyis goldal fogom szemből szarrá lőni, mert van elég kreditem. Innentől pay to win.
  • DasIsFuck
    Én főleg német oldallal játszottam ezeken a szinteken, kevésbé látom borúsan a helyzetet.

Én eddig is 246-os átütéssel játszottam t9-t10-ben, nem értem ez miért nem elég egy e-50m-nek vagy leopardnak pl vagy más nemzetek 9-10-es tankjainka.

• Pales27
    én IS-3, majd t9es IS-4 anno, majd IS-8 és IS-7, aztán bejöttek a t10 medek és azokkal sokat mentem, meg 704, 268 is tetszett, de a pályák már szinte alakalmatlanak tdzni
  • Nazarov77
    Angelus1991ster hol vagy? Ez tetszeni fog neked :D

Az amerikai wot fórum Girls und Panzer topikjában egyik fórumozó csinált egy fanartot egy Magyar csapatról az animéhez:

"I am seriously consiering making a Hungarian-based tankery school for GuP... even though I lack time to draw anything big.

Those Turan tanks though... hmmmmm..."

Deviantart
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.23. 13:05:45
  • patchaou
    T29, T34-3, IS-6, bulldog, 50-100
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.06.23. 12:58:45
  • MrSnail
    Amúgy kíváncsi lennék, hogy az itteni fórumozók közül ki mivel szeret menni, de csak azokra amikkel NEM a grindolás vagy farmolás esetleg legénység képzés miatt megy, hanem csak azért mert "szereti". Nekem régebben: IS-3, ISU, 268 pörögtek mindig a grind mellett, mostanában: VK 28.01, M41, RU-251. Látszik is,h merre tolódott a játék és az én játék élményem + tudásom.
  • Pales27
    reméltem, hogy a medekhez nem nyúlnak, ha már a többit amit kihúztam elcseszték
  • FosTalicskaa
    Mintha nem ezt csinálták volna folyamatosan mióta megvan a WoT... :D

Egyébként meg vegyétek a gód ammót, mert a többiek is azt használják, ha nem bírjátok kredittel, akkor vegyetek prémium accountot is mellé. Pay to win rulz!
  • voivod32
    Ilyen a világon nincs! Egy HP kellene a HT-1 küldetéshez, erre lepattan az KV-1S seggéről 50 méterről!
  • Pales27
    Heavy "nerffel" kezdődött 8.0ban, mert behozták az op t10 medeket és td-ket. Most, hogy eltelt 3 év és mindenki kihúzta az ágakat amiket akart, mert tényleg jók voltak, jöhet a nerf. Ki húzta volna ki olyan szorgalmasan ezeket a tankokat, ha ilyen statokkal jönnek ki? Hát sokkal kevesebben a wgnek megérte, nekünk kevésbé....
  • MrSnail
    és újra: arty nerf -> td nerf -> med nerf -> folytassa kérem... heavy? vagy esetleg egy kis arty buff a túl erős nehéz tankok ellen (nem vagyok artys)
  • voivod32
    Detto így jártam tegnap, az ideg majd szétb@szott.
  • Master91
    +1 !
  • aru
    Tudod az kezd el artyval játszani akinek kurvára elege van az egybites TD játékosokból.