418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    hát akkor előbb utóbb belejössz, nekem is egyik kedvencem a pershing
  • madmanic
    köszi!
  • Pales27
    létezik, csatavégén kiírja
    (én modról hallottam, de az nem működött jól)
  • madmanic
    spot damage számláló létezik már?
  • oneal1
    köszi!!!
  • Myke28
    9.9 teszt leírás: Link
    Improved the lighting model (BRDF) so that metals and matte surfaces now look more realistic.
  • oneal1
    erre valaki?
  • malystryx3
    Azt fogom tenni, imádok hull down-ozni :) Azért van Pershi-m is :)
  • R3nton
    Lomhább lesz, mint a crom és crom után nekem is szarabbnak tűnt. 2 más stílus. Crom a szintjén jobb, de comet is nagyon brutál jó. Azért nem rossz a mozgékonysága, ki kell használni a jó hulldown képességet.
  • popey8
    Fullosan is lomhább lesz.
  • malystryx3
    Hát köszi srácok a válaszokat, a következő mindenképp a torony lesz, abban bízom nagyon :) Jelenleg a tornyomat átlövi minden tank ami szembejön. Akkor kitartok, az ágyú mindenképp elégséges, azzal nincs is gond. De egy kicsit mintha lomhábbnak érezném mint a Cromwell-t. :) Bár még van egy motor is, meg a legények még csak 93%-on vannak..
  • madmanic
    Csak nálam van tele szürke statos 300 alatti nyomorékkal??

Minden tierben. 312 wn8 as E100..? HOGYAN??
  • ilsalon
    Én cometet nagyságrendekkel játszhatóbbnak tartom, mint a következőt. Persze ne stock-ként nézd. Maxra gyúrva már igazi ragadozó lesz. Lehet szétkapni vele sokmindenkit. Egyelőre jobb vele az átlagsebzés és az xp, mint a centurionnal. Nekem ahhoz volt szériatartozék a szopóálarc.
  • R3nton
    Comet nagyon állat, csak rá kell érezni, más mint a crom. 12 fokos gundep!!!!!! Valami őrület mit lehet vele művelni, és a lövegpajzs fogja a lövéseket, mint a pershing esetében. Talán tényleg az M26hoz tudnám a leginkább hasonlítani. Néha kicsit kevés a pen, de ellensúlyozni lehet némi gold használattal. Szerintem a legjobb t7-es med.
  • ilsalon
    Szerintem elég. Egy-két gép lesz, amit nem üt be szemből saját tierjében, cserébe nagy az alfa. Tier nyolcban már vakaródzás lesz, meg gold.
  • Gyuszopapa
    Az egy szar szerintem,tetejébe még egy retardmágnes is volt nálam.
  • malystryx3
    Hát srácok, amilyen jól megy a Cromwell-el és a Leo Proto-val, annyira nem megy a Comet... Részemről ez a tank egy gyászmenet... Még csak lánctalpat sikerült rátennem, de a köv. ágyú sem sokkal jobb mint a Cromwell-é. Bár a fejlesztett torony jobb lesz azért, sok reményt nem fűzök ehhez a tankhoz. Gondolom mindenki máshogy élte meg, de van ami jó ebben a tankban??
    ui.: Mondjuk az stock Centurion sem egy ász 8-as létére... Ott is össze kell harácsolni egy valag xp-t hogy legyen egy 200+ pen-es ágyú...
  • patchaou
    Ha egy időben érkezik két hozzászólás akkor az egyiket eltünteti míg a másikat megduplázza. Ez ilyen itt ezer éve.
  • Angelus1991ster
    Hozzászólás duplázódás másnak is bugos.
  • Solten
    Jo jatekosnak nem, de a zombik (jatekosok 90%-a) spammelni fogjak a goldot. Jol tudja ezt a WG. Az uzletmodelljuk azert sikeres mert jol tudjak hogy a hulyekbol tok jol meg lehet elni.
  • Solten
    Jo jatekosnak nem, de a zombik (jatekosok 90%-a) spammelni fogjak a goldot. Jol tudja ezt a WG. Az uzletmodelljuk azert sikeres mert jol tudjak hogy a hulyekbol tok jol meg lehet elbi
  • TuskoMobile
    nem túl kevés az az átütés 132?
    v csak gold ammoval játszható?
  • Angelus1991ster
    Így oldják meg ha több Tigrist, T-34 és T-54-et akarsz a garázsban.

T7-esnek mikor lesz 120 mm-s frontja? vagy már van ?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.02. 11:43:03
  • ilsalon
    Hát kövezzetek meg, de nekem tetszik ez a tigrincs. Inkább hasonlít a történelmi géphez, ráadásul így már játszható is lesz.
  • oneal1
    itt a kép
    a felső a teszt
    látszik, hogy sokkal komolyabbak a fények
  • Angelus1991ster
    Mit baszok én rá mi a nevezéktana ezeknek.

Ja és megvan miért nem kaptuk meg a szargamingtól a küldetést. Megfejtés: kaptok majd japán nehézágat.
    Már az is csoda, hogy az eddigi harckocsikat is amik ingyen kifejleszthetők, azokat is megkaptuk.
  • oneal1
    a váltást és a depth of field-et vágom :D

engem a fények érdekelnének, mindjárt csinálok képet, hogy pontosan mire gondolok!
  • Antimat
    Nem hittem volna:

Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.07.02. 10:49:53
  • FosTalicskaa
    Depth of field-nek hívják a jelenséget és legalább annyira zavaró és gusztustalanul néz ki mint a bloom vagy a motion blur. A szentháromság amit minden játékban tűzzel vassal irtok :D
  • Angelus1991ster
    Garázsban a tankok váltásánál új efekt van: ilyen átmosódásos vagy áttünéses micsoda

A másik : tőled messzebb lévő részek egy kicsit homályosabbak. Arra hasonlít ez az effekt amikor távolra szarul lát az ember és a távol lévő dolgok homályosak.
  • oneal1
    a mostani tesztszerveren van valami grafikai újítás?

a rendes játékban ha pl nézem a garázsban a tankot nincsenek olyan szép fények rajta, talán még a textrúra sem olyan szép mint a tesztszerveren, pedig ugyan úgy van beállítva
  • davidbog
    Legalább már kinéz valahogy. A "vonalrajzhoz" képest kicsi a tornya, nem? A torony alatt a test nem nyúlik előbbre a toronynál.

140 mm-es löveg, 249 mm-es átütéssel? Volt ilyen cirkálókon, rombolókon. 38 kg-os lövedék tömeg és 850 m/s-os csőtorkolati sebesség. Ezzel kb olyan torkolati energiát tudott, mint a 130 mm S-70. Szóval akár meg reális is lehetne a 249 mm-es átütése, ha nem 1914-es löveg lenne valami capped common típusú lövedékkel. Az S-70 csak az új 1948-as lövedékkel tudott 250 mm-es átütést, a régi 1928-as félpáncéltörő (SAP) lövedékkel már csak olyan 215-220 mm-est. Ez a capped common típusú hulladék meg aztán végképp nem tudhatott ennyit.
    Bár az agyontápolt tier 10 TD lövegek (főleg BL-10, M-64, T7E2, S-70A) mellett ez is el fér, ez se nagyobb hülyeség mint azok. Meg legalább nem átlagos kaliber, ezért érdekes sebzéssel rendelkezik.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.07.02. 02:20:02
  • davidbog
    Most már lassacskán kifogynak. Van még az Object 142 ami nincs benne a játékban illetve van még kilenc olyan prototípus ami nincs benne, de azok mind simacsövű 115 vagy 125 mm-es löveggel rendelkeztek, ezek valószínűleg nem is kerülnek be. (Bár mindegyikbe bele lehetett volna építeni a 100 mm U-8TS/D-54TS löveget, szóval...). A többi már benn van valamilyen formában.

Az A-22 követelményeit 1947-48-ban írták ki, a tervei 1949-esek, tesztek talán 1950-51-esek. Ezért eredetileg nem is lehetett benne a 100 mm D-54/U-8TS mert annak a lövegnek csak 1952-ben készült el az első prototípusa (de beépíthető lett volna a T-22-be is). Illetve ekkoriban még csak a T-54-et tesztelték és rendszeresítették, tehát semmi köze a T-62-höz vagy bármelyik másik Object 100-as vagy 400-ashoz, azok 1955-től vannak. Az A-22/T-22 eredményeit és terveit az Object 907-nél használták fel 1955-56-ban.
    Itt van pár kép az A-22 és T-22 tervekről és hogy meddig jutott. A tornyon látható sérülések közül a mélyebbeket 12,8 cm Pak44 lövedéke, a többit 122 mm D-25T lövedéke okozta. Egyik találat se ütötte át.

Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.07.02. 02:02:18
  • Master91
    vedd csak meg a BF-t, inkább arra költsd a forintjaidat mint erre a szarházi orosz bandára
  • R3nton
    Hirtelen így az utóbbi témákhoz:

Kipróbáltam teszten az új tankokat: Tiger prém, szerintem nem rossz, jó a dpm nagyon lövegpajzs fogja a dolgokat, lassúnak lassú, meg tier8ban szenvedni fog, de nem rossz. Kanonen e-25 feeling, nekem nagyon adja. Tetszik, lehet, hogy megveszem, bár játékélményben tiszta e-25 és az is megvan :D

Ez új orosz reward med már tényleg vicc :D Most komolyan még 1 t62a klón? :D Tényleg nem fogynak ki ezekből a 100mm ágyús object ufo medekből :D

A japán 9 heavy elég durcinak néz ki ezzel a páncéllal. Arannyal a kevésbé döntött felületek üthetőek lesznek, de forgatni is jól lehet majd és sidescrpre is jó lesz. Elég jónak tűnik és így ergo a 10es is.

Battlefront meg kurva jól néz ki, én nem játszottam a régebbiekkel. BC2vel viszont sokat játszottunk. Mondjuk ettől a lövöldözős gyors játékmenettől elszoktam, de lehet beruházok rá, ha már úgyis gépet újítok majd a Fallout 4 miatt :D
  • AlucardHuN
    249 pen 600 dmg:D:D:D Ez mi kemény. Jó, páncélban lesz némi hátrányuk is (kocka formák) de ezt a löveget szívesebben felraknám E 100-ra:D
  • AlucardHuN
    Ezek az UFO tankokból sose fogynak ki?:D
  • Angelus1991ster
    Megálló! előbb jönnek a csehszlovákok és a svídek.
  • Pares
    Ilyen alapon a magyar tankokat is beletehetnék, LT, HT, MT, SPG, T1-től T10-ig mindent. Mit számít az, ha 75%-át Béla rajzolta részegen egy zsebkendőre.
  • Angelus1991ster
    Mit élveznek ezek ennyire a cw-ben? Eszük ágában sncs a tech fához csapni ezeket a tankokat? Csak úgy fossák ezeket a tankokat.

ÓÓÓ heuréka maruuuuu! Megvan!! Tier 8-as prémium nehéztank lehetne: