418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #357501 Hi all.Tudok valamit kezdeni a mikro laggokkal?Úgy értem,h minden célzás 0.5-1sec késés legalább,mire egyáltalán rá tudok célozni célra.Nemhogy közelharcra,szinte mindenre alkalmatlan a játék.Mindez 60-70ms mellett.Másnak is van ilyen gondja?Köszönöm,ha van rá ségitség. -
Valaki ráér kicsit szakaszozni? HT-7-hez kellene segítség. :) Pointer ts-en fent vagyok. -
bekescsaba #357499 MI a vélemény a type 64-ről?
Mostoha vele nagyon az MM? PÉnzt, hogy hoz?
Észrevettem (tapasztaltam), hogy a 6-os lightomat többször dobja +2, +3 tierbe, mint a 7-es WZ-131-et, az szinte non-stop tier 8-ba jár. -
realcsabi #357498 Talán ha max T8-cal próbálkoznál, több esélyt adnál magadnak :)
-
TiborTamas #357497 Én T-54-el próbálkoztam eddig, de nagyon ritka, hogy legalább két tier 10 TD-t berakjon ellenem. Én is sejtettem előre, hogy ez fog majd talán legtovább tartani. -
Rammsch31n #357496 Remélem a med-es gyorsabban sikerül, mint nekem...(még most sincs meg), de esetleg majd leírhatnád, hogy hogy lett kész, mert én nagyon szerencsétlen vagyok azzal a küldivel. :DDD -
TiborTamas #357495 Grat! Nekem ma végre beadta Malinovkát T-54 lightal, és sikerült a 7000 feletti a T-55A-hoz (9400+ spottal). Emellett még az SPG-15 is sikerült ma SU-14-2-vel Fjordson, úgyhogy már csak az MT-15 kell kitüntetéssel, és megkapom a tankot végre. -
Köszi az inspirációt és tanácsokat, sikerült az LT-15 küldit megcsinálni 3300 sebzéssel, kevés spottal.
http://prntscr.com/7oki3q
Végre teljes a női legénység a VK45B-n. -
Angelus1991ster #357493 Olyan 20 kattintás lehetett:D -
Userx2 #357492 Gondolom nem sokba tartott "lenerfelni" 8-as szintre. Ebben nagy rutinjuk van. -
Angelus1991ster #357491 Aki nem fejleszti ki az FV 4202-t az baszhatja az egészet?
Úgy lenne korrekt, hogy aki kifejlsztette, az megkapja automatikusan. Akinek kifejlesztve annak meg küldetés ( bár ezt azzal toldanám meg, hogy legyen minimzm t6-t9-egy brit mede ) Hamár nem írták ki eu-ra a szargamingosok az a45 fv 201-et.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.03. 23:26:13 -
Angelus1991ster #357490 Viszont a t8-as prém fájlja bennt van már rég. FV 4202 P néven. -
Userx2 #357489 Nyugodtan grindelj, még hónapok kérdése minimum. Minden hónapban firkálnak róla. Múlt hónapban sikerült rajzokat szerezni a cseregépről. Tehát egy évig csak cikkeztek róla. Nagy kamu banda. Volt politikus lehet a sajtósuk. -
Angelus1991ster #357488 Pz. 747 T-34 tier 5-ös prémium lesz valamikor? -
Kronos79 #357487 Spot problémával én is találkoztam, de ott valami szerver probléma lehetett.
Velem Himmelsdorfon esett meg a dolog. A hegyről visszamentem az ISU-val egy társat menteni a halálutca déli felén, a kereszteződésnél, ahol 5 v. 6 utca találkozik. A kolléga elhalt én meg kilőttem a T32-t. A térképen előtte láttam egy VK3002(D)-t és egy T29-et a vasút felé menő hosszú utcán. Számítottam arra, hogy legalább a VK megpróbál bekerülni, ezért félig-meddig ráfordultam a templom felé tartó utcára. Senki nem volt ott, pedig azzal a tempóval már az utca végén kellett volna lennie. Elkezdtem visszafordulni a hosszú utca felé és kb. merőlegesnél a templom felől megjelent a VK úgy az utca hosszának felénél, majd egy pillanattal később az utca végén a T29. A VK sem spotolt fel előbb, mert a tornya oldalra nézett, a hegy felé, ahol az utolsó pozícióm volt.
Replayt ezúttal nem tudok adni, mert pár hónappal ezelőtt volt és minden verzióváltásnál törlöm a replay mappa tartalmát. -
lexlutor #357486 amugy tul sokat nem kell varni, ha premiumositjak.. max egy kozepes med lesz belole. -
lexlutor #357485 az angol medek meglepoen jok tudnak lenni.
en pl a 9est meg is tartottam, pedig a 9es medeket elegge ruhellem. -
AlucardHuN #357484 Ja hát igen... csak így most tanácstalan vagyok. Mert lehet megnézném az olyan medeket mint a Leo (az anélkül elég sanszos) meg az oroszok. És nem akarok szívni:D -
lexlutor #357483 nincs idopont. lehet h egy het mulva, lehet h csak karacsonykor.
de nem fogjak elore bejelenteni az is biztos. -
lexlutor #357482 a kov patchbe meg biztos nem elsz benne. aztan ki tudja? -
AlucardHuN #357481 Amúgy a penetration nerf törlése egyelőre végleges? -
malystryx3 #357480 Kérdés, hogy mikorra jön, mert én még csak a Comet-nél járok, de ha most rakják be a küldit hamarosan, és mire kihúzom az FV-t már nem lesz aktuális, akkor eleve nem is töröm magam, akkor nyomatom a Leo PTA-t tovább. Majd írtok róla ha megtudtok további infókat? Köszi :) -
ilsalon #357479 Lényegében nem is az. -
Köszi! Próbálkozom.. -
hartman76 #357477 -
ilsalon #357476 Nézd meg youtube-on, hogyan nyomták a spottot. Sokat lehet tanulni. Jellemzően Malinovka, Prokhorovka a vezető. Én pl. Mineson csináltam meg. Beszorultam egy szikla mögé és mindenkit kilőttek a társak, aki rámjött. Volt vagy nyolcezer spot damage. -
kisbesi #357475 Aha, köszi szépen. -
TiborTamas #357474 Alapvetően csak a hivatalos oldal az, amiről normálisan tájékozódni lehet, de ott is általában csak előtte való nap teszik ki az eventek leírását. Régebben volt, hogy kiszivárogtatták előre az egész havi akciókat az FTR-en, és a wotinfo-ra is onnan kerültek ki ezek a dolgok. Viszont ezekben sokszor voltak tévedések is, majd egy idő után meg is szűnt ez a kiszivárogtatás. Azóta nincs olyan oldal, ahol előre meg lehetne ezeket nézni. -
TiborTamas #357473 Na, végre valaki képes bevallani, hogy túlreagálta a dolgot. Ezzel szerintem történelmet írtál itt. :) Respect érte!
Kérdésedre válaszolva: igen, elméletileg játszhat. Ilyen esetben a táblázat szerint szintén eggyel nagyobb tiert írna az xvm csata elején (9-est értelemszerűen). Bár igen ritka, hogy 8-as scouttal saját tierbe dobjon. -
bekescsaba #357472 Nem kell, megnéztem a replayt, és nem 5 méterre jelent meg, hanem jóval korábban, csak csőlátásom volt, mert egy másik tanra fókuszáltam, így nem néztem a minimapot, ezért ért elemi erővel az, hogy amikor kijöttem a sniper nézetből, ott állt előttem.
Csak jó volt olvasni az előttem írtakat, és így megnyugodtam, hogy velem is ilyen anomália történt. De csak idegesített, így megnéztem, s valóban túlreagáltam kissé.
A scoutos csatabesorolást nem tudtam. Akkor elméletben az amx 13-90 is játszhat tier 8-ban? -
kisbesi #357471 Igen, azt megtaláltam, de olyanra gondolok, hogy például melyik hétvégén melyik tankok vagy tier lesznek akciósak. -
Nahát, a bácsi miket tartott a villája pincéjében :) Panthert :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
rudii #357469 Meleg van, meleg van, kiki hűs szobában. Nyomjuk a WoT-ot, egy szál ruhában! :D
Live Stream
-
Azt a hajadra kenheted, a nevén meg pár semmit mondó mondaton kívül nem tudsz róla meg semmit. -
Tessellia #357467 A hivatalos oldalon, jobb oldalt lévő event calendar?
Utoljára szerkesztette: Tessellia, 2015.07.03. 16:51:26 -
kisbesi #357466 Nem ismertek olyan oldalt, ahol van valami előrejelzés, hogy a hónapban milyen akciók várhatók?
Régen wotinfo.hu-n írták mindig, de ezt egy ideje nem látom már. -
Tessellia #357465 Mióta divat ez, hogy nem adják oda ingyen az xy tankot annak akinek már ki van húzva? Mert ha kitalálják, hogy 100ezer xp-t gyűjtsek minden nemzetből akkor a hajukra kenhetik. -
- Players who unlocked the current FV4202 will have a mission available to get the FV4202 premium for free;
NAVÉGRE!
Forrás:http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/07/wargaming-q.html -
Ez igaz, de inkább taktikát váltok és megpróbálom a felét sebzéssel összeszedni. -
Gyuszopapa #357462 De attól lehet veled 2 szakasztárs aki a spottodat lövik az viszont nagy segítség mert a random csapattársak szart se érnek.