418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hartman76
    Nem kaptam lőszerrekeszt, nem gyújtottak fel és az Emil is csak láncolt.

Utoljára szerkesztette: hartman76, 2015.07.05. 17:24:15
  • Lunki88
    Én t55-ös küldiknél most a TD-8-nál akadtam el. A saját hp 4x-esét kéne sebezni. Ezt szerinted mivel lenne a legkönnyebb? Borsig 15 cm-es löveggel? :D
  • bornofakone
    Pedig a 6k nem annyira nehéz, sztem obj740, t95, t30, szval 750-s alfával és kis szerencsével egész jól meglehet csinálni. De még jobb napjaimon borsiggal is meg tudnám csinálni.

Nem olyan rég csináltam, 2-3 hete sztem, biztosra akartam menni, ezért t95-t vittem, és igaz h az elején szerencsétlen voltam, mert ilyen pár száz sebzéssel maradtam el legtöbbször, de aztán tizenpár csatára beadta, malinovkán 8k dmg-t csináltam, igaz h még csak a 6k-s mission kellett, t55-höz :)
  • Kronos79
    A kérdésedre félig meg is adtad a választ. A sebzésre van kisúlyozva a képlet megspékelve a fraggel. A foglalás, a resetelés és a spot is benne van, de az előbbi kettő nem olyan nagy hangsúllyal, mint az effi esetében. A WoT spotsebzése nem tudom miért nem lekérhető adat, de WG-ék így csinálták meg, így ez a rész kimaradt a képletből.
    Azt pedig meg nem mondom mióta van wn8.
    Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2015.07.05. 17:07:36
  • vasasgabri
    Sziasztok! A wn8-at mire alapozták, és mióta van? Szerintem jobban is meg oldhatták volna mivel megint a jobb, erősebb, fullos, magasabb szintű tankoknak van nagyobb esélye. Ezek könnyen hozzák a megfelelő sebzést, és elveszik az esélyt a gyengébb és kisebb tierű tankoktól. Miért csak sebzésért adnak pontot? Sok játékos van aki felderíti,ki csalogatja,stb... az ellenfelet és semmit nem kap érte. Ez olyan mikor a vadhajtók kizavarják a vadat és a vadászoké a dicsőség. Igaz nekem is jól esik mikor válogathatok mire lövök:-).Azért az előkészítés is ér annyit,ha nem többet mint a vadászat. Így legalább annak is jobb átlaga lehetne akinek még nincs fullos, vagy op tankja. Tudom a játék tudás a legmeghatározóbb, de hiába tud valaki jól játszani, ha az eszköz nem tudja az elvártakat. A kicsik mennyenek kicsik ellen elv is csak 30%-ban működik. Jó lenne ha igazságosabbá tennék. Sok embert nem érdekel a wn8, de mégis ez alapján ítélik meg a játékost, sőtt a clánok is ez alapján válogatnak.
  • Angelus1991ster
    Mert pszichopata volt az aki ezeket megírta. Örülök ha egyáltalán a T28 HTC meglesz.
  • Pares
    8k sebzés? Én már a 6k-t is feladtam. Egyszer sikerült 6k-t csinálnom Jagd-al, meg JgP2-vel, de azóta max. 4-5 jött össze. Jagddal többnyire vagy nincs elég idő, vagy nincs kire lőni annyit, amennyiből összejönne... Mondjuk már nem is nagyon próbálkozom, meguntam az egészet.
  • yossarianHUN

• András77
    Mielőtt nekiálltam volna nagy TD-t fejleszteni, megnéztem a wotreplays-en, hogy mivel tudtak a zemberek 8e sebzést elérni. E3, Jpze100 a két leggyakoribb, de obj263,268,fv215b183, foch155, borsig, t30 is szerepelt csak ritkábban jóval. Most nem néztem ugyan, de szerintem hasonló lehet a helyzet.

E3 talán a legalkalmasabb a feladatra. Nagyon nehéz belőni szemből, ha az alját el tudja dugni, akkor nagyjából reménytelen azokat a kis gyenge pontokat meglőni. Ha kifog egy marhacsordát, akik kiállnak vele szembe lövöldözni, akkor elérhető a 8e, illetve ha megy előre és fedezik a hátát, meg ha nincs túl sok égipatkány. Sok ha, de még mindig ezzel a legesélyesebb talán.
  • R3nton
    Az a legjobb, 1shootolsz 5 8ast az angollal és meg is vagy :D Amúgy nekem az utolsó 4 küldi hiányzik még mindig obj260hoz, de ezek a 15ös küldik a végén brutál nehezek már.
  • Angelus1991ster
    Remélem a Maüschen miatti mizéria miatt a japán nehéztankok nem fogak ilyen helyzetbe kerülni.
  • yossarianHUN
    Egyelőre marad, a Mäuschen meg majd újrabalanszolás után jön. Tehát 1-99 éven belül.
  • mittomén1
    akkor most a vk4502b marad vagy leváltja a mauschen?ha marad akkor végleg vagy később leváltják valami mással? mert mind2-ről olvastam.most fejleszteném ki de neki se állok ha a mauschen veszi át a helyét.
  • Solten

"The sloped armour bouncing so many hits?"

Ja emlekszem, evekkel ezelott volt mielott bevezettetek az arany loszert ezustert, idiotak.
  • Myke28
    Az elmúlt 11.5K csatám alatt ez a kör volt eddig a csúcs(még most is remegek)
    T44 carry game replay
  • Lunki88
    Hát ez hatalmas. Köszi, jót nevettem! :D
  • lexlutor
    nylon harisnya, csoki, cigaretta mindig bejon.
  • AlucardHuN
    Ezeket a női tagokat hogy érdemes toborozni?
  • oneal1
    amerikai tankokra nem lesz akció mostanában?
    t32 konkrétan
  • malystryx3
    Ja, benéztem bocsánat. Kaptam egy e-mailt a wg-től, hogy 5x-ös xp van, de most megnéztem megint, xbox-ra van. Nagy volt a sietség :)
  • SzocsA
    TD 15 küldi? 8000 dmg hogyan? tier 8ban
    Nem dob be full tier Xbe.
  • lexlutor
    nem.
  • malystryx3
    Srácok, ma nem 5x-ös szorzónak kéne lenni?
  • vasasgabri
    E25-el ment valaki mostanában? Egy ideje nem igazán lehet vele jókat menni. Tízből ötször van hogy nem sebez többet 800-900-tól. A 800-at aránylag gyorsan eléri aztán szinte minden pattan, a 300 méter feletti meg mellé megy.

A T32 is nagyon sokat pattan, még a saját hp is nehéz össze hozni. Pedig csapat csatában is jó volt vele játszani.

Az IS-el,az E75-el, a Pershingel, és az Indiennel lehet jó köröket menni.
  • fsb1000
    Kb 1 hónapra abbahagytam a wot-ozást, de nemrég ismét kedvet kaptam hozzá e100 reklám miatt (kedvenc tankom).
    Tegnap és előtte minden nagyon jól ment sikerült az LT15 küldi is.
    Ma szinte csak orosz tankokkal mentem a kurszki küldi miatt. Rögtön eszembe jutott miért is megy el a kedvem újra és újra az amúgy remek játéktól:

.
    Nem a sorozatos vereség a gond, hanem az ami mellé társul, minden mellé megy / lepattan, nem látom az ellenfelet időben és a csaták többsége 15-0 vagy jobb esetben 12-0 eredménnyel zárul. megy egymás dühödt noobozása, pedig a többi csappattársat az sújtja ami engem.
    Aki nem hiszi, az járjon utána.
    Megyek inkább hajókázni, ott még olyan béna vagyok észre sem veszem, ha valami nem egyenes.
  • Angelus1991ster
    Wg-seknek állandó szorulásuk van, hogy ilyen nyögvenyelősen hoznak be egy adott harcjárművet?
    Ha ennyire semmirekellő tutyimutyi szartibalfasztbanda és nem képesek a feladatra , akkor tessék átadni.
    Mert nem méltóak a WoT-hoz.
  • yossarianHUN
    Fogalmam sincs, de már tippelni is alig merek. Egy-két hónap és a soha között. Azt ígérték még idén meglesz a csere, de rég leszoktam róla, hogy hitelt adjak az ilyen közleményeiknek.
  • Userx2
    Szeressük majd. Elődjével van talán a legtöbb csatám, mert az is szerethető gép. Szerinted mikor cserélik? Fél év?
  • yossarianHUN
    Mondjuk kicsit megint power creep érzésem van, ha így maradnak a statjai, nemtom mi értelme lesz a Pattonnek.
  • yossarianHUN
    Cent Action X
  • András77
    Artyra szerintem simán írható olyan bot, amiről soha nem mondod meg, hogy ember vagy gép. TD-re kicsit nehezebb a lekódolás, de még megoldható (lenne), mert ilyen bázisvédő-az első bokorba besuhanó-és ott kempelő a csata végéig típus szintén akad elég sok, nem lehet megkülönböztetni. Meg kell egy jó autoaim, hogy némi sebzést is ki tudjon osztani és kész.

Az arty bot komolyan még néha nekem is megfordult a fejemben, mert nem szeretek velük menni, a statomat mindenképpen lerontják, sőt lehet, hogy egy jó bot hatékonyabb, mint én, de mindegy, nem kísérletezek ilyenekkel.
  • Angelus1991ster
    Ha az ilyen bot vagy wot-szalacsi nem td-ben vagy nem artyban kempel a bázison , akkor egy kis biztatást kap a seggébe.
  • András77
    Most már kb2 hete, amikor belefutottam egy intelligensnek mondható bot-ba. Mozgott előre hátra random, szerintem valamiféle előre betáplált útvonalat követett, de nem hagyta el a bázist messzire, viszont basszus odament egy bokorhoz és belelállt, csak éppen spotolva volt, de ez akkor is ügyes húzás, tisztára, mint egy normál idióta bázis védő játékos, csak mondjuk a spotot még beleprogramozhatták volna, spot alatt ne menjen oda, mert fölösleges. A másik g.ciség az volt, hogy aimbot-al lőtt, mozgó célokat is simán eltalált, ezt sajnos én is tapasztaltam. Sima autoaim-el gyakorlatilag soha nem lehet mozgó célt eltalálni, hacsak nem pont szembe megy, de oldalra mozogtam, sebességgel és kétszer eltalált. Sőt, hogy fokozzam, amikor meglőtték, hátrafelé mozgott és tekerte tankot, totál, mint a noobok, de persze azért sok minden árulkodott meg a csapata is mondta, hogy bot.

Olyan 80% -ra teszem, hogy egy intelligens bot volt.

Nem volt persze gond kiszedni, de komolyan mondom, hogy láttam már nála pocsékabb játékost, aki biztos, hogy nem bot volt, sőt ismerek is párat.

Sajnos, ez a videó az FTR-n már nem él, de megnéztem akkoriban és ez egy egész intelligens bot. Felment Mines-ban a hegyoldalhoz, lövöldözött egész ügyesen, mozgott. Erről én soha meg nem mondanám, hogy bot volt vagy egy kutyaütő noob.
  • Angelus1991ster
    Azon én is elképedtem, mennyiszer volt Dicker Max szerzési lehetőség. NA-sok seggét ennyire nyalják:D
  • yossarianHUN
    The time arty one-shot you in the 2. minute of the battle?
    The time your teammate shot you in the arse yelling "e-bay acc noob f*ck your mother"?
    The time 90% of your team refused to leave the flag zone because "learn some tactics f*cknoob"?
    The sizzling sound of the enemy's goldspam taring your precious heavy tank apart?
    The joy of watching your shell missing the enemy 50 meters away, or just disappearing into f*cking Narnia?
    The excitement of circling an arty with a light tank, seconds before getting blown out of the map with a snapshot?

Brainfuck is missing you. It's waiting for you. Prepare your anus.
  • lexlutor
    ha jol remlik a usa szerveren egy st-emilt is hozzavagtak a nepekhez, h visszamenejenek...
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.07.04. 17:14:59
  • Solten
    Nocsak, kaptam egy emailt...

• Angelus1991ster
    Wg kivehetné vagy hivatalossá tehetné az MI/AI/bot játékosokat. Mert ember nem játszik ennyire kreténül.

Vegyen példát az Armored warfare-ról, tegye be a PvE rendszert. tutorialban megvan írva, WoWp-ban és WoWs-ban is megvan írva. Nem értem mi gátolja meg őket.

Csak a mesterséges játékosok léte ad magyarázatot az ócska játékosokra. pl. az ilyen levo68-akra és rivaseloy-okra.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.04. 16:23:12
  • bekescsaba
    én is....

Nekem átengedte az uccsó TD-t a csapat 15:9-nél.

Végignézték, ahogyan lelövök 1400 HP-t az AFK JPZE100-ról.....
  • R3nton
    T-54-el csináltam meg én is