418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Solten
    T34 is apro mellette :D

• Solten
    Ez egy jo nagy boszmeseg:

• yossarianHUN
    Én személy szerint többnyire az agyfaszt kapom tőle. Nem mondom, lehet vele fun köröket menni, de többnyire csak az idegbaj van vele. A múltkor az tette be az ajtót, mikor Himmelsen az egyik utcán a Mausunkat egy E-100 és egy E-50 szadizták párban, én megkerültem őket, a seggükbe kerültem, és miután rájuk lőttem, a lövedék elszállt a két ellenséges tank közötti 10 centis résen, és megölte a Maust. Öt perccel később facehugban ellőtt az E-50 fölött. Következő csatában Mines-on a dombról rálőttem egy E-100 tornyának a tetőpáncéljára, és 300-at sebeztem. Túl lutri nekem ez a tank, a Bulldog sokkal kezelhetőbb jószág. Arról nem is beszélve, hogy az álcája egy fos, mindenki mindenhonnan előbb lát meg, mint én őt.
  • Pares
    Költői kérdés...
  • Angelus1991ster
    Elszarták a tesztszervert, majd megcsinálják.
    oneal1 ha tesztszerver előtt 1-2 héttel változtattál jelszót, akkor a régivel tudsz belépni.
  • walert
    Így lesz vagy csak bug? Komoly?
  • Plata
    Szeretem és kész.
  • Plata
    Igen.
  • walert
    Srácok, mi ez a hülyeség teszt szerveren, hogy ha nem várom meg a csatavégét, hanem a szokásos módon, ha kilőnek kilépek utána büntetést ad folyamatosan és elveszi az XP-t és kreditet

Ez a következő patchben is így lesz ?
  • Plata
    Dehogy is nem.
    Szívől szeretem az én kicsi T49-emet és megérzi.
  • oneal1
    tesztre próbálnék belépni, nem engedi a password-ot beírni...

mi a teendő?
  • ximix #359574
    A Palesztinok ellen ellen elég volna a parittya amit Dávidtól örököltek :)
  • ximix #359573
    Ne bombázd ezekkel a negatív hullámokkal :)
  • TiborTamas
    "szerintem érzi hogy szeretem és azért tud néha meglepően pontos lenni marha nagy távolságra is"

Ez remélem csak poén volt, és nem gondoltad komolyan. :D
  • Sherman0070
    Az összes mod legális EU-n ;)
  • Nihili
    Érdekelne , hogy az OTM Reload Timer, töltés idő visszaszámláló mod az vajon legális EU szervereken? Tegnap néztem Sela (amcsi srác) streamet, ő használja. Ezek szerint náluk legális, de mi a helyzet az Eu-ba?
  • lammaer
    Az IDFnek kell egyáltalán tankok ellen hrcolnia manapság?
  • Plata
    ÓÓÓ teee.
  • foxbat88fx
    DIKK :D
    látom a régi nevek még mindig itt vannak :D:D
  • ximix #359566
    Csak viccnek szántam. Bocs
    A WG-nél amúgy sosem lehet tudni annak idején a 105mm német derp gun-kal is olyan dolgokat lehetett művelni, hogy csapkodtad a térded örömödben, de már elmúlt.
    ( fiúk szokták oltania lányokat amikor "Jaj de s szupi kedvem van" --erre-- "Ne aggódj majd elmúlik" :)
  • Plata
    És mit nerfelnek rajta ?Pontosságot?Sebzést?
  • Gyuszopapa
    Mivel nem túl régi tank ezért még nem nerfelték titokban.Nem egyszer láttam vele még fogyatékokat is sníper medállal.
  • ximix #359563
    Ne aggódj nerfelés után majd elmúlik
  • rudii
    Sziasztok! Ha vasárnap este akkor ESL! Több mint 30000 ezer gold összedíjazás! Gyertek és szurkoljatok a kedvenc csapatotoknak! ;)
    ESL Live Stream
  • Plata
    De én nagyon szeretem ezt a kis tankot,szerintem érzi hogy szeretem és azért tud néha meglepően pontos lenni marha nagy távolságra is.
  • AlucardHuN
    Egyébként aki fent van teszten:
    A t5-ös bálnán van olyan löveg ami a közepes ágom is fennvan?
  • Lunki88
    Az objectért ennél is intenzívebb szopás fog várni. :) A T55A-hoz gratulálok!
  • AlucardHuN
    Mert nehezen nyelik le hogy akkora szórással beadja neked. És persze kurva ideges lesz és kínjában nem tud mit mondani.
  • Plata
    Bakter valaki mondja már el miért hackereznek le folyton T49-el?
    Állandóan ezt kapom hogy hacker vagyok,előbb prém panther ugat nekem hogy hacker vagyok,köv csatában meg amx 13.Nem hiszem hogy olyan kurva nagy ügyesség kell T49-el mozgás közben távolról kilőni valakit.
    Én imádom a T49-et és sokat szórakozom vele.De mostanában folyton le hackereznek vele.
  • patchaou
    Amikor voltak azok a küldik amikhez adott a játék tankot is, akkor ott maradtak a legények a barakkban.
  • Sherman0070
    Engem persze amikor spot mapra tesz akkor senki sincs ott ahol én passzív spotolnék...
  • ximix #359554
    Migránsok !?
    Szögesdrótod van ? tudok eladót
  • madmanic
    miért van tele a barakkom olyan tankok legénységeivel amim soha nem is volt..?
  • madmanic
    Két és fél hónap intenzív szopás után megvan a t55A...

• Lunki88
    Végülis nem one shotolt, ennek is örülni kell nem? :)
  • Angelus1991ster
    Teszteld a japán nehéztankokat. T8-as igen fasza, rendesen pattint. T5-ös amolyan camper tank jó ágyúval. t6-os felfújt KV-2. T9-es E-75.
  • Sherman0070
    Jó én szüneteltetem ezt a szart 2 hétig....
  • Pares

• yossarianHUN
    A 13 90-et is szeretni szokás, ehhez képest én abbahagytam az AMX-30 grindet miatta, annyira gyűlöltem azt a borzadályos ótvar fos ágyút, ami van rajta.
  • TiborTamas
    Ha van replayed, akkor szívesen megnézem, és leírom mi történt pontosan. Látatlanban csak annyit tudok mondani, hogy ha valaki úgy lő bele egy tankba, hogy benne van a látótávjában, és ezáltal spottolja magának, akkor hiába vagy te közelebb a célponthoz, és spotolod te is, nem fogsz rá assisstot kapni, mert nem volt szüksége a csapattársadnak a spotodra. Én szerintem ez történhetett, mert ez a leggyakoribb.