World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
1 ember sebzett 2k-t
2 ember 1200-1400
6 masik nullat t9-t10 tankban
a tobbi olyan 600at..
7en voltak 46% vagy alatta..
meg ketto 47%
en egyedul 50% felett..
a tobbi par 48-49%os..
ez itt a hiba..
mindezt egy olyan bonyolult mapon mint winter ruinberg..
kibaszott veglenyek..
Kellene egy erős konkurencia és az jót tenne a játéknak. Egyből megcsinálnák az MM-et hogy ne veszítsenek embert.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
On: Nekem elsőre tetszik ez az új fizika amit terveznek bevezetni. Egy szép kis újdonság lesz a mostani játékmenethez. ESL-t alig várom így hogy lássam mit alkotnak a nagyágyúk. 😊
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.27. 19:21:33
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: McFrost, 2015.02.27. 19:04:29
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Sőt, még replay-em is van. Ha kéred, fel tudom tölteni és meg tudom adni a linkjét 😊
A lényeg amúgy az adott küldetés kliensemen belüli leírása és az ftr leírása közötti eltérés.
Utoljára szerkesztette: mordawn, 2015.02.27. 18:09:55
- small buff is planned for Churchill GC
én már a gamet is letöröltem... ott a War Thunder, ott legalább fasza a fizika
grafika is durva, és egyre több és jobb újítás jön be 😊
na meg várom az armored warfare-t....
cirka 2-3 hét aztán itt az igazi tavasz is végre, kétlem, hogy én már wot-ozni fogok valaha 😄
nagyon remélem hogy sikerül eladni az accomat
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
próbálják leutánozni a War Thunder-t kb., de ez még ránézésre is gagyi....
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egy fontos infó: Ne a korábbi teszt könyvtáratokba rakjátok ezt a progit, hanem egy szűz helyre, mert nekem amúgy nem ment.

Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.02.27. 17:07:03
A siemka csapat kb 4 perc alatt elhullott (a szokásos menetrend, mert kiszabadultak már az általános alsóból meg talán az óvodából is a "játékosok"😉 és berongyoltam az ellenfél közé, a fő küldetést megcsináltam egy laza kitárazással, a mellék küldetést majd később javítom.
Arról meg, hogy most már sehol nem lehet beakadni, arról annyit, hogy rögtön a második csatában beakadtam egy helyre. <#gonosz3>#gonosz3>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
replay
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Elküldtem<#wink>#wink>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Igazából gyűlik rendesen, nagyon 😄 Az a jó benne, h csak játszok és gyűlik...semmit nem kell külön csinálnom 😄
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Tudom, hogy majd a messzi-messzi jövőben lesz majrélámpa alapból, de addig is ezzel a parancsnokok felturbózhatóak.