World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sherman 3ról valaki vélemény?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

t10 csata, 3,5 perces vereseg
1 ember sebzett 2k-t
2 ember 1200-1400
6 masik nullat t9-t10 tankban
a tobbi olyan 600at..

7en voltak 46% vagy alatta..
meg ketto 47%
en egyedul 50% felett..
a tobbi par 48-49%os..

ez itt a hiba..

mindezt egy olyan bonyolult mapon mint winter ruinberg..

kibaszott veglenyek..
lol 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Terawatt
Sokszor az MM a hibás, lerágott csont a téma, nem is fogok erről írni, mert tényleg könyökünkön jön ki.

Kellene egy erős konkurencia és az jót tenne a játéknak. Egyből megcsinálnák az MM-et hogy ne veszítsenek embert.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Ezért használok chat filtert, ami többek között ezt a szót is szűri 😊
Most így kezdődött egy meccsem, chat: no siema pls <#hehe>

Terawatt
Új elemzési szempontot tűztem ki magamnak meccs kezdéskor: ahol több a lengyel, platoonban lévők főleg , az az oldal fog veszíteni. Kivétel ha legalább zöldek... Horror. <#idiota>

On: Nekem elsőre tetszik ez az új fizika amit terveznek bevezetni. Egy szép kis újdonság lesz a mostani játékmenethez. ESL-t alig várom így hogy lássam mit alkotnak a nagyágyúk. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Jogos. <#hawaii> A második t nem kell, de már nem tudom javítani.

Na most itt valahol egy t-vel tuti több van, de hol? Attól függően változik a mondat jelentése, hogy melyiket veszem el😄
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.27. 19:21:33
Srácok ez most új divat, hogy a "jobb" színű játékost kineveti a "rosszabb" színűt ha kilövi? Egymás utáni csatákban kapom chaten most az ilyeneket.

McFrost
Tilduska.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: McFrost, 2015.02.27. 19:04:29

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Pales27
hát hogy ha ez az élethű, akk milyen lesz az árkád 😄 mondom lerammolom a 13-90et t-44el és átrepültem felette az ütközés után

Azt azért ne feledjétek, hogy két új fizikai modell van, egy árkádos, és egy élethűbb, több csúszkálással, nehezebb kezelhetőséggel. Amit most teszteltek, az az utóbbi, a lightosabb még nincs fent teszten.
Pales27
ebből az egész "fizikás dologból" annyit lenne érdemes megtartani hogy nem ragad oda a falra a tank, a többi teljesen felesleges

ott csak az összeragadással van gond, a mozgás rohadt élethű szerintem
Érdekes, én eddig 99%-ban olyan véleményeket láttam, miszerint a WT fizikája ótvar szar. Te vagy az az 1%.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tutituti.
Sőt, még replay-em is van. Ha kéred, fel tudom tölteni és meg tudom adni a linkjét 😊

A lényeg amúgy az adott küldetés kliensemen belüli leírása és az ftr leírása közötti eltérés.

Utoljára szerkesztette: mordawn, 2015.02.27. 18:09:55
uristen!! mi tortent??

- small buff is planned for Churchill GC
ja látom már van teszt szeró is 😄
én már a gamet is letöröltem... ott a War Thunder, ott legalább fasza a fizika
grafika is durva, és egyre több és jobb újítás jön be 😊
na meg várom az armored warfare-t....
cirka 2-3 hét aztán itt az igazi tavasz is végre, kétlem, hogy én már wot-ozni fogok valaha 😄

nagyon remélem hogy sikerül eladni az accomat
patchaou
Addig jó amíg nem érik a warthunder fizikáját. Amit abban a játékban a kis tankok művelnek az valami rettenet.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hagyján hogy gagyi, de még a gyors tankokat tacsra is vágja.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

hát így videó alapján nagyon gagyinak tűnik a fizika 😄
próbálják leutánozni a War Thunder-t kb., de ez még ránézésre is gagyi....
Pales27
hát majdnem 20 kört mentem medekkel, főleg t62vel de ez az új fizika egy kalap szar. Csúszkál, lassabban fordul, lassabban áll meg, túl csúszik, agilitását elvesztette a t62. Mintha a mostani verzióban a mocsárban mennék végig. Egy előnye van: nem ragadok oda a falhoz, és több helyre fel tudok mászni.

patchaou
Rájöttem ám. Kettőnek is lecsekkoltam a statját.... a _Mi Mátyásunk hozzájuk képest egy Rommel, de így hogy néhányan pont nem csatázni mennek be sikerül olyan köröket menniük ami élesben súrolja az elfogadhatót...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ezt én sem értem, én próbálok menni helyekre, de kapom az áldást full golddal. <#confused>

Egy fontos infó: Ne a korábbi teszt könyvtáratokba rakjátok ezt a progit, hanem egy szűz helyre, mert nekem amúgy nem ment.

patchaou
agyhalott faszok, komolyan amelyiknek RU van a neve mögött az debilebb a legostobább büdös buta vérvörös lownál is

patchaou
valóban jó helyekre el lehetne jutni ha nem itt is a győzelmet tartaná fontosnak a sok debil.... vagy azt élvezik, hogy olyanokat lőnek akik nem lőnek vissza? sok kis csicska éles szerveren valószínüleg jó ha eléri a vörös színt

Na hol vagyok? <#hehe> Lehet majd újratanulni a pályákat. Nagyon jó helyekre el lehet majd menni. Ez mondjuk pozitívum, bár sok fulladás, fejre eséses halál lesz a kezdetekben.

Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.02.27. 17:07:03

patchaou
Komolyan az agyam eldobom a sok agyhalotton. jármű fizka teszt és nemhogy golddal lőnek össze-vissza, foglalják a bázist ..... komolyan szánalmas...

Próbáltam megcsinálni az LT-3-t úgy (sebez 5 ellent mozgás közben), hogy autoaim az ellenfélen és kicsit mozgok előre, hátra. Ez a pontosság nerf teljesen betett ennek, egyszerűen 200m-ről már senkit nem bírok a bulldog-al eltalálni menet közben. Korábban is voltak mellé lövések, de ennyire durva, hogy semmi ne találjon, nem.

A siemka csapat kb 4 perc alatt elhullott (a szokásos menetrend, mert kiszabadultak már az általános alsóból meg talán az óvodából is a "játékosok"😉 és berongyoltam az ellenfél közé, a fő küldetést megcsináltam egy laza kitárazással, a mellék küldetést majd később javítom.
Kipróbáltam az új fizikát. Ez teljesen egyértelműen med nerf. Brutál lassan indulnak el a közepes tankok. A lightok kb. ugyanúgy mennek, de egy kicsit talán lomhább a fordulásuk. A farolás space-el megy, alapból nem farolnak ki szerencsére. Lesz mit tanulni, gyakorolni majd. Nem örülnék ha bevezetnék.
Arról meg, hogy most már sehol nem lehet beakadni, arról annyit, hogy rögtön a második csatában beakadtam egy helyre. <#gonosz3>

Egy kis laza T9-10 randomozás.😛 LEhet csatlakozni. 😄
Stream
popey8
Hétvégi event. Lesz free xp to crew xp... Sztem ez egy új fogás. Ha tetszik a népnek, akkor bejön állandóra, aztán meg fizetős lesz. Persze garázshely, felszerelés meg fogyócikk 50%-os akció most már nem nagyon van (nem is tudom mikor volt utoljára) és van egy olyan érzésem, h nem is nagyon lesz. Pedig nekem most inkább ezek kellenének.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Megkaptuk mi is a konvertálható xp-t hétvégére.

Maala
Jó is az, ha az ember már csak az új ágakra költi a Free-t. 😛 Bár ezen az új briten most elég lassan haladok, pedig már csak az kéne. -.- De IM jobban leköt, mint a grind.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Pales27
a t62nél vmit elrontottak kanyarodásnál hiába kézifékezek nem fordítja be, mint a t54nél, továbbá a t62 eddig helyben meg tudott fordulni, most meg csak az egyik lánctalp hajt

Maala
És tuti, hogy az első kettőt te spotoltad a csapattársaknak? TUTITUTI?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

2. R-W is megvan és mind2 cromwellel, asszem beleszerettem ebbe a tankba 😄
replay

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mnemomic
Én kipróbáltam, hát érdekes. Ami nem tetszik, hogy pl. a T62 olyan lett szinte mint egy nehéztank. A többi tanknál is van változás, de valahogy ennél a feltûnôbb. A tankok irányítása nem olyan precíz mint most van súlyuk. Érdekes lesz hozzászokni majd.

joe662
Hali!
Elküldtem<#wink>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

patchaou
Milyen beteg fasz találta ki a T49-re azt a troll ágyút?!?!?! Jól pofánbasznám ha előttem állna az biztos

Zegi Norbi HUN
Ilyen dicséretet sem kaptam még<#idiota>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Ha lehetne küldeni, miért is ne 😄 Nem mondom, el tudnám nyomni, pl. 1-2 ágat amennyire csak lehet kihúzni (pl. francia light/med ág, vagy új brit td vonal), amúgy 300k alatt szokott nekem is lenni, csak 1 ideje nem nyomtam el free xp-t, így most néztem meg h már 400k felett vagyok 😄
Igazából gyűlik rendesen, nagyon 😄 Az a jó benne, h csak játszok és gyűlik...semmit nem kell külön csinálnom 😄
Adhatnál 1-200k-t nekem 😄 Egyszer volt valami 300k+, de hirtelen elment modulfejlesztésre pár 9-es tankon. Azóta se volt újra annyim :/

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Nem lenne rossz, van úgy is 425k free xp-m 😄 1-2 legényt tudnék húzni belőle 😄
Ez azoknak jó, akiknek van bőven aranya, konvertálnak először szabad xp-t és utána meg legénységi xp-t. A hatodik érzék 44e szabad xp-be kerülne, az nagyon sok. Nagyon nehezen gyűlik a szabad xp, konvertálni nem szoktam, valamennyit be lehet áldozni a legénységi xp-re, de túlzásba nem vinném, akkor sem, ha lenne erre lehetőség. Ez tipikusan egy olyan funkció, hogy jó hogy van, de ritkán használnám csak.
eladjam? 😄
Próbálta már valaki az új fizikát a tesztszerveren? Nekem nem indul el.

fsb1000
Azért az első skillhez nem rossz az 5x átváltás.
Tudom, hogy majd a messzi-messzi jövőben lesz majrélámpa alapból, de addig is ezzel a parancsnokok felturbózhatóak.

Nem akkora jóság ez a konvertálás, mert hiába ad 5x legénységi xp-t, de minden legényre külön konvertálni kell. A szabad xp nagy kincs, nem használnám ilyen célra, esetleg a hatodik érzék kifejlesztését felgyorsítanám, másra nem nagyon éri meg szerintem.