418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én farmolok speciel 
Mivel most semmilyen reward nincsen,nem értem azokat akik full goldal tolják.Miért? -
Plata #413220 Új játékmód jön.
Road to berlin.
-
am most ennek a 7v7-nek mi is az értelme? előzőleg voltak jutalmak, ha kevés is
de most annyi sincs -
tutyimutyi2 #413218 Azért 1-2 alkalommal volt már rá példa hogy az event jutalmak egy részét késöbb jelentették be.
-
asolyom #413217 Egyszer lassan csak eljutok odáig is. -
Plata #413216 Passz,nekem T62A-ban a saját csapata van,mert az a tank eleve a garázsban rohadt rég.
-
Plata #413215 Az a baj hogy túl kis szinten vagy,a jobb küldikhez minimum tier 5 kell vagy magasabb. -
asolyom #413214 Szerintem kell bele saját. -
Azt sejti valaki, hogy a gyűjtői tankokba is úgy pakolható-e a legénység, mint a prémekbe, vagy kell bele saját? Pl.: T-62A-ba jó-e az Obj-140 csapata? -
Ez a 7v7 is úgy indul,mint a legutóbbi update? -
asolyom #413211 Ok elhiszem.
Ez egy új account, így még csak T3-ban vagyok, és pillanatnyilag azon vagyok, hogy gyűjtsem a kreditet, és majd leárazás során legalább egy csigaszemet vegyek. Álcaháló már van, azt kaptam valamilyen küldetésre. Egyelőre csak egy ágat húzok az M3 Stuarttal, ebből jön majd az M5, meg a T6, és a T6-ból majd megint három másikat lehet kihúzni. Nem nagyon akarok 75%-os legénységgel bohóckodni T4 felett, így majd viszem tovább a korábbi csávókat. Mondjuk ha egy vezető, vagy rádiós 75%-os az azért nem akkora gáz. Parancsnoknak, lövésznek, töltőnek nem árt a 100%
Az M3-at meg sajnálni fogom, ha tovább kell vigyem a legénységet, mert a saját szintjén jó kis tank.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.04.24. 10:47:24 -
Plata #413210 Pedig hidd el hogy prém nélkül játszom és T9-ben is tudsz plusszos csatát csinálni.
Akkor van prémem ha kapok WG-től vagy nyerek egy küldivel. -
suba53 #413209 Ezt a kémcsöveidben kotyvasztott varázslötty gőzeiből olvastad ki?
-
Csalja a feleségét a hugával! -
suba53 #413207 Nem zavar igazán. Csak szeretném tudni a titkát. 
-
madmanic #413206 Mivel én nem színekért és számokért játszom picit sem mozgat. És nem cseszegetni akartalak, csak mókás volt, hogy hónapok után belépek és egyből egy stat van legelöl. -
madmanic #413205 Most egész sok hasznos infó is van, és kevesebb a rinya. Idősödik az SG :D -
asolyom #413204 Ha nem is mínuszos, de keresni biztosan nem lehet vele túl sokat. -
Azért már erősen tenni kell, hogy tier 6-7 alatt mínuszos csatákat tolj prémium nélkül is. -
asolyom #413202 Ahogy nézem így az új accounton T3-ban játszogatva, kreditet főleg a napi küldetésekből lehet szerezni. A csatákból effektíve alig jön valami, főleg amikor lejár az a pár prémium nap. Egy 2. osztályú csata hoz kb. 10-11k kreditet, amiből ha levonom a javítást, lőszereket, meg a fogyóeszközöket, akkor gyakorlatilag semmi nem marad, vagy inkább mínusz. Jó, fogyóeszközt nyerni is lehet, meg diszkonttal vásárolni. Ki van ez találva, hogy már az elején se lehessen haladni prémium fiók nélkül.
Azért remélem, hogy T5-6 környékén azért jobb lesz a helyzet.
-
Ne zavarjon de EU szerver legjobb játékosai közé tartozik az a lengyel srác.
Azért vannak ilyen statjai. -
asolyom #413200 Nincs véletlenül valami bónusz kód csigaszemhez? Vagy nem tudni valami felszerelés akcióról a közeljövőben? -
robogo81 #413199 A konzolon lehet használni a pc-s profilt,vagy csak a nevet engedi,és minden alap?vagy új reg kell? -
Gyuszopapa #413198 Főleg olyan csapattársakkal amit én kapok.Például a Lakewille pályán nem emlékszem mikor nyertem utoljára.A legutóbbi meccsek is okádékok voltak.6 Heavy,mind bement a mocsárba a másikban 5-4 ment be,kb. így zajlanak a Lakewille-s csatáim.Persze mind bukó. -
suba53 #413197 Akkor nem tudom hogy csinálja. Lehet hogy baromi sokat szakaszozik szintén jó képességű klántársakkal.
Vagy bejön neki a voodoo szertartás, és folyamatosan a jobbik csapatba sorsolódik.
Sokszor látom, hogy egy-egy jó képességű kölök lehoz simán meccset, de ugyanannyiszor, hogy egy béna csapatban esélytelen. -
A tank szerzőn volt, azt tudom.De azokon a nagy eventeken, én még nem láttam.
Azért irtam, mert a +60%hoz, nem kizárt a csak random. -
De a statisztikas fooldalon csak a randomos csatak vannak, nem?
Es amugy is, 50k csatanal nagyon sokat kell cwzni, higy befolyasolja szamottevoen. :o 60% wrnel 10% osszcsatanyi cw csata kb 3%-ot huz fel csak... ha 100% a winrate. 70% winrate meg 1%ot.
Joe: cwt szokott, de pl legutobbi eventen is ment vagy 50 csatat sem? -
Mr Ciff-nek is 64%,és nem tol Cw-Sh-t. -
suba53 #413193 Folyamatos CW. Csak randommal 63% WR kizárt. -
suba53 #413192 A füzetet, könyvet csak akkor tudod felhasználni, amikor minden legénység már 100%-os. Tehát vagy belerakod az XP-t csatákkal, vagy aranyért képzed 100%-ra.
A füzet az első skillt 50%-ra emeli. A vásárolható könyv, ( 2 milla ) pedig 150%-ot ad alapról indulva. -
Hát nem viszik túlzásba ezt a 7v7dolgot 
Remélem minden hónapban lesz
-
Plata #413190 Én szerettem régen,amikor még T49 Tier 8 volt és sokat trollkodtam vele,élvezettel olvastam a sok hackerezést meg egyebet.
-
tothgyorgy #413189 Kár volt visszahozni. Szerencsére nem lesz sokáig.
-
DantesHUN #413188 130 körül azt hiszem. Nem olyan sok ,de 4 s-ként lő, és ekkora átütéssel és töltéssel elég. -
Lucifer001 #413187 PC -n nincs . Nem is hallottam róla . Lehet OP , de mennyi az átlag sebzése ? 12 ? 
-
DantesHUN #413186 De ilyen adatokkal ez a Absolution Nem tűnik egy kicsit OP-nak? Vagy inkább nagyon annak. -
Lucifer001 #413185 Ő azért nem semmi 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #413184 Csak csináltam egy F2P accountot, és az elején az amerikai ágat választottam. A tutorial után meglett a T3-as M3 Stuart, ami így elsőre nem tűnik rossznak, hiszen a német, és szovjet ágon a T3-as tankok nedves WC papírból vannak, amit a hemzsegő Pz. IC-k szitává lyuggatnak. Az M3 Stuartnak legalább van 38 mm páncélja, ami a Pz. IC prémium lőszerét is esélyes pattintani. Kaptam a tankkal egy 100%-os legénységet, meg a parancsnoknak 6. érzéket. A többi srácnak megy az álca. Meg ahogy látom van legénységi füzet is, ami 20k xp-t ad minden legénységi tagnak. Azt kérdezném, hogy érdemes azt most beletolni, vagy inkább akkor, amikor majd átképezem őket kreditért másik tankra, és vissza kell tolni az xp-t az alap képességbe? -
PC "még" nem érkeztek meg ezek a keverék tankok. Majd egyszer talán. -
DantesHUN #413182 Ez a Absolution nevű tier 6-is tank, van PC-n is? Konzolon...ez valami geci durva.
Pérmium tank, 189 mm-es átütés!
4,1 s töltés
Célzás 2,3 s
Pontoság 0,34
48km/h-val tud menni!
A páncélzata több rétegből áll, pl front van 5+12+(38mm egy vékony sávba)-85 mm
Hát mi ez?