A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #413184 Csak csináltam egy F2P accountot, és az elején az amerikai ágat választottam. A tutorial után meglett a T3-as M3 Stuart, ami így elsőre nem tűnik rossznak, hiszen a német, és szovjet ágon a T3-as tankok nedves WC papírból vannak, amit a hemzsegő Pz. IC-k szitává lyuggatnak. Az M3 Stuartnak legalább van 38 mm páncélja, ami a Pz. IC prémium lőszerét is esélyes pattintani. Kaptam a tankkal egy 100%-os legénységet, meg a parancsnoknak 6. érzéket. A többi srácnak megy az álca. Meg ahogy látom van legénységi füzet is, ami 20k xp-t ad minden legénységi tagnak. Azt kérdezném, hogy érdemes azt most beletolni, vagy inkább akkor, amikor majd átképezem őket kreditért másik tankra, és vissza kell tolni az xp-t az alap képességbe?