418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #2613 Hát, azért 3+ tier különbség már elég ahhoz hogy a láma is leagyaljon :)
Viszont tényleg itt az ideje hogy a munkásosztály feltörjön :) -
Olyan hogy hatalom, csicskaság nincsen. Minden a játékostól függ. Lehet jó a Pz II-vel is, na meg lehetsz szar a Tiger-el is. Minden játékos függő.
Ami remélem most jobb lesz, hogy a sok kis pöcs elmegy iskolába! :D -
Én ezt már most is érzem hogy miután megvolt az első nagy csata és kihullottak a felderítő tankok után absolute nem akarja senki se feláldozni magát. Mert tuti hogy feláldozza, onnan már nincs visszaút. Ha felderíted az első tankot akkor 100% hogy te is "látszol" és mivel az ellenségnek nincs más látható célpontja boldog boldogtalan ezt a szerencsétlent lövi, addig nincs baj mig nem esik le a lánctalp.. a T44-es csak kb 50-el megy terepen és ez már kevés ahoz hogy minden lövést megússzon. Én is mindig azt hiszem hogy jó csak az első pontot felderítem és gyorsan visszajövök :) csak épp még soha nem jöttem vissza. -
lammaer #2610 Érdekes a csata szervező az orosz szerveren.
- noob battléban nincsen arty (ez mondjuk jó :) )
- egy PZII-s viszont már elég véletlenszerű hogy hova kerül. Volt hogy bekerültem teljesen a noobok közé, ott a lista tetején voltam. Közvetlen utána bekerültem egy csatába ahol már artyk meg PZIII-asok döngettek, itt értelemszerűen a lista alján figyeltem.
Igazság szerint igy egyszerre lehet megtapasztalni a hatalmat meg a csicskaságot is, ugyanazzal a tankkal. Nem tudom feljebb hogy működik, de ha vmi ilyesmi az nem túl rossz. De azért remélhetőleg lesz olyan vegyes csata is, mint amilyen a CBben volt. -
TDantes #2609 Hát reméljük hogy így lesz , mert olyat is mondtak a javítás olcsóbb lesz(lőszer meg drágább)
Bízom én is benne, biztosan megoldják úgy, hogy normális legyen az egyensúly, és lehessen jól haladni. Ha nem így lenne, senkit se játszana vele. -
Zsoltee20 #2608 Akkor itt van a hiba mivel én is felül írtam a text fájlokat.Ezt nem kellett volna.
Köszönöm a segítséget! -
Nekem akkor volt ilyen problémám korábban mikor felülírtam a text fájlokat ,hogy angol legyen minden de aztán újratelepítettem és minden ok igaz nem is írtam felül a fájlokat :). -
Neha igen, neha nem :) Valami olyan lehet, hogy csak akkr ha mind meg van javitva, de nem 100% :) -
A csapatjáték persze mindig fontos de arra lesz a squad rendszer hogy ha más nem 3 ember tudjon együttműködni igaz ők másképp lesznek súlyozva az új rendszerbe mint 3 ugyanolyan jármű. Persze van ,hogy 3 ember nem tud csodát művelni de arra ott lesz a clanwar.
Ha meg betartják amit ígértek akkor nem kell aggódni nagyobb tierben is ugyanolyan jól fogsz tudni keresni mert arányosan a kiadással nő a bevétel is. Én nem aggódom :) majd ha itt lesz a tier rendszer akkor úgyis meglátjuk. Egyenlőre betartják amit ígértek. -
TDantes #2604 Ez mind ez így igaz, de én azt mondom ez igazából nem számít. Az számít, hogy legyen normális , összehangolt csapatmunka. Az esetek felében azért vertek szarrá, mert semmi csapatmunka nem volt.
És hiába leszünk szétosztva, ettől még nem lesz csapatmunka.
Hiába nő elvileg a bevétel, ha eszetlen birka csordaként viselkedik a csapat, akkor csak kiadásod lesz nagy, semmi más. És míg a Panzer II-snél mindenképp kapsz annyit a csata végén, prémium nélkül is, hogy legyen bőven pénzed, a magasabb szinteken ez már nem lesz olyan egyszerű.
Minél magasabb szintű tankok vannak, annál fontosabb lenne, az átgondolt , csapatjáték. -
Zsoltee20 #2603 Egy kérdés!
Orosz kliensnél ti el tudjátok adni a tankjaitokat,vagy ez egyéni szociális problémám??? -
bocsesz macsek ezt nem neked akartam válaszolni hanem azoknak akik sírnak a tier rendszer miatt -
A játék már most is úgy van megcsinálva ,hogy ha nálad sokkal kisebb tierben lévő tankot lősz ki akkor kevesebb xp-t creditet kapsz érte mint a veled egy tierben lévőknek ezért volt anno annyira nehéz a nagyobb tankokkal haladni akkor ha komoly modul damageket kaptál vagy ki is lőttek na ez a tier rendszerben meg fog szűnni minden olyan lesz mint a recruit battlebe csak sokkal több credit meg xp fog járni ugyanannyi killért arányosan növekedni fog a kiadásokkal együtt a bevétel is. Legfeljebb azoknak lesz szar akik szerettek nagy tankkal kisebbekre lőni vagy azok akik azzal villogtak ,hogy kinyírtak egy KT-t egy pz4el holott csak 1x sebeztek belle...ezeknek no comment -
peter9228 #2600 Pedig így van, én is vettem egy Bisont és berakott tigrisek közé... Egyből el is adtam:D -
Ez még mindig nem igaz de mondogasd csak hátha elhiszi valaki...
Tier rendszer nincs sehol sem. Jó lenne ha nem terjesztenéd ezeket a hülyeségeket ha valamit nem tudsz inkább kérdezz.
-
Remelem orulsz, hogy faszsagokat beszelsz. Az oroszoknal jelenleg az a rendszer, hogy nincs tier rendszer, csak a legelejen, t1-t3 kozott. Utana a jate kvalogat ossze csapatokat, boven volt az IS melle pz4 meg Leopard is, sot, az en Bisonomat is oda tette. -
TDantes #2597 Hát igen. De amúgy is , fizetni kell havi díjat ha rendesen akarsz fejlődni nem?
Legalábbis én ha megtehetem fizetni fogok. -
TDantes #2596 Na igen..és senki se fog emiatt menni, mert majd mindenki a másikra vár, hogy mennyé' te, haljá' meg te. Ilyenek az emberek.
Viszont előnye is van, úgy utálom a Leo-kat például, gyors kis szarosok, nehéz tankkal alig lehet eltalálni, csak lőszerpazarlás az egész. -
exoterm #2595 Valamint, ha a barátaiddal akarsz játszani, akkor platoon kell, ami ugye fizetős.... Tényleg nagyon jó ezaz új rendszer.
-
TDantes #2594 Panzer III-asokra most se nagyon lövök, szedjék le a nálam kisebbek. Nem pazarlom a lőszert, csak ha muszáj, akkor lőttem ilyen kicsikre.
Hogy arányosan jól fizet-e....hát amint mondtam ez attól is függ, hogy meg a csata.
Ha nincs csapatjáték , akkor szétkapnak a francba. Amikor a Panzer II-esem volt, ott se volt soha semmi összefogás, vagy csapat szellem, rohant mindenki, és lőtt mindenre. Ami vicces volt , meg úgy se volt drága javítani.
De ha ugyanígy eszetlenül menne, a magasabb szintű tankok között is, az nem lesz vicces. -
nagypite #2593 Igen a scout -olás érdekes lesz. Mert most a kicsit kimennek és csinálják mert mást ugy se tudnak és nem vesztenek semmit ha egyböl kilövik őket akkor se.
De majd magas tieren a t-44 nem fog kimenni scoutolni azt mondja majd hogy menj inkább te és áldozd fel te magad a csapatért ő inkább gyüjti a creditet... -
TDantes #2592 Az értem, hogy szét lesz osztva tier-ekre, de szerintem meg marad a standard battle lehetőség is, ahová mindenféle tankkal be lehet lépni. De lehet hogy nem marad meg, pedig jó lenne.
Az engem is zavar, hogy mi lesz majd a felderítéssel? Tüzérek ülnek hátul, de ki fog előre rohanni? A nehéz tankok? Azok nem tudnak, cammogó lassú monstrumok, nem erre találták ki őket.
Nehezen tudom elképzelni, hogy a Tiger meg IS tank, megy felderíteni a Hummel-nek. -
Nyilván a veszteséges tank esélye nem szűnik meg, de ha hasonló tankok ellen harcolsz, nem fordul az elő, hogy a lőszered többe került, mint amit a kilőtt pzIII-asért kapsz. Itt a veled egyszintű tankokra bevitt találat (nagy tank több xp, több pénz) arányosan jól fizet a ráfordításodra. -
nagypite #2590 oroszoknál már nincs recruit meg standard battle csak sima battle és kész mert tier alapján válogat be. Pl ha van egy tier 2 pzII-ed akkor berakhat tier 1-2-3 tankokat nagyobbat nem.
de ha pl tier 1-et rak be akkor tier 3-at nem és forditva is igaz ha tier 3-at rak be akkor tier 1-eseket nem csak 2-t. -
exoterm #2589 A loltraktor nem fog találkozni nagyobb tankokkal a tier rendszer miatt, de valahogy nekem sem bejövős ez a rendszer. Eltűnik a scout osztály. Egy leopárd hülye lesz scoutolni, ha ő az egyik legerősebb tank a saját tierében...
-
TDantes #2588 Én se értem, miért szűnne meg a veszteséges tank a tier rendszertől. Most se azért ,megy egy át tank veszteségesbe, mert nincs tier-ekre szétosztva, hanem mert ha elbénázza a csapat, vagy csak nincs szerencséd hamar szét kapnak, veszteség meg azért van, mert a javítás túl drága-legalábbis eddig túl drága volt.
A veszteség akkor szűnik meg, ha jól lövik be a javítás/lőszer ára, és a csaták utáni bevétel arányát. Meg persze, ha a csapat is , meg te is jól játszol.
Amúgy , gondolom ugyanúgy megmarad a standard battle, és abba mindenki mindenféle tankkal bemehet, mint ahogy most is, előszoktak fordulni traktorok is a nagyok között.
Így szerintem mindegy, mindenki úgy megy, ahogy neki tetszik, ha valaki be akar menni a nála nagyobb szintű tanok közé, bizonyára ezután is megteheti majd. -
nagypite #2587 Te nem érted, de egyébként tényleg jól szórakozom rajtad -
A prémium vásárlásról még mindig nem hallottam semmit sem. Hogyan lehet majd megvásárolni ? Paypal ? Stb ?
Amúgy nagypite nehogy azt hidd hogy minden olyan hűűű de drága. Főleg ha jól játszol akkor egyáltalán nem kell javítanod. :D
JagdTiger javítási költsége ? Meglássuk. :D De a jövő hét úgy érzem non-stop game lesz, hogy szerezzek lóvét rá. :D JagdPanther jó lesz prémiummal lóvét szerezni. -
Mit számít ,hogy 20k a számlája ha 40k-t keresel majd vele? Te tényleg nem érted a lényegét vagy csak szórakozol velem? -
nagypite #2584 Minek üljek bele egy tigris II-be aminek 20k a számlája mikor ugyan azt a játékot megkapom pzIV-ben aminek csak 4000. -
Milyen nagy számlát kell fizetned? éppen ,hogy a tier rendszer miatt fog megszűnni a veszteséges tank csak úgy látszik sok embernek ez magas... Új tankba pedig azért fognak beleülni az emberek mert jobb az előzőnél és fejlődni szeretnének ,hogy a CW be minél erősebb tankokkal tudjanak menni nem pedig azért ,hogy a kis tankokat aprítsák vele. Alig várom már ,hogy legyen tier rendszer ahol a skill többet fog érni mint az ,hogy mennyire nagy tankban ülsz. -
ne felejtsd ,hogy a patch után a legénység 50%ról indúl -
Ez se igaz nincs Tier rendszer az oroszoknál se! -
nagypite #2580 Kipróbáltam a ruszki verziót és ott tier csaták vannak már. Hát szerintem a tier csaták megölik a játékot.
Teljesen kiöli a késztetést hogy magas tier tankod legyen, mi értelme van is4-el tier 7-10-esekkel harcolni és fizetni a nagy számlát mikor ugyan azt az élményt már egy t34 pzIV-ben megkapod, nem darálnak be nagyok és simán fizeted a javítást.
Igy nincs semmi ösztönzés, hogy nagy tankod legyen (eddig az volt, hogy kinyírtak a tigris II-ők ezért neked is tigris kellett) de most nincsenek tigris II-k igy nem is akarsz azt. -
Azt nem tudom hogy oldják majd meg, mint sok más másik dolgot sem.
Pl. az amerikai tankok dupla ágyúját, vagy a T-31-es dupla rakétavetőjét.
Jeffjohnson: lehet hogy nem ér meg annyi goldot, 1200-ból sok más minden hasznos dolog is kijön. Egy délután alatt fel lehet őket tolni 25-ről 75%-ra,
-
Porsche911 #2578 Ja értem,akkor én is félreértettem amit írtál előrször:D Azt hittem a 250 marad mindenhol h télleg mindenhol annyi lesz.De így többször átolvasva már értem,hogy ott mire céloztál:D Mindenesetre így is eléggé komoly lesz ha feltűnik egy ilyen velem szembe:D
Én az amerikai T28asra leszek kíváncsi azzal a 4 lánctalppal,ott ha lelövik a külső lánctalpat mehetne még tovább a taliga nem?:D Mondjuk ha egyszerre kapják le az összeset lesz vagy másfél perc mire újra indulhatnál addigra meg szétkapnak... -
szerintem felesleges költeni rá viszonylag hamar tűrhető szintre húzható -
Hát a tankot elveszted :)
De utáni rögtön vissza is tudod majd vásárolni. A legényégnek annyi lesz, de az új patch-ben majd 200 goldért lehet őket 100%-ra tréningelni. (ez egy 6 fős tank esetében már 1200 gold...nem olcsó) -
Ja most olvasom hogy azt írtad hogy mindenhol. Nem mindenhol, én csak a frontpáncélról beszélek :D Szép is lenne, akkor szinte egy tömör acélkocka lenne az egész :D Oldalt 80mm lesz, meg hátul is. Ha kilövöd a lánctalpát, szerintem még Maus-al is körbe-körbe lehet majd menni körülötte. -
Madmano #2574 Akkor még lehet,összekalapálom a VK3601(H)-t.Már nem sok kellett hozzá.Ha megveszem,nem vesztek,mikor jön a patch semmit,igaz?