A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TDantes #2588 Én se értem, miért szűnne meg a veszteséges tank a tier rendszertől. Most se azért ,megy egy át tank veszteségesbe, mert nincs tier-ekre szétosztva, hanem mert ha elbénázza a csapat, vagy csak nincs szerencséd hamar szét kapnak, veszteség meg azért van, mert a javítás túl drága-legalábbis eddig túl drága volt.
A veszteség akkor szűnik meg, ha jól lövik be a javítás/lőszer ára, és a csaták utáni bevétel arányát. Meg persze, ha a csapat is , meg te is jól játszol.
Amúgy , gondolom ugyanúgy megmarad a standard battle, és abba mindenki mindenféle tankkal bemehet, mint ahogy most is, előszoktak fordulni traktorok is a nagyok között.
Így szerintem mindegy, mindenki úgy megy, ahogy neki tetszik, ha valaki be akar menni a nála nagyobb szintű tanok közé, bizonyára ezután is megteheti majd.