418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    nemtom, nekem nagyon nem adta... ha bújkáltam, ha nem :DDD
  • lammaer
    Ma többször is eljutottam top3-ba... fejlődök :)
  • Rammsch31n
    Plata ha van Twitch Care package-d... megkapod az amx 1357-et kölcsönbe... meg kapsz rá 20% engedményt :D

Claim Twitch Prime Care Package Dime to get your hands on these gifts for free! ⁣
    This Twitch Prime drop is giving the following instant content:⁣
    ⭐ 1 new, gorgeous Party Popper 2D style⁣
    ⭐ 1 special "Summer Pass" medal⁣
    ⭐ 1 Universal Training Manual (provides all crew members of a particular vehicle with 250,000 Crew XP)⁣
    ⭐ 3 days of WoT Premium Account⁣
    ⭐ 15 missions for x5 XP when victorious⁣
    In addition, you'll have the opportunity to get your hands on any 2 items you want from the list below:⁣
    ✅ IS-2M, 10 days of rent, discount 30%⁣
    ✅ AMX 13 57, 10 days of rent, discount 20%⁣
    ✅ Lansen C, 10 days of rent, discount 15%⁣
    ✅ Centurion MK. 5/1 RAAC, 10 days of rent, discount 15%⁣
    ✅ Missions for x5 XP when victorious (x15)⁣
    ✅ Universal fragments (x15)⁣
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.08.20. 20:07:10
  • Rammsch31n
    megvolt a bait tegnap... :DDD
    ma olyan szarul ment a steelhunter, hogy el is engedtem kb. :D

el sem akartam kezdeni xD de legalább kaptam kreditet :D
  • Plata
    Legalább 6 modul slot kéne.
    Kéne álca,kukker,gyorsító,spall liner,satubbi.
  • lammaer
    A te lökött stílusodhoz turbocharger, spall liner meg extra HP modul :)
  • Plata
    Srácok,szerintetek T49-re az én lökött játékstílusomhoz milyen felszerelés kellene?
    Jelenleg teljesen lövöldözős cuccok vannak.
    De lehet a sunyi sniper stílushoz nem ez a legjobb.
    Az előbb is úgy vágtam orrba GSOR-t bokor mögött 248 méterről hogy meg sem látott.
    Tetszik nekem ez a sunyi szemét stílus.Senki nem látott meg a bokorban lövöldözve.
  • asolyom
    Restellem is, hogy nem 8000-et sebeztem, mert akkor talán még nyerünk is.
  • Plata
    Találkoztam egy magyarral,nem volt valami észlény,inkább hülyének nevezném.
    Úgy gondolta hogy ha gold lőszert használ meg defendert akkor halhatatlan,úgy jött nekem mint egy idióta.
    Még ráfutott egy lépcsőre is amitől a hasát láttam.
  • lammaer
    Eh, én tán 1x jutottam harmadik helyig, inkább a küldetésekből jön a szint. :)
  • tutyimutyi2
    Amcsival ha nem brit volt az első amivel találkoztam(5 alkalomból 1-szer volt ilyen) akkor olyankor mindig benne voltam a top 5-ben, ha eljutottam addig hogy páncélozott test és torony akkor top3 ha pedig meg volt a top táras ágyú is akkor általában első hely megvolt. Brittel próbálkoztam de az utolsó próbálkozástól a kedvem is elment amikor ugyan az a test, torony, ágyút használtuk ugyan úgy goldot löttünk de nekem minden második pattant ő meg 1szer sem pattant. Ororsz-német esetében 1-1 alkalom volt amikor eljutottam a fullos állapotig de némettel egyébként mindig rám talál valaki még az elött hogy egyáltalán a 2-es szintet elérném... de ororsszal sem szoktam megélni a 4-es szintet hogy végre lehessen jobb ágyúm. A Francia meg használható de eleinte inkább csak futkározás mindenki elöl végsebességet választva és mikor megvan az 5-ös szint akkor választom a fordulékonyságot és azzal a testtel megszűnik az a probléma hogy minden buckától az oldalára akar borulni, a végén pedig 1-szer próbáltam a repesz ágyút de sajnos addigra csak németek voltak rajtam kivül szóval sokra nem mentem vele, viszont a 10 lövetű megymag köpködő kifejezetten bejött főleg akkor ha nem tudott falhoz bújni az ellen.
  • tutyimutyi2
    Első nap reggel nyolckor játék bekapcs napközben volt 16-22 normál csata is(az a szar napi statisztika jelölő bevolt baszva, azt mutatta hogy volt 22 csatám de ha tankonkénti leosztást választottam akkor csak 16-ot számoltam) és este 9 környékére meg is lett a napi kötvényes küldetés is. A szopatásnak hála asszem 42 csatámba került a 15-ös szint.
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2020.08.20. 10:27:49
  • lammaer
    Miért törölted ki a neved? Szégyenled ezt a szánalmas teljesítményt? :D
  • lammaer
    Ilyen hamar le is toltad?
  • asolyom
    Ezen mondjuk már meg sem lepődöm, a 0 sebzéses csatát biztosan le lehetett volna szorozni.
  • Rammsch31n
    én nekem eddig csak az orosz jött be... amcsi vmiért nem tetszett, a francia sztem nem jó... az angolt meg németet nem próbáltam :D
  • tutyimutyi2
    Engem a 10-es és a 13-as szintnél szopatott a játék és mindkettőnél minimum másfél órámba telt mire újra tudtam pontot szerezni, mert természetesen a játék szeret és akárhányszor az amcsival mennék midig a jétk 1 percében rámtalál egy brit(még akkoris ha 1 brit van összesen) és probléma nélkül megesz engem.
  • Plata
    Néha jókat lehet röhögni,az előbb egy Bc12 úgy gondolta hogy megtámad és rám ugrik a hegyről.

• Rammsch31n
    de legalább gyorsan lehet haladni... mentem vagy 5 kört, és már 8-asnál járok...
    így hogy nem lehet chevront bukni....... még a végén megcsinálom a 4 szakaszt :D
  • tutyimutyi2
    Nekem is volt olyan hogy egymást löttük, megláttunk egy németet azt szarrá löttük aztán folytattuk a saját harcunkat.
  • lammaer
    Ja, azt írták a steelhunter leírásban hogya suttyomban összeállást megnehezítették.
  • Rammsch31n
    most hogy mondod... az elején egymást lőtték, aztán megláttak engem és úgy kezdtek rámjönni... de azért volt érthetetlen, mert full hp-m volt...
    nekik meg nem... és még volt jó pár tank rajtunk kívül is...
  • tutyimutyi2
    Tavaly mi is 3-an számoltunk össze és úgy csináltuk a chevronos verzióban(a wg akkor totálisan leszarta a teamelést) most valamit megpiszkáltak az mm-ben és így már annyira ritka a teamelés hogy össz visz 1 alkalommal láttam olyat ami kicsit gyanus volt. Mellesleg csak és kizárólag téged löttek mindketten avagy csak a túlélésük érdekében öltek meg téged aztán egymásnak estek?
  • Plata
    Láttam ėn olyat is hogy 3 barom együtt mászkált.
    Mindig egyedül mentem.
  • Rammsch31n
    mikor 2 tök random ember összejátszik ellened... az kicsit azért felhúz....
    de legalább az egyiket magammal vittem :D
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.08.19. 17:36:49
  • tutyimutyi2
    soloban 8. helyre nem kapsz pontot.
    Szakaszban ha jól megy mindhármótoknak akkor ige de ott ugye ott az a nehezítés hogy muszály elosztanotok egymás közt a lootot és onnantól kezdve hogy 1-2 társad meghal már sokkal nehezebb 2-3 fős szakaszok ellen, nomeg szakaszban csak a top3 ad pontot.
  • Rammsch31n
    szakaszba nem gyorsabb ez a mód? :D
  • Rammsch31n
    rájöttem, hogy azért van... mert sztem még a tank a csatába van... ha mégsem... akkor tényleg offos xD
  • Rammsch31n
    szaros acélvadász módban megöltem 1 tankot... és meg sem adta a küldetésre járó 100 pontot... 8. lettem... arra sem kaptam pontot...

wtf... sztem ez így offos...
  • tutyimutyi2
    Jah azt az egy dolgot leszámítva hogy az ágyú jobb statokkal rendelkezik az Excelsioron mint ezen a szutykon.
  • Angelus1991ster
    A Steel Hunter módban előrelépés jó egyszerű lett. Pacsi a Wg-nek. Munka mellett 1,5-2 óra alatt megszerezhető a napi küldetésekből 1100 pont, az összpontszám meg 4500. Így 4 nap alatt ha csak egyszer is vagy top 5-ben a 15. szint megvan.
  • asolyom
    Szerintem ugyanaz a ratyi ágyú van ezen is, mint az Excelsioron.
  • tothgyorgy
    köszi
  • tutyimutyi2
    És ezt az A46-ot kapod meg cserébe(és hát valianthoz hasonlóan itt se sikerült valami értelmeset összetákolniuk).
  • Plata
    T2 T3 és egy T5 eventes tankokkal kell harcolni,a T5 eventes kb csak golddal tud érvényesülni.Mivel ugyanolyan T5 eventes jön szembe és sima lőszerrel nem ütöd át.És T6 tankot kapsz,de én megveszem tokenből,a franc sem szarakodik low tierben.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.19. 09:13:20
  • tothgyorgy
    Nem vagyok bent a játékban. Milyen küldetések kellenek a t6 prémtankért? És milyen tankot lehet kapni?
  • Plata
    Tényleg úgy lövöldöztek mintha vakok lennének.Hol a falat lőtte el mellettem hol előttem a földet.
    Vagy elfelejtettek lövész tenni a tankba.
    Esetleg -100% skilles volt.
  • Rammsch31n
    0 dmg... azosztigen...
  • Plata
    Vereség
    Csata: Studzianki
    Járművek: IS-5 (Object 730)
    Szerzett tapasztalat: 1 841
    Kapott előrehaladási pontok: 5
    Szerzett kredit: 113 577
    Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Megszerzett tartalék készlet: 11 358
    Ezek a gyökerek megint istenverte barmok voltak,otthagytak egyedül a szarban.
    Jah,nem lőttem goldot,de a rendes lőszer épp elfogyott amikor kilőttek.
    Alap lőszerrel Löwe-t belőttem szemből tornyán.

Legdurvább asz volt hogy ezek a birkák csordában kimentek a nyílt terepre 3 arty mellett.
    Hiába kértem segítséget tojtak rá,ott voltam egyedül egy rahedli ellenséggel szemben.
  • Plata
    Srácok most voltam egy T8-9 csatában Is6-al voltam,összetalálkoztam egy Is3 platoon-al,azt hittem megölnek.
    De ezek basszus vakok voltak mint atom,nem is tudtak megsebezni,sőt legtöbbször eltalálni sem találtak el.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.19. 00:00:36