A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
tutyimutyi2 #414736 Amcsival ha nem brit volt az első amivel találkoztam(5 alkalomból 1-szer volt ilyen) akkor olyankor mindig benne voltam a top 5-ben, ha eljutottam addig hogy páncélozott test és torony akkor top3 ha pedig meg volt a top táras ágyú is akkor általában első hely megvolt. Brittel próbálkoztam de az utolsó próbálkozástól a kedvem is elment amikor ugyan az a test, torony, ágyút használtuk ugyan úgy goldot löttünk de nekem minden második pattant ő meg 1szer sem pattant. Ororsz-német esetében 1-1 alkalom volt amikor eljutottam a fullos állapotig de némettel egyébként mindig rám talál valaki még az elött hogy egyáltalán a 2-es szintet elérném... de ororsszal sem szoktam megélni a 4-es szintet hogy végre lehessen jobb ágyúm. A Francia meg használható de eleinte inkább csak futkározás mindenki elöl végsebességet választva és mikor megvan az 5-ös szint akkor választom a fordulékonyságot és azzal a testtel megszűnik az a probléma hogy minden buckától az oldalára akar borulni, a végén pedig 1-szer próbáltam a repesz ágyút de sajnos addigra csak németek voltak rajtam kivül szóval sokra nem mentem vele, viszont a 10 lövetű megymag köpködő kifejezetten bejött főleg akkor ha nem tudott falhoz bújni az ellen.