418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• crossy104
    A KT sokkal jobb mint a tigris.Ha felteszed a 10.5-ös hosszú csövű puskát akkor kezdődik meg igazán az örömködés.Csak sajna az 1060 pénzbe kerül.
  • lammaer
    "Mondjuk ráteszek egy másik ágyút"

Ez alapján azt gondoltam rendes ágyú se volt rajta...
  • a.carkey
    Csak a torony és a futómű hiányzik, de az oldalpáncélról pár szar lepattanhatna. :)
  • lammaer
    Alap tankok szinte mindig gyengébbek mint az előző tier-beli felfejlesztett járgányok.
  • a.carkey
    Köszi. Akkor először futó, aztán torony.

Amúgy érdekes, de a semmivel nem érzem magam nagyobb biztonságban a KTben, mint éreztem magam a Tigrisben. Lehet, hogy külső szemlélőként masszívabbnak tűnt a KT, de beleülve, hát, nem is tudom. Mozgékony, mint egy angolna (szerintem ez irreális a valósághoz képest, bár KT csak 1x láttam életemben, akkor sem mozgásban, de úgy ránézve és mellétéve a Tigrist, nos, elképzelhetetlen számomra, hogy a KT ua. motorokkal fickósabb legyen, mint a Tigris), de ezen kívül ugyanúgy nem pattannak le róla a lövedékek, és a sebzés rajtam is hasonló, max. annyi változott, hogy egy-egy csatában én vagyok a főétel, nem a mellettem lévő Tigris.

Mondjuk ráteszek egy másik ágyút, kütyüket, és bizti más lesz, de azért így elsőre ez számomra érdekes.
  • davidbog
    Elvileg nem bírja el. Majd 2 tonnával nehezebb a Henschell torony, szerintem nincs annyi tartalék az alap futóműben.
  • a.carkey
    A KTre, ha tornyot akarok feltenni, előbb a futóművet kell kifejleszteni, hogy elbírja, vagy nem szükséges: elbírja az alap futómű az upgradelt tornyot is?
  • spiczi91
    ARtyk nélkül is olyan kemp van, hogy az csak na. Volt ma olyan csatám, hogy Murovankán leült a csapat 7 percet az erdőben anélkül, hogy egy lövést leadott volna. Én kimentem egyedül mert meguntam, senki nem kött, az enemy egy kupacban, szinte azonal szétkaptak. Aztán a végén dobja az üzenetet, hogy draw... Van egy olyan gyanúm hogy egy rohadt métert nem moccantak.
  • Cukii
    Én is úgy saccolom, hogy a Tier9-es mediumok mindenben megfelelnek majd egy tier8-as Heavy-nek, csak épp mennek majd 50el!
  • Renegade
    nem, sajnos így van, 1-2 oldallal ezelőtt tárgyaltuk ki
  • nagypite
    Csak nekem tünik úgy hogy mióta nincs auto aim lehetetlen scoutolni? Rögtön kiszednek pedig mintha azért csinálták volna, hogy a light és medium tankoknak könnyebb legyen...
  • davidbog
    Elvileg jók lesznek az E-sorozat tagjai. Valószínűleg mozgékonyabbak lesznek mint a KT, VK4502, Maus. Talán páncélzatban 10-20 mm-el vékonyabbak lesznek. De lesz hozzájuk 8,8 cm L/100-as ágyú (az E-75-höz szinte biztos, de talán már az E-50-hez is). Szerintem a leginkább kérdéses az a moduljaik állóképessége.

A Panther II elég jónak tűnik. Szerintem egy körülbelül hasonló páncélzatú tank mint a KT, csak jóval mozgékonyabb és tűzerőben se sokkal marad el tőle.
  • CharrDen
    Miért, az E szériás tankok jók lesznek a többihez képest? Lehet, hogy tök ugyanolyan lesz mint a Maus tudásban. Ki tudja hogy az oroszok mit terveznek.
  • a.carkey
    De, de a ruszki ;s az amcsi full tree előtt a német fog kijönni, vagyis a németeknek lesz egy használható tankjuk, ami nem minimaus és maus, hanem az E széria és a Panther 2. :)

Kérdés:

A KTre, ha tornyot akarok feltenni, előbb a futóművet kell kifejleszteni, hogy elbírja, vagy nem szükséges: elbírja az alap futómű az upgradelt tornyot is?
  • Adjunktus
    Igen érdemes.Sokszor életet menthet,hogy ki veszi észre előbb,messzebbről a másikat.És ez azon kevés kiegészítők egyike,ami érzékelhetően működik is.:)
  • CharrDen
    Érdemes megvenni, ha egyedül vagy valahol, és nincs körülötted valaki, aki felfedezne. +25% látótávolságot ad, de nem lépheti túl az 500m-t összesen. Szerintem jó dolog, hisz TDvel inkább egy helyben állsz hátul.
  • davidbog
    Nem értem ezt a spekulásciót, nem egy időben fog kijönni a német teljes ág és az E-sorozatos nehéztankok? Az E-sorozat nem tagja a német full treenek?
  • DummyBoy
    Köszi! Sejtettem ... Érdemes megvenni? (Mármint Te mit gondolsz? Mik a saját tapasztalataid?)
  • CharrDen
    Na ez az, itt orosz szerveren nem tudom free exp-el átugrani, ráadásul 10szer annyit kell vele játszani hogy legyen pénzed következöre mint ott az eu/us szerveren.
  • Adjunktus
    Az első
  • DummyBoy
    Én nem nagyon vettem észre, hogy mostanában kempelés lenne arty nélküli csatákban ...

Az artyk miatt megy a kempelés leginkább ... (SU-152-essel kaptam olyat Bison-tól, hogy Loader - Gunner meghalt - track - maingun meg destroyed ... fasza ... T2-es arty ...)

Egy kérdés: A binocular hogyan működik? Olyan mint az álcaháló, hogy kell neki 5-6 sec mire "beélesedik" vagy amint megállok? (Gyanítom az első lesz ...)
  • lammaer
    Az US heavy ág gyakorlatilag a legszopatósabb, mert zsinorban adja a saját Tierjükben (!!!) is használhatatlan tankokat: Lee - T1 - M6... A T1-ben még kigyúrom az M6-ot, ha már megvettem, de az M6ot free XPvel egy az egyben át fogom ugrani.
  • CharrDen
    És itt üt vissza a premium hátránya. Emiatt lesz sok camp, mert nem lesz pénzed javításra ha esetleg normálisan játszol, de veszítetek.
  • lammaer
    Ez csak te vagy... sokan csak ráfogják hogy az arty miatt kempelnek, de akkor se mernek előretörni ha NINcs arty, vagy ha a pály abszolút arty ellenes (pl himmelsdorf)

Szóval az arty sokszor csak feketebárány, hogy legyen mire rákenni.
  • a.carkey
    Én mindig mérlegelek. Ha jönnek mögöttem, akkor max. belelövök, de nekik is kell husi, úgyis lesz más friss husi.
  • CharrDen
    Igen, képet láttam, de azt nem, hogy mi milyen erős lesz. (leírás kéne mint amit a játékban nézhetem jobb egérgombbal)
  • a.carkey
    Keress rá! Belinkelték az amerikai, német és orosz ágat, a véglegest. Ha jól tudom a német ág lesz a legközelebbi full ág.
  • Adjunktus
    Én úgy vagyok vele,hogy ha JagdTigerrel,IS-4-el vagy az ISU-val megyek és egy ellenséges tankot meglátok,akkor mérlegelek-e vele kapcsolatban bármit is.Ha igen,akkor az már jó tanknak számít.
    Az amcsi T-29-től fölfelé már mérlegelek.Tehát azok már nem rosszak!:)
  • garaib
    Nekem az orosz ágon csak a T-28-as nem jött be, de szerencsére nem sokat kellett vele játszani. Az amcsi ágon én legszívesebben kicserélném a T-14-es tankot a T1-es tankkal. Teljesen felesleges a T1-es tank, legjobb megoldás az lenne, ha az M6-os lenne tier 5-ös.
  • CharrDen
    Amúgy hogyhogy német ág? Mi lesz ott? A teljes játékban lévő tankokról még leírást (hogy mit tud) még nem láttam.
  • a.carkey
    Minimaus, Maus, soha!
  • CharrDen
    Ja amúgy én orosz szerveren játszom. Itt amúgy sincs kb semmim, van T34, Sherman mindjárt megvan és ennyi. T1 heavy volt még.
  • CharrDen
    Nem tudom, hirtelen fellángolásból megtetszett az amerikai heavy ág vége. De az örök kedvencem az IS-3, ezért eladtam a fenébe a T1et, és mire meglenne a T29, addigra IS3al fogok menni és élvezni is fogom végre a játékot. KV-3am volt már, nekem az viszonylag bejött, nem volt olyan rossz, csak lassú volt. T44 tetszik még és az ISU. :D
  • a.carkey
    A Sherman kellett,jó pénzszerző, de a többi minek?
    Úgyis a német ág lesz először teljes, úgyhogy elindulok a Panther felé, és majd onnan a P2. Részemről ennyi. Max. ha meg lesz, akkor nekiállok az E szériának.
  • CharrDen
    Hát a hummel legalább nem lő ki 1 lövésből :/ Amúgy kezdem sajnálni hogy amerikai heavy ágra mentem... Is-3 nagyon tetszik, és jó is addig eljutni, használhatóak a tankok, most meg itt szívok t1-el :/
  • Eagle16
    Ez egyáltalán nem igaz. Én ha kempelek akkor pont a tüzérség miatt.
    2 Su-14 vagy 3 Hummel? Akkor keressünk egy jó nagy fedezéket ahol el lehetek 4-5 percig...
  • Szakesz
    Viszont ha nincs arty mindenki csak campel...
  • a.carkey
    Komolyan mondom, ha kivennék a tűzérséget, iszonyat jól lehetne játszani. De ha nem megoldható, akkor csak egyenrangú, profi tüzérséget engednék betenni. Mindenkor várnia kéne, míg nem kap egyenrangú partnert a másik fél. Talán leszoknának az emberek erről a szarról. Nem az a bajom, hogy van arty, hanem hogy sokszor a saját csapatomba kerül az összes béna állat ...
  • lammaer
    A legtöbb marikai cuccba sztem nem ült bele senki, mivel a többség az US tank treen sztem nem jutott le a tervezőasztalokról.
    De - HA reális amit a WoT mutat - az amerikaiaknak úgy látszik nem sok képzelőerejük volt még a rajzasztalnál se...
  • Cukii
    Állítólag az első Öböl-háborúban T55ös lőtt ki M1-est