banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a.carkey
    Köszi. Akkor először futó, aztán torony.

Amúgy érdekes, de a semmivel nem érzem magam nagyobb biztonságban a KTben, mint éreztem magam a Tigrisben. Lehet, hogy külső szemlélőként masszívabbnak tűnt a KT, de beleülve, hát, nem is tudom. Mozgékony, mint egy angolna (szerintem ez irreális a valósághoz képest, bár KT csak 1x láttam életemben, akkor sem mozgásban, de úgy ránézve és mellétéve a Tigrist, nos, elképzelhetetlen számomra, hogy a KT ua. motorokkal fickósabb legyen, mint a Tigris), de ezen kívül ugyanúgy nem pattannak le róla a lövedékek, és a sebzés rajtam is hasonló, max. annyi változott, hogy egy-egy csatában én vagyok a főétel, nem a mellettem lévő Tigris.

Mondjuk ráteszek egy másik ágyút, kütyüket, és bizti más lesz, de azért így elsőre ez számomra érdekes.