418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    :-))

én a KT-vel szoktam bajban lenni, kávé előtt nagy a képzavar a fejembe, mert mindig KV-nak olvasom, csak a szövegkörnyezettel sehogyan sem áll össze, úgy mint "német tank, ultra táp, 88-as ágyú". Volt úgy, hogy csak később esett le, hogy basszus, ti nem a Kliment Vorosilov-ról beszéltek, hanem a Königstiger-ről.
  • CharrDen
    Ja amúgy minél nagyobb az ágyú (mm), annál drágább bele a lőszer?
  • CharrDen
    Ez valóban sajnálatos. Sokszor megfontolom, hogy egyáltalán megpróbáljam e kilőni az artykat (most arra gondolok amikor marad hátra 2-3 arty egy bázison), mert ha az egyik eltalál szerencsésen, lánctalp le és meghaltam. Szomorú, hogy egy 3 tierrel nagyobb heavy tank legnagyobb ágyújával több lövés egy t5ös artyt kilőni.
  • Jacek
    teljesen mindegy szarok a camora:) bent allok a bozotban camo nelkul, VK36-al jon egy KV-3 ugye azonos tier, 20 meterre all tolem massal harcol 3x bele lovok a seggebe 88-al es egyik sem sebzi:DDDDDDDDDDDDDD na ez a problema
  • Szakesz
    Pedig már kezdem megszokni...
    Szerintem az artyk túl nagy erőt képviselnek már ha a tier 5-6-os gépeket vesszük is, ekkora hatalmat szerintem nem fair játékos kezébe adni. Az IS-sel vagy tigrissel még így se tudok 1lövéssel kiszedni egy hummelt, amikor jóval kisebb tier, valamint ami még ront a helyzeten, hogy mire eljutok hozzá legalább a fele HP-m oda, így leharcolt állapotban simán leszedhet, s általában sikerül is neki.
    Az arty nerf meg lényegében kiteljesedik abban, hogy nem sebeznek, de a lánctalpat lelövi, s a társai kilőnek, ilyen alapon lőjön ki rögtön, legyen az a halál gyors és fájdalommentes!
  • CharrDen
    Nekem is jó lenne, néha gondolkozom amikor még le vagyok lassulva hogy mi lehet az a HV. Legyen legalább "hvy", "med", vagy "light/scout".
  • Renegade
    felváltva használom, egyébként miért zavar? Tudtommal elfogadott terminológia a HV, MED, L, MBT
  • RatBaG #10731
    ezt a "HV"-t felejtsd már el végre, és írd ki normálisan, hogy heavy...
  • [NST]Cifu
    Elnézést, úgy tűnik lefagyott a program, indítsuk újra:

1.: Lammaer méltatlankodott a láthatósági rendszer állapota miatt.
    2.: Reagáltam erre, hogy ismert probléma, dolgoznak rajta.
    3.: Lammaer reakciója, hogy az egész camp oka ez és nem az artyk.
    4.: Regaálok, hogy nem emiatt állnak továbbra sem az épületek/sziklák takarásába Campinovkán vagy az épületek közé Karelián.
    5.: Lammaer válasza: 2 arty vagy ágyúval felszerelt bokor a veszélyesebb a támadóékre.
    6.: Reakcióm: engem a támadóék lő ki úgy, hogy nem is látom őket, miközben én végig campelek.

Jelenleg a probléma továbbra is alapvetően a hibás láthatósági ellenőrző rendszer. Ez azonban nem feltétlenül a campelőknek jelent előnyt, mivel van, hogy a támadót nem veszed észre, a hiv. fórum tele van ilyen megjegyzésekkel.
  • a.carkey
    Na azért, ha van arty, ha nincs, jópár fasz mindig bemegy a városba kempelni pl. a havas pályán, és ahelyett, hogy nyomnák balról és jobbról, nem, megállnak tdk nélkül egy kupacban a déli híd körül, az ellenséges oldalon.
  • Renegade
    Na jó, de ez a bug miatt van. :-)
    Ha kivesszük a hibás ferdit a képből, és a jelenlegi patch adta lehetőségeket vizsgáljuk, akkor azért érezhető, hogy nagyot változott a játék.

Ha HV-val megyek, nem félek senkitől, mert csikicsukizok, vagy időnként odébb gurulok, ha rám érez az arty és jó helyre lő, még akkor is jók az esélyeim a nerf miatt.

Ha mediummal vagyok, akkor muszáj kempelnem, mert HP-ból nem bírom, hogy mágnes vasból van az egész tank.

Scoutal: maximum napi egy a dupla xp miatt

A tesztek miatt én is tudom, hogy már megint szopóágon vagy. :-)
    Viszont mivel csak TD-zel kisebb a rálátásod a többi fegyvernem játéktechnikai változására.

Jelenleg a harci bokroknak sajnos nincsen ellenszere, mert egy kimaxolt scout sem képes időben észrevenni őket.

Természetesen összehangolt támadással (scout + 2 arty, + figyelmes támadó csapat) legyőzhetőek a bokrok, ami még életszerű is, csak sajnos elvétve jön össze annyi értelmes ember egy csapatba.
  • a.carkey
    Jeges (?) írta le a camo lényegét: bushban, és előtted is legyen tereptárgy, mint fa vagy másik bokor. Így nehezebben vesznek észre.
  • Ulvar
    elnézést, alszok...............
  • [NST]Cifu
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=10710]#10710...[/URL]
  • Ulvar
    Én válaszolok mindenkinek egyszerre az ilyen kérdésekre!

MÉG EL VAN BASZVA A JÁTÉK, MAJD JAVÍTJÁK!

köszönöm.
  • [NST]Cifu
    Engem úgy lőnek ki a láthatatlan támadók, hogy campelek egy bokorba (csak a feeling kedvéért, jelentősége nincsen a bugos Ferdi camo miatt). Scout nincs is a mapon, a Ferdin van binocular (elvi max. látótáv, 500m). Akkor ez most hogy is van?
  • lammaer
    Azért amikor 2 arty van megy 6 heavy a bokorból, melyik a veszélyesebb a támadóékre?
  • Renegade
    :-)
  • crossy104
    Hali! Jó a gép.Szépen lassam fejlesztgetem.Köszi!
  • Renegade
    fura, én is inkább lammaerrel értek egyet ebben a témában. Mondjuk campinovkán be nem állnék az épületek mögé s(nem tudom lőni az ellent).
    De a finneknél én is gubasztok támadás helyet, mert félek a növényektől, a bokrok mindig kilőnek. :-(
  • [NST]Cifu
    Ez azért nem igaz, mert nem ettől állnak neki campinovkán az épületek mögé beállni. Nem ezért állnak neki Karelián a támadó oldalon megállni (az épületek között). Stb...
  • lammaer
    Minden MMOban van BOT probléma. A WoT sztem annyi előnnyel indul, hogy nagyon nehéz benne botot csinálni amelyik nem bukik le könnyen, a játék abszolút nem botbarát.
  • LeonSilver
    Épp az imént volt ez a jelenet. Most ugráltak ki a fake amcsik a junkersből.
    Szerintem kurva jó film, ahogyan a többi is. Volt itt valaki aki fikázta ezeket, hogy propaganda meg mittudom én. Megmondom őszintén azt, hogy propaganda vagy nem, t34 rohangál tigrisnek maszkírozva, történelmileg nem hiteles vagy mittudomén mi, nem érdekel. Jó filmek, szeretem őket és ez a lényeg ;) Akinek meg nemtetszik az ne nézze. Igazam van vagy igazam van? ;)
  • Renegade
    ennél a résznél azért patints egy sört és fuss egy kört egy tigrissel
    :-)

persze énekelheted a honvédségben menetgyakorlaton énekeltet is:
    "Legjobb sör a Borsodi,
    Attol megy a harckocsi" :-)

• Eagle16
    A fórumba volt berakva és egy fejlesztő rakta be, szóval szerintem ez alapján van megcsinálva.
  • lammaer
    Hát nem tudom, dolgozzanak rajta mert szerintem rohadtúl elszállt az egész kamo rendszer úgy ahogy van. Komolyan, überbrutál heavyk lőnek láthatatlanul a bokorból, egyszerűen NEM ÉRI MEG támadni, mert még ha a szájába mászok, akkor se látom meg.

Tuti hogy ez az egész kemp oka, nem az a 2-3 arty ami egy meccsben van.
  • LeonSilver
    Ehh. Most annyire feb@szott agyilag, hogy mérgemben megnézem A halál 50 órája-t :)
  • LeonSilver
    Én most az imént emiatt léptem ki. El nem hiszem, hogy ez nem valami bug vagy mittudom én. Nem azzal van bajom ha kilőnek de ne így basszus. Elmegyek 10 méterre a bokortól, nem látni semmit. Erre a bokor belém durrant egyet de még akkor sem lehet látni. Nem vagyok egy qrva skilles csávó meg pr0 de ez kamu.
  • [NST]Cifu
    Bugos az álca/láthatóság vizsgáló rendszer. Állítólag dolgoznak rajta.
  • lammaer
    Hát srácok, 7 hónap után megvilágosodtam: a kempelésért igazána camo rendszer felelős.

Ok, az arty miatt is kell bújkálni, de a többség azért bújik a bokorba, mert a támadókat láthatatlanul lőheti.

Mi az már vazze, hogy egy tigris egy bokorba beállva 1 négyzetről se látható miközben lő?
  • Renegade
    én is végig gondoltam, meg már írták is, teszt, teszt, teszt.

Végül is érthető, hogy fogsz egy szépen bescriptelt négyes, ötös közepeset, ott hagyod egy hétre, végeredmény: egy zsák pénz + kimaxolt legénység.

Viszont, ez felvet számomra egy kérdést:

Ha beiundul az éles, és lesz pár bot, + non premium T8+ heavy, akkor vajon mennyi gagyi csata lesz? Figyelembe véve, hogy ez az MMO csak PVP-ből áll.

Mert, ha az ember zsinorba sokszor kerül olyan csatába, ahol a csapatában van 1-2 bot és 1-2 gyáva TigrisII, akkor az sok embernél kiverheti a biztosítékot.
  • lammaer
    "botok már most is vannak (bétaba mi értelme van?)"

Én is reportáltam már 2 botot, nemtom mi lett velük (ugye csak automatikus válasz jön a WoT-tól).

Értelme bőven most is lenne a botoknak - hiszen nem csak eladásért lehet botolni, ha vki nem szeret grindelni, milyen jó is az, hogy beállitja a pénzkereső churchill-t egy délelőttre, aztán mire visszajön máris ott van több 100k credit ami arra vár hogy elköltse.
  • lammaer
    És nm csak azt nem...
  • a.carkey
    Hogy egy kurva SU tüzérséget nem lehet 1 lövésből kiszedni.
  • davidbog
    Eagle16: Az IS-4-ról berakott képed a WoT-os IS-4, nem a valódi tank páncélzata? Ilyen jól levannak modellezve? Mert a játékban baromira nem látszik meg.

Ez a T29 hihetetlen. Néha én is úgy érzem, hogy adamantium páncélzata lehet. Nagyon jó tank, 7-8000 credit a javítása, a bugos páncélzatattal simán van olyan jó mint egy KT vagy IS-3. A 105 mm-es ágyú is jó, pontosan ugyan az a tűzgyorsasága mint a KT 10,5 cm-esének. Azért az a 27 mm-el kisebb páncélátütés a német ágyúhoz képest nagyobb távolságoknál már érezhető. Egy nap alatt 1 millió credietet szedtem össze vele. Ráadásul úgy hogy nagyrészt a 105 mm-es löveget használltam.

Tegnap nagyon idióta csapatot is kifogtam. Egy M6 és egy Stug III a Hills nevű pálya szikláinál védekezett. Először a mi ISU-152-esünk próbállta kiszedni őket, nyílt terepen átvág, elveszti az élete 60%-át. Majd 20 méterről belelő a sziklába és kiszedi a Stug. Majd egy Tiger I-es próbálkozik, 30% élete volt. Nagyon félt a Stugtól, nem merte megtámadni, addig vacilált míg az M6 nyugodtan belőtte, majd amikor azt akarta támadni a Stug kiszedte. Könnyedén felhasználhatta volna az ISU roncsát fedezéknek, akkor látta volna az M6-ost de a Stug nem tudta volna támadni. Majd az IS-4 ment ellenük, egyszerűen lerohanta őket. Közben elkezdték foglalni a bázisunkat, IS-4 megfordul megy vissza. De a barom felmászik a sziklafalra és nem is jött le róla. Így foglalta el egy egy Jagdpanther és egy T1 a bázisunkat. Összességében sikerült elveszítenie a csatát két Ferdinandnak, egy IS-4-nek egy ISU-152-nek és egy Tiger I-nek (egész végig kempeltek), 4-5 médium egy T1 és egy Jagdpanther ellen.
  • a.carkey
    Kicsit vontatott film, de nem rossz. Finn szemszögből KVk ellen. :)
  • Renegade
    imdb: 8.0, de kevés szavazat, valószínüleg, mind Fin. isohunton fent van, feliratok.hu-n van felirat, már töltöm is, kösz az infót. :-)

valószínüleg, egy alacsony kölcségvetésű, az emberi érzelmeket középpontba helyező alkotás. A skandináv filmek nagyon jól operálnak a lélekkel, tippre nagyon lehangoló lesz. :-)
  • Ulvar
    Én ezt nézném de nem találtam róla konkrétabban semmit.
  • Renegade
    az oroszok csináltak róla egy filmet: Leningrád ostroma (nem össze keverendő a Sztálingrád című német fillmel), szvsz jó lett

trailer:

• a.carkey
    Ez jó volt: gyerek feljön az ölembe, persze, pont betöltődött a játék. T34. Na, mondom: jó. Akkor lesz ami lesz. Mi settenkedünk előre, én meg mint egy marha elrohanok az összes settenkedő mellett (Monostoros pálya), és az ellen bázisán és a miénken 6 tankok nyiffantottam ki. Volt köztük KV és TD is. A gyerek meg folyamatosan sikít, röhög, aztán nyúlkál a gombokhoz, hogy "ő is". Mókás volt. :)