A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #10728 Na jó, de ez a bug miatt van. :-)
Ha kivesszük a hibás ferdit a képből, és a jelenlegi patch adta lehetőségeket vizsgáljuk, akkor azért érezhető, hogy nagyot változott a játék.
Ha HV-val megyek, nem félek senkitől, mert csikicsukizok, vagy időnként odébb gurulok, ha rám érez az arty és jó helyre lő, még akkor is jók az esélyeim a nerf miatt.
Ha mediummal vagyok, akkor muszáj kempelnem, mert HP-ból nem bírom, hogy mágnes vasból van az egész tank.
Scoutal: maximum napi egy a dupla xp miatt
A tesztek miatt én is tudom, hogy már megint szopóágon vagy. :-)
Viszont mivel csak TD-zel kisebb a rálátásod a többi fegyvernem játéktechnikai változására.
Jelenleg a harci bokroknak sajnos nincsen ellenszere, mert egy kimaxolt scout sem képes időben észrevenni őket.
Természetesen összehangolt támadással (scout + 2 arty, + figyelmes támadó csapat) legyőzhetőek a bokrok, ami még életszerű is, csak sajnos elvétve jön össze annyi értelmes ember egy csapatba.