418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SZU
    Milyen paródiát rendeztem! =)

Bepattantam a KV-ba, csata! Nocsak, a lista legelején vagyok, a másik oldalt nincs is heavy, csak pár PZIV. Ebből micsoda hent lehet!

No mondom go! Nem megy, oldalazás, nem megy! Mi a fax? Esc, tab, semmi. Vezeték nélküli bill, vezetékes egér kombó. Ó shit! Connect gomb nyomkodása a bill alján és az adóegységen is.

Közben a többiek írják, hogy hova menjek, meg mi van már.
    Válaszolni nem tudok, de így sem megy. Ó faxa. Elemcsere. Az előző csatában minden rendben volt még. Miért nem képes rá, hogy érezhető legyen, ha haldoklik?

Elemcsere közben felnézek, egy csomó light és medium campel a kezdőhelyen körülöttem. Várják a falkavezért, vagy nem tudom! =) Egy kézben egér és durrogtatom az ellent, a másikkal fél szemmel pakolom az elemeket.

Természetesen kilőttek és mindenki noobozott! Sajnos nem tudtam nekik megírni, hogy mi a szitu. Evvan!
  • Renegade
    néha felmegyek a tecsőre megnézni pár C-64 videót, merő nosztalgiából, játszani nem igazán mernék velük, mert félek a szép emlékek elszálnának (mert ugye az idő szépít) :-)
  • Jacek
    lehoztak a ceghez a kontenerbe 5 zsak sittet, adott erte a gyerek 1 C64 allin, C+4:), ZXspectrum:)
  • lammaer
    1 éve vettem 5000-ért egy komplett c64 szettet, nyomtatóval, joyokkal, mindennel. Nemtudom minek van még 2 a pincében :)
  • Renegade
    megértem a fönöködet
  • Renegade
    basszus, tényleg volt, de már nincsen meg :-)
  • LeonSilver
    Én nem játszottam vele sokat, én inkább a Beholdert (1-2-3), a Black Cryptet és a Dungeon Mastert (már amigán) toltam. Na meg az E.L.I.T.E volt a nagy ász. Ott keményen füzeteztem :D Viszont van egy barátom aki mellesleg a volt (és leendő) főnököm, na ő megtartotta a c64-et azért, hogy nyomhassa a Bard's Tale-t.

Bocsánat az offért.
  • lammaer
    Kockás füzet megvan még hozzá amiben a dungeont térképezted? :)
  • a.carkey
    Visszaszopok mindent a KTvel kapcsolatban. Most, hogy megvan a torony, nos, iszonyat más lett a tank. :)
  • Renegade
    Bard's Tale III, sok lemezes, C-64, menten elérzékenyülök, áááá nem volt nagy kedvenc, dehogy :-)
  • LeonSilver

Mi meg köszönjük a munkátokat.
  • Renegade
    na egy kis off:
    nem, a D&D adabtációk SZERINTEM 12 egy tucat, olyan mint a többi átlag CRPG csak sokunknak ismerős a környezet

egy Német RPG-ről van szó ( Das Schwarze Auge), pl a Drakensang is ebben a világban játszódik. Olyan apróságokat tettek bele '92-ben, amit azóta sem láttam CRPG-ben, pl: kell enni, meleg ruházat + tábori cuccok hiánya a vadonban télen a kalandozóknak sem pálya (pl: tüdőgyulladás), ha törpe megy elől változik a perspektíva, minden tárgy kopik, cserélgetni kell a cspat első emberét, hogy kevesebb legyen a szopó (városban: tolvaj, erdőben elf, stb), ha kimerült a csapat, akkor este a vazsik nem tudnak meditálni, esetleg az őr bealszik, és arra kelsz, hogy csócsálnak a vadak, ilyesmi :-)

A harcrendszere volt csak átlagos, igazán belerakhatták volna a Mindkémiásat (annyi %-al csökken az összes képzettséged, ahány HP-t veszítettél, egyszerű, de jó) :-)
  • Cukii
    Na, összehasonlítottunk 3 elit Tier8-as medium-ot: T-44; Panther; T-23

3 szempont szerint: gyorsulás, A-ból B-be való eljutás, helybe forgás.
    Az eredmények alapján nem lesz szarabb semmivel sem a T-23 ha elterjed a csatatéren. Prokhrovkán teszteltünk. Gyorsulásban elég hasonló a 3 tank, de mintha a párduc egy paraszthajszállal lassabb lenne, míg a T44 és a 23 szinte megegyezik.
    Mikor távot tettünk meg, ahogy előre sejthető módon a párduc szépen lassan lekopott, a T44 naggyából tartotta az iramot kicsit lemaradva a T-23 mögött. De mikor kis lejtőhöz értünk megmutatkozott az a 5kmh végsebesség különbség és az egyenesben lemaradt.
    A 3. tesztnél: A párduc és a T-23 képes egy helyben megfordulni mint a Td-k, de a T-44-nek kell egy kisebb kör ahol megfordul. Igaz papíron a T23 40deg/sec a T-44 meg 45deg/sec de pont az előbbi okért ez elenyésző különbség. Mondjuk az kicsit zavaró és negatívum, hogy a T23 nagy sebességű fordulás közbe folyamatosan lassul és szűkíti a kört(harcba ez néha jó, néha nem).
    A T-23 mondhatni megállja a helyét a többi Tier8-as médium között, csak a páncél és a löveg hagy maga után kivetni valót.
    Bár a HP-ja több mint a T-44nek (1100hp) de sajna a legvastagabb helyen 89mm.
    A 90mm-es M3-as löveg bár papíron többet sebez, de a 160mm pen. egy Tier8-on már kevéske, és ezt tűzgyorsasággal sem kompenzálja. Furcsa, hogy nem fejleszthető hozzá Tier8-as löveg(nincs a listán) ellenben a T44el és a Párduccal.

Mindent összevetve egy használható kis médium szecska, és jó kezekben felveszi a versenyt a T-44el és a Párduccal. Ezt minden elfogultság nélkül mondom ugyanis van elit Párduc és T-44 is a garázsban.

Utólag is köszönöm a segítséget Yodamasternek (Panther) és LS_Leonidnak (T-44)
  • LeonSilver
    Talán inkább a C64-es Bard's Tale-el kellett volna kezdened ;) De ezt szerintem ne folytassuk mert egyrészt abszolut offtopik másrészt meg tuti, hogy nem fogunk egyetérteni :)

**--**

Most figyeltem meg a legtutibb taktikát amit már más is ecsetelt itt.
    Fasztarisznya szépen a bázison elkempelget (IS-3), megvárja amíg a zöm kihullik mind a két oldalon majd elindul és learatja a babérokat. Undorító de hatékony. Lehet ezt kell majd követni.
  • lammaer
    Biztos az AdnD
  • Renegade
    Realms of Arkania trilógia
  • DummyBoy
    Megkérdezhetem melyik az? :)
  • spiczi91
    Tuvok, felvettelek spannak a WoTon.
  • Jacek
    meg jo hogy ez MMOG:) mitol lenne ez MMORPG?:)
  • Renegade
    ez azért nem meglepő, én összesen 1 olyan CRPG-t ismerek (betippelem, hogy 5-nél több nem is készült), ami megközelítí a "papir&ceruza RPG-t) :-)
  • lammaer
    Valóban, RPGnek nem RPG. Ámbátor, a többi számitógépes MMO RPG se az :)
  • a.carkey
    Ráköszöntem, köszönt, majd azt hiszem ő lőtt ki (de vagy 5 helyről jött az áldás).
  • HuffnagelSteve
    Hát mmo-nak mmo de hogy a szerepjátéktól oylan messze van mint győzike a matematikai Nobel-díjtól (mert olyan ugye nincs is) az is biztos ;)

Ha csilingelést hallasz az azt jelenti, hogy még működik a hangkártya.
  • lammaer
    Jeges az ilyen, az nem köszön :)
  • SZU
    Ez egy MMORPG játék! A csilingelés azt jelenti, hogy kidobtak egy kis ezüstöt! =)
  • a.carkey
    Na, Jegesbe is belefutottam. Most először. :D Azt hiszem ő is lőtt ki.
  • HuffnagelSteve
    Na ja. Más mmokban legalább is zömmel ez a helyzet.
  • LeonSilver
    Tapasztalataim szerint akinek a nevében benne van az USA valamilyen formában, az a legritkább esetben ámedikai. Általában olyan nyomorék fosbojlerek szokták a nevükbe az USA-t belevenni akik csak szeretnének ott élni. Persze kivételek vannak, de mint tudjuk a kivétel erősíti a lábszagot :)
  • a.carkey
    Bro, nigger, Mike_USA, Good morning, du kettőkor, stb. :)
  • RatBaG #10749
    egyedül te használod, mástól még nem láttam az 5 hónap alatt.
    písz!
  • lammaer
    Beszélgettünk már róla, a patch óta nagyon gyakori a csilingelés, 0% damage mellett. Én is csilingeltettem már meg 10x TDvel egy ellenséges tankot, ennyi subsystem nincs is. Pl lánctalpat is csilingeltetek IS3-on bőszen, de nem hogy le nem esik, de még le se lassul.

Sajnos jelen pillanatban nem lehet tudni, hogy ilyenkor történik e valami - papíron igen, a csilingelés azt jelzi, gyakorlatilag nem nagyon történik semmi.
  • lammaer
    Azt honnan tudod hogy amerikai? Sztem ebben a játékban mindenki tud köcsög lenni (én is szoktam na... ) :)
  • lammaer
    Véletlenül nem azért csinálta hogy kinullázza a foglalásért szerzett pontjaidat? :)
    Ugyanis a friendly fire is nulláz ilyenkor...
  • lammaer
    Normál tanknál nekem sem jellemző hogy a fedezék nélküli tank láthatatlan lenne, de SU100 csinált olyat, hogy stugban kempelek a bokorban a feljárónál a síneknél (nem ugrik be a neve, de az a pálya ahol a vonat van sok szállított tankkal), és egyszer csak megjelenik a SU100-as a feljáró tetején (nekem már háttal).

Gyakorlatilag láthatatlanul végigjött a bozótsoron és keresztbe még el is ment előttem az úton, mire a rendszer a végén megjelenítette fenn a töltés tetején.
  • a.carkey
    Egyébként a nagymellényű ultrafasz amerikaiaktól áll fel az összes szőrszál a tökömön. Anyira, de annyira parasztok, mintha mindegyik teljesítménye mögött 100 loltracktorral kilőtt Maus lenne.
  • Eagle16
    Én múltkor megkérdeztem a csata után a csapattársam, hogy miért lőtt belém a zászlófoglalás utolsó másodpercében. Azt válaszolta hogy azért mert már úgyis vége volt a csatának és ami pénzt kaptam az bőven fedezi a javítást...de aztán legalább bocsánatot kért.
  • a.carkey
    Sokszor játszották el velem, hogy ülök a fedezékben, simán tudnám tartani a pontot, de egy mitugrász majom ott lövöldöz mögülem, aztán néha belém, és csak nézek. Ilyenkor semmi bocs. Majd szólok neki, hogy öcsi, nézzél inkább mögénk, mert ilyenkor szoktak megkerülni minket, erre semmi böf, majd megkerülnek, és mind purcanunk. :()
  • [NST]Cifu
    Nem, független ettől, a StuK 42 105mm-es és valami 60 credit bele az AP lőszer. A JagdPanther és Ferdi hosszú 88mm-esébe 252 credit, a 105mm-esébe meg 1030 credit. A 128mm-es Pak44-be meg 1050 credit...
  • spiczi91
    Az miért van, hogy átütöm, de nem sebzi? Egy T46-al 20(!) lövést asdtam le egy KV-ra. 20ből 2x sebezte 20% értékben, 2x lepattant és 16x jött a csiling de semmi sebzés. Történik ilyenkor valami? Kicsit irritáló.
  • Renegade
    "Jelenleg a probléma továbbra is alapvetően a hibás láthatósági ellenőrző rendszer. Ez azonban nem feltétlenül a campelőknek jelent előnyt, mivel van, hogy a támadót nem veszed észre, a hiv. fórum tele van ilyen megjegyzésekkel. "

ezt nem tudom megítélni, mert emlékezetem szerint velem ilyen még nem fordult elő