A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SZU #10778 Milyen paródiát rendeztem! =)
Bepattantam a KV-ba, csata! Nocsak, a lista legelején vagyok, a másik oldalt nincs is heavy, csak pár PZIV. Ebből micsoda hent lehet!
No mondom go! Nem megy, oldalazás, nem megy! Mi a fax? Esc, tab, semmi. Vezeték nélküli bill, vezetékes egér kombó. Ó shit! Connect gomb nyomkodása a bill alján és az adóegységen is.
Közben a többiek írják, hogy hova menjek, meg mi van már.
Válaszolni nem tudok, de így sem megy. Ó faxa. Elemcsere. Az előző csatában minden rendben volt még. Miért nem képes rá, hogy érezhető legyen, ha haldoklik?
Elemcsere közben felnézek, egy csomó light és medium campel a kezdőhelyen körülöttem. Várják a falkavezért, vagy nem tudom! =) Egy kézben egér és durrogtatom az ellent, a másikkal fél szemmel pakolom az elemeket.
Természetesen kilőttek és mindenki noobozott! Sajnos nem tudtam nekik megírni, hogy mi a szitu. Evvan!