418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Háááááát nem tudom,ez játékstílustól függ.Én párduccal ugyanezt csinálom,mint te a t-44-el.
A hétvégén megint tanultam valamit.A Tigris baszottjó gép lett és mikor szemtől szembe állsz egy játékossal és te nem tudsz lőni és nincs időd nagy mozgásra,mozogj elölre-hátra.Hihetettlen mennyi lövedék lepattan.
A saját szememnek nem hittem,csak mikor King-el mentem és a T-29-ről ugy pattogtak le a lövedékek,mintha hógolyóval találkozna.
A másik,ha mégis van időd,menj az ellenfél közvetlen közelébe,sok hp-t megspórolsz vele.
Napersze ez csak egyszintű tankoknál érvényes.Tehát traktorral maus ellen nem hatásos.:) -
Lovinho #10817 Ez van a képen. Gondolom, így akarják marasztalni a népet, mert azért elég csábító az a soft wipe.
-
TDantes #10816 Nekünk lesz nagyobb? Nekem az USA szerveren, most nézem így is 160-170 -
Lovinho #10815 Alap. Nem tudom, hogy nézted-e, de az EU-n nagyobb lesz a ping 134 vs. 34. -
TDantes #10814 Értem. Akkor jó. Én tuti ,hogy az EU szerverre megyek vissza, az USA szerveren jóval nagyobb a lag, mint régen az EU-n. Meg amúgyis, naná hogy kell a soft wipe -
Tetszetős szépségek is lesznek még :) -
Lovinho #10812 Ez hivatalos. Fórum-játék megbeszélés-WoT hírlevél. Itt találjátok meg A look to the future résznél. Sajnos még nem tudok linket beszúrni, mert új vagyok még, nem engedi. -
Peldaul az, akinek amerikai baratai vannak :) Pl. en is maradok usa szerveren. -
Jatekstilustol fugg. A Panther inkabb sniper, bujkalni kell vele, es odaszurni, a t-44 pedig ilyen bummbele, mesz elore, pattognak rolad a lovesek, meglovod a tigris talpat, mogekerulsz, stb. Nekem is mindketto van, de a t-44-el jatszom, a parduc pedig pihen. -
TDantes #10809 Aha, oké. De ez csak pletyka, vagy hivatalos forrásból van? Csak azért, mert ennél a játéknál már annyi mindent mondtak, hogy nem hiszek el már semmit.
Különben meg, még jó hogy az EU szervert választom, ki az a hülye, aki Európából, az USA szerveren akar maradni? -
Lovinho #10808 Lesz soft wipe, de csak akkor ha a EU szervert választod az USA helyett, mert lehet majd választani, amikor költözik a szerver. Ezt december elejére/közepére mondják. -
Azért rohanni sem szabad. Szépen, megfontoltan. :D -
Na ja, de ha nincs neki? :) -
lammaer #10805 "Egyik srác irta, hogy nincs prémiumon, 14 ezer a javitás, tehát nagyon ráér."
Mekkora hülyeség, amig letelik az idő simán tol az ember egy kört T34-el vagy shermannal, azt bőven pénzénél van és még játszik is :) -
TDantes #10804 Én addig nem veszem biztosra, míg nem jön lefelé a patch. A soft wipe ,meg, hát ilyenről én hallottam. -
Valaki írta, hogy ez lesz a következő, majd a klánháborús térkép és a többi tree, és aztán a live. -
TDantes #10802 Én nem bánnám ha így lenne, mert akkor egy kattintással kimax-olhatnék egy rakás új tankot. De mérget ne vegyél rá. Én úgy tudom, legutóbb azt mondták nem lesz semmilyen soft wipe, már csak a végleges törlés lesz, mikor ki jön a teljes játék. Sőt, én azt se veszem biztosra, hogy a teljes játék előtt, bejöjjenek a fullos német és orosz ág-ak. Lehet ez is csak a teljesben lesz így. -
Nézegetve a full ágat és az eljövendő klánháborús dolgot, nos, elképzelhetetlennek tartom, hogy ne legyen egy soft wipe. (Ls. a PZ38 és a Hetzer közé betett PZ38NAt, plusz a Tiger körüli keveréseket!)
Amúgy, mi a különbség a P és a sima Tiger között? -
Igen, ebben igazad van, egy tier 9-es med tank, hát nem semmi lehet majd... -
A Panther talán azért érné meg jobban a bétában, mert mivel a full német ág lesz az első, esélyesebb a P2, ami ugye már egy gyönyörűség lesz.
-
Röviden a T44 a mozgékonyabb, kiváló löveggel (a 100mm-es, a 122-es brutálisat üt de olyan rossz a ROF-ja hogy szinte senki sem használja) de lényegesen kevesebb HP-val. 1030 a Panther 1300 ellenében. Nomeg a Panther 88/71-es lövege sem az a piskóta típus, ugyanaz mint a Tigrincsé.
Nekem speckó a t44 a favorit de játékstílustól is függ. Jah és a t44 pici, lapos, sunyi :-) -
crossy104 #10797 4944-nél is irnak róla.Állitólag a T-44 jobb. -
crossy104 #10796 10766 hozzászólásnál irják. -
crossy104 #10795 Én egyszerűen nem megyek előre.Érdekes, mert tegnap ötször volt ilyen miatt döntetlen.KT,IS,IS3, meg arty-k maradtak.Úgy döntöttünk, hogy kivárunk.Ők irták, mi helyeseltünk.Egyik srác irta, hogy nincs prémiumon, 14 ezer a javitás, tehát nagyon ráér. Mivel nekem is annyi,ráadásul hála a javitásnak , már félúton úgy szétkapnának, hogy még csak nem is látnám őket. -
Én sajna nem tudok dönteni, ezért elmondanád kérlek, hogy szerinted melyik jobb? T-44 vagy Panther? Ha ugyanolyan jó, akkor mik a különbségek? -
A peccs óta van és én most be is fejezem amíg ki nem javítják. Semmi értelme így az egésznek mert az embert csak felbassza agyilag. Egy tetves T1 akkora mint egy tíz emeletes ház de ugyan úgy eljátssza, hogy a nyílt terepen egyik pillanatról a másikra eltűnik. De még egy szaros bokor sincs a közelbe. Nevecccsssséges. -
crossy104 #10792 Lehet, hogy most hülyeséget irok, de a peccs óta érzem ezt az álcázási, rejtőzködési mizériát.Én sem megyek már előre, mert az van,hogy megyek, nem látok senkit, és egyszer csak kapom mindenhonnan az áldást.Olyan érzésem van, hogy aki kempingezik bármilyen vassal, az álcahálótól és terepviszonyoktól függetlenül, sokkal később vehető észre mint aki mozgásban van.A javitás óta többször vettem észre, hogy az a tank amire tüzeltem / ráadásul nyilt terepen / egyszer csak eltünik, és ismét látható.Pedig nem változik a távolság sem köztünk, csak eltűnik és felbukkan.Szörnyű.Szerintem ennek tudható be, hogy egyre több ember áll neki kempingezni. -
köszi igy már vágom :) én is StugIII-al nyomom épp :) -
davidbog #10790 A védekező félnek nagy előnyt jelentett a jó terep, tereptárgyak. Valaki belinket ide egy youtube videót, amiben a németek M47-esekkel mutatták meg a helyes poziciófelvételeket. Nem konkrétan a bokorban álltak, hanem bokor mögött, erdő szélén stb. De mindig fontos volt a megfelelő fényviszony és az hogy honnan jöhet a támadó. Aki nem tudja hogy mit kellene néznie, az nem nagyon feszi észre a rejtőzködő harcjárművet.
A WoT-ban nem lehet jól megvalósítani, nem tudsz beleolvadni a háttérbe, mert kijelzi a sziluettedet és ráadásul egy hülye jel is van a harckocsi felett. A rejtőzködés fontosságát a bokrokban való elbújással oldották meg.
De tényleg rossz így, Malinovkán letámadott minket egy IS. Leadtam rá egy lövést, majd visszahúzódtam fedezékbe, hogy ne találjon el (nem is talált el). Aztán vártam hogy mikor jelenik meg, de nem jött. Kimentem lerohanni, de csak 20 méterről vettem észre egy kisebb bokorban mint maga a harckocsi.
Jó lenne ha valamit kitalálnának, például hogy egy bizonyos méret felett ne lehessen elbújni, vagy biznyos tier szint felett.
Szerintem is ez miatt van a kempelés, az épületek és sziklák mögötti bujkálás még oké, nem tud rámlőni, csak ha kimozdul, de akkor már ő is látható és sebezhető. -
TD = Tank Destroyer = Páncélvadász - a II.Vh alatt jellemzően forgatható torony nélküli harcjármű, egy szép kis ágyúval, mint a JagdPanther)
SPG = Self Propelled Gun = Önjáró Ágyú(tarack) - Tüzérségi ágyútarack egy harckocsi alvázára építve -
Tank Destroyer -
Minek a rövöditése a TD? (bocs a hülye kérdésért) -
nagypite #10786 németek kepeltek sok td-t csináltak főleg a háború végére, de hát a ruszkik 4-5x tankáradatát nem lehetett megállítani, viszont a játékban nincs 4x-es támadó túlerő... -
lammaer #10785 komolyan, a háborúban ekkora szerepet játszottak a bokrok mint itt?
A vicc az, mostmár az sincs hogy 5 sec kell megállás után hogy eltünjön vmi... megáll, eltűnik.. még egy pzIV is. -
nagypite #10784 A pecs óta nem nagyon lehet scoutolni (lánctalp lelő, egy lövéssel kilőnek a heavyk manuálisan céozva), így nyerő taktika lett a kepelés (főleg td-kel) Szerintem most bokros pályán (pl muronovkán) egy full td-s csapat ellen esélytelen bármi) -
lammaer #10783 A kérdés az, a team miért kempel? :) -
Valaki rácsodálkozik a taktikára, hogy kempelnek a nagyok a bázison. Nos, amilyen csapattársak vannak, és amilyen taktikát néha ráeröltetnek a jónépre, na az nem semmi! Ilyenkor mindenképpen veszítesz, meghalsz, szóval vagy mész velük, és lesz ami lesz, vagy campelsz magad, melynek a vége ua, csak később lőnek ki. -
Nekem is volt egy időszakom, amikor hittem a vezeték nélküli egerekben és billentyűzetekben. De kinőttem belőle az ilyen "mókás" szituk miatt :D -
Köszi az összehasonlítást, esetleg csinálnátok egyet az ágyúk használhatóságáról is? Melyik erősebb, jobb stb. T-23ban nekem egyedül az nem tetszik, hogy vékony a páncél rajta, és t8as, abban a kategóriában már mindenki átlövi a 100at is, annak a páncélvastagsága még ennyi sincs meg. -
Huh, az igen! :D
Amikor valaki nagyon béna akkor én is ilyesmikre gondolok, és nem képzelek el egy agyhalott zombit a monitor előtt :)