418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Vettem egy Marder II-est, felpakoltam rá a legtáposabb cuccokat. Nagyon bejön! :) Végre meg tudom sebezni a jóval erősebb tankokat is. Nem sokára a Hetzer is összejön, csak félek, hogy a Hetzerrel megint berak sokkal erősebbek közé, aztán kezdődik elölről az egész. -
Ez mondjuk azért érdekes, mert nekem az egyik TK jelentésemet azért dobták vissza, mert nem tudtam megfelelő screenshotot küldeni, az, hogy valakinek -1 van a neve mellett, nem jelent semmit.
Amikor én voltam az áldozat, és lehetett látni a screenshoton, hogy a saját csapattárs lőtt meg, ott az illető meg is kapta a maga három napos banját. -
Adjunktus #13017 Ez érdekes.Biztos valami faszpisztoly 11éves hülyegyereknek nem tetszett a képed.
Vagy beszóltál valamelyiknek a szokásos"baráti"stílusban,:) -
Adjunktus #13016 " (busszal, pinokkióval még nem találkoztam)."
Hát majd fogsz!Majd fogsz... (Yoda.Birodalom visszavág.)
Hát majd fogsz!Majd fogsz... (Jeges.World of Tanks.)
-
Renegade #13015 gyorsan megvettem rá mindent a talp kivételével, mókás jószág, ehhez képest a panther, az egy kocka vaj kerekeken, borzasztó sokat kibír és ha gurul, akkor az artyk is csak körbe lövik (busszal, pinokkióval még nem találkoztam).
Szerintem lényegesen könnyebb úgy játszani vele, hogy gyors mediumból ül át az ember (nincsen arty para miatti lefagyás). -
Renegade #13014 Na, annyira ideges lettem a heavykre, hogy némi konvertálás után vettem egy cicát (meg 1 milláért kütyüt), aranyos, hogy konkrétan nem megy (párduc után), meg az alap ágyú is vicces. Viszont szépen lehet vele gurulni (megállni nem merek) :-) -
Dejo.
#1 Nem TKztam
#2 Kurva anyjukert nem a buzi bokrokat javitjak inkabb
-
Atesz91 #13012 Köszi az infót, holnap kipróbálom a dolgot. -
Ez tényleg nem volt egy sikerekben gazdag nap számomra sem. Biztos a hidegfront... -
Katasztrófa. Ilyen szar napom, még nem volt. Vagyok egy ideje, de ilyen szar napom (estém) még a büdös életben sem volt. Este 10kor fejeztem be a melóm, gondoltam leülök játszani, legalább a duplaköröket. Nos, minden fasz az én csapatomba került. (Eszméletlen milyen taktikák alapján mentek ...) Ha meg nem, és teszem azt sikerrel harcolok 4-5 enemy ellen is megfelelő tűzerővel, büdösbunkó szarcsimbók csapattársaim közül mindegyik csak nézi (látom a zöld pöttyöket körülöttem kempelni - egy TDnk sem volt), hogy puszulok bele a küzdelembe úgy, hogy ha segítenének, csak mindegyik pénisz egybe belelőne/kopf, akkor közös erővel simán pusztulna az ellen, és mehetnék a következő tankomra. Sluszpoénként ki nyír ki a végén, amikor már csak 2%om van? Na? Naná, hogy a büdös geci arty. (Ezzel szépen kibasz a csapatával is.) Szóval mocskos ruszkik! Komolyan, a klán rendszer meg fogja reformálni a játékot. Nagyon ráfér. Ami most megy, amiatt csak felbassza magát az ember. (Pl. olyan, hogy artyval vagyok. Betölt - későn - már ott egy Sherman, aki engem lő. Mit lő. Minden modul (kivétel a gun, de még a turret is - ami nincs is) kampec. :D Aztán a pálya legvégéről - miután kinyírtam egy T29et, kilő egy faszom 3001P 70 milis szutyokkal. Na ekkor lett elegem a mai napból, is inkább megnézem a legújabb Human Targetet, mint itt szopjam a ruszki ...-t. -
Renegade #13009 igen
HE, prémiumHEAT, drága HE -
Köszi! Tehát ettől függ, hogy milyen messziről tudnak jelezni a pajtások, hogy hol az ellen, ugye?
Az ágyúknál mi az a 3 érték a penetration meg a damagenél? Rövid közép hosszútáv? -
Renegade #13007 a baner alatt sok hasznos infót találsz -
Az az erdekes hogy egesz delutan toltam es 600 alatt joforman nem volt meccsem, abba hagytam fel hetkor, bementem 8 utan es 4 egymas utani mecsem 40-120xp kozott premiummal, ööö wtf:) -
Atesz91 #13005 Hello.
Elég keveset tudok erről a game-ről, mikorra várható kiadás és teljesen ingyenes lesz? -
A PZ38 jó. Próbáld ki hétvégén. Nem kerülsz kemény csatába. Hétköznap igen, hétvégén nem. De ezt írtam pár hszel korábban. -
KV1s 61XP, duplán. Mind, mind értelmes szitukban. :) -
Renegade #13002 na ma is puffogok egy sort:
utálom a heavyket, első dolguk szaladnak a pálya sarkába, most is, prokharkov, látom megy az erdőbe, scoutok szintén hátul, beszarás, én spottoltam az artynak, aki szerencsére értette a dolgát, a KT meg valahogy a bozótban kilövette magát
-
Eza ma este gyerekek b+, ez a ma este. Kész. Kvvel 78xp. És ez már a dupla. Miért? Bebugzódott a tankom. Szart sem talál el még 5 méterről sem. Eszméletlen. Aztán KV1s szintén. Kiléptem, működik. Ilyet nem basztam, pedig hosszú a múlt. -
Ez igaz. Még az A-20asommal is jobban boldogultam, pedig azt tényleg a fenébe kívántam. Ahogy meglett a T-34, adtam is el.
Most a Tigris a célom, Pz2-t, PZ3A-t szépen átugrottam, most pedig itt vagyok a Pz3-nál és hát hogyismondjam... ez sem lett a szívem csücske.
-
Renegade #12999 azon keresztül kommunikálnak a tankok, ha kilövik és egyedül vagy, messze a többiektől, akkor nem "látnak". -
SZU #12998
Köszi! -
Bocs, de volt egy patch. Most egy szar. :D -
peter9228 #12996 Tudja fogni a rádiókat, így nem unatkozik a legénység. -
lammaer #12995 Lakevillen a városban a tüzér nem arat :) -
Értem, köszi.
Már csak egy valami nem tiszta. A rádió mire jó? -
HuffnagelSteve #12993 Nem. Szerintem azért van ez mert van kellő számú játékos és ebből sokan nem fizetnek prémiumot (ott már nincs 150gold/nap) ezért sok az alacsonyabb tierü tank. Ergo ritkábban pakol be (vagy nem is) sokkal nagyobbak közé. -
Szakesz #12992 Valaki említette, hogy ruszki szerveren sokkal élvezetesebb csatákat lehet vívni. A kérdésem ehhez kapcsolódóan; ez azért van, mert ott már van egy bizonyos tier rendszer, ami tier 3-ig itt EU/US szerveren is fellelhető, vagy pusztán a nagyobb játékostábor miatt? :)
Továbbá felmerült bennem, hogy ha az első variáció (tehát az emberibb match-making rendszer) igaz, akkor lehet itt az ideje egy szerver váltásnak. :) -
Sir Charles #12991 Azért van néha, amikor ez is beválik.
A héten voltam egy olyan csatában a Lakeville pályán, ahol az IS-3-al kb középmezőnybe voltam.(IS-4,T-34,JT stb a mi oldalunkon, 3 db VK450,KT-k a másik oldalon.Ja és nem voltak artyk.)
Az összes heavy(köztük én is) elindultunk a város irányába, kb a város túlsó végén találkoztunk az ellen 2 VK450-vel. Nem vicc kb 30 másodpercet éltek túl. Gyakorlatilag bedaráltunk másodpercek alatt bárkit aki szembe jött. A vége 14-1 lett a javunkra(egy db T-34 élte túl, mert elszaladt).
Szóval azért bejön ez a taktika is, mondjuk az kellett hozzá, hogy nem voltak artyk, mert amikor 8 tank egymásnak ütközik, úgy írtják az ellent, hogy nem férnek egymástól, egy tüzér nagy aratást csinálhatott volna. -
Renegade #12990 az elején csak akkor érdemes átvinni, ha érzelmes tipus vagy (továbbá, ha plecsni gyűjtő), a képzés 50%-ra ingyenes, én vittem őket az elejétől, de plusz pénzt (80K-100K), csak akkor érdemes, ha a tank ára is kb 0.5milla, mert itt már kellően sok időt töltesz a tanban, és akkor már a 20K ráfordítás nem 70%-os képzést ad, hanem akár 90%-osat
:-)
egyébként a traning fülön van az átképzés -
Renegade #12989 persze, hogy nem a legjobb, de legalább igyekeznek :-)
ugye van aki kipróbál mindenféle új taktikát, hátha, van aki megy a KT-vel A0-ba, arty mögé, ha kell, ha nem
valószínüleg a lelkesedés hevében még a hezik is megindultak :-) -
Legénységet át lehet valahogy képezni?
Volt pár jobb emberem, gondoltam átrakom őket az új tankba, de láttam, hogy piros a % a nevük mellett. Rávittem az egeret, és brutál nagy mínuszt kaptak, mert számukra ismeretlen tankban voltak. Át lehet őket képezni valahogy másik tankokra, ha igen, hogy? -
lammaer #12987 Még igy is az egyénnek több esélye van a damage szerzésre mintha egyedül beállna védeni a védtelen oldalt.
Én is leszoktam már az önfeláldozásról. Ha látom hogy az egyik oldal üres, rávillogok és elindulok arra, de ha nem jön senki, nem maradok ott. Nincs értelme. -
Ez idáig rendben van de annyi eszük nincs, hogy simán hátba támadják őket ha éppen nem foglalják el a bázist?
Nem azt mondom, hogy egyedül menjenek de azért szerintem lehetne figyelni arra, hogy ne 10 tank menjen egy irányba -
lammaer #12985 "Mi ez a jelenség, hogy mindenki egy irányba indul el? Mint egy csapat birka."
Egyszerű: aki egyedül megy a másik oldalra valószinüleg anélkül fog meghalni hogy akár egyet is tud lőni, ha mondjuk éppan azon az ldalon támad 3-4-5 ellenséges tank.
Ezért a többség úgy gondolkodik, hogy egységben az erő, ha sokan vagyunk egy helyen esélyes hogy nem engem fognak kilőni először és tudok potyázni. -
HuffnagelSteve #12984 De tényleg nem az, nézz utána ;) -
Mester61 #12983 OKE meggyőztetek. -
Mi ez a jelenség, hogy mindenki egy irányba indul el? Mint egy csapat birka.
Nem az bosszant fel mostanában, hogy kilőnek vagy lassú a tank hanem az idióta csapattársak. -
crossy104 #12981 Semmi köze hozzá.Én full hd-ban tolom fullon. -
HuffnagelSteve #12980 Hát a draw distance még véletlenül sem az a látótávolság amire a kolléga úr gondol.