banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a.carkey
    Katasztrófa. Ilyen szar napom, még nem volt. Vagyok egy ideje, de ilyen szar napom (estém) még a büdös életben sem volt. Este 10kor fejeztem be a melóm, gondoltam leülök játszani, legalább a duplaköröket. Nos, minden fasz az én csapatomba került. (Eszméletlen milyen taktikák alapján mentek ...) Ha meg nem, és teszem azt sikerrel harcolok 4-5 enemy ellen is megfelelő tűzerővel, büdösbunkó szarcsimbók csapattársaim közül mindegyik csak nézi (látom a zöld pöttyöket körülöttem kempelni - egy TDnk sem volt), hogy puszulok bele a küzdelembe úgy, hogy ha segítenének, csak mindegyik pénisz egybe belelőne/kopf, akkor közös erővel simán pusztulna az ellen, és mehetnék a következő tankomra. Sluszpoénként ki nyír ki a végén, amikor már csak 2%om van? Na? Naná, hogy a büdös geci arty. (Ezzel szépen kibasz a csapatával is.) Szóval mocskos ruszkik! Komolyan, a klán rendszer meg fogja reformálni a játékot. Nagyon ráfér. Ami most megy, amiatt csak felbassza magát az ember. (Pl. olyan, hogy artyval vagyok. Betölt - későn - már ott egy Sherman, aki engem lő. Mit lő. Minden modul (kivétel a gun, de még a turret is - ami nincs is) kampec. :D Aztán a pálya legvégéről - miután kinyírtam egy T29et, kilő egy faszom 3001P 70 milis szutyokkal. Na ekkor lett elegem a mai napból, is inkább megnézem a legújabb Human Targetet, mint itt szopjam a ruszki ...-t.