418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a.carkey
    Vendiso nyomja még nagyüzemben a Hetzert. Full prémiumos. Nála sem egy nagy eresztés az avxp.
  • lammaer
    Csak hogy ne legyen sértődés. Lamma sose mondott ilyet, ő diplomatikusabb annál :D
  • exoterm
    Lammának igaza van, ez tényleg siralmas stat.
  • twi452
    prémiummal :) de nem gondoltam volna, hogy ennyi lövést le bírok adni ezekre a nagy disznókra, vagy jó 3-4 percig folyamatosan tudtam lőni őket néhány méterről :D aztán átjöttek a vasúti töltésen és beszabadultak és végem volt aztán szétszedtek mindenkit.. :D
  • LeonSilver
    Számtalanszor le lett írva, hogy minden egyes tier és azon belül minden egyes tank más és más ergo nem fexxxik minden tank mindenkinek. Az, hogy Én vagy gipsz jakab szereti a Hetzert és szeretünk vele játszani még abszolut nem jelenti azt, hogy Neked vagy másnak is bejön az a kis cuccos. Nekem volt Tigrisem, eladtam mert nem tudtam vele normálisan haladni míg más meg isteníti a Tiggert. Most egy Hummer van a garázsban de szintén elválunk egymástól mint a kandisznó a tökeitől mert nekem a Humi sem jön be.
    Kilehet próbálni a Hetzit, akinek tetszik az megtartja más meg átlép rajta.
  • HappyHunter
    Ez prémiummal vagy anélkül?
  • lammaer
    Nem ér gondolatot olvasni :)

De +50%-al se vonzó számomra a Hetz.
  • twi452
    azért elég genyó csatába rakott be a rendszer..de jól kerestem szó se róla :D

• twi452
    wow sikerült shermannal 1 méterről last hittelni egy maust a lánctalpán keresztül hátulról :D
  • a.carkey
    Nem prémiummal nyomom, ha az avxpre gondolsz. Ez van. Nézd meg Vandiso-t. Ő is sokat nyomta Hetzerrel, és prémiummal azért elég jó az av xpje is.
  • HappyHunter
    Én szeretem hogy 2 perc alatt 3szor megtehetem a két bázis közti utat :D
    És az se rossz hogy általában gyengébb tankok ellen tesz be. Tökéletes választás két superheavykkel tarkított menet közt. :D
  • spiczi91
    Én meg pl. a Bt2-t nem komálom. Csak akkor szeretem, amikor indulásnál beírthatom, hogy
    WWWWWWWHHHHHHRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    a sok kicsi meg csak les. :D
  • HappyHunter
    Én a Pz3-mal vagyok így. Most gyűjtöm az aranyat hogy a BT-2ből átkonvertáljak 13000 XP-t. Na az egy igazi funtank. :D
  • lammaer
    Erre csak azt lehet mondani:

"Kamasuka jó katona!"
  • lammaer
    Tudom hogy utálni fogsz, mert nem azt nézem amit bekarikáztál :) De van ott egy olyan stat a képen, ami azt mutatja, hogy a Hetzerrel nagyon nem jó menni :)

Mindenesetre kinek a pap, kinek a paplan, de számomra nagyon morbid hogy akinek Tigrise meg KirályTigrise van az élvezi a Hetzert :D
  • a.carkey
    No igen. :D
  • BoneDragon
    Na annyit beszéltek a hetzerről, hogy kipróbáltam. Hát ehhez nagyon perverznek kell lenni...
  • a.carkey
    Ahogy a Stuggal: hinni kell benne, hogy jó, és az lesz? :D

De én elférek egy törpebokorban is, és nem vesznek észre! Most meg pláne. :D
  • Renegade
    coool, én vért hugyoztam vele, annyira nem tudtam használni :-)
    Ez volt az egyetlen tank, amihez csak az ágyút fejlesztettem ki és alig vártam hogy legyen annyi free + alap xp, hogy megvehesem a stugot. Még elképzelni sem tudom, hogy lehet vele ilyen jól játszani :-)
  • a.carkey
    Én imádom a Hetzert. Pl. legutóbb:

De az 500. csatámban is négy csobbant vele, most ismét kettő. Szóval lehet itt boldogulni a nagyok ellen. Persze térkép függő a dolog. Legutóbb pl. volt egy KV-3 velem. Írtam neki, hogy maradjon itt, scoutolok neki, bújjon el, és csak lőjje. Erre a barom előrement, leadott egy lövést az IS-4-re, és máris égett. Én meg szóltam az artynknak, hogy nézzem engem, hozok neki egy IS4 easy killt, scoutolok neki. Erre basztak rám. :D Na mondom fasz. Elbújtam, hogy ne tudjon lőni enemy arty, és szépen 3x rálőttem az IS-4re. A harmadiknál vége is volt. Majd kaptam egy arty találatot az ellentől. Aztán min. HPval megkerestem és megöltem aki rámlőtt. Egyszerű ez, mint a pina.

Most így állok vele:
  • a.carkey
    Ma vert helyzetből is nyerhettünk volna, ha buta csapattag azt csinalja, amire kértem, és nem az orrom előtt szambázik és még belém is lőtt. Qurvára unom a barmokat. Ez qurja szét a játékot.
  • Renegade
    na ja, a csilingelés egyelőre csak hangulati elem, főleg így karácsony táján :-)
  • TDantes
    Az a baj, egyrészt alig érek rá, amikor ráérek, akkor meg szórakozni akarok , nem pedig bosszankodni, hogy már megint csak a szar csaták jönnek.
  • lammaer
    Lehet hülyeség, de úgy rémlik, a HE különösen hatásos az olyan járművek ellen amik nyitott küzdőterüek, ezért különösen jól működnek a legtöbb arty és az alacsonyabb szintű TDk ellen.
    Rémlik hogy a játék kezeli ezt, de az is lehet hogy megint szívtam valamit és ezt nem modellezi a WoT.

De mégegyszer: HE esetén a penetration nem igazán számít, mivel a HE nem átütéssel sebez, hanem robbanással. Tehát a HE-nek nem kell átütni a célpontot hogy sebezzen.

Elképzelhető hogy van valami % számítás benne, hogy nagyobb páncélzatú elleenségen kevesebbet sebez, de teljesen egyértelmű hogy nem úgy működik mint az AP - hiszen azokat a tankokat amiket a magasabb penetration érték AP nem sebez, ugyanabból az ágyúből kilőtt nevetséges pennel rendelkező HE lövedék viszont igen.

Szóval, ami biztos, a HE lövedékek:
    - nem kell hogy átüssék a célpont páncélzatát hogy sebezzenek.
    - hatékonyságuk nem csökken a távolság növekedésekor mint az AP esetében.
    - modul és legénység sebzést okoznak (csilingelő hang találatkor, bár sztem ez bugos :) ).
    - könnyebben leszedik a célpont lánctalpát.
    - nagyobb eséllyel gyújtják fel a célpontot.
  • Renegade
    pedig egyre kevesebb a kemp, mintha alkalmazkodott volna a közönség (szinte mindig akad pár lelkes, aki csoportosan rushol), tegnap pl majd mindig a támadó csapat nyert, szóval ne add még fel :-)
  • TDantes
    Két hete nem játszottam vele. Ma mentem egyetlen csatát, ami tartott vagy két percig. Ki is léptem a fenébe. Talán kissé kezd elegem lenni belőle...
  • a.carkey
    *tankkal
  • a.carkey
    Pénznek jó, de arra más is jó. 4nél több tankal manit grindelni meg felesleges. :)
  • Renegade
    hűű, de fura, nekem egyetlen-egy megtartott tankom a stug :-)
    nem találtam annál jobb nyomdát, de hát izlések és pofonok :-)
  • a.carkey
    Kurva szórakoztató volt vele összeszedni az XPt összeszedni a JPZIVre ... Kb. annyira hányinger vele játszani, mint bármelyik VK3001el. (A patch óta a P is egy szar.) A Stug pont arra jó, hogy átugorjunk a JPZIVre, amire már felmegy az alap 88as. De ha bent vagy a nagyok között, az a melód, hogy scout. Aztán téged lőnek ki először, mert már alig vannak igazi scoutok. Fenomeno!
  • Renegade
    a pénzeset nem találom, de abban le van írva a pénz "elosztás "scoutolásnál
  • Renegade
    de azért mégegyszer, hátha nem kattintottatok a linkre:

You will get experience for:

1. Damage to enemy tanks.
    2. Critical damage to enemy tanks. The difference in levels between the tank is taken into the account. The higher the level of the tank you damage the more experience you'll get
    3. For discovering an enemy tank, You will get more experience for discovering SPG than for a regular tank.
    4. For "lighting up" enemy tank while your allies damage it from beyond their range of vision.
    5. Bonus experience for destroying enemy tank. Only if you actually got the kill. The difference in levels between the tank is taken into the account. The higher the level of the tank you damage the more experience you'll get
    6. Bonus experience for capturing enemy base. Applied only to the tanks in the "circle", not the whole team, proportionally to the time spent in the enemy base circle.
    7. Bonus experience for restarting the capture counter by damaging enemy tank which is capturing your base. Experience is given in proportion to %HP you took off the enemy tank in your base circle.
    8. Bonus experience if you stayed alive.
    9. For "active battle actions" - shooting in some radius from the enemy and being in the radius of enemy fire. You don't get much but it still influences your experience gain.
    11. The more your team damages the enemy the more experience each player on your team gets. Only damage to killed enemy is taken in account. Coefficient is not that big but still it's experience.
    12. Bonus experience if your team wins: +50% to each player!

You will NOT get experience for:

1. Damaging ally tank.
    2. Team killing.
    3. Ricochet and "no penetration".
    4. For receiving damage.
    5. For receiving titles in the "hero of the battle". (except for "Invader", see #5 in upper list, and also "Defender" see #7 in the upper list).
    6. No bonus experience for a draw! And of course none if your team lost.
    7. The special bonus for "killing all enemy tanks" does not exist!

• Renegade
    kevés szarabb érzés van, annál, mint amikor a pzIII megküld HE-vel (panther vagy tigris), alig sebez, de ammo rack, engine critical, hidd el nagyot ront az esélyeimen (és a saját csapatomén). :-)

plusz ami még nagy előnye a kis tankoknak: megtanulod a mozgó harcot
  • Adjunktus
    A Jeges fun club jelenti!
    Pillanatnyilag a 168-ik vagyok defender kategóriában.
    340-ik sebzésben
    244-ik kilőtt ellenséges tankok kategóriában.
    Mindezt úgy,hogy a lejátszott csaták számát tekintve csak a 1853-ik vagyok.
    Kemény vagyok mint a gorillaszar!
    Még akkor is,ha néha gusztustalanul fényezem magam!

U.I.: Na milyen a RIFT??
  • Wlanseraf
    Mostani patch elott a berombolos scout taktika mukodott:) ha megkaptad a scout medalt mert te spottoltad a legtobb enemy, annyi XP kaptal mintha kilottel volna 2-3 tankot, de mar sajna nem mukodik mivel kilonek mint a szart:D tehat mar csak okosan lehet scoutolni...

Herzi meg egy fos go stugIII az szorakoztatobb:)
  • egonn
    nézz utána az artyk armorjának és ott látod hogy HE átviszi!namármost a HE nagyobbat szól mint az AP :). a távolság nem befolyásolja ,csak az AP átütését redukálja le sajnos!
  • [Rush]
    nem kell reg, hanem a Wot-os accoddal bejelentkezel a fórumba...
  • malystryx
    "- ellenséges artyk, amikor már elkezdődött a bál. Szépen átsunnyogunk ott ahol a legkevesebb piros látszik, PZIII-al full gázzal beleszállunk az oldalába, és megkináljuk egy 7.5-es HE-vel. Szeretni fogja."

Ezen jót mosolyogtam :)
    Most elgondolkodtam ezen a HE-s dolgon..
    Melyik járműveken lenne hatékony? Persze gondolom van egy max. távolság, ami ALATT hatékonyabb inkább. 100-200 méterig? Mik a tapasztalataitok?

Azt mondjátok, hogy a Pz3-ra a 75-ös ágyút pakkantsam fel, és azzal lehet szépen szurkálni HE-vel? Ja meg persze a camo-val! Ezt ki kell próbálnom. Sose mertem arty-ba HE-vel lőni, az AP-ben jobban bízok... A20-al is mindig azt csináltam, hogy belerammoltam az arty-ba, és miután sérült, még a 75-ös ágyúval toltam bele egyet, és tuti volt a siker :))
  • egonn
    1 megveszed, 2 felteszed a tankon lévő egyik üres slotra. megvenni is úgy tod hogy az üres slotra kattintassz!
  • I.C.ram
    Néztem azt az oldalt, amit linkeltetek, de reg kell hozzá, hogy lássam is.

Az álcaháló skillt hogy lehet használni?