banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• malystryx
    "- ellenséges artyk, amikor már elkezdődött a bál. Szépen átsunnyogunk ott ahol a legkevesebb piros látszik, PZIII-al full gázzal beleszállunk az oldalába, és megkináljuk egy 7.5-es HE-vel. Szeretni fogja."

Ezen jót mosolyogtam :)
    Most elgondolkodtam ezen a HE-s dolgon..
    Melyik járműveken lenne hatékony? Persze gondolom van egy max. távolság, ami ALATT hatékonyabb inkább. 100-200 méterig? Mik a tapasztalataitok?

Azt mondjátok, hogy a Pz3-ra a 75-ös ágyút pakkantsam fel, és azzal lehet szépen szurkálni HE-vel? Ja meg persze a camo-val! Ezt ki kell próbálnom. Sose mertem arty-ba HE-vel lőni, az AP-ben jobban bízok... A20-al is mindig azt csináltam, hogy belerammoltam az arty-ba, és miután sérült, még a 75-ös ágyúval toltam bele egyet, és tuti volt a siker :))