418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #13339 tudom-tudom, meg skillesen kell játszani, csak bosszantó, hogy nekem figyelnem kell, hogy a velem egy szinten lévő tankoknak a testét lőjem, nekik meg elég az autoaim :-( -
Renegade #13338 stock KT:
pen: 200
damage: 200
armor: 100
stock IS3:
pen: 180
damage: 400
armor: 220
stock T29
pen: 160
damage: 240
armor: 180+20%
szerintem magáért beszél :-)
-
az M1(M1Garand) az nem bazooka hanem amit a puskáról is lehetett kilőni
tudod rátatték a pityura és már lehetett is használni
ilyeneket szinte bármelyik gyalogsági egységnél lehetett mert ezt könnyű tank és bunkerek ellen használták de a tankelhárító egységek mást használtak+ a kivető csövet
Weapon:M9 Bazooka
TypeofAmmunition:M6A2
Weight(lb)3.4
Velocity(ft/sec):250
Range:100
°:30
Thickness (mm) of armor penetrated:100mm
M9 Bazooka
after July 1943, the M6A3 rocket was introduce
aminek a pontos értékeit nem ismerem de ennél jobb
amcsik nem kumulatív töltetet használtak hanem HE Nitroglycerine plastic explosive-t de így is szép átütése van
ezért is előszeretettel használták fel a németektől szerzett Panzerschreck-keket
meg ugyebár a gyalogság felülről szeretett a tankokra lőni legfőképpen városi harcokban -
Szemből azért nem olyan könnyen lőnek át rajta, az alap torony valóban papírból van, amíg nincs meg a másik, ne várj csodát .
Kicsit megfontoltabb stílust igényel, mint a tigris, mindig fordulj szembe az ellennek és nem lesz vele gondod . A hosszú 10.5-ös meg már harap is . Kb. 450 meccs után mondhatom, nem olyan rossz járgány az, de nem árt ha valaki fedezi a segged :) -
weissewolfe #13335 Ennyire szar a Tiger II?Pedig arra gyúrok én is.
-
Majd ha teljesen ki lesz fejlesztve szólj :). -
lehet mégse egyforma. Lehet neki van egy nagyobb ágyúja jobb erősebb tornya stb. Azokat is fejleszteni kell ám. -
Jó lesz az;) -
Még egy kérdés: lőttem az ellenfél tankját, ahogy bírtam, mégse sebeztem, ő meg pillanatok alatt szétkapott (ugyanolyan tankunk volt), hogyan történhetett ez? -
Wlanseraf #13330 Ennek nagyon örülök:) még 50k xp és jót szophatok:) -
Renegade #13329 minden átlövi, ráadásul ezzel már tényleg foglalkozik az ellen. Fene a vicces természetét a fejlesztőknek, hogy a Német ágyú inkább nem viszi át a ellen páncélját mint igen, az orosz&amik meg vígan lövik a homlok páncélomat. -
Wlanseraf #13328 ?:)))) -
Renegade #13327 utálom a KT-t, hol a Tigrisem?
-
balogh197528 #13326 köszi a magyaritást gyogyeger -
davidbog #13325 Valószínűleg jól tudja zoltang. :)
A '42-ben rendszeresített M1 típusjelű bazooka bk 80 mm-ert vitt át. Az M1A1 és az M9-es már 5"-es (127 mm) páncélt. Ráadásul ezek az értékek általában függőleges páncélra értik, a döntöttnél a tényleges páncélt kell venni.
Ami szerinted 200 mm-t vitt át az az M20 "Super Bazooka". Ezt csak a 2. vh után fejlesztették és a koreai háborúban már hadrendben volt. Ez 11"-es páncélt ütött át. -
Kis érdekesség, főleg infrás Párducok -
WaseK #13323 Minden modult, tankot fejlesztened kell!
A tech tree-n láthatod, hogy melyik tank melyikből következik és azt is, hogy mit kell fejleszteni hozzá! -
Most lebuktál!!!
"A fejlődés úgy működik, hogy (jelenleg) két ország van benne, a szovjetek és a náci Németország (a teljesben még lesz Egyesült Államok, majd később"
HAHA! -
Lehet bennem van a hiba, 2x elolvastam, és még most sem tudom. :-) -
lammaer #13320 Most lebuktál. Idézet az alapozóból:
A fejlődés úgy működik, hogy (jelenleg) két ország van benne, a szovjetek és a náci Németország (a teljesben még lesz Egyesült Államok, majd később Anglia és Franciaország, talán később Japán is). Egy-egy harckocsi típusnak saját XP-je van, tehát szemben a Navy Fields-el itt nem a Bridge Officer, vagyis a személyzet fejlődése a meghatározó, hanem a játékos által irányított járművek fejlődése. A fejlesztés a garázsban jobb oldalon lévő gombbal elérhető ablakban kezelhető, látható az XP mennyisége a harckocsinak, illetve a freeXP (ez spéci XP, amit szabadon használhatunk el bármelyik járműnél), a fejlődési ablak részben pedig ott vannak a fejlesztési opciók. A fejlesztések megvétele után a kifejlesztett cuccot még meg is kell venni. Ezt a garázsban alul lévő kocka-sor bal oldalán lévőknél lehet megtenni, ha rájuk kattintasz, felugrik a választási lehetőség. A szovjetek alap harckocsija az MS-1 (a Renault 1917 harckocsi szovjet másolata), a németeké a Leichttracktor, ahogy ezek egyikével harcolunk, az adott járműhöz tartozó XP-t kapunk, ezekből lehet kifejleszteni a kiegészítőket, ez lehet új lánctalp (jobb mozgékonyság, nagyobb teherbírás), új motor (nagyobb végsebesség és jobb gyorsulás), új rádió (nagyobb signal range), új fegyverzet (nagyobb tűzerő) és új torony (csak harckocsiknál, így pl. lehet Panzer IV.-esünk Panther toronnyal), illetve a végső fejődési lehetőség az adott ágon a következő harcjármű. Az ágak rögtön az elején szeparálódnak, és a szerint tudunk továbblépni, hogy melyik harcjárművel játszunk, de idővel össze-vissza lehet közöttük mozogni, lásd a linkeknél a teljes fejlődési tree-ket. -
lammaer #13319 Dicséretes, akkor sokkal többbet nem lehet mondani.
Van 5 féle tankosztály (tank destroyer, tüzérség, közepes/könnyű/nehéz harckocsi) mindegyik másfajta. Próbálgasd ki őket szép sorban, aztán majd ráérzel melyik tetszik jobban.
Nincs olyan hogy melyiket érdemes.
Naponta kapsz 150 aranyat, szóval a 40 nem ügy :)
Az elején az aranyat gyűjtsd, 2500-ért kapsz harminc napi prémium accountot, ami azt jelenti hogy minden csatában 50%-al több XPt és pénzt kapsz. Ez nagyon fontos, másra ne költs.
(kéne mostmár irni gy FAQ-t :) )
-
http://hu.wikipedia.org/wiki/P%C3%A1nc%C3%A9l%C3%B6k%C3%B6l -
rosszul tudod:)
a bazooka vagy 3x pontosabb mint az 1x használatos Panzerfaust mivel jóval hosszabb a csőve és vagy 1.48x erősebb
a Panzerschreck vetélytársa volt igaz annál gyengébbre sikerült
Panzerfaust 100méteren átüt 200mm acélt mivel kumulatív
A Panzerfaust-család műszaki-taktikai adatai Típus Panzerfaust
klein Panzerfaust
groß Panzerfaust
60 m Panzerfaust
100 m Panzerfaust
150 m Panzerfaust
250 m
Kivetőcső kaliber (mm) 28-33 44 44 44 ? ?
Kivetőcső hossza (cm) 80 80 80 115 115 60
Lövedék kaliber (mm) 100 150 150 150 ? ?
Páncél átütőképesség (mm) 140 220 220 200 360 ?
A kivetőtöltet tömege (g) 56 95 140 190-200 ? ?
A lövedék tömege (kg) 1,3 2,9 2,9 ? ? ?
Össztömeg (kg) 3,25 5,1 6,1 6,8 ? ?
A lövedék kezdősebessége (m/s) 25-8 30 48 60 85 150
Eredményes lőtávolság (m) 30 30 60 100 150 250
-
Mit jelent az, ha a tank képénél van egy "RESEARCH" felirat? Gondolom kell valamit tenni, hogy megtudjam vásárolni. -
Már megnéztem az összeset. -
lammaer #13314 Kattingasd szorgalmasan a linkeket ott felül a bannerben, a tankos kép alatt.
Valentinet meg hagyd, kezdej el azokkal a tankokkal játszani amiből lehet fejleszteni jobbat. -
Sziasztok!
Adnátok néhány tippet?
Most regisztráltam a játékba, és eléggé nehezen megy a darálás. Milyen tankot érdemes venni az elején? Most egy Valentinem van (kódhoz kaptam). Véletlen elköltöttem 40 aranyat valami hülyeségre, hiba volt? Úgy értem, hogy mennyire "nagyszám" itt az a 40 arany? -
weissewolfe #13312 Vitték a MÉH-be leadni.Az egész tankot akarták,csak nem fért fel a lovaskocsira. :D -
Én is elraktam volna:D -
HuffnagelSteve #13310 loál
Jelenleg sem sokkal jobb a helyzet. Na de ne politizáljunk, nem ide való. -
davidbog #13309 Tényleg, figyelmesebben kéne olvasnom. A Bazooka viszont nem viszi át. -
Így kép alapján azt mondanám hogy megdobálták kaviccsal :D
Amúgy meg a csőszájféket miért lopták le? :D -
"Ez a kép 1945 Januárjában, a La Gleiz-ben készült.
Az amerikai katonák a Peiper_harccsoport által még decemberben hátrahagyott Királytigrisek egyikét használva célpontnak éleslövészetet tartanak kézi páncéltörő fegyvereikkel" -
"We just pinned them!" -
davidbog #13305 Szerintem nem ütötték át.
Komulatív lövedékeket harckocsik ágyúihoz nem nagyon használtak a 2. vh-ban. A huzagolt ágyú rontja a HEAT lövedékek átütő képességét. A huzagolás miatt a saját tengelye körül forog a lövedék. A forgómozgás miatt a komulatív sugár nagyobb felületre terült szét, ezért gyengébb az átütő képessége. Többek között a HEAT lőszerek miatt térték át a hidegháborúban a sima csővű harckocsiágyúkra.
Tudsz valami pontosat a képről, mivel lőttek rá a KT-re? -
Orosz bétába hogy lehet jelentkezni?:) -
magyarítás -
Hát igen. Én csak arról a (gondolom közismert) legendáról hallottam, hogy az amcsik egy-egy tigris kiikatására 6-7 sherman veszteséggel számoltak, de ha lehetett inkább szóltak a P-47-eseknek. -
zoltang #13301 Nem hiszem.
Az ekkori 60mm-es Bazooka 100-120 mm páncélt ütött át elméletben. -
zoltang #13300 Na megvan...
A nevét nem tudom. A Naab folyó környékén volt 1945-ben. Harckocsikkal lőtték szét a falut. Annyiba rosszul emlékeztem, hogy németek nem voltak. Erős csapatokkal tartották a helységet, kb. 10 fővel... :(
f.: Sebő Ödön: A halálra ítélt zászlóalj 272. oldal, (1999)