418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ne csak a szovjeteket vedd. A VK4502 és a Maus kísérleti, ahogy az összes amerikai Heavy is...
Végül is a valóban sorozatba gyártottak a KV, KV-3, JSz, (esetleg a JSz-3), a Tiger, KingTiger és slussz. -
Én a StuG III. személyzetét 'rapid course'-al képeztem át (ingyenes), így kb. lett 74%-osból valami 60%-os, a JagdPanzer IV. személyzetét meg már 'regimental school'-al, ami fejenként 20'000 credit, de ott a 100%-os személyzetből lett valami 80%-os. -
crossy104 #13417 Az orosz hevy-knél annyira nem kisérleti, mert IS3 és IS4-ből csináltak 200-300 körül, IS7-ből is kb. 16-ot. -
de jó volna 
de akkor túl könnyű lenne a játék
meg nagyon igazságtalan
-
Nagyon diplomatikus volt uram! Nagyon köszönöm szépen a válaszokat! Akkor még egy kicsit vacilálok! Valentine-al nem érdemes menni ahogy olvastam mert abból már nem lehet másik tankot kihozni! -
Stug személyzetét akkor már érdemes megtartani? -
crossy104 #13413 Izléses, választékos, kultúrált, és magával ragadó. 
-
Hát ja, épp ezért tartanám jó ötletnek, ha a Heavyket brutál nehéz lenne megszerezni, megtartani, és egy csatában csak 1-2 darab lenne. sokkal poénabb lenne, ha pl az lenne a feladat, hogy a heavyt kell elkapni, többieknek meg azt kell megvédeni.
Nevetséges, hogy a csatamező 70% kísérleti heavykkel van tele. -
Valahol Tier VI. környékén. -
A gond az, hogy rossz a balance. A mediumok nem nagyon érnek fel az azonos Tier-be tartozó Heavy / TD csapattal, és ez érthetően nem teszi népszerűvé őket. Még a Tier VIII-as Panther / T-44 is bármilyen jó kis harckocsi, egy Kingtigerrel, JSz-3-al, Ferdivel, ISzU-152-vel összevetve harcban nem ér fel. A sebessége, mozgékonysága pedig nem kompenzálja a páncélzat és/vagy tűzerő béli hátrányt. -
Adjunktus #13409 Igen neked írtam.Egyébként még így az elején pillanatok alatt el lehet érni minden olyan gépet,ami magán viseli a későbbiekben is meglévő sajátosságait.Tehát gyorsan ki tudod tapasztalni,hogy számodra melyik a legszimpatikusabb.Aztán ha választottál,akkor azon a fejlődési ágon haladj.Ne nagyon kalandozz el,mert nem fogsz tudni szponzorálni több egyszerre futó projektet.
Fúú de kibaszott választékos és kurvára kultúrális írásaim vannak!Nem?!
-
crossy104 #13408 Először is tudnod kell, neked mi jön be. Orosz, ami, vagy német tank.Én az orosz tankot részesitem előnyben, illetve a német TD-t, és német arty-t, de mindenkinek más jön be.Fejleszteni mindent érdemes, kivéve ha egy nagyon szar tankot akarsz átugrani.Akkor csak a következő tank xp-jére érdemes gyúrni. -
Ja ezt nekem írtad? Stewie komoly
-
El olvastam már ezt egyébként! De nem tudok dönteni! Ahogy olvasom az ember és játékstílus függő :D! Elnézést az értetlenségemért! -
Adjunktus #13405 Ezzel a sunyi fejjel TD-z!:D
Mondanám az Arty-t is,de azokat rühellem mint a szart!
-
SZU #13404 Egyébként az hülye ötlet lenne, ha lehetne úgy csatázni, hogy max 2 tier eltéréssel dobjon be ellenfeleket egymás közé? -
Köszönöm! -
lammaer #13402 Nos, lehet nekem azért más az élményem, mert én nem este, hanem éjjel játszom - 21:00 - 02:00 között. Már ha te is úgy értelmezed az estét meg az éjjelt mint én :) -
lammaer #13401 Elsőként az olvasás skillt kéne kifejleszteni :)
- banner alatti linkek megtekintése, főként az alapozóé
- azután viszaolvasod a fórumot, mert ma reggel ezt megkérdezte már egy szintén újonc :)
Egyébként isten hozott, jó fejek vagyunk :) -
Ahová esténként bepakolja a Tiger, IS szintű tankokat, nos úgy max. nsz. Hétvége más, akkor többen vannak, jobban oszlik a shit. :D -
Nagyon kezdő vagyok még a játékban! Tudtok ajánlani valami tankot egy ilyen kezdőnek mint én :D Meg úgy általában miket fejlesszek rá meg hogy megvegyem vagy kifejlesszem a tankot? Remélem érthető voltam várom a válaszokat! Előre is köszönöm!
-
lammaer #13398 Mondjuk tegyük hozzá, nyilván ha az ISel hamar meggyaláztak akkor egy közepessel mentem addig egy kört, de hát azt nem tiltja senki. -
lammaer #13397 Tuti hogy prémiummal nem nullszaldósok. Én az IS-el becsülettel kigrindeltem az IS3-ra az XPt, és ami alatt az XP összejött, meglett az IS+ra a zsé + az IS-es is fullos lett, miközben + 1 milliót érő extrákat is tettem rá.
A 100-as ágyúval az IS garantáltam nem nullszaldós, a 122-essel nehezebb, de érdemes megpróbálni, hogy az ember hozzászokjon az IS3 stilusához (meggondoltan lövünk, biztosra megyünk, mert évekig tölt). -
crossy104 #13396 Tigris nekem nem jött be, de az IS a 100-as ágyúval,mivel olcsó a lőszer elég jól termel prémiumon. -
Nem jó pénztermelők, sajna. Max. kihozzák nszra. -
lammaer #13394 "Mindenképpen kellenek médiumok, mert a heavy önmagában kevés.Még prémiumon sem tud összeszedni komolyabb összeget."
Szerintem a Tier 7-es heavyk (IS, T29, Tigrist nem próbáltam de sztem az is) prémiummal teljesen jó pénztermelők.
Nyilván nem annyira jók, mint a Tier 5 mediumok, viszont a Tier 5 mediumokkal elég nehéz élvezetes csatákat vívni miközben a heavyk uralják a terepet.
Tier 7-es heavy már ütőképes, igy amellett hogy szépen jön a pénz, a csaták élvezetesek is. -
Mi az a tier, aminél már megéri megtartani a mannschaftot? -
Csak azért nem akarnak közepessel menni az emberek, mert esélytelenek a heavyk ellen. De ha nem lenne ennyi heavy, akkor tök más lenne az egész. -
crossy104 #13391 Sajnos igen.Ma egy csata volt csak ahol nem volt arty.Viszont egy köcsög gyerekre nagyon berágtam.Nagyon ritka csatám volt.Hummellal voltam egyedül arty, az ellennél is egy volt valami közepes orosz artyval.4-4 IS7, kb. 4 IS4, rengeteg IS3, KT,ISU, stb. Örültem mint hajom a farkának, hogy most széjjel keresem magam, úgyis kell a pénz az IS4-re. Erre a Panzer nevezetű / nem tudom volt-e utána szám /köcsög arty-s végig csak engem lövöldözött körbe.Nem is lőtt másra.Addig szórakozott amig eltalált.Megirtam neki nem érdekell mikor és hol látom meg barát vagy ellenség, csak őt fogom lőni.Ha magyar megkeresem meg is picsázom érte.Az edigi legjobb arty-s csatámat baszta el. -
Oroszok... mivel mással mennének?! :D -
Január közepe felé bekerülnek a Tier 7-esek, aztán még szerintem minimum 1 hónap és jönnek a Tier 8-asok. Szóval sajnos nem mostaában.
A csak nehéz tank csata tényleg marha jó, az orosz teszt-szerveren csak olyanok vannak :D Csak kár hogy mindig bekerül pár ünneprontó S-51 meg ISU. -
Ja és a matchmaking rendszer most egy Tier 8-as közepest azonos súlyban számol el egy Tier 8-as nehéz tankkal. Szóval a saját csapatodat is szívatod ezzel, mert a valóságban egyáltalán nem egyforma a harcértékük.
(ez is majd javítva lesz a peccsben) -
De beleszól ... :D
1x tudtam JPZIVel egy 1vs1et vívni egy Párduc ellen. Na az pl. hatalmas volt. És volt 5 arty. :) -
És ez mikorra várható? -
Mert ki a fene akar mostanában közepessel menni?
T20-al minden második csatát olyan pályán játszok, ahol egymás szájába vagyunk és semennyit sem tudok manőverezni.
Ha meg nem ilyen pályára rak, akkor 300m-ről ellövik a lánctalpam aztán annyi voltam.
Pedig elvileg ezekkel oldalba meg hátba kéne támadni az ellenfelet, de olyan kicsik a pályák hogy komolyabb taktikát nem lehet bevetni.
Ha meglátok egy T44-est akkor úgy kilövöm 3 lövésből hogy még csak meg sem tud sebezni. Aztán nesze neked 16-18k-s javítási költség, egy Is-3-ast olcsóbban meg lehet javítani 0%-ról. -
crossy104 #13384 Azt azért még hozzátenném, hogy a heavy csatáknak fantasztikus hangulata van. Én imádom.Persze ha az arty nem szól bele. -
Hallelujah -
crossy104 #13382 Mindenképpen kellenek médiumok, mert a heavy önmagában kevés.Még prémiumon sem tud összeszedni komolyabb összeget. -
lammaer #13381 Majd rászoksz, amikor állandóan azzal találkozol hogy akemperek úgy lőnek szét a bozótból hogy nem is látod őket :) -
Pedig egyáltalán nem kempelős hk-k. Én mindig megyek támogatni az offenzívát. A nagyok mögött, elbújva haladok, és messziről vadászom le az ellenfeleket.