A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
crossy104 #13391 Sajnos igen.Ma egy csata volt csak ahol nem volt arty.Viszont egy köcsög gyerekre nagyon berágtam.Nagyon ritka csatám volt.Hummellal voltam egyedül arty, az ellennél is egy volt valami közepes orosz artyval.4-4 IS7, kb. 4 IS4, rengeteg IS3, KT,ISU, stb. Örültem mint hajom a farkának, hogy most széjjel keresem magam, úgyis kell a pénz az IS4-re. Erre a Panzer nevezetű / nem tudom volt-e utána szám /köcsög arty-s végig csak engem lövöldözött körbe.Nem is lőtt másra.Addig szórakozott amig eltalált.Megirtam neki nem érdekell mikor és hol látom meg barát vagy ellenség, csak őt fogom lőni.Ha magyar megkeresem meg is picsázom érte.Az edigi legjobb arty-s csatámat baszta el.