418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    Ennek van valami hivatalos megerősítése? Forrás? Link?
  • I.C.ram
    PZIV-hez érdemes már a 75-ös ágyút használni (legerősebbet)? Vagy vegyem inkább a 105ös rövidcsövűt?
  • Salmaa
    A csilingelés kritikus találatot jelez, alkatrész sérül, vagy a legénység egészségi állapota romlik tőle :-)
  • Adjunktus
    "Kösz.
    Valamiért nagyon nem megy a darálás,..."

"Ebben a jatekban nem lehet daralni, ajanlom a call of duty valamelyik epizodjat."

A Call of Duty-ban sem lehet darálni!
    Ajánlom valamelyik húsfeldolgozó üzemet!
  • Barrett 50 Cal
    Itt nem a hangon volt a lényeg,hanem h belelőttem egy nagyot közelről és nem sebzett semmit,pedig szép kis foltot hagytam rajta.Ja és persze 155 milissel...
  • Grr1234
    Nem így értettem a darálást. Már az elején leesett, hogy itt nem lehet egyedül lezavarni a menetet. :P
  • DummyBoy
    Pont azért nem tudok dönteni, mert mire odaérek, addigra itt az Object 704 is :)

Mondjuk a garázs jelenlegi állása 4 TD vs. 1 Heavy (IS).

Még 3 nap prémiumom van, de utána 5 nap pihi. (Sajna én is a SW-ra építettem, és elbasztam az aranyat slotra és FreeXP-re ...)

Jelenlegi kalkulációk alapján 10-20 nap alatt gyűlik össze a 2-2,5 misi (Napi 2 BK játékidővel számolva) szóval van időm agyalni rajta ...

Azért köszi!
  • HuffnagelSteve
    A két hangeffekt teljesen különböző. Valóban van egy ami nagyon hasonlt az üres hüvely hangjára ahogyan a fém padlóra esik és van egy másfajta csilingelés, ezt akkor lehet hallani amikor eltalálsz egy járművet, és akkor sem mindig. Viszont semmi hatást nem véltem felfedezni én sem. Ezt a hangot olyankor is beadja ha 0 volt a sebzés.
  • WaseK
    Ne rontsd már el a játékélményüket. Ez a hang akkor van, amikor megütik a jackpotot
  • malystryx
    Köszi Lammaer, de Steve megtanított -nemhogy horgászni-, de szörfözni is. De gáz... Azt hittem azért linkeltétek be régebben, mert nem lehetett így hivatalosan rátalálni. BTW köszönöm Steve!

Nemsokára megyek gurulni én is, csak játszanom kell a lányommal egy kis cod4-et
  • [NST]Cifu
    Ezt a "csilingelt" dolgot majd egyszer valaki magyarázza már el nekem. Én egy ilyesmi hangot véltem felfedezni, az viszont nem más, mint amikor egy üres ágyúlőszer-hüvely esik a harckocsi fém padlójára. De ennek semmi köze sem a találathoz, sem a sebzéshez, egyszerűen egy random hangeffekt.
  • noname23
    egy gonosz trükk hogy a társak mögött maradsz így nem te leszel az első amit kiszúr az ellen
  • Barrett 50 Cal
    Egyre szarabb lesz ez a játék esküszöm:( T30 155 milisével beleeresztettem 1et a su152-be és nem ment le semmi élete,pedig csilingelt is meg volt nagy hangja is.Azt hittem idegbajt kapok...
  • lammaer
    Egyértelműen IS3. Neki ugyanis van tornya, és rohadtul agilis tud lenni kigyúrva.

Ha kempelni akarsz vele azt is lehet, de ha mozogni azt is.

Plusz vegyük figyelembe, az IS3-al még grindelhetsz az IS4/Is7 felé tovább, az ISU viszont jelenleg a teteje. Szóval én előbb végnék bele az IS3-ba, utána az ISU-ba. Ha szerencséd van pod egyidőben maxolódik ki mindkettő :)
  • Me0w
    Ebben a jatekban nem lehet daralni, ajanlom a call of duty valamelyik epizodjat.
  • Grr1234
    Aha... Az a baj, hogy amint meglátnak az ellenséges tankok szétkapnak az SPG-k...
  • Renegade
    majd 80% körül jobb lesz, 91%-től meg maga a mámor :-)
  • noname23
    Nagy távolságnál mindegy mit használsz úgyse oda fog lőni
  • Grr1234
    T-46-om van.
  • Grr1234
    Értem. Fontos, hogy már az elején 100%-osak legyenek a legénységem tagjai? Most 50%-on vannak mind.
  • Ulvar
    Ha auto aimet használsz akkor próbálj meg már most leszokni róla. Ha pedig nem használsz akkor hiába célzod a lánctalpát ha:
    1, fejletlen a legénységed (nincs 100%on mindegyik tagja)
    2, az ágyú pontatlan alapból így random hogy felfele vagy bele a földbe csapódik a lövedék hiába célzod pontosan.

Javaslom ha ugyan akkora tier-ű a tank és nem td vagy spg akkor ne is a láncát célozd hanem oldalát hátulját, de még szemből is simán áttudod ütni ha úgy alakul. De még ha 1-2vel nagyobb is akkor is még szerintem nyugodtan lőheted a tetejét is.

Ha van időd és pontosan betudsz lőni egy tankot akkor érdemes a benzin tartájára célozni vagy a toronytól lejjebb a teknőre. Ha átütöd és pont véletlen ammo racket találsz akkor 100%ról fel is robbanhat egyből, de ha a benzin tartályt akkor kigyulladhat de az ammo is kigyulladhat szóval sok mindent szétlehet lőni. Ez gyakorlás meg rutin kérdése, hiszen bármivel ellehet igazából lőni egy kis rutinnal.
  • Grr1234
    Kösz.
    Valamiért nagyon nem megy a darálás, jobb esetben megsemmisítek egy ellenséges tankot, aztán kész... :S Kivéve ha SPG-vel játszok, de akkor hamar megtalálnak a light tankok, amikre (gyorsaságuk miatt) nehéz célozni, menekülni meg esélyem sincs... :-(
  • Renegade
    pedig jelenleg bárhol lőheted, sőt nekem úgy tűnik (lehet, hogy csak beképzelem), hogy ami heavyket rohadt jól lehet sebezni és paralizálni (görgők fölötti találatnál)
  • Grr1234
    Sziasztok!
    Hol érdemes lőnöm az ellenfél tankját, hogy megsérüljön a lánctalp? Értelemszerűen a lánctalpát :p, de ott melyik részét? Valahogy sohasem sikerül jól eltalálnom.
  • Renegade
    ha jól tudsz sunnyogni akkor ISU, bár szerintem unalmas lehet (viszont Jeges már sokat mesélt róla), én spec nagyon parázok tőle, bárminek neki megyek, de ha ISU-t látok elszaladok. :-)
    Én eddig kétszer jöttem ki jól ISU elleni harcból, egyszer AFK volt, egyszer meg nagyon ügyetlen. Az összes többi az szomorú véget ért.
  • a.carkey
    Benéztem, hogy ezt nem néztem. :D
  • Renegade
    igen ezen már én is gondolkodtam, pont tegnap magyaráztam ventrin Cifunak, hogy bár a patch előtről nagyon szép emlékeim vannak a DB-ről, 10.5 HE-vel, de félek, hogy most nem lenne olyan mókás vele rohangálni :-)
  • Renegade
    bááz, tényleg, nekik még nincs T9, simán onnan számoltam vissza :-)
  • DummyBoy
    Ha már a Tierek ...

Nehéz választás előtt állok ... Ma meglesz az XP az IS3-ra ... viszont nincs rá kredit ... Viszont mire meglesz a kredit, addigra meglesz az ISU152 is ...

Mivel mindkét oldal tetszik, ezért nehéz a válaszás ... Mit gondoltok, melyiket érdemes először megvenni?
  • DummyBoy
    @Renegade: A SU152 az T7 :) Viszont szép eredmény.

Német médiumot csak próbáltam (PZ4-em van, meg egy kedves ismerősnél próbáltam pár játék erejéig a 3002DB-t), tudom, hogy mind a Panther, mind a T44 nehéz ellenfél ... de csak halvány árnyéka a peccs előtti önmagának ... 3002DB-vel még el lehet bohóckodni, de ugyanerre a T43 nem jó ... Elhiszem hogy a Panther ebből a szempontból jó tank, de addig valahogy el kell vergődni ...

@spiczi91: Nekem még az elején lett meg a SU85, és pár hete lett Stug-om, A Stuggal lényegesen könnyebb volt a grind mint az alap SU85-el ... Ráadásul a 85-ös és a 122-es ágyú is gyengébb (papíron) mint a német megfelelőjük. A 122-es egyértelműen lassabb mint a 10,5-ös, viszont a 85-ös picit nagyobbat sebez, nagyobb a pen, viszont pontatlanabb ...

De lehet csak elmosódnak az emlékek ... Sorry ...
  • [NST]Cifu
    "egyébkén a SU az T8 :-)"

Ezt azért csak halkan, búvársisakban,a Marianna-árok mélyén mond ki. Mert a szovjet Tier VIII. TD az az ISzU-152. A Szu-152 csak Tier VII.-es. ;)
  • Renegade
    az XP az dupla, a két megsebzettet is nagyon le amortizáltam (hagytam őket a francba, takarítsanak a mögöttem jövők is) + 47% foglalás.
    11 sikeres találat a hosszú 88-asból jól fizet :-)
    egyébkén a SU az T8 :-)

• spiczi91
    TD kérdés ... SU85 vs Stug ... A Stug jobb, egészen a 107-es ágyúig, ami viszont kedves kis 17k xp-s grind ... A SU85-nek talán ez az egy ágyúja használható normálisan (Talán még a 85-ös ...) míg a Stugon szinte mind jó.

?????????????????????????????????

Pillanatok alatt megvolt az elit su85, igazából már az alap gép is használható a nagyok közt is és ugyanolyan, ha nem nagyobb tejcsárda mint a Stug.
  • a.carkey
    Do hogy adott neked erre 2300 XPt és 33k creditet? Semmi olyat nem lőttél ki.
  • Renegade
    játékstílus kérdése, itt pl én vezettem a támadást, a panther egy igazi csatamalac, még a SU152esnek is neki mentem (mondjuk ez a maradék 35 HP-n meg is látszik). :-)
    A játék elején még sírdogált is egy csapat társ, hogy jajjaj panther vs KT, írtam is neki, hogy nyugalom, a panther az tökéletes lesz.

• HuffnagelSteve
    Én azzal is megelégednék ha (mint IRL) a lövéskor szép messziről látszana a füst és a por.
  • a.carkey
    Megadta, megadta. :D Lol, de pont 6 killem volt. :(
  • a.carkey
    Nem tudom, de volt féltucatnál is több killem a Tigerrel. Remélem beszámolja, mert az fájna. 99%os bázisfoglalásnál baszott le a szerver, miközben már megvolt a gedva kis utolsó Grille is. Ő lett volna a sokadik.
  • [NST]Cifu
    A Wargaming.net, ha kérhetem. :)
    Tudod, hülye angolok, angol hülyék. :)
  • [NST]Cifu
    @Halálbokrok: A tippeknél is szerepel, hogy a lövés elárulhatja a helyzetedet ... Persze nem így van, de az lenne a legjobb, ha lövéskor megjelenne a tank a bokorban, ha bizonyos távolságon belül van ellenfél ... És akkor vége is lenne a halálbokrosdninak ...

Nem tudom milyen perverz matekos csinálta a látható rendszer képleteit, de vagy be volt szívva mikor töltötte fel az adatbázist, vagy egy macska futott végig oda-vissza a billentyűzetén közben. Volt, hogy JgPzIV-est megláttam 200 méterről, mikor tüzelt (bokorban ült, jól). Máskor meg egy JSz-t nem látok meg, pedig max. 100 méterről tüzel.