banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    @Renegade: A SU152 az T7 :) Viszont szép eredmény.

Német médiumot csak próbáltam (PZ4-em van, meg egy kedves ismerősnél próbáltam pár játék erejéig a 3002DB-t), tudom, hogy mind a Panther, mind a T44 nehéz ellenfél ... de csak halvány árnyéka a peccs előtti önmagának ... 3002DB-vel még el lehet bohóckodni, de ugyanerre a T43 nem jó ... Elhiszem hogy a Panther ebből a szempontból jó tank, de addig valahogy el kell vergődni ...

@spiczi91: Nekem még az elején lett meg a SU85, és pár hete lett Stug-om, A Stuggal lényegesen könnyebb volt a grind mint az alap SU85-el ... Ráadásul a 85-ös és a 122-es ágyú is gyengébb (papíron) mint a német megfelelőjük. A 122-es egyértelműen lassabb mint a 10,5-ös, viszont a 85-ös picit nagyobbat sebez, nagyobb a pen, viszont pontatlanabb ...

De lehet csak elmosódnak az emlékek ... Sorry ...