418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #13819 számold ki :-) -
TDantes #13818 Toronyhoz mindig kell a lánctalp. -
TDantes #13817 Ebben semmi csíter dolog nincs. Egyrészt a döntött, vaskos páncélról lepattanhat a lőszer, ez a játék sajátossága. Másrészt, a 122-es ágyú( melyik 122-es?!) nem meglepő hogy lepattan, hiszen az első 122-es 175 mm-et üt át, a 122 BL-9 üt át 225-öt. Na az már nem igazán pattan le. A KT páncélzata meg 150-180 mm. (elvileg)
Ja, és tudni kell(ene) célozni is...
Az előbb én meg Királytigrissel egy T1-ről pattantam le. Van ez így néha. -
crossy104 #13816 Sziasztok! Az IS4 tulajoktól kérdezem. A fejlesztett torony felrakásához ki kell fejleszteni a lánctalpat? Előre is köszi!
-
SZU #13815 Ú, az eddigi legszánalmasabb teamkillemet könyvelhettem el. Gyakorlatilag öngyilkossághoz asszisztáltam...
Városi pályán száguldottam T34 mediummal. Kb. 40hp-m volt, mögöttem szorosan jött egy kisebb tier medium. Az ellenfélnek két arty és egy KV maradt. Az egyik artyt bespottolták a dombon, én meg a domb alatti utcában repesztettem. Gondoltam köv. kereszteződés jobbra át fel és kill.
Hát így is történt, csak egy killet hamarabb bekönyveltem, mint gondoltam. Amikor az agilis T34-el jobbra kanyarodtam, a mögöttem repesztő szintén pár %-os medium nekem jött és kidurrant... Még írta is hogy fuck you! =D
Aztán életem legszebb foglalása. Egy 0 lőszeres su5-el elfoglaltam kampinyovkát, miközben egy KV és egy párduc rám lövöldözgetett a kör széléről, de nem találtak el, mert kitáncoltam SPG-vel! -
Omg, 3x egymás után pattan le a kt-ről a 122mm-es lövedék de az övé szemből!!! mind betalál és modult is kilő. Csíter g*cik!!!! -
zoltang #13813 2 db Panther II készült el tudtommal. (Nem akarok kötözködni. :) ) Az első prototípus került a tengerentúlra. A 2.-ról a torony hiányzott, csak a hk.test volt meg. Schmalturm nem került már rá. -
Nem tudna nekem valaki össze fotoboltolni egy öt személyes személyzetet az Üvegtigrisből?
-
-
-
Tehát
-
háát, a legénység tutira örülne neki, de hótzicher, hogy nem az ellenségre koncentrálnának
-
Ezt a két új képet találtam a T-54ről ha volt már akkor bocs.
Ez a fegyvervariációt meg az alap és fejlesztett tornyot mutatja.
-
Nézegetve a képeket,nem találok nagy eltérést a Panther I és a II között.
Ez a felcsatolható oldalköpeny picit se nevetséges.Azt lehet tudni hogyan került az amcsik kezére?A tank mögötti kép szerint az utcán állt.:) -
Ez kimaradt 
-
Wlanseraf #13804
-
Nagyon vicces kedvükbe vannak mostanában a fejlesztők 
-
T-34? Azzal előfordulnak ilyenek ... T34-em meg nem volt ... 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És ez nem vicces ... anno elején előfordult, hogy csapat elindult balra, majd jobb oldalon megjelent a piros pötty ... srác ráspottol - beírja: T34 ... Na, ISU, Minimaus, IS4, IS3 odafordul, elindul a másik irányba, szépen bekempelnek, erre berobog az orosz medium T-34 ... -
5 lepattanó egy leoról. Majd 2 egy marderről. Ilyen kört T-34el még nem basztam ... -
Egész pontosan egy Panther II. teknő Panther I. Aus. G toronnyal. Ugyan olyan, mont a Fort Knox-ban kiállított, az amerikaiak által zsákmányolt egyetlen elkészült Panther II.:
-
Egy biztos: ha már az ember kempel, csinálja jól. Olyan fedezéket válasszon, ahonnan nem látják meg, max. egy irányból. Egy ilyet sikerült, és 6 killig ment a menetem, mígnem egy hülye saját arty miatt kiszúrt egy is3, és mire fordultam, kampec is volt ... -
Gyönyörűséges cica.Ez inkább egy panther ausf.D mint panther II. -
lammaer #13797 9 után a legnagyobb örömmel ;)
@Achmed927: ja, jó is bámulni a JagdTiger hátulján azt a kétszárnyú ajtót... mindig azon spekulálok olyankor, hogy be tudnék e lőni a szárnyak illesztésénél :)
-
Ezért is szeretem a Himmelt meg ENSK-t. A legjobb viszont, amikor vki fedezi is a seggem. Pl. Te. :D -
90%ban kempelnek, sajnos ... -
Ma online vagyok egész nap. Kivégeztem a kötelező duplákat. Fent vagyok csatin. Betegen "fekszem" itthon. 1 kaja lesz, utána ha gondolod ... :D -
lammaer #13793 Speciel malinovkát én az utóbbi időbe megszerettem. Főleg ha T29-el vagyok, a IIes zászlónál.
Ott lekocogok egész előre a lövészárokig, be egy bokor mögé, fejem szépen kilátszik és belövöm vele az egész pályát (vagy legalábbis a 4-ből 3 helyet ahol az ellen jöhet).
Arty se tud kiszedni, jó esetben nem is látnak, ha meg látnak, lőhetik a tornyomat. Egyszerűen imádom.
Amúgy meg malinovka szerintem csak reflexből szar sokaknál. Azon a pályán igenis lehet támadni, oldalt. Tehát a medek is tudnak mocorogni.
Ellenben pl himmel - amit sokan szeretnek - csak a magas tierű heavyknek meg a TDknek kedvez. Amikor beraknak oda leóval, T43-al, gyak halott vagyok. -
lammaer #13792 Szerintem publikus nem nagyon van, szét vannak szóródva az emberek mindenféle klános TSen.
Sajnos egyszer volt itt a fórumon egy publikus, password nélküli TS szerver, de valami buzeráncs 2* is megtörte, széthekkelte, lerohasztotta.
Azóta nincs WoTos közös szerver.
De igazából ha ráguglizol, lehet találni publik TS szervereket, és oda be lehet a csapattársakat ideiglenesen. Csak legyen felrakva a srácoknak a TS meg legyen mikrofonuk (és ne aludjon mellettük a barátnőjük).
-
Malinovkát kihagyhatnák a populáris mapek közül. Minden 3. ez a szar. Nyugodtan lehetne itt. pl. 12-12 td és 3-3 arty per side. Ugyanez fordított arányban a sivatagos pályán. :) -
Renegade #13790 jöhetne már -
Mi a ventri vagy ts címe? -
lammaer #13788 Egyedül én is csak a kötlező duplázó köröket tolom le a 10 tankommal.
Mégse lenne jó ha az ismerőseim azt látnák hogy hummelben pózolok egy bokorban :D
Vagy látnák hogy füstölök el a leoban, miközben itt a fórumon osztom az észt az újaknak hogyan kell PZIII-al nagyok közt játszani :) -
Gyönyörű! -
Igen, ez a lényege a játéknak :)
Mi is haverral ha tehetjük platoon-ban nyomjuk, és azok az igazi nagy csaták. -
Panther II
-
*KT, nem Kv lol ... -
Kibaszott béna csapatban, töltéskéséssel érkezve, már előre "meghaltak", de azért Kvel kinyiffantottam egy T29et úgy, hogy alapból 3 arty lőtt. a T29 domb mögötti fedezékben volt, majd dombra fel, T29 és 3 arty lőtt, de azért T29 csobbant, majd minden modullal is 1x egy ágyút még el tudtam találni, mielőtt miközben továbbra is minden arty engem lőtt. Szóval a legtöbbet kihoztam a szituból. -
crossy104 #13782 A játékról meg annyit, hogy tegnap kettő munkatársammal órák hosszat nyomtuk szakaszban,/ tier 5-ben / és közben dumáltunk skype-vel.Fantasztikus élmény volt.Én 3500 csata után sem unom, mert igy szakaszban és közben beszélgetve és közösen taktikázva teljesen más játékélményt nyújt. -
crossy104 #13781 Én tegnap megvettem az IS4-et.Mindenem ráment úgy, hogy most csak ez az egy tankom van.Lassú mint a tetű de ez várható volt.Azt hiszem 100 ezer xp kell, hogy ütőképes legyen az IS7 ágyújával.A javitás 16 ezer, igy hát óvatosan fogok vigéckedni vele egy darabig.Pénzt kell gyűjtenem sherman-ra, vagy spg-re mert ez már önmagában prém nélkül csúnyán veszteséges.Viszont imádom.Mivel a szobainasos IS7 nem kell, ezért ezt már full-ra fogom fejleszteni. -
A T44 az más tészta, az IGAZI médium. Ráadásul kisebb mint a T43 és a fegyverzete (ROF) is jó ...
Lehet SW után (ha lesz egyáltalán) veszek majd, de kigrindelni sosem tudom majd :(