A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SZU #13815 Ú, az eddigi legszánalmasabb teamkillemet könyvelhettem el. Gyakorlatilag öngyilkossághoz asszisztáltam...
Városi pályán száguldottam T34 mediummal. Kb. 40hp-m volt, mögöttem szorosan jött egy kisebb tier medium. Az ellenfélnek két arty és egy KV maradt. Az egyik artyt bespottolták a dombon, én meg a domb alatti utcában repesztettem. Gondoltam köv. kereszteződés jobbra át fel és kill.
Hát így is történt, csak egy killet hamarabb bekönyveltem, mint gondoltam. Amikor az agilis T34-el jobbra kanyarodtam, a mögöttem repesztő szintén pár %-os medium nekem jött és kidurrant... Még írta is hogy fuck you! =D
Aztán életem legszebb foglalása. Egy 0 lőszeres su5-el elfoglaltam kampinyovkát, miközben egy KV és egy párduc rám lövöldözgetett a kör széléről, de nem találtak el, mert kitáncoltam SPG-vel!