418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Most mit varsz egy nyolcevestol? -
lammaer #13858 Elég tapír komment volt, szó se róla.... -
lammaer #13857 Én is erről kérdeztem :)
-
davidbog #13856 Te most miről beszélsz? Milyen erőhatás? Szerinted a WoT-ban le van modellezve az ágyúk torkolati energiája vagy a lövedékek energiája? Mert szerintem nem. A WoT-nál szerintem nem függ a lövedék energiájától, csak a beesési szögtől.
A hozzászólásom a WoT-ra vonatkozott nem a valós életre. Azért ennyire nem vagyok ostoba, a valóságban 20-30 mm-es páncél nem fogja meg a 8,8-as lövedéket, egyszerűen szétszakad és kész. Esetleg akkor pattan le, ha 5 fok alatti a becsapódás szöge, de ez is elég kétséges. -
balogh197528 #13855 köszi már jó megyek is vele gyorsan még egy párat:)
-
lammaer #13854 Már lehet, szóltam a WoTosoknak hogy az asszony elaludt, kapcsolják vissza a cuccost :) -
persze beesési szög akkora erőhatásnál 
látom viszont fizikából még első bálozók se vagytok
különben nem írnál ilyen ordas baromságot
ms1 vs 88mm ez már kábé olyan mintha fognád a soros dobozt meg a légpityud és próbálgatnád milyen szögből pattan le a lövedék
hát elmondom mert valószínű olyannyira gyerek vagy hogy még azt se adnak a kezedbe a szüleid semmilyen szögből nem pattan le egyszerűen benyomja vagy átszakítja
próbáld ki a kis airsoft-oddal 3papílapot összefogsz és lődözöl rá hogy milyen szögből pattan le
-
balogh197528 #13852 nem lehet fellépni a játékra ???
-
lammaer #13851 Na, az SG is rakoncátlankodik, ilyen dupla postolást még nem is láttam :) -
lammaer #13850 Azé a 3-4 nekem - hála az égnek - nem olyan gyakori. De még ha ennyi is van oldalanként, amig az a 3-4 nem S51 meg busz, addig nem nagyon zavarnak az IS3ban. Fedezéket igy is úgyis kell használni, és ami véd a támadó heavyk ellen az többynire jó az artyk ellen is.
Egyedül tényleg arra kell figyelni, hogy akkor mozgolódjunk ha más is látható a csapatukból. Mert a fókuszált tűz tényeg gáz még 4 pilincka szartól is :) -
korrekt... -
lammaer #13848 Irták a fórumon, ma éjjelre lelövik a játékot mert túl sok elhanyagolt barátnő és feleség támadta meg őket emailben... -
lammaer #13847 Amennyire én látom, amatőrként, az ilyen ballisztikus pályán lövő, messzehordó tüzérséget tömegével vetették be és területet lefogva lőttek - de hát az itt érthető módon eléggé nem megvalósítható.
A közvetlen irányzásúak meg nem lőttek be a hegy mögé. Szóval ezek az artik amik nekünk vannak, ötvözik a két különböző tipusú tüzérség elönyeit: megkapták a közvetlen irányzású lövegek pontosságát és a ballisztikus tüzérség "minden mögé belövök" tulajdonságát :)
-
Mi a bré van? se a kliens, se a weboldal/fórum nem jön be...
-
hát ez elhaldokolt. :) -
Ezt pont olyannak írtad aki nem első bálozó a témában
-
hát tankok ellen nem tudom hogy be-e vetették őket, van itt szakértő egy pár, hátha ők jobban vágják, kíváncsi lennék én is. -
davidbog #13842 Igen, a beesési szögé. Különben nem pattant volna le 8,8 cm L/71 lövedéke MS-1-ről. :) -
davidbog #13841 Csak jönne már az az SPG gyengítés. Tényleg rendesen hazavágják a csatákat. Egy pár SPG one shot után magas szintű géppel nem sok kedve van az embernek előre nyomulni ha 3-4 SPG van az ellennél. Túl nagy a javítási költség. Mondjuk ez rám jelenleg nem vonatkozik, mert van vagy 6 millió creditem és 8000 aranyam. De nem mindenki van ilyen jó helyzetben és a teljesben én is meggondolnám megéri-e a 14000 credites javítási költségű KT-vel (vagy bármivel ami ennyibe kerül) az első sorokban harcolni. A kisebb gépeknek meg nagyobbak nélkül kevés esélyük van, azok meg ezért nem szivesen mennek előre.
Őszintén szólva nem tudom mit keresnek a WoT-ban, a tankcsatákhoz (amiről a WoT szólna) nem sok közük volt. A tábori tüzérség mobilabb változata, de többé-kevésbé ugyanazokat a feladatokat látták el. -
lammaer #13840 A lepattanás az nem a annyira a penetration függvénye, hanem a beesési szögé, nem?
-
Csak a tüzérségre. -
Hali, a banner alatt vannak remek leírások, ha most kezdted érdemes átrágni, hasznosak. Ha ez után sem tiszta valami akkor írj, segítünk.
-
TDantes #13837 Sokkal jobb lesz ha egy tier 8-as robbant fel mint egy tier 6-os. 
Ez a sebzés csökkentés csak a tüzérségre vonatkozik, vagy a TD-kre tankokra is? -
crossy104 #13836 Nagyon remélem, hogy csinálnak valamit, mert ebből igy kempelés hegyek leszenek. -
BT-2 A LEGFASZÁBB TANK!!!!! ATOM ZSILETT! MESTERREL ÉS RAZULLAL SZÉT RÖHÖGJÜK AZ AGYUNKAT RAJTA! :D -
Nemsokára az alacsonyabb szintű (1-6) tüzérség nem fog ennyit sebezni.
Mivel a Tier 8-asok sebeznek majd annyit, mint most a Tier 6-osok, ezért lesz egy szép kis nerf. Lehet hogy akár már a jövő heti patchben meglesz, de ennek az esélye nagyon kicsi, inkább majd januárban.
A sebzést is csökkentik és a robbanási kört is.
Igaz hogy a Tier 8-as SPG-k ugyanúgy 1850-2k körül fognak sebezni, de azok már azért Tier 8-asok, én mégse egy Tier 6-os fog kiszedni egy lövéssel egy Tier 8 tankot. -
TDantes #13833 Ennyire. Ennyire nincs türelmem a hülyékhez. -
TDantes #13832 Kormarin vagy milyen pálya, sajna vereség lett, Mentem a zászlónkhoz, ott beálltam egy bokorba, majd lesből levadásztam vagy három tankot.
Eddigre megkerülte pár ellenséges tank a pályát, vissza a túloldalra és őket is ki lőttem, majd ,,robogtam" zászlót foglalni, Ha még egy tank jött volna velem, nyerünk.
Viszont top gun, sniper, steel wal...jó volt azért. A hülye Hummel-ek se találtak meg.
Ellenben sivatagos pálya, megyek kapok vagy három lövést a nagy semmiből és robbanok a fenébe. -
Te tényleg ilyen sötét vagy? Mondom nem én támadtam, ő támadott szemből. Én mellémentem és oldalról próbáltam meg lőne, de mivel ő is próbálkozott ezért nem tudtam a háta mögé kerülni. De már vagy 5x írtam le hogy oldalról lőttem bazdmeg! Nem lehet valaki ennyire balfasz.. Még olvasni se tudsz ember és engem hordasz le hogy hülye fogyatékos vagyok. Inkább menj és verd a KT-ra mert nem tud kilőni egy IS. Leszarom bazdmeg hogy nem tudom kilőni nem is erről volt szó. Hanem hogy oldalról 3x pattant le róla. És most már kuss legyen és ne írj vissza ha csak ostoba módon tudsz. thxbb -
crossy104 #13830 Kibaszott arty-kkal elbaszták a játékot.
-
TDantes #13829 Nem fogtad fel látom. Azért voltál hülye, mert ész nélkül támadtál. Meg van a módja hogy lehet egy IS-el egy KT-t kiszedni, de nem úgy ahogy te akartad.
Nem tudom mi a bánatért nem lehet felfogni amit mondok. Komolyan, lassan csak hülye fogyatékosok lesznek ebben vagy mi? -
Szasztok ! új vagyok a játékban (2nap) ,de nem értem hogy ezt a hova célozni dolgot mert én messziröl örülök ha rá tudok tartani a célra nem ,hogy még az op helyre is lőjek (lánctalp,torony alá, commander szeme közé:D)!
Másik az hogy körönként mi alapján számol? mert oké hogy kapok creditet meg xp-t de pl goldot hogy lehet szerezni átváltáson kivül?
bocsánat de kezdő vagyok és szeretnék tanulni mert tetszik a játék
-
crossy104 #13827 Most már tudom miért kempelnek sokan.Holnaptól én is kempelek.Négy csatám volt IS4-el, de mindig a fasszopó arty lőtt ki. Nem megyek előre többet, mert nem fogok minden meccsen arty-k miatt 16 ezerért javittatni a tankot.Éppen szétkaptam volna egy T-32-t, csak 10%-a volt erre kiszedett egy gyáva szar.Tököm televan az arty-kkal.Elmegy a kedvem a játéktól.Fasz kivan, hogy egy 4 millás tankot simán kiszed egy 500 ezres fostalicska amit nem is kell kilőnöm mert átgázolok rajta.Mostanában IS4-el nem játszom.Ha igen kempingezek ezerrel. Hülye faszkapal oroszok. 
-
Ja és ezek szerint hülye vagyok hogy magasabb tierbe vissza lövök.
Értem, akkor ezek után elfutok, mert hátha te vagy a kt-vel és be kell hugyoznom tőle. Még hülye ostoba vagyok... Erre nem tudok mit mondani csak annyit: Verd ki a pöcsöd a nyavajás KT-re mert 1 tierrel magasabb...
-
Inkább ne is reagálj arra amit írok, mert te vagy a hülye! De durván ám.
1: Nem ismered a szitut.
2: Ő támadott szemből
3: Oldalról lőttem ő szemből
4: Ne szólj hozzám, ha csak lehordani tudsz mert neked tetves KT-d van.
A semmiért vagyok hülye. Grat ember, ügyes vagy!

-
TDantes #13824 De. Tudni kell célozni, rohadtul nem mindegy, hol találod el a tankot. A torony általában a legerősebb, arra nem érdemes lőni. Ugyanígy a testnek is vannak bizonyos ívei, szögei amikre nem érdemes lőni.
Igaz, a játék különféle dolgok alapján számolja ki, hogy lepattan-e vagy sem. De ettől még tudni kell célozni is, nem elég az egeret rángatni.
Az IS-nek meg nincs túl sok esélye egy KT ellen. Ne is legyen. Agyfaszt kapnék ha egy IS legyűrne a KT-mban ülve.
Ebben semmilyen bug nincs, te voltál a hülye, hogy egy nálad jóval erősebb tankot támadtál ostoba módon. Támadtad volna hátba, lőtted volna a lánctalpát, lőtted volna HE lőszerrel, céloztál volna a KT gyenge pontjaira(amiből jó spok van) -
Nyomorek. -
De ki beszél itt front páncélzatról? Legalább ha megakarjátok mondani nekem a frankót, hogy milyen fasza a kt olvassátok el 3x azt amit írtam. Lehet kicsit érthetetlen mert jelenleg idegbeteg vagyok emiatt a sz*r miatt, de meg lehet érteni...
-
Hááát, azért a KT 1 Tier-el magasabb mint az IS ... Én egyszer 17%-ra lebontottam egy KT-t IS-el, mire 5-ször pattantam le róla, Ő meg kiszedett közben ...
A KT frontpáncélzata erős, a fegyvere meg átviszi az IS-t, ezen semmi meglepő nincs ... -
Tudni kell célozni..pff, ebbe a játékba aztán nem kell tudni célozni mert kb a játék dönti el mikor akarja hogy megsebezd az ellenfelet... Amit IS-re max ki lehet fejleszteni az van rajta és oldalról lőttem rá arra a nyomorultra. Nehogy már 3x pattan le róla oldalról, rólam meg mind betalál szemből... Mindegy hagyom már ezt a játékot, csak felbasz az egész. Főleg mikor állok a bokorba, előttem meg 5 méterre a másik bokorba az ellenfél IS és én nem láttam őt! De ő engem meg lőtt egy folytába én meg csak néztem hogy mi a f*sz... Unom, hogy ennyi idő alatt nem képesek kijavítani és még halasztják is.