A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #13841 Csak jönne már az az SPG gyengítés. Tényleg rendesen hazavágják a csatákat. Egy pár SPG one shot után magas szintű géppel nem sok kedve van az embernek előre nyomulni ha 3-4 SPG van az ellennél. Túl nagy a javítási költség. Mondjuk ez rám jelenleg nem vonatkozik, mert van vagy 6 millió creditem és 8000 aranyam. De nem mindenki van ilyen jó helyzetben és a teljesben én is meggondolnám megéri-e a 14000 credites javítási költségű KT-vel (vagy bármivel ami ennyibe kerül) az első sorokban harcolni. A kisebb gépeknek meg nagyobbak nélkül kevés esélyük van, azok meg ezért nem szivesen mennek előre.
Őszintén szólva nem tudom mit keresnek a WoT-ban, a tankcsatákhoz (amiről a WoT szólna) nem sok közük volt. A tábori tüzérség mobilabb változata, de többé-kevésbé ugyanazokat a feladatokat látták el.