418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Me0w
    Jah, lemegy a szamlalo, majd 'Sorry commander, we are out of fuel, and only 5 shots left". Nezne mindeni csunyan :)
  • [NST]Cifu
    Ezt már párszor kiveséztük. Oké történelmileg hű dolgok:

-A Tigris / Királytigris / ***csúcs német harcjárművek***, stb. überebbek.
    -A szovjeteknek gyengébb optika, nulla kommunikáció (kedvenc példa: T-34/76 -> a három harckocsis rajból mindegyiken van rádióvevő. A rajparancsnoknak van adója is - a többinek nincs...).
    -Viszont a szovjetek 3-4x létszámfölénnyel bírnak.
    -A 1943 után nyomasztó, majd állandó a szövetséges légifölény.
    -1944-től krónikus az üzemanyaghiány a központi hatalmaknak.

stb.

Szóval szép, hogy sokan eljutnak odáig, hogy a német harckocsik technikailag fejlettebbek voltak, és ez így lenne történelmileg hű. Viszont az már fájna, ha a többi történelmileg hű dolog is belekerülne...
  • [NST]Cifu
    Onnan kezdtük, hogy a magas Tier-ek (heavy-k) a bázison kampelnek.
    Erre írtad, hogy magas a javítási összeg, és drága a lőszer.
    Én erre írtam, hogy ha én a Ferdivel bőven pluszban tudok maradni, akkor talán ez az érv nem igazán tudja megállni a helyét.
    Válasz: hülyék a csapattársak, nyalja ki mindenki. :)))
  • DonZorro
    Igen ez is igaz lehet a Te szemszögedből. A többi biztosan nem akadna el soha semmiben sem...
  • TDantes
    Történelmileg az lenne a hű, ha a havas pályán a Tigris két méter után elakadna, na ez hiteles lenne, csak épp rohadt frusztráló
  • DonZorro
    Igen, ebben is van valami. De ez mivel minden akkori tankban megvolt, így el is lehet hanyagolni! Viszont a történelem hű dolgokra figyelhettek volna. Na mindegy, végül is ez nem egy szimulátor...
  • DonZorro
    FIGYELEMBE AJÁNLOM A HANGOKAT!!!
  • TDantes
    És mi lenne ha a fejlesztők meg azt néznék meg, ahogy a Tigris-család tagjai lerohadnak , állandóan motorhibájuk van, stb.
  • f24sg
    NEMMONDOD, hogy nincs már!! ÓÓóóóó, tényleg?!

Szándékosan írtam így , mert az összes "utódállamra" jellemző ez a fajta viselkedés, lelkület, stb. Egy kutya mind. Baltikum is. (ez mondjuk nem túl korrekt politikailag, ehhe)
    A kiadó nem számít, nem korbácsol erősen, mittudomain.
  • DonZorro
    Vagy éppen EZT...
  • DonZorro
    EZT azért megnézetném a fejlesztőkkel...
  • TDantes
    Eleve nem oroszok, és nincs már Szovjetunió sem. A fejlesztők tudtommal fehéroroszok. Ami egy kicsit más. A kiadó meg megint csak nem orosz.
  • f24sg
    Őőő, elnézést, de szerintem RÉG eljutottunk oda, hogy kb. sHemmi hírüknek nincs értelme... Hiába: a Szovjetúnió a humbuk országa.
  • twi452
    Ha így adnának dátumokat meg akkor rögtön nagyon sokan hátat fordítanának az egésznek :D ki akar még éveket várni xD
  • Cukii
    Nincs ezzel probléma, hogy ígérgetnek. Csak ha tényleg ennyire bizonytalanok, akkor találjanak ki magukban egy dátumot, na azt szorozzák meg kettővel és az így kapott dátumot bejelenthetik. Így mindig jól jönnek ki belőle.
  • Achmed927
    Ha már szar fejlesztők akkor inkább ez : City Interactive :D:D
  • a.carkey
    No igen.
    Aki tudja, az csinálja. Aki nem tudja, az tanítja. Aki tanítani sem tudja, abból lesz a tornatanár.
    Ezt folytatva.
    Aki tornatanárnak sem jó, az elmegy a ruszkikhoz fejlesztőnek, ígérgetőnek. :D
  • LeonSilver
    Drága jó nagymamám mondta mindig, hogy aki ígérni sem tud az a legszegényebb ;) Mondom, tisztára olyan ez a cég mint az ED (Eagle Dynamics). Azok is ruszkik..
  • davidbog
    Nem meglepő, hogy nem lesz idén eu szerver. Jobb lenne ha nem ígérgetnének semmit, akkor legalább nem lehetne mondani hogy nem tudják tartani magukat az ígért időponthoz.

Már elvesztettem a fonalat. Tulajdonképp mi várható a jövőheti patchben? Vagy ezt még a WoT-osok se tudják?
  • Renegade
    thx
  • Eagle16
    Ez inkább már a januári, de állítólag lehet hogy belerakják a jövőhetibe, ha addig kész lesz.
  • nagypite
    ha medium tankkal hátul kell maradni és onnan osztani akkor praktikusabb heavy-vel menni és azzal osztani hátulról.
  • Renegade
    egyébként ez az a patch, ami talán kijön jövőhéten? vagy ez a januári?
  • spiczi91
    A meddel most hátul kell maradni az elején a támadó hevi/TD emberekkel, majd alkalmas pillanatban előrerohanni. Nekem bejött, csak 4 kört mentem vele, de iszonyatot írtottam mind a 4x, 75k bevétel mellett. :)
  • lammaer
    Fullos T-44-em van, annyira nem jött be, mivel csak anerf után jutottam hozzá...

A teleport patch előtt szerettem a medeket, már-már dedikált med-es voltam. Aztán belekóstoltam az orosz Heavy ágba az IS-től kezdve, na azóta inkább heavys lettem :)

Med mondjuk úgy még mindig poén, amikor 3 erős med (T44/Panther) tolja platoonban HA:
    - ők hárman tutira összetartanak
    - az ellenfél meg szétszóródik

Ebben az esetben tudnak aratni. Viszont az gáz, hogy egy ilyen platoon ellensúlyozására a balancer többnyire bedob 3 KT vagy IS3 heavyt, mert az is T8.
  • spiczi91
    T44 nagyon tuti gép, a Panther meg állítólag még jobb, szóval rossz nem lehet.
  • lammaer
    ezt neked :)
  • lammaer
    Hát ezek szerint csak meg kéne venni azt a Panthert nekem is. A szeptemberi SW után felmentem a Vk3002DBig, azt végiggrindeltem a pantherig (amúgy szerintem is pöpec a DB, nagyon jól pattog róla minden), de aztán mindig másra kellett a zsé, úgyhogy végül nem vettem meg sose.
  • RatBaG #14031
    na mit mondtam? NA MIT MONDTAM???
  • LeonSilver
    Én jelenleg nem szeretem ;) De csak azért mert tök alap, még semmi sincs fejlesztve rajta. Viszont szeretni fogom, ezt már most tudom mert nekem a közepes tankok jönnek be.
  • Renegade
    Én is imádtam a DB-t, a Panther viszont mindenbe jobb, szeretni fogod :-)
  • Renegade
    De jó, hogy beleraktam a Pantherba 200K XP-t, így legalább rögtön meg is vehetem :-)
    Viszont nagy artym SW nélkül nem lesz azt már látom :-)
  • Renegade
    Na igen, én is veled értek egyet, azért nagy és erős, hogy menjen és lőjön. :-)

• Eagle16
    Persze.
  • LeonSilver
    Tisztára olyanok ezek is mint az ED! :D
  • LeonSilver
    Én már írtam valamikor korábban, hogy a DB az egyik legjobb tank ebben a játékban. Nagyon-nagyon jó vele játszani.
  • Ulvar
    Tetszik, majd később is informálsz róla? Érdekelne de tuti elfelejtem.
  • Eagle16
    Ja és idén már nem lesz EU szerver. Milyen meglepő.
  • Me0w
    Lakeville, elorementem a szurdokban jobb oldalt, mivel nem volt szamottevo arty. Kozben kilottem egy IS-t, egy Ferdit es egy Jagdpanthert. Leertem abba a jobb/balos reszbe, IS-4 + Tiger, elkezdek bujocskazni, mogulem t44. A tobbi tars megallt meg a tuloldalon, senki nem jott at velem. Innentol kezdve kinyalhatja a seggem mindenki, aki arra panaszkodik, hogy a heavyk nem mennek.
  • a.carkey
    Nincs hozzá olyan ágyú, mint a KVhez. Ha a 107es rámenne, mindenki KV1Sel rohangálna ... :) , de így csak a 122es megy igazán rá, amivel már nem szarnak le és csak legyintenek, amikor kilőnek, hanem azért némileg védekeznek is ellened. Cserébe: pontatlan, viszont ha sebez, az ott is szopás, de már 1k credit közül van egy skuló. Persze nálam az a tank nagyon félkész. (85ös, motor még nincs kifejlesztve.) De nem rossz tank. De a KV jobb.

Jelenleg a DB az, amit igazán kerestem amióta ezzel a játékkal nyomom. Ő a 3. olyan tank, amire azt mondom: tényleg jól érzem magam benne. Ágyúilag ő sem Swarzenegger, de elmegy. Nem tudom milyen lesz a Panther, de mivel a T-34 volt az a tank, amit anno, a patch előtt nagyon megszerettem, és ez is ua, csak több HPvel, erősebb ágyúval és védelemmel, így igazából nagy vágyaim már nincsenek.

A Tigriseket is szeretem, főleg az Tiger I.et, de az csapattárs függő tank, a DB meg nem. Azzal akkor is lehet élvezetesen játszani, ha szarok a csapattársak, és ez a jó a keményebb medium tankokban (T34-85, T43-44, Párduc, röhej, de a németeknél a DBtől kezdődik a mese, a többi hasonló kategóriás medium közül német oldalon csak a PZIII/IV az még, amivel öröm játszani, de ott nincs megfelelő ágyú, az a fő gond vele), hogy még akkor is van sikerélmény, ha béna kacsa a csapat. :) Max. beírom, hogy ha szopatok valakit és kilő egy nagyobb vagy egy arty, hogy ez most nem volt fair. :D